HCL.HR

Što ste zadnje gledali?

  • 18882 Odgovora
  • 1691628 Hitova
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #16365 : 30. Lipanj, 2014., 10:51 »
Neighbours

Eto nama još jedne komedije koja je mogla biti super, a ispala je samo solidna. Bilo je tu dobrih fora, likovi su dobro napisani i glumci su se očigledno uživili u film. Ali nekako mi je nedostajalo još više brutalnosti s obzirom na najavu filma. I nekako mi je film prekratko trajao. Ili sam ja to samo malo previše očekivao.

Ocjena: 6/10


The night of the hunter

Ovo je jedini samostalni projekt Charles Laughtona kao redatelja. Makar se može reći da je i u ovom filmu imao malu pomoć Roberta Mitchuma koji je ujedno odlično odradio glavnu mušku ulogu.
Noir film koji je predivno snimljen, ima intrigantnu tematiku, ali me nažalost nije oduševio. Bilo je odličnih scena, ali ih je bilo premalo. Klinci također nisu najuvjerljivije odradili svoju zadaću. Bilo je na filmovima ovakve vrste puno uvjerljivijih izvedbi od strane djece.
Glazba je definitivno veliki adut ovog filma. odlično dočarava što nas očekuje u nekim scenama.
Nekako sam više očekivao od ovog filma. Šteta...

Ocjena: 6.5/10


Dracula


Bela Lugosi! Kako je čovjek karizmatičan i nenadmašan u ovoj ulozi. Gary Oldman je odličnao odglumio Draculu u filmu iz 1992. godine, ali ovo je kategorija za sebe.
Atmosfera i scenografija su definitivno najjači dio ovog filma. Jezivost se može rezati nožem! Šteta što ovo nisam prije pogledao.
Jedina velika mana filma je sam kraj koji je traljav iz jednog razloga. Barem je meni tako bilo. Ali to ne umanjuje činjenicu da se radi o klasiku filmske umjetnosti.

Ocjena: 8/10


The magnificiant Ambersons

Priča o usponu, slavi i propasti jedne obitelji. Priča ispričana na način na koji ju samo veličanstveni Orson Welles može ispričati. I opet je Orson imao problema oko realizacije cijelog projekta jerbo mu je film poprilično skraćen itd...
Glumci su bili odlični. No Tim Holt koji je glumio mladog Ambersona ih je sve zasjenio. Krade svaku scenu u kojoj se pojavi. Režija je također vrhunska. Baš svaki detalj je bio odrađen na visokom nivou. Ti kadrovi koje radi orson Welles i njegov pristup samom filmu je zadivljujući. Šteta što su ovo tako skratili. Ovako je film jako brzo završio, a želio sam još uživati u njemu.

Ocjena: 8/10


Angst essen Seele auf


Znate ono kad kažu da postoje redatelji koji se moraju uzeti u obzir kod gledanja filmova? E pa Fassbinder je jedan od njih.
Ovo nije još jedan od onih filmova koje sam pogledao i mogu reći da su kvalitetni itd... Ovo je film koji će mi dulje vrijeme ostati u pamćenju. Tako je jednostavan, a tako kompleksan. Ta kontradiktornost je glavna značajka ovog filma.
Film je sam po sebi kontroverzan. Starija godpođa pred penziju upozna marokanskog doseljenika koji već dvije godine radi u njemačkoj. On je dvadesetak godina mlađi od nje, ali im to ne smeta da započnu odnos koji im obostrano odgovara...
Osuda okoline, rasizam, preljub, ljubav, mržnja... Sve to ima ovaj odličan film. Ovim filmo sam prisiljen gledati još neke uradke ovog majstora od zanata.

Ocjena: 8/10
Neću se bojati.
Strah pobjeđuje um.
Suočit ću se sa svojim strahom.
Pustit ću ga da prođe kroz mene i preko mene!

Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #16366 : 04. Srpanj, 2014., 00:36 »
2-Headed Shark Attack

Gledao sam Mega Shark vs Giant Octopuss. Gledao sam Sharknado. Gledao sam i Hobita, jebote.
Mislio sam da gore ne može. Prevario sam se. :wildboy:

*

Armin44

  • ***
  • 886
  • I'll be one tough act to follow...
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #16367 : 04. Srpanj, 2014., 01:25 »
2-Headed Shark Attack

Gledao sam Mega Shark vs Giant Octopuss. Gledao sam Sharknado. Gledao sam i Hobita, jebote.
Mislio sam da gore ne može. Prevario sam se. :wildboy:
Nažalost i ja sam ga pogledao :(

*

disc0

  • *****
  • 3274
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #16368 : 04. Srpanj, 2014., 05:01 »
The wind that rises


OK anime, premda malo dosadnjikav, drugi film od studia Ghibli koji me malo razocarao.
Prvi, koji se uopce nisam mogao natjerat da pogledam je Ponyo, to je bilo ultra dosadno prvih 10ak min.
Ne zelim bas nesto previse pisat da ne spojlam, ali od ghiblija sam navikao na ultra kvalitetu, ovo je cisto OK anime, ali nista posebno.

WXIII: Patlabor the movie 3


Prva dva dijela su mi bili bas super, a ovo nisam htio pogledat zbog lose ocjene na IMDB-u.
Ali reko, ajde da pogledam....i moram priznat da mi je ovaj dobar.
Nema bas robota ni akcije sa njima, ali je nekako napetiji i zanimljiviji nego prosli nastavci, cak ima i malo horora.
Sve u svemu vrlo dobro.

Summer Wars



Ovaj mi se isto svidio, jedino sto mi nije sjelo bas je abnormalno puno umetnutih brendova.
Jednostavno nisam naviknut to vidit u animeima/crtanima, svaki komad tehnike, auta...sve je brandirano (kao da gledam ironmena ili james bonda :hiha2: ).

3DS FC: 4768-7805-4966
PSN: DiSkAcH

*

adjlf

  • *
  • 28
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #16369 : 04. Srpanj, 2014., 13:10 »
Bezumna akcija, hrpa metala koji se atraktivno transformiše iz sportske jurilice u mašinu za ubijanje i obratno i pri tome pokušava biti cool, hrpa eksplozija, Optimus Prime i njegov badass glas i pokoja riječ "mudrosti", dosta isforsiranog humora koji ipak ispunjava svoju svrhu, te još mnogo akcije i eksplozija. Jah, to su Transformeri ovaj put još s Mark Whalbergom kao pojačanjem. Michael Bay se svojski trudio da sa novim nastavkom spektakl podigne na još višu razinu i pri tome je često pretjerivao. A u blizu 3h filma je nagurao svega i svačega, imam osjećaj da nijednu ideju nisu izbacili nego su snimali i montirali sve što im je "palo na pamet". Prethodni Transformersi su mi bili nekakao smisleniji i logičniji (ako se ta riječ smije koristiti u jednom Transformers filmu). Film je stvarno brainless ali svrha ovakvih filmova je uvijek i isključivo da pruže zabavu i spektakl a to novi Transformersi i rade, pa ko voli nek izvoli. Može se reći da mi očekivanja nisu u potpunosti ispunjena ali daleko od toga da sam razočaran.
7,5

ok si sve to napisao i jadno mi je sve to zajedno. transformeri su postali megapopularni medju ekipom koja nema pojma nista o njima nit je ikad cula za njih do baya, film je stvoren da zaradi hrpu para i da ga puse mase. također mi nije ispunio ocekivanja iako sam vise manje znao kakav ce film bit svejedno sam se nadao da ce uvidit odredjene greske i maknut te pizdarije al nazalost film koji ce se svidit fanovima nikad nece izac i ugledat svjetlost dana jer nece okrenut 700 miliona na blagajnama. umjesto toga dobili smo transformere 1.4 isti film sa bolje napravljenim borbama. i za kraj  https://www.youtube.com/watch?v=hzNsOGt3bHk

*

Adam Jensen

  • *****
  • 2025
  • i didn't ASK fOr this
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #16370 : 04. Srpanj, 2014., 13:37 »
2-Headed Shark Attack

Gledao sam Mega Shark vs Giant Octopuss. Gledao sam Sharknado. Gledao sam i Hobita, jebote.
Mislio sam da gore ne može. Prevario sam se. :wildboy:
Nažalost i ja sam ga pogledao :(
Čak sam i ja prije par mjeseci to odgledao :hihi:. Doduše nešto sam radio na compu a na TV sam povremeno "bacao oko" kad se ukažu sise :mrgreen:

Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #16371 : 04. Srpanj, 2014., 17:28 »
Ma taj film je... nemam riječi.

Inače, pripremam se psihički... i fizički... za ovo:

ZOMBEAVERS - Official Trailer [HD]


:hihi:
« Zadnja izmjena: 04. Srpanj, 2014., 17:32 Emperor Ghaleon »

*

Me666

  • ******
  • 5556
  • Snaketicus Murphy Jr.
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #16372 : 05. Srpanj, 2014., 00:33 »
Little Nicky - 7/10

Strašno blesav film, ali mi je na kraju ispao nekako simpatičan pa sam mu na trud dao ocjenu više od realne.

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #16373 : 11. Srpanj, 2014., 16:27 »
Parada (2011)

Nakon dugo vremena ipak pogledao ovo. Trebao sam ići u kino gledat kada je bilo aktualno. Dosta dobar humor uz par presmješnih scena. Umirao na scene Azema (šiptara) i njegovih provala. Sjajni glumci u filmu koji je uspio bez imalo problema izać na kraj sa svime onime što je uvrijedljivo na balkanu. Iako mi je kraj dobar, scene tučnjave su užasno nerealne, pošto su neonacističke skupine mnogo jače nego što to bilo prikazano u toj borbi. Odlična mi je bila Limunova preobrazba iz mrtvog četnika s početka u ljudinu na kraju. Ovaj Navojec, ja nezz kako netko može tako izgledat i biti dobar glumac, lol stvarno nezz. Pogledat će se sigurno još mnogo puta, zbog sjajne glume, tekstova i odličnih scena.

Death at a Funeral (2007)

Isto film kojeg jako dugo odgađam pogledat, a stalno bivam nagovoren na to. Odličan britanski humor i zavrzlame u njihovom ruhu. Ima puno dobrih i urnebesnih scena, a najviše prednjače face Simona kada uzme "valium". Baš jako ugodna i smješna komedija koja najviše od svega ostavlja neki feel good osjećaj. Nezz zašto od ovoga nisu napravili nastavak. Želim još ludih faca i scena nakon uzimanja tableta. Peter Dinklage je baš neugodno odvratan u filmu, meni u to vrijeme aktualnosti filma totalno nepoznat glumac. Moram počet gledat više britanskog humora. Glupi amerikanci odmah morali napravit svoju identičnu verziju...


*

Me666

  • ******
  • 5556
  • Snaketicus Murphy Jr.
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #16374 : 11. Srpanj, 2014., 17:14 »
Grown Ups 2 - 3/10

Ovakva je situacija s ovim filmom. Dakle vozim se u busu ZD-ZG i čitam novine koje sam kupio. Šofer nabaci ovaj film na DVD-u, i ignoriram ga dok ne krenu tuneli. E sad, kad god je bio baš mračan i dug tunel sam bacio oko na film te mi se tad učinio baš smiješnim. Ali ono - mega smiješnim, najboljom komedijom ikad. Sve scene za pišanje od smijeha. I sad dođem doma i odlučim ga pogledati u cijelosti i što se dogodilo? Te scene koje sam ja slučajno pogledao su u biti jedine smiješne, a film je iritantan do bola. Ona djeca ej. Svima bi im oči žlicom iskopao. Grozno nešto. Baš me ova jadost filma iznenađuje jer se prvog dijela sjećam kao solidnog.

*

[proGABBEing] Richard

  • **
  • 519
  • sve je bolje kad se spoha lmao <:^)
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #16375 : 11. Srpanj, 2014., 23:18 »

Dracula


Bela Lugosi! Kako je čovjek karizmatičan i nenadmašan u ovoj ulozi. Gary Oldman je odličnao odglumio Draculu u filmu iz 1992. godine, ali ovo je kategorija za sebe.Ocjena: 8/10
Mislio sam da se to samo pastea po internetu kao legendarnost od ljudi koji nisu gledali, jer stvarno ne znam što ljudi vide u toj nekad ridikulnoj a većinom krutoj izvedbi. Mislim kad pogledaš legendarno jebeno govno Plan 9 from outer Space vidiš da je fraer u svojoj ovisnosti o drogama i predsmrtnosti bio jednako loš kao i u svojoj najhvaljenoj ulozi, Draculi. Fraer je toliko Dracula, da ga je njegov retardirani sin pokopao u tom plaštu. Ne znam, ne samo cijelom generalnom svijetu, nego i svom sinu si jebeni. A ta uloga ti je ustvari smeće.

:(

Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #16376 : 12. Srpanj, 2014., 04:22 »
Moje korisničko 'ime', to sam gledao. Menace society, prejak film toplo ga preporučujem svima! :piva:

Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #16377 : 12. Srpanj, 2014., 12:02 »
:hihi:

Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #16378 : 12. Srpanj, 2014., 22:34 »
Mislio sam da se to samo pastea po internetu kao legendarnost od ljudi koji nisu gledali, jer stvarno ne znam što ljudi vide u toj nekad ridikulnoj a većinom krutoj izvedbi. Mislim kad pogledaš legendarno jebeno govno Plan 9 from outer Space vidiš da je fraer u svojoj ovisnosti o drogama i predsmrtnosti bio jednako loš kao i u svojoj najhvaljenoj ulozi, Draculi. Fraer je toliko Dracula, da ga je njegov retardirani sin pokopao u tom plaštu. Ne znam, ne samo cijelom generalnom svijetu, nego i svom sinu si jebeni. A ta uloga ti je ustvari smeće.

:(

Mene se njegova gluma dojmila, tebe nije. I tu je sve jasno. Ukusi se razlikuju. Možda je gluma i bila loša, ali ja to nisam tako shvatio.


Badlands

Meni osobno dojmljiviji od Days of heavena. Em što ima kriminala, em što mi je Martin Sheen stvarno bio odličan u glavnoj muškoj ulozi.
Nema potrebe previše piskarati o filmu jer se ipak radi o klasiku. Scena jurnjave kad policajci ganjaju Martina Sheena je odlično snimljena. Tu sam baš ostao paf.
Film koji se svakako isplati pogledati.

Ocjena: 8/10


History of the world: Part 1

Ovo niti smrdi, niti miriše. Parodija na neke događaje iz povijesti koja ima premalo istinski komičnih trenutaka, a previše izrugivanja nekih povijesnih ličnosti. To su Pyhtonovci radili odlično, ali oni su ipak svijet za sebe.

Ocjena: 6/10


Jeder für sich und Gott gegen alle

Prvih dvadesetak minuta ovog filma bilo je pravo malo mučenje. Samo smo gledali nemoćnog i neukog Kaspara i lika koji ga pokušava naučiti osnovnim životnim stvarima. I onda se film napokon počeo razvijati i postajao je sve zanimljiviji. Glavni lik je uistinu odlično odglumljen. Sama priča je intrigantna i zanimljivo interpretirana. Tako da je ovo na kraju ispao sasvim dobar film. A bojao sam se da će ovo biti mučenje epskih razmjera.

Ocjena: 7/10


Cet obscur objet du désir


Zadnji Bunuelov film i kao da je Bunuel to osjetuio. Film je snimljen sa nekom posebnom strašću i vidi se da je Bunuel dao cijelog sebe u njega. Scenarij je odličan, a Fernando Rey očekivano maestralan u ulozi ostarjelog dobrostojećeg muškarca koji izgubi glavu za mlađahnom djevojkom. Ni sam ne znam tko je od njih dvoje u toj priči ispao luđi. Ona koja ga je vrtjela oko malog prsta, a opet nekako išla za njim. Ili on koji je naivno vjerovao u njene riječi. Strast, ljubav, žudnja, ljubomora, zavist itd... Toliko različitih emocija prema istoj osobi.
Bunuelov pristup cijeloj toj priči i način na koji je sve to posložio daje najveći ton ovom filmu koji se mora pogledati.

Ocjena: 8/10
« Zadnja izmjena: 12. Srpanj, 2014., 23:25 Niska rasta man »
Neću se bojati.
Strah pobjeđuje um.
Suočit ću se sa svojim strahom.
Pustit ću ga da prođe kroz mene i preko mene!

*

virty

  • ***
  • 812
  • Xbox: Muskarcina
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #16379 : 13. Srpanj, 2014., 08:43 »
Ženu :mrgreen:

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9