HCL.hr forum

Off-topic => Lajaonica => Filmovi i TV serije => Autor teme: paco - 30. Prosinac, 2015., 01:06

Naslov: Chuck
Autor: paco - 30. Prosinac, 2015., 01:06
(http://p1.pichost.me/i/52/1758662.jpg)

Chuck, mladić u dvadesetim godinama života, radi u prodavnici elektronike Buy More za svojim najboljim prijateljom Morganom Grimesom. Chuck živi sa sestrom Ellie i njenim mužem Devon "CaptainAwesome". Na Chuckom rođendanu sestra mu napravi veliko slavlje i pozove djevojke da ih Chuck upozna. Poslije na isti dan Chuck otvori e-mail od bivseg kolege iz Standforda (koji je poginuo kad je poslo e-mail). Kad Chuck otvori email sve tajne američkih obavještajnihagencija se downloadiraju u njegov mozak. Nakon toga vlada posalje agente Johna Caseya (Adam Baldwin) [[[NSA]]] i Sarah Walker (YvonneStrahovski) da vrate informacije.

Kada saznaju da nije kompjuter nego Chuckov mozak primio informacije, prisiljeni su čuvati Chucka od neprijatelja. Casey uzme apartman blizu Chucka i počinje pod krinkom raditi s Chuckom u BuyMore. Sarah uzima posao u zalogajnici Weinerlicious, a kasnije ufirmiOrange Orange. Chuck i Sarah moraju glumiti ljubavnu vezu ispred Chuckovih prijatalja i porodice.

Chuck se teško navikava na svoj špijunski zivot. Veoma mu je teškostalno lagati sestri i prijateljima, ali ne smije reći istinu, jer biim ugrozio živote.

Kako radnja napreduje, otkrije se da je Bryce ziv još uvijek živ ida u stvari nastoji zaštiti informacije od "loših" obavještajaca izorganizacije pod nazivom Fulcrum. Bryce se predaje CIA i dobijenovi zadatak da trazi Fulcrum. Sa Bryceovom posetom Chuck sazna da suBryce i Sarah bili u vezi, te postaje ljubomoran.


TRAILER: https://www.youtube.com/watch?v=UA1kFpoZEzg (https://www.youtube.com/watch?v=UA1kFpoZEzg)

@Ujedno jedina serija u kojoj sam pustio suzu na kraju zadnje epizode jer ima stvarno sjeban kraj :(