HCL.HR

Paradox Development Studio

Developer

Paradox Development Studio Recenzije

RecenzijaVictoria 3

Lovro Maroševac 02.12.2022.

Rast na tržištu dobara i razvijanje vlastite viktorijanske države nikad nije bilo jasnije. Je li Victoria 3 napredovala u odnosu na Victoriju 2 ili je potonja igra i dalje superiorniji odabir?

RecenzijaCrusader Kings 3

Lovro Maroševac 22.09.2020.

Crusader Kings 3 svojim se pristupom prema igračima pokazao kao igra koja je učinila nešto novo, a opet ostala vjerna vlastitim korijenima.

Paradox Development Studio Vijesti

Dogovorena ubojstva popularnija su od svatova u Crusader Kings 3

Zoran Žalac 02.09.2023.

Povodom treće godišnjice od izlaska strateškog hita Crusader Kings 3 podijeljene su neke impresivne statistike vezane za tu igru.

U Crusader Kings 3 stiže novi DLC, igrači zabrinuti zbog cijene

Lovro Maroševac 01.09.2022.

Novi DLC stiže u omiljenu Paradoxovu grand strategiju i to nedugo nakon objave o poskupljenju ovakvih proizvoda pa je jasna zabrinutost igrača.

Victoria 3 dobila datum izlaska, stiže na Steam i Game Pass

Zoran Žalac 30.08.2022.

Nova strateška igra Paradox Interactivea bit će dovršena krajem desetog mjeseca (ove godine). Narudžbe su otvorene, ali je otkriveno i da će igra od prvoga dana biti dostupna preko pretplate.

Sve poskupljuje pa tako i dodaci za Crusader Kings 3

Zoran Žalac 16.08.2022.

Izdavačka kuća Paradox Interactive odlučila je naknadno podići cijene DLC proširenja za svoju igru Crusader Kings 3, i to za nemalih 46%.

Krajem trećeg mjeseca provodimo vladavinu u Crusader Kings 3 na konzolama

Stjepan Fikter 27.01.2022.

Popularna grand strategija Crusader Kings 3 u zadnjem tjednu trećeg mjeseca stiže na konzole nove generacije i to u prilagođenom obliku za što ugodnije vladanje Europom.

Paradox Development Studio Specijali

Nema rezultata

Paradox Development Studio Igre

Victoria 3

Iva Osrečak 07.07.2021.

Paradox Development Studio vas poziva da izgradite svoje idealno društvo u vrevi uzbudljivog i transformativnog 19. stoljeća. Uravnotežite konkurentske interese u društvu i zaradite svoje mjesto pod suncem u igri Victoria 3.

Crusader Kings 3

Lovro Maroševac 02.09.2020.

Novi nastavak popularne grand strategije u kojoj ćemo morati pomno pratiti razvoj vlastitih potomaka i paziti da nas netko ne ubode u noćnom snu. Jednostavnije sučelje, više RPG elemenata i stres vlastitog lista samo su neki od poboljšanja koji nas čekaju.

Imperator: Rome

Stjepan Fikter 06.02.2019.

Novi uradak Paradox Development Studia odvodi nas u vrijeme rimskog carstva kojeg ćemo razvijati i baviti se svim ostalim aktivnostima vezanim uz to.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?