HCL.HR

Datumi izlazaka igara

  • 80 Odgovora
  • 26023 Hitova
*

$h4d0w

  • ******
  • 3910
  • Forever is an illusion...
    • Last.fm Profile
Odg: Datumi izlazaka igara - Igre u ožujku 2010.
« Odgovori #30 : 23. Veljača, 2010., 19:53 »
BC2, Metro 2033 i AC2  :hug
+1

To namjeravam odigrat. Al sad, koliko često igram u zadnje vrijeme, ovo će me sigurno držat do polovice godine, ako ne i više.
>> Last.fm Profile


>> Xfire Profile

*

Wyzard

  • Administrator
  • *******
  • 16146
    • HCL.hr
Odg: Datumi izlazaka igara - Igre u travnju 2010.
« Odgovori #31 : 25. Ožujak, 2010., 14:34 »



Ponosni vlasnici nabrijanih PC konfiguracija ovaj mjesec neće imati prilike uživati u grafičkim perverzijama jer je travanj u znaku klasičnih avantura. Stiže nam tako nova sezona urnebesnog dvojca - Sam & Max: The Devil's Playhouse. Za nešto ozbiljnije avanturiste krajem mjeseca nameće se dugo očekivana lokalizirana verzija The Whispered World-a.


Microsoftov X360 u travnju broji solidnu količinu naslova. Iako se dobar dio njih tek treba iskazati, jasno je kako nakon brojnih odgoda svi jedva čekamo Splinter Cell: Conviction. Pored nove avanture Sama Fishera mogli bismo zaigrati i Quantum Theory - svojevrsni rip-off GEoW serijala, s obzirom da u Europi igra izlazi samo za Xbox.


Postava Playstation naslova za ovaj mjesec ne razlikuje se mnogo od one konkurentske. No Super Street Fighter IV nekako je prirodnije igrati na d-padu DualShock kontrolera. Ukoliko ste pak više sportski tip, štoviše ljubitelj nogometa, imate priliku započeti rane pripreme za nadolazeće svjetsko prvenstvo uz FIFA World Cup 2010. Dakle, s kvalitetnim nadogradnjama provjerenih hitova ne možete nikako pogriješiti.


Ljetna suša za Playstation Portable još nije počela - osvježiti se možete uz kontroverzni Dead or Alive: Paradise, a ako preferirate nešto punije cure, za vas je Fat Princess: Fistful of Cake, PSP verzija iznimno uspješnog PSN hita.


Nintendo obično prednjači kvantitetom igara, no ovaj mjesec, začudo, nije tako. Valjda su i proizvođači silnih casual igrica ostali bez ideja. Kakogod, ako se na Wii-u ovaj mjesec planirate zabavljati, preporučujemo dugo očekivani Monster Hunter Tri te zanimljivi Trauma Team.


Još uvijek ste na Pokemonima? E pa, nema baš mnogo razloga da ostavite po strani. Listu ovomjesečnih DS igara svakako je zasjenila najava 3DS-a, no ukoliko vas ideja o njemu nije impresionirala, bacite se u doktorsko detektivske avanture kroz House M.D. te Dementium II.



Dakle, opet ista priča - bacite oko i komentirajte ovdje ili na sajtu što ćete igrati u travnju, što biste voljeli igrati, što ćete izbjeći i čemu se nadate.

*

$h4d0w

  • ******
  • 3910
  • Forever is an illusion...
    • Last.fm Profile
Odg: Datumi izlazaka igara - Igre u travnju 2010.
« Odgovori #32 : 25. Ožujak, 2010., 15:53 »
Nije mi baš nešto napet travanj. Jedino šta ću možda odigrat je Splinter Cell: Conviction, ovo ostalo ne.
>> Last.fm Profile


>> Xfire Profile

Odg: Datumi izlazaka igara - Igre u travnju 2010.
« Odgovori #33 : 25. Ožujak, 2010., 15:56 »
fifa 10 world cup, splinter cell i zaostatak iz trećeg miseca, just cause 2.

bit će lepo.

Odg: Datumi izlazaka igara - Igre u travnju 2010.
« Odgovori #34 : 25. Ožujak, 2010., 17:45 »
EDIT: pobrisan još jedan ogroman, nepotreban citat  :tired:

to sam cekao
« Zadnja izmjena: 27. Ožujak, 2010., 09:41 Armor »

Odg: Datumi izlazaka igara - Igre u travnju 2010.
« Odgovori #35 : 25. Ožujak, 2010., 18:02 »
kaki je BC2 MP u odnosu na MW2,,,jer cuo sam da MW2 sto se tice MP da je razocarao.....

*

Freddy

  • ******
  • 5994
  • Briljantin.
Odg: Datumi izlazaka igara - Igre u travnju 2010.
« Odgovori #36 : 02. Travanj, 2010., 08:42 »
BFBC 2 je zakon igra... \:D/ posto sam ja na mom x360
ogranicen samo na singleplayer nemogu ti reci iz osobnog iskustva kakva je igra online... ali koliko god cujem okolo svi hvale multiplayer, igra je fenomenalna pa vrijedi probati  ;)

*

Wyzard

  • Administrator
  • *******
  • 16146
    • HCL.hr
Odg: Datumi izlazaka igara - Igre u svibnju 2010.
« Odgovori #37 : 26. Travanj, 2010., 14:33 »




Sjećate li se kad je zadnji put ponuda PC naslova bila ovako siromašna? Eh, teška su vremena - neke igre u odnosu na konzolaške verzije kasne po nekoliko mjeseci, a neke su bome i odgođene do daljnjega. No što je tu je, u svibnju ćemo se na PC barem naigrati racing igara. Prvo nam stiže opaki Split/Second: Velocity, a poslije njega i tematski sličan naslov zvan Blur.



Eto dočekali smo i taj mjesec u kojemu će famozni Alan Wake konačno ugledati svjetlo dana. Ovaj psihološki triler bit će nam glavna okupacija, stoga je jasno da korisnike X360 konzole u svibnju neće pretjerano zanimati ostali naslovi. No nikako ne treba ignorirati zabavno multiplayer iskustvo u Skate 3, te kooperativno napucavanje kroz Capcomov Lost Planet 2.



Vrhunsku igru koja će u potpunosti iskoristiti blagodati Divljeg Zapada čekamo još od pamtivijeka. Srećom, to bi se čekanje ovog mjeseca trebalo završiti jer nam stiže Red Dead Redemption. Ako uistinu donese sve što su nam developeri obećali, teško je vjerovati da ćemo baciti oko na neki drugi naslov. Ipak, ljubitelji borilačkih igara svakako bi se trebali pripremiti za UFC Undisputed 2010.



Sonyeva PSP konzola svakako je imala boljih i gorih dana. Svibanj ove godine zlatna je sredina. Iako nema zvučnijih igara posebno pravljenih za ovu platformu, tu su i odgovarajuće verzije značajnijih igara. Po riječima developera, ModNation Racers ne bi se trebao mnogo razlikovati od svog većeg brata, odnosno inačice za PS3, stoga vam isti i preporučujemo.



Da je malo pravde na ovome svijetu, krajem ovoga mjeseca skakali bismo uz novog Maria. No Europa nije primarno tržište, pa se svi Wii korisnici u svibnju moraju zadovoljiti drugim naslovima. Iz sivila ne baš tako zvučnih imena iskače Prince of Persia: The Forgotten Sands koji bi na Nintendovoj konzoli trebao voditi ravnopravnu bitku s inačicama za nešto snažnije platforme.



Nešto ozbiljnijim gamerima koji preferiraju DS konzolu jasno je kako često moraju dobro proći kroz listu igara da bi našli nešto originalno i kvalitetno. Ni ovaj mjesec nije iznimka, a između relativno neinteresantnih igara koje prate filmske blockbustere istaknuo se stilizirani strategy RPG Dawn of Heroes.



Novi mjesec, nova lista, pa nabacite i nove komentare. Što nabavljate u svibnju? Oko čega se još uvijek dvoumite? Sve nas zanima.
« Zadnja izmjena: 26. Travanj, 2010., 14:36 wyzard »

*

Armor

  • ******
  • 4195
Odg: Datumi izlazaka igara
« Odgovori #38 : 27. Travanj, 2010., 11:23 »
PC ponuda siromašna, ne!
Blur izgleda ekstremno, a S/S ga slijedi istim žarom...
Veliki mjesec combat racinga.

BTW, ja oću UFC  :hiha:
"Born with less, but you still precious.

You gotta be able to smile through all this bullshit."

*

$h4d0w

  • ******
  • 3910
  • Forever is an illusion...
    • Last.fm Profile
Odg: Datumi izlazaka igara
« Odgovori #39 : 27. Travanj, 2010., 21:30 »
Da, ništa na pc-u što bi me zanimalo. Al nisam ni planirao nešto novo zaigrat. Trenutno igram AC2 i poslije tog BC2 još od zaostataka.
>> Last.fm Profile


>> Xfire Profile

*

duksy

  • ******
  • 10253
    • hcl
Odg: Datumi izlazaka igara
« Odgovori #40 : 27. Travanj, 2010., 21:32 »
Slaba ponuda za PC, jebiga. Osim za Armora  :ementaler: Držim se AC2 i ja.

*

Wyzard

  • Administrator
  • *******
  • 16146
    • HCL.hr
Odg: Datumi izlazaka igara
« Odgovori #41 : 26. Svibanj, 2010., 11:17 »



Napokon i PC igrači dolaze na svoje - stiže im nekoliko zakašnjelih hitova, a tu su i dva obećavajuća naslova. Alpha Protocol pokušat će uspješno spojiti špijunsku akciju i RPG, a hoće li mu to uspjeti, saznat ćemo već prvog dana u mjesecu. A na samom kraju, taman početkom godišnjih odmora i školskih praznika, očekuje nas više puta odgađani FPS zvan Singularity.



Šarena ponuda ovomjesečnih X360 igara, ali teško je reći da se neke posebno ističu. Kako to obično biva, većina ih se tek treba dokazati. No kad već moramo prognozirati, savjetujemo vam da pripazite na Ubisoftov Pure Futbol - tko zna, možda dobro dođe za brzinsku zabavu u poluvremenu pravih tekmi svjetskog prvenstva. A ako baš niste nogometni tip, analizirajte Transformers: War for Cybertron.



Identičnu priču kao X360 u lipnju ima i Playstation 3. Nekoliko igara može iznenaditi, ali isto tako mogu i uvelike podbaciti. Ipak, ako je suditi po onome što smo vidjeli, malo medvjeđeg humora kroz naslov zvan Naughty Bear moglo bi nam dobro doći. Također, vjerujemo kako će provjerena formula LEGO igara i ovaj put biti uspješna - LEGO Harry Potter mogao bi biti zabavno iskustvo, kako za jednog igrača tako i za više njih.



Ukoliko se špekulacije ostvare, za nekih godinu dana uz naziv ove konzole stajat će broj 2. Također, ako se ta glasina pokaže istinitom, sve ovomjesečne igre za ovu platformu definitivno će biti zasjenjene. Sve osim jedne, to jest. Kako sada stvari stoje, Metal Gear Solid: Peace Walker najveća je PSP igra ove godine i uistinu bi bilo glupo propustiti je ako već posjedujete Sonyevu prijenosnu konzolu.



Obrišite prašinu s vaše Wii konzole, uzmite kontroler u ruke te ponovite gradivo uz najpoznatijeg virtualnog vodoinstalatera. Super Mario Galaxy 2 uz manje kašnjenje dolazi i u naše dućane, a ukoliko još ne znate kakve ocjene kupi, ne trudite se ni saznati. Nabavite igru "na slijepo" i pustite da vas simpatični talijan iznenadi.



Da ne bi bilo zabune, ponuda DS igara uvijek je najbogatija. No naša lista svaki mjesec biva "kastrirana" utoliko što izostavljamo naslove koji zapravo nisu igre, kao i mnoštvo zastrašujućih simulacija poput Let's Play Ballerina, My First Pony i Kuhajmo s Ozanom. Sad kad smo to raščistili, mirne duše preporučujemo Puzzle Quest 2.


treba uvest neko pravilo da preko ljeta uopće ne izlaze nikakve igre. što mislite o tome?

*

Ementaler

  • Administrator
  • *********
  • 38936
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
Odg: Datumi izlazaka igara
« Odgovori #42 : 27. Svibanj, 2010., 08:50 »
Ma nije toliko loš mjesec. Singularity, Alpha Protocol, Sniper: Ghost Warrior, Prince of Persia: The Forgotten Sands, Darksiders: Wrath of War (PC) itd...

Ima tu stvari koje bi trebale biti vrlo dobre. Singularity me posebno zanima.

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Datumi izlazaka igara
« Odgovori #43 : 27. Svibanj, 2010., 09:39 »
I mene  :ementaler:, potajno se nadam da bi i ovaj novi sniper mogao iznenadit, al zasad smrdi da bi moglo bit nedovoljno iskorištena ideja, vidjet ćemo  ;)

*

snowblind

  • Suradnik
  • ******
  • 9339
Odg: Datumi izlazaka igara
« Odgovori #44 : 30. Svibanj, 2010., 10:36 »
Za PC bi možda mogao probati Alpha Protocol, žao mi je što nemam modani psp da mogu igrati MGS, i probati ce se odigrati Super Mario Galaxy 2 čim Wii posudim

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9