HCL.HR

Prison Break (Zakon Brace)

  • 2 Odgovora
  • 2122 Hitova
*

paco

  • *
  • 38
  • www.kz-team.info
    • www.kz-team.info
Prison Break (Zakon Brace)
« : 30. Prosinac, 2015., 00:22 »


Lincoln Burrows osuđen je na smrtnu kaznu i trebao bi biti pogubljen za nekoliko mjeseci zbog ubojstva za koje je njegov mlađi brat Michael siguran da nije počinio. U nedostatku drugih opcija i sa sve manje vremena koje preostaje njegovom bratu, Michael poduzima drastične mjere kako bi završio u zatvoru Fox River, istom zatvoru u kojem se nalazi Lincoln. Jednom unutar zatvora, Michael – inače građevinski inženjer dobro upoznat s nacrtom zatvora – počinje provoditi zamršeni plan za bijeg s Lincolnom.



Odg: Prison Break (Zakon Brace)
« Odgovori #2 : 04. Studeni, 2020., 18:33 »
Pogledao sam cijelu seriju prošlo ljeto u 20 dana.
Prva sezona je definitivno na svjetskoj razini. Druga je malo manje napeta ali idalje super. Treća je već malo pretjerivanje, zbog novog zatvora, međutim idalje je to uredu. Četvrta sezona... Bože moj. Toliko muljanja, preokreta... Upropastili su cijelu seriju time. Mnogi kažu da 5. sezona vraća seriju na lijepe staze... Ne bih rekao. Priča mi je i ovdje previše kao sapunica. Jedino je dobro što je sada drugi kraj koji ostavlja prostora za priču 6. sezone koja je već neko vrijeme u izradi i za koju očekujem da će također biti loša jer su ju par puta odkazali, izdavačka kuća je razmišljala dali da uopće izbaci sezonu... Dosta problema.

Slobodno pogledajte samo prve tri sezone, kraj je dovoljan da time završite priču. A ako želite efektivniji kraj, završite nakon druge sezone.
Ja kuham meth sa svojim profesorom kemije.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9