HCL.HR

Obsidian Entertainment

Developer

Obsidian Entertainment Recenzije

RecenzijaThe Outer Worlds

Hrvoje Smoljić 29.10.2019.

Teška su vremena za RPG žanr jer Blizzard, Bethesda i BioWare gube doticaj sa svojom publikom. Srećom, ekipa Obsidian Entertainmenta još je jednom dokazala da znaju što rade.

RecenzijaPillars of Eternity II: Deadfire

Zoran Žalac 28.05.2018.

Pillars of Eternity II: Deadfire ispunjava skoro sve želje koje bi čovjek mogao poželjeti od nastavka jedne tvrdokorne CRPG igre za PC platformu.

RecenzijaPillars of Eternity

Zoran Žalac 10.04.2015.

U našim je krajevima danas popularna kletva ‘Dao bog da ti se djeca rađala s profilom na Instagramu’. Slično je i u svijetu igre Pillars of Eternity gdje se zbog kletve sva djeca rađaju bez duše.

Obsidian Entertainment Vijesti

Besplatno se dijeli Fallout: New Vegas Ultimate Edition

Zoran Žalac 26.05.2023.

Na Epic Games Storeu u idućih tjedan dana možete besplatno dobiti primjerak još uvijek izvrsnog Fallout: New Vegasa, i to u izdanju sa svim dodacima.

Stanje s PC igrama iz mjeseca u mjesec postaje sve gore i gore

Zoran Žalac 09.03.2023.

Igre na PC-ju postaju sve skuplje, a optimizacija istih vjerojatno nikad nije bila gora nego je u zadnjih godinu dana. Iz mjeseca u mjesec pojavljuju se loše verzije igara.

Svemirska pucačina The Outer Worlds dobiva naprednu verziju za PC i nove konzole

Zoran Žalac 27.02.2023.

Već sljedećeg tjedna stiže nam novo izdanje igre The Outer Worlds iz 2019. godine, grafički poboljšano i prošireno za PC i aktualne konzole.

Grounded dobio točan datum izlaska u pješčanik

Josip Klanfar 30.07.2022.

Izgleda da igranje u dvorištu neće otići skupa s lijepim vremenom, jer Obsidian je objavio točan datum izlaska za njihovu igru preživljavanja Grounded.

Još jedna igra bit će pretvorena u TV seriju, a nije ni izašla u punom izdanju

Zoran Žalac 19.07.2022.

Xboxova igra Grounded posljednja je u nizu igara koje će dobiti svoju adaptaciju u obliku televizijske serije, a to je specifično jer se tu još uvijek radi o early access naslovu.

Obsidian Entertainment Specijali

Nema rezultata

Obsidian Entertainment Igre

Avowed

Zoran Žalac 16.09.2020.

Akcijski RPG iz prvog lica smješten u fantastični svijet iz serijala Pillars of Eternity. Na igri rade tvorci The Outer Worldsa i Fallout: New Vegasa.

Grounded

Zoran Žalac 07.04.2020.

Razvojni tim Obsidian Entertainment okušat će se u žanru igara preživaljavanja s avanturom koja će igrače postaviti u minijaturno izdanje.

The Outer Worlds

Zoran Žalac 09.06.2019.

Nova igra ekipe koja je napravila odlični Fallout: New Vegas zove se The Outer Worlds. Žanrom pripada pod RPG, igra se iz prvog lica i svemirske je tematike. Radnja igre bit će smještena na rub galaksije, u koloniji kojom vlada pohlepa raznih korporacija s našeg planeta Zemlje.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?