HCL.HR

MachineGames

Developer

MachineGames Recenzije

RecenzijaWolfenstein 2: The New Colossus

Žarko Ćurić 07.11.2017.

Napucavanje nacista ove se godine vraća na velika vrata, a novi se Wolfenstein ne želi igrati političke korektnosti nego brutalnost stavlja u prvi plan.

RecenzijaWolfenstein: The Old Blood

Juraj Bevandić 11.05.2015.

Wolfenstein: The Old Blood je jako kvalitetan paket, pogotovo s obzirom na svoju cijenu, ali nije još ‘The New Ordera’, jer ipak kaska za punokrvnim nastavkom.

RecenzijaWolfenstein: The New Order

Juraj Bevandić 30.05.2014.

Wolfenstein: The New Order ne donosi revoluciju žanra, ali se zato se uspješno vraća korjenima FPS-a i baca rukavicu u lice svim modernim pucačinama iz prvog lica.

MachineGames Vijesti

Wolfenstein 2 demo omogućuje vam da besplatno razvaljujete naciste

Petra Rukav 22.11.2017.

Bethesda je najavila demo za Wolfenstein 2: The New Colossus, a ova besplatna probna verzija omogućit će igračima da dožive kompletan prvi level igre.

Evo kako su Nijemci ‘cenzurirali’ scenu s Hitlerom u Wolfensteinu 2

Petra Rukav 01.11.2017.

Nijemci nisu željeli propustiti šansu da zaigraju Wolfenstein 2 iako je igra puna nacističkih simbola i referenci koji su ilegalni u njihovoj državi pa je provedena cenzura koja je zahvatila i Hitlerove brkove.

Wolfenstein 2 piratiziran prije službenog izlaska

Petra Rukav 26.10.2017.

Nadolazeći Wolfenstein možda uspije svladati nacističku diktaturu u alternativnoj budućnosti Amerike, no u ratu s piratima izgubio je prije nego ga je uopće započeo.

Wolfenstein 2 neće mlatiti naciste u multiplayeru jer bi to ‘razrijedilo’ priču

Petra Rukav 24.10.2017.

Glavni dizajner Wolfensteina 2 objasnio zašto nećemo voditi revoluciju u alternativnoj budućnosti s drugim igračima te koje su prednosti fokusiranja na singleplayer u The New Colossusu.

Wolfenstein 2 izlistao svoje PC zahtjeve za oslobođenje Amerike

Zoran Žalac 23.10.2017.

Iz Bethesde su nam podijelili informacije o specifičnostima PC verzije nadolazećeg Wolfensteina 2 i otkrili kakva će nam računala za njega trebati.

MachineGames Specijali

Nema rezultata

MachineGames Igre

Wolfenstein 2: The New Colossus

Zoran Žalac 11.06.2017.

William “BJ” Blazkowicz vraća se u novom lovu na okultne Naciste koji su naselili Ameriku u alternativnoj budućnosti nakon 2. svjetskog rata.