HCL.HR

Što ste zadnje gledali?

  • 18882 Odgovora
  • 1703102 Hitova
*

Tomz

  • *
  • 82
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #16890 : 24. Prosinac, 2014., 19:10 »
-
« Zadnja izmjena: 15. Siječanj, 2015., 23:12 Tomz »

Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #16891 : 25. Prosinac, 2014., 13:38 »
radagast je jedan od boljih stvari hobita.

A ne. Frajer rula. I brijem da je napušen cijelo vrijeme XD Ak se treba nekoga hejtat i da je u potpunosti nepotreban, iritantan i prekomičan lik je Alfrid u bitki pet vojski. Apsolutno nepotreban lik. Ne mogu reć da je sjebo film jer nije al da je aposlutno njegova faca nepotrebna za cijeli film, definitvno je.
Btw eto gledao zadnje Battle of the Five armies i moram priznat da ja nezz više zašto čole tolko svršava na filmove i daje 5/5 svakome. :hihi:
Bez ulaska u neke duge ili duboke rasprave treći hobit je realno najlošiji od Hobit trilogije i "redateljski" je dodao bih, najlošiji od svih Jacksonovih filmova vezanih za Tolkiena. Znam da je produkcijski bitka 5 vojski bila najnezahvalnija za snimit jer se 90% radnje filma odvija na jednom mjestu al ne smeta me to. Smeta me dojam da su u ovom filmu sve one probrane klišeje i riga mi se trenutke utrostručili i nasrali ih sve u ovaj film. Dakle mislim na one zbljuv trenutke kada je netko u opasnosti, utiša se glazba, kamera se približi Legolasu toliko da mu vidimo dlake u ušima i onda on potiho grubim glasom kaže ime toga tko je u opasnosti samo da bi nabio dramu. Toga u ovom filmu ima više nego u svih 5 zajedno. Općenito nekih kvazidramatičnih close-upova ima pun kurac samo da bi se nabila drama. Zatim forsanje bezveznog humora koji valjda može nasmijat jedino dječicu do 5 godina u kinu (Alfrid). Zatim sve fajt scene koje su kroz nastavke nabrijavale sve fanove ovdje su također epske ali se skoro niš ni ne vidi. U Lotr bar vidim kako se Aragorn mačeva s Orkom, ovdje je sve samo mutno i nabrzaka.
Zmaj padne doslovce u 3 minuti filma :(
i kako ona scena s bačvama rula tako je ovdje ono Legolasovo skakanje po onom kamenju kaj se ruši baš bedasta/glupa scena xd
Loša gluma nekih likova nezz realno u najboljem slučaju Battle of the five armies je navučena 7/10
U najboljem slučaju :p

Azog i Bolg rulaju ajd
i ona scena di se Sauron oće vrnut pa se fajtaju to rula, iako je Kate B. i njenih pol minute (ono kad se dere na njega) baš hillarious.

Ostatak fima je jedan veliki meeeeeeh i drago mi je kaj sam gledo obični 2D xd nek da bacam pare bezveze
Preždero sam se s malom slatkiša tolko da mi je bilo skoro zlo do kraja filma :hihi:
« Zadnja izmjena: 25. Prosinac, 2014., 16:22 MaliMicek »
Lista odigranih:2015,2016,2017,2018,

*

Adam Jensen

  • *****
  • 2025
  • i didn't ASK fOr this
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #16892 : 25. Prosinac, 2014., 15:54 »
Zatim forsanje bezveznog humora koji valjda može nasmijat jedino dječicu do 5 godina u kinu (Alfrid).
Iako je ovdje humor sekundarna stvar ipak je daleko bolji nego u komedijama tipa Preglup, pregluplji :kava:.

Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #16893 : 25. Prosinac, 2014., 16:11 »
nemreš to uspoređivat :hihi:
glup i gluplji tj pregluplji su trash filmovi :hihi:

Ukratko zadnji hobit nije loš film, daleko od toga film je dosta dobar samo sam dobio dojam da su sve nepotrebno bezvezne klišejizirane scene iz ostalih jacksonovih filmova ovdje sve izredane i udvostručene.

btw zašto Interstellar ima stanku a hobit ne ? Tu su negdje po trajanju. Jel to ovisi o vremenu prikazivanja ili to ima samo 4Dimax ?
« Zadnja izmjena: 25. Prosinac, 2014., 16:15 MaliMicek »
Lista odigranih:2015,2016,2017,2018,

Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #16894 : 25. Prosinac, 2014., 17:57 »
ili to ima samo 4Dimax ?

4DX i IMAX nemaju pauze.
“The optimist thinks this is the best of all possible worlds. The pessimist fears it is true.” - Robert Oppenheimer

*

Pajko

  • *****
  • 3090
  • REEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #16895 : 26. Prosinac, 2014., 21:58 »
Gone Girl (2014)

užasno mi je žao što nisam imao vremena ovo ići pogledati u kino jer imam filing da bi mi doživljaj bio mrvu bolji. ;_;
zvukovno i vizualno film je jebeno savršen, mračnjikav i misteriozan u svakom trenutku, u pozadini je stalno neka blaga glazbena melodija koja podiže napetost i odlično je prezentiran sav taj misterija-triler stil. e sad, žao mi je da nije bilo više spooky i eksplicitnijih scena jer definitivno je bilo potencijala, ali činjenica je da nakon nekih sat vremena (točnije kad se otkrije amyna strana priče) gubi napetost i nekako sav taj doživljaj splasne :(
priča je svakako vrh i >>umojebna<< unatoč tom gubitku napetosti i prrrd kraju. affleck odlično odradio ulogu, iako pikeica je apsolutno vrhunski odglumila, a i šašavo je bilo vidjeti nph-a u ovom settingu x___D
sve u svemu, jako sam zadovoljan, iako DA BAR je bilo malo više misterioznosti i tajni ;_____; inb4 ben affleck ima dobru kitu. realno. :hiha:

9/10

Harold & Kumar Go to White Castle (2004)

imao sam potrebu za kamenjar komedijom i naišao sam na ovaj klasik u folderu,,,,,
što reći nego da je film ful smiješan. nema previše cringy momenata, traje taman toliko da ne bude prekratak a istovremeno niti ne smara toliko.
frajeri su naravno rendom jer hej šturi azijat s malom kitom i trava indijac s malom bonsai drvce kitom, ali zato svi ostali su mamojebeno savršeni. od bully murjaka, mekanih huligana pa do najvećeg kralja u filmu nph-a (inače je frajer ful odvratan, ali savršeno ga je gledati u hetero badass danima).
taman komedijica za dosadno popodne. definitivno trebam ovo odgledati u drugačijim okolnostima,,,,,,,,,,,,,;;;;

7/10
P.S. Napisano je velikim tiskanim slovima jer stvarno vičem. Najozbiljnije.

*

Adam Jensen

  • *****
  • 2025
  • i didn't ASK fOr this
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #16896 : 26. Prosinac, 2014., 23:22 »
ben affleck ima dobru kitu. realno. :hiha:

...šturi azijat s malom kitom i trava indijac s malom bonsai drvce kitom...
Izgleda da neko ima problem s kitama

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #16897 : 27. Prosinac, 2014., 21:01 »
The Babymakers (2012) ★★½

Baš mi je trebao takav film - glup do boli. Možda je zato i ocjena velika, jer sam očito bio u takvom modu. Ideja, priča i realizacija je tragikomična, ali bar cast nije tako loš. Nije da su glumci nepoznati, no dobro su iznjeli ovu komediju. Olivia Munn mi je upalila horny time i želim je vidjeti u nešto boljoj romantičnoj komediji <3. Zig-Zag i Kevin Heffernan aka Wade jebeno rulaju. Dok je Jay Chandrasekhar apsolutni bog sa svojom pojavom i bradom.

The Interview (2014) ★★★★½

Spektakl! Podržao sam desetku na IMDb-u, no film je stvarno spektakl. Užasno neke stvari podsjećaju na Tarantinov rukopis i dam se kladit da je njegov stil bila glavna inspiracija Evan Goldbergu, Seth Rogenu. Rogena prvi put gledam mislim i skroz je okej. Ali James Franco krade cijeli show. Sama ideja za film kao i imanje muda da se sve to tako savršeno realizira ja neznam. Kim Jong-un je također vrh. Nisam htio da završi. Odlične fore, odlična drama, akcija, ma sve je jebeno savršeno over the top. Ova pica Sook <3. Nezz i na kraju KP Fireworks.

Broj 55 (2014) ★★★★

Neznam zašto, no očekivao sam film sa nekom dramom i puno pričanja, a zapravo se sve svodi na jednu akciju, nažalost krvavu u selu Kusonje. Gledao sam jako puno ratnih filmova, pa čak i dosta istog stila i tematike, ali niti jedan nije bio ovako dobro sniman, tako realno i brutalno. Najviše komplimenata ide na autentičnost situacija, a pošto sam gledao sa ocem, koji je bio sudionik tog rata, vidio sam jako tešku i čudnu reakciju na film. Uglavnom, vjerovatno naš najbolji ratni film. Na kraju filma kod posvete i suza je krenula.

Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #16898 : 27. Prosinac, 2014., 22:37 »
+1 na Interview, jedino neznam na koju foru si ga sa Tarantinom stavio u isti koš. :bonk: No dobro.
“The optimist thinks this is the best of all possible worlds. The pessimist fears it is true.” - Robert Oppenheimer

*

disc0

  • *****
  • 3274
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #16899 : 28. Prosinac, 2014., 16:09 »
Nightcrawler, nemam sto pametno za reci, film je fenomenalan, obavezno pogledajte. :thumbs:
Gyllenhaall je opet pokazao da je odlican glumac :ave:

Totalno iznenadjenje od filma :hug
« Zadnja izmjena: 30. Prosinac, 2014., 06:19 Disc0 »
3DS FC: 4768-7805-4966
PSN: DiSkAcH

*

Adam Jensen

  • *****
  • 2025
  • i didn't ASK fOr this
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #16900 : 29. Prosinac, 2014., 20:21 »
The Signal (2014)
The Signal počinje kao hakerski film o troje studenata MIT-a koji prate nekog hackera, međutim uskoro se film pretvara u film sa vanzemaljcima, pa onda u gouvernment-conspiracy aka Area 51, pa onda više nisam ni znao jel se to glavni lik nalazi u komi i sve ovo se dešava u njegovoj glavi ili se kao u filmu Matrix nalaze unutar softwera. Kraj filma je odgovorio na ta pitanja ali je postavio stotinu drugih. The Signal nije jedan od onih SF-ova koji se trude na naučni i logični način sve razjasniti, nego te zaintrigira i onda ostavi da se sam nosiš sa pitanjima koja ti se motaju po glavi. Lijep i donekle originalan film, mladi reditelj ima ideja i sigurnom rukom je dirigirao filmom.
7

Automata (2014)
Izuzetan SF film, sličan I, Robot-u. Iako je relativno niske produkcije ali je vrhunski urađen, mnogo bolje nego većina visokobudžetnijih. Radnja je u bliskoj budućnosti, solarno zračenje je učinilo život nemoguć na površini zemlje, ljudi prave naprednu seriju robota pomoću kojih će ponovo izgraditi gradove za život. Roboti se moraju ravnati prema dva protokola: nikada ne smiju nauditi živim bićima i ne smiju popravljati sebe ili jedni druge... Za razliku od I, Robota kod kojeg je zaplet počinje kada se roboti osumnjiče za ubistvo čovjeka, ovdje zaplet počinje kada otkriju jednog robota koji se sam popravlja. Bilo je zanimljivih razgovora, npr. čovjek kaže robotu da je on samo mašina, a robot će mu: "onda i mi za vas (ljude) možemo reći da ste samo majmuni" :hihi:. Šteta je da ovako dobar film prođe ispod radara.
7,5

King Kong (2005)
Ovaj film sam odgledao samo zato da vidim kakav je Peter Jackson u nečemu izvan Middle-Earth univerzuma. Odmah se vidi njegov potpis u smislu da je i King Kong spektakl masivnih razmjera, specijalni efekti ne mogu biti bolji, a sa sobom je poveo i Serkisa da, u pauzi između imitacije Golluma i Cezara (iz Planete majmuna), još jednom odradi ono što radi najbolje. Da nisam izričito tražio Jacksonov film ovo bi mi prošlo "ispod radara" što bi bila velika šteta jer je u pitanju izuzetan film, kao i svi Jacksonovi uostalom.
8,5

The Godfather: Part III (1990)
Filmčina, na nivou svojih kultnih prethodnika. Kvalitetom svakako iza prvog dijela ali je, po mom mišljenju, bolji od drugog dijela.
10

Pulp Fiction (1994)
Quentina Tarantino je jedini razlog zašto ovaj, visoko cijenjeni film, nisam nikada gledao. Međutim, nakon što me oduševio sa Django Unchainedom odlučio sam da mu pružim priliku i sa ovim filmom, i nisam se pokajao. Vrhunski film, jedan od najboljih koje sam odgledao u svojoj filmofilskoj "karijeri". Oko Tarantina su se uvijek lomila koplja, ali se mora priznati da taj čovjek ima smisla za umjetnost, malo uvrnut ponekad, ali barem radi filmove da bi nešto prenio a ne kao npr. Bay da bi samo zgrnuo milione. Pulp Fiction je jedan od onih filmova koji se jednostavno moraju odgledati.
10

*

Armin44

  • ***
  • 886
  • I'll be one tough act to follow...
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #16901 : 29. Prosinac, 2014., 20:42 »
a onda je došla ona! Tauriel - moja božica. Ono što je Arwen za LOTR, to je Tauriel za Hobbita <3.

jelda. mi u kinu i svaki puta kada je ona bila u sceni, ja frendu kazem kako je dobra ahaha, lik me htio istuči.

edit: pogledao danas prstenovu družinu, extended edition. dont bash me, nikada nisam gledao LOTR trilogiju, koliko god to čudno zvučalo haha. frendovi me počeli napadati kao koji sam ja nub, rekoh znao sam prije 13 godina da će snimati hobbita pa ono.. :fpalm: inače, vrlo dobar film i rado ću pogledati ostala dva tokom praznika, ako uhvatim vremena.
OBAVEZNO pogledaj.

Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #16902 : 29. Prosinac, 2014., 21:27 »
Ja bi se sad za praznike konačno moga natirat da pogledan Hobbite :wildboy:
nean volje baš :mrs:

*

CROguys

  • *
  • 117
  • He is Keyser Sose!!!!
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #16903 : 30. Prosinac, 2014., 10:35 »
Ja bi se sad za praznike konačno moga natirat da pogledan Hobbite :wildboy:
nean volje baš :mrs:
Ako si pogledao Gospodar Prstenova pogledaj i Hobita.
Hobit:Bitka 5 Vojski
Epski završetak jedne trilogije.Kao i na kraju Povratka Kralja stati će te i vidjeti kroz što ste sve prošli.
Jedina zamjerka je to što u ovom filmu Bilbo gubi na važnosti i sve se svodi na Thorina.Peter Jackson je Thorinovu pretvorbu savršeno prikazao.
SPILER ALERT:Eagles are coming!


« Zadnja izmjena: 30. Prosinac, 2014., 10:48 CROguys »
GTA,Slender,Mgs 3-4,Walking Dead,Halo,Arkham...

*

Tomz

  • *
  • 82
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #16904 : 30. Prosinac, 2014., 19:33 »
-
« Zadnja izmjena: 15. Siječanj, 2015., 23:12 Tomz »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9