HCL.HR

Guerrilla Games

Developer

Nizozemski studio u vlasništvu Sonyja. Tvorci Killzone serijala i PS4 ekskluzive Horizon: Zero Dawn.

Guerrilla Games Recenzije

RecenzijaHorizon Call of the Mountain

Žarko Ćurić 25.03.2023.

Sony je odlučio prezentirati sve mogućnosti novog PS VR2 uređaja na svojem brzorastućem serijalu s metalnim dinosaurima. Koliko je uspio prenijeti Horizonovu zabavnu borbu i istraživanje svijeta u VR okruženju?

RecenzijaHorizon Forbidden West

Zoran Žalac 14.02.2022.

Forbidden West pomnožio je dobitničku kombinaciju prvog Horizona, donio dvostruko više sadržaja i povisio razinu kvalitete u prezentaciji.

RecenzijaHorizon Zero Dawn

Zoran Žalac 23.02.2017.

PlayStation 4 ekskluziva Horizon Zero Dawn dugo je bila nepoznanica da bi se po izlasku pokazalo kako smo tu avanturu već vidjeli kroz desetke drugih igara. No, nismo ju još doživjeli u ovako svježem izdanju.

Guerrilla Games Vijesti

Horizon Forbidden West potvrđen je za PC, stiže 2024.

Zoran Žalac prije 3 dana

Sony Interactive Entertainment najavio je “kompletno” izdanje igre Horizon Forbidden West za Playstation 5 i PC platforme.

Horizon Forbidden West navodno je iduća PlayStation igra koja stiže na PC

Zoran Žalac 13.09.2023.

Horizon Forbidden West dobit će svoje kompletno izdanje, otkriveno je na temelju dobnog rejtinga u Singapuru. Izdanje će uključivati glavnu igru te ekspanziju Burning Shores.

Otkriven je rezultat prodaje Horizon Forbidden Westa

Zoran Žalac 09.05.2023.

Razvojni tim Guerrilla Games slavi 20 godina postojanja te se tim povodom pohvalio svojim najnovijim uspjehom – više od 8 milijuna prodanih primjeraka Horizon Forbidden Westa.

Horizon Forbidden West: Burning Shores dobio je cijenu, neće biti skup dodatak

Zoran Žalac 22.03.2023.

Prva ekspanzija za Horizon Forbidden West koštat će 20 eura, koliko je koštala i jedina ekspanzija za Horizon Zero Dawn.

Horizon Forbidden West: Burning Shores bit će prava PS5 ekskluziva, kažu developeri

Zoran Žalac 14.03.2023.

Iz Guerrilla Gamesa su poručili kako od nove ekspanzije za Horizon Forbidden West možemo očekivati još detaljnije viste i jednu veliku bitku.

Guerrilla Games Specijali

Horizon Forbidden West: Burning Shores – tako to rade u Hollywoodu

Zoran Žalac 21.04.2023.

Prvo, a možda i jedino proširenje za Horizon Forbidden West donosi zanimljiv nastavak priče s točno onoliko noviteta koliko biste očekivali od jedne ekspanzije.

Top 5 stvari koje igre otvorenog svijeta trebaju naučiti od Zelde i Horizona

Zoran Žalac 02.02.2018.

Dvije najistaknutije igre 2017. godine donijele su neke promjene u format otvorenog svijeta koje želimo vidjeti u što više budućih igara tog tipa.

Guerrilla Games Igre

Horizon Call of the Mountain

Stjepan Fikter 31.01.2023.

Novo poglavlje Horizon svijeta vodi nas u robotsku virtualnu stvarnost s novim glavnim likom koji želi ispraviti pogreške iz svoje prošlosti.

Horizon Forbidden West

Žarko Ćurić 17.06.2020.

Horizon Forbidden West nastavlja priču Horizon Zero Dawna na atraktivnim novim lokacijama negdje na zapadu. Istraživat ćemo udaljene zemlje uništene masivnim olujama, a zajahat ćemo neke nove mašine životinjskog izgleda. Sve to dok nam prijete ogromne robotske kornjače i mamutovi!

Horizon Zero Dawn

Zoran Žalac 10.03.2016.

U novom projektu tvoraca Killzone serijala, čovječanstvo se vratilo jednostavnijim oblicima života. No zajedno s njima vratili su se i dinosauri – u robotskom obliku!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?