HCL.HR

Obsidian Entertainment

Developer

Obsidian Entertainment Recenzije

RecenzijaThe Outer Worlds

Hrvoje Smoljić 29.10.2019.

Teška su vremena za RPG žanr jer Blizzard, Bethesda i BioWare gube doticaj sa svojom publikom. Srećom, ekipa Obsidian Entertainmenta još je jednom dokazala da znaju što rade.

RecenzijaPillars of Eternity II: Deadfire

Zoran Žalac 28.05.2018.

Pillars of Eternity II: Deadfire ispunjava skoro sve želje koje bi čovjek mogao poželjeti od nastavka jedne tvrdokorne CRPG igre za PC platformu.

RecenzijaPillars of Eternity

Zoran Žalac 10.04.2015.

U našim je krajevima danas popularna kletva ‘Dao bog da ti se djeca rađala s profilom na Instagramu’. Slično je i u svijetu igre Pillars of Eternity gdje se zbog kletve sva djeca rađaju bez duše.

Obsidian Entertainment Vijesti

Obsidianova igra Avowed bila je zamišljena kao multiplayer naslov, ali plan se promijenio

Zoran Žalac 10.08.2023.

Prema priznanju voditelja Obsidian Entertainmenta, nadolazeća igra Avowed isprva je krenula sličnim smjerom kao i nesretni Redfall, ali se taj smjer s vremenom promijenio.

Napokon je prikazan Avowed i izgleda kao zamjena za Elder Scrolls

Zoran Žalac 11.06.2023.

Nova role-playing igra smještena u svijet Pillars of Eternityja prikazala je svoje adute. Provjerite kako u akciji izgleda fantastični Avowed.

Besplatno se dijeli Fallout: New Vegas Ultimate Edition

Zoran Žalac 26.05.2023.

Na Epic Games Storeu u idućih tjedan dana možete besplatno dobiti primjerak još uvijek izvrsnog Fallout: New Vegasa, i to u izdanju sa svim dodacima.

Stanje s PC igrama iz mjeseca u mjesec postaje sve gore i gore

Zoran Žalac 09.03.2023.

Igre na PC-ju postaju sve skuplje, a optimizacija istih vjerojatno nikad nije bila gora nego je u zadnjih godinu dana. Iz mjeseca u mjesec pojavljuju se loše verzije igara.

Svemirska pucačina The Outer Worlds dobiva naprednu verziju za PC i nove konzole

Zoran Žalac 27.02.2023.

Već sljedećeg tjedna stiže nam novo izdanje igre The Outer Worlds iz 2019. godine, grafički poboljšano i prošireno za PC i aktualne konzole.

Obsidian Entertainment Specijali

Nema rezultata

Obsidian Entertainment Igre

Avowed

Zoran Žalac 16.09.2020.

Akcijski RPG iz prvog lica smješten u fantastični svijet iz serijala Pillars of Eternity. Na igri rade tvorci The Outer Worldsa i Fallout: New Vegasa.

Grounded

Zoran Žalac 07.04.2020.

Razvojni tim Obsidian Entertainment okušat će se u žanru igara preživaljavanja s avanturom koja će igrače postaviti u minijaturno izdanje.

The Outer Worlds

Zoran Žalac 09.06.2019.

Nova igra ekipe koja je napravila odlični Fallout: New Vegas zove se The Outer Worlds. Žanrom pripada pod RPG, igra se iz prvog lica i svemirske je tematike. Radnja igre bit će smještena na rub galaksije, u koloniji kojom vlada pohlepa raznih korporacija s našeg planeta Zemlje.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?