HCL.HR

Što ste zadnje gledali?

  • 18882 Odgovora
  • 1691254 Hitova
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #13620 : 09. Veljača, 2013., 15:10 »
Life of Pi tek moram pogledati. Tako da to ne mogu komentirati.
Da, ima par dobrih fora u filmu. Ali baš ono kaj si napisao da je to savršen treš film za pogledat.Mmeni je baš za ne pogledati. Treš film za pogledat mi je Tucker ana Dale vs evil. Ali ovo mi nikako nije leglo.
Neću se bojati.
Strah pobjeđuje um.
Suočit ću se sa svojim strahom.
Pustit ću ga da prođe kroz mene i preko mene!

Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #13621 : 09. Veljača, 2013., 15:11 »
nigdje se iz tvojeg rivjua nije moglo skužit da to misliš.

Ja sam ovo za dobru zajebacnciju mislio na post od Depresije. A sad me uvjerio da je fakat zadovoljan filmom.
Neću se bojati.
Strah pobjeđuje um.
Suočit ću se sa svojim strahom.
Pustit ću ga da prođe kroz mene i preko mene!

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #13622 : 10. Veljača, 2013., 04:30 »
Argo (2012)

Zbog jako dobrih kritika bio jako nahjpan i očekivao puno. Na sreću nije ispao loš, no nije mi ni toliko dobar koliko sam mislio da će biti. Ben Affleck zrulao u ulozi. Cijeli film odlično izgleda i sve je jako uvjerljivo. Baš lijepo preneseno vrijeme. Na kraju se fino vidi po slikama koliko je sve iscenirano da bude autentično stvarnim događajima i tom vremenskom periodu. Malo me buni u priči istina kod koje je Delta Force helić pao na zemlju prilikom izvlačenja poznate šestorke, toga u filmu nije bilo. Uglavnom sviđa mi se sporina i dinamika u različitim dionicama filma.



7.5

Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #13623 : 10. Veljača, 2013., 13:40 »
Hugo - Da je nešto posebno, nije. Ali mi se svejedno nekako sviđa. Vizualno, film je savršenstvo. 8/10
“The optimist thinks this is the best of all possible worlds. The pessimist fears it is true.” - Robert Oppenheimer

*

Calavera

  • *****
  • 2135
  • Sultan
    • http://www.google.com
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #13624 : 10. Veljača, 2013., 20:19 »
Cactus Jack (1979)

Dakle :D, ako ste ikada htjeli vidjeti doslovno prenesen koncept kojota i ptice trkačice u igranom filmu i ako želite sat i pol u nevjerici gledati sve šašavosti koje se događaju u filmu sa Krikom Douglasom, Ann-Margret i Schwarzeneggerom, nećete bit razočarani. 6/10


*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #13625 : 11. Veljača, 2013., 06:00 »
Up in the Air (2009)

Na prvoj polovici filma sam mislio da ću zaspat, jer me ničim nije impresionirao i cijelo vrijeme ima taj nekakav spori dosadan ton, ali na kraju ipak nekako podnošljivo zaokružen. George Clooney kao Bingham liči na sebe u pravom životu, vječitog neženju no na kraju ipak osjeti da ne želi završiti sam. Kraj filma ipak nekako izvuče sve.

Na scenu
Citat:
Vere Farmige
na početku sam skoro procurio kao presveti, samo drukčiju kemiju. :hiha:



6.3

*

Me666

  • ******
  • 5556
  • Snaketicus Murphy Jr.
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #13626 : 11. Veljača, 2013., 08:10 »
Face/Off - 8/10

Odličan akcijski film s tim da se ne zna tko je bolje odglumio. John Travolta hladnokrvan i lud na svoj način, Nicolas Cage ekscentričan i osebujnog karaktera. Sama činjenica da kroz film oba glumca uzimaju dvije uloge (a kroz metamorfozu njihova uma rekao bih i više uloga) govori o njihovoj kvaliteti i svestranosti. Akcijskih scena ne manjka od samoga početka, a likovi su zanimljivi.
Jedina mana je ta što možda malo fali automobilskih potjera (ona na samom početku i nije nešto atraktivna nit je auto na auto), a Dominique Swain koja glumi Jamie Archer je očajna... očajan joj je i lik... ne znam... predodžba Hollywooda o tinejdžerima :wildboy:

Sve u svemu, jako zadovoljan :ementaler:

Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #13627 : 13. Veljača, 2013., 12:50 »
Les miserables

Još jedna ekranizacija remek-djela Victora Hugoa. Odma na početku me se dojmila glazba. Basil Poledouris je fakat bio majstor. No i dalje je glazba za Conana njegovo remek djelo.
Geoffry Rush pokido u ulozi nabrijanog policajca Žalvera. Baš je onako opako djelovo cijelo vrijeme. U svakoj sceni u kojoj se pojavljuje postojao je samo on. :ave:
Liam Neeson korektan, ali ništa posebno. Imao je on već tad karizmu i pojavu, ali Rush ga je pojeo u svakoj zajedničkoj sceni.
Claire Danes ... Hm,. Zgodna, zna glumit i fakat je seksi. I onda snimi još par filmova i nestane. Šteta, mogla je bit diva.
Uspio je ovaj film prikazati muke i siromaštvo tadašnjeg napaćenog francuskog naroda. No ipak dajem glas prošlogodišnjoj ekranizaciji. Nekako me više dirnula u srce.
Kraj filma ne prati knjigu i to mi je bezveze i veliki minus ovom filmu. :hiha2:

Ocjena: 7.5/10


Frankenhooker


Mladić koji studira medicinu sklon je čudnom ponašanju i voli inovacije i smišlja raznorazne naprave. Zbog jedne takve naprave njegova djevojka nesretnim slučajem gubi život...
Ovo je jedan od onih filmova u kojima morbidnost iz minute u minutu raste i prelazi granice ukusa i zdravog razuma. Mislim, ne želim time reći da je film katastrofa, dapače. Zanimljiv je ovo film. Bar za one koji imaju dovoljno jak želudac da mogu podnijeti sve boleštine koje su glavnom junaku ove priče pale na pamet. Za napisati ovakav scenarij trebalo je popapati puno droga, jer to se teško može napisati čiste pameti.
Kraj je pomalo neočekivan i najbolesniji... Tko voli, neka izvoli.

Ocjena: 6/10

Neću se bojati.
Strah pobjeđuje um.
Suočit ću se sa svojim strahom.
Pustit ću ga da prođe kroz mene i preko mene!

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #13628 : 14. Veljača, 2013., 22:48 »
Flight (2012)

Na početku dosta dobar i zanimljiv. Rula mi cijeli taj dio od hotela sve dok se ne sruši. Malo smara u nekim trenucima u sredini filma, ali ništa nepodnošljivo. Kelly Reilly jako lijepa i atraktivna. Denzel kao pijanac savršeno uvjerljiv i impresivan. Dio sa Johnom Goodmanom mi izmamio osmijeh na lice, umro na scenu u hotelu na kraju; prekul lik. Dobar pejsing ima film i finu notu. Lajkam jako kraj filma.



7.3

Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #13629 : 15. Veljača, 2013., 00:36 »
Silver linings SMEĆEBOOOK JEBENTI ISUSA KOJE KREPANO GOVNO 5/10 REALNO.



REALNO.
« Zadnja izmjena: 15. Veljača, 2013., 00:38 nije_zvone »
CSadria - Kupovi, LANovi, intervjui i izvještaji s događanja iz Balkan/Adriatic regije.
Web - Facebook - Twitch - Youtube

[/url

*

progabbeing-jadran

  • ******
  • 5293
  • abrah cadabrah
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #13630 : 15. Veljača, 2013., 00:44 »
Geek Charming (2011) (TV)

Disney Chanel produkcija. :hiha:
Uglavnom Sarah Hyland (ona starija sestra iz Modern Familya) je jako POPULARNA cura u srednjoj i želi postati kraljica matularne. Već je savršeno. Prvi problem je što Sarah izgleda ko rendom dijete i skoro svaka cura u toj školi je bolja od nje na neki način. E uglavnom sad u igru ulazi >>MATT PROKOP :hihi: << koji je "film geek" :hiha: koji želi osvojiti tjedan dana u filmskoom kampu u holivudu :ave: (to je njegov san i skroz želi to sranje :hiha: ) i onda snima dokumentarac o tome kako će ona postati kraljica.
PROKOP naravno nimalo ne izgleda kao gik nego kao frajer koji bi u bilo kojoj školi ikad jebao od 1. srednje :hiha: [pogledajte ovog GEEKA OMG ] ali zato su to dobro kamuflirali davši mu debelog đinđera i geek ženu u njegovu "filmsku ekipu" koja tijekom ručka u kantini priča o FILMOVIMA tipa kazablanka i prohujali s vihorom. Naravno usred filma bude njegova TRANSFORMACIJA gdje se on iz lika koji bi jebo u bilo kojem prvom srednje pretvori u lika koji bi jebo u 7. osnovne i prstenjačio već u 4-om. Međutim šou krade ipak ASHER:faca: Dečko od Sarah. Zločesti JOCK. frajera boli kurac. Ništa mu nije bitno. Mjenja pičkice ko čarapice.
E i trenira,,, ODBOJKU. :hiha: i naravno ima scena di igra KOMPETITIVNU ODBOJKU i skroz je "u tome" i ljut je i skače i sve je prikazano jako mačo i svi klinci su na plaži i gledaju to sranje. Plus frajer dosta baca na Jeffa Seida. :hiha: što je jako smješno cijelo vrijeme.
Naravno film rula dosta, osim što kao sve na disney chanelu izgleda kao da je producirano u vrijeme backstreet boysa ili alternativno u Australiji jer nitko ne izgleda ko ti likovi. Ono, baš nitko KUL u tim filmovima ne bi bio kul zapravo. Mislim muški većinom. Ta odjeća, te frizure. Al i ženska odjeća i sve je baš DATED i izgleda ko iz turbo limača.  :hihi: nez solidnih 6/10 mada je malo pre meh taj disney nevini ton filma gdje je sve baš mirno i nema nekih neznam ponižavanja gikova, tučnjava, niti bar pričanja o jebanju il nešto.
« Zadnja izmjena: 15. Veljača, 2013., 00:46 Jadran »
Bowie je definitivno najveći umjetnik svih vremena.

Support your local gamers >>> Pro GABBEing Klan

*

beaver hunter

  • ******
  • 7243
  • I <3 trance
    • Vatreni App
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #13631 : 15. Veljača, 2013., 02:55 »
realno da grga otvori blog di OVAKO recenzira filmove koje nitko ne gleda ali su ipak gledljivi platio bi novce da imam pristup tom sranju.

nevjerojatno sam uživao čitajući recenziju filma. baš onako poslije svake rečenice HEJ ŠTO ĆE SLJEDEĆE SMIJEŠNO NAPISATI!!!

al fakat :hihi:
Skini besplatnu smartphone aplikaciju --> Vatreni
InPublic.hr - check it out!
Personalna himna - Beaver Hunter

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #13632 : 15. Veljača, 2013., 05:36 »
Savršeno, savršeno savršeno. :approve

Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #13633 : 15. Veljača, 2013., 08:09 »
Zašto to nismo gledali na nekom MOVVI NYTU? :(

Zvuči savršeno.

*

Calavera

  • *****
  • 2135
  • Sultan
    • http://www.google.com
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #13634 : 15. Veljača, 2013., 09:52 »
:mrgreen: Još!

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9