HCL.HR

XBMC/Kodi-program za besplatne filmove i TV

  • 0 Odgovora
  • 192 Hitova
*

manjamax

  • ****
  • 1062
  • Cro Sim Racing Forum
XBMC/Kodi-program za besplatne filmove i TV
« : 20. Siječanj, 2015., 15:10 »
Nije ilegalno!Ovaj program vam je prije bio samo za filmove. Sada možete gledati i TV preko njega. Da, više ne morate imati ništa osim interneta. Spojite na TV i uživajte.

Malo da objasnim. XBMC/Kodi je program koji hvata filmove s raznih Streaming servisa poput 1Channel-a i drugih. Super je to što možete namjestiti i titlove da vam rade u filmu. Možete gledati filmove, serije, reality show-ove....
Imate čak i Youtube ugrađen, a sad ako to želite koristiti, možete.

TV vam radi isto kao i IPTV. Imate sve kanale, od HRT-a do Motorsporta. Samo morate znati kako postaviti željeni TV i to je to.

Link za download: XBMC/Kodi download link

Postavit ću vam video tutoriale tu:

Kako postaviti 1Channel ili bilo koji drugi Stream servis:
http://youtu.be/D9LFoTxkBMA

Kako postaviti titlove:
http://youtu.be/cGTedc3DoWI

Ako nešto ne radi s titlovima, uvijek možete otići u opcije, i pronaći Subtitles. Tamo će vam pisati nešto tipa, Language i piše Engleski. Tu možete dodati Hrvatski, Srpski, Bošnjački, koji god jezik hoćete.
Za titlove vam jako preporučam OpenSubtitles, jer Podnatpisi.net nekada ne radi, a ako ste stavili Hrvatski u opcijama, onda vam nađe Hrvatske filmove.

Kako postaviti TV:
http://youtu.be/Us710Pkq9U8

Nisam isprobavao kako se TV postavlja, tako da vam tu nemam komentara, ali moj prijatelj si je postavio, i gleda sve programe.

Skinite si, isprobajte. Malo je teža instalacija, ali kad uspijete, dobar je program. Točno kao neko kino. Povežite s TV-om i uživajte.
Nemorate se više boriti s virusima na Filmoviziji i tome, ovdje je sve Virus-Free.

Morate imati:
Internet
Monitor/TV (logično)  cer1njo

Uživajte.

Ponavljam, potpuno je legalno.

P.S: Radi preko 1Channel streaming servisa, u kojem ima puno filmova, osim Ex-Yu filmova. Imate nove filmove, stare, ma ima ih puno.

P.S 2: Stavio u ovu temu zato što je za filmove povezana.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9