Evo jedan za sve ljubitelje tabačina i ujedno poziv za iste i sve koji to tek trebaju ili žele postati :)
Kolko god volim šore svakakvih vrsta, rijetko kad imam priliku to zaigrati sa nekime. Pogotovo jer nemam konzole pa i igara fali u startu, a to malo na PCu što i postoji nema nikakav online comminuty tako da se manje više sve svodi na to da sa 2-3 frenda igram 6 različitih fightera.
Imam jedan koncept u glavi već neko vrijeme i rado bi se se toga ulovio ako ima ljudi koji bi bili zainteresirani sudjelovati i biti dio tako nečega. Radi se o tome da primarno skupimo sve koji se vole tuć, htjeli bi igrat sa nekim novi facama za promjenu, pokazat par stvari, ali probat i naučit nešto novo. Eventualno stvorit i nekakav Fighting Community ako bi bilo dovoljno interesa i igrača, budući da tako nečega nema kod nas. Da se razumijemo, ne ciljam strogo na okorjele štemere koji su usavršili određenu igru, već bi vrata bila otvorena i svim casual igračima koji povremeno vole nabacit koju tučnjavu, kao i početnicima koji bi se rado upustili u tako nešto, a nisu imali prilike do sad.
Glede samog igranja, imam načina, ali prije svega i volje organizirat neko skupno šoranje na redovitoj bazi (recimo svaki tjedan) za casual lemanje, practise sessione ili mini turnire čak, ali otompotom, sve to se lako dogovorimo kasnije :)
Što se igara tiče, tu već svašta ima, primarno bi bilo neš od toga u planu iako su prijedlozi dobrodošli uvijek. Igre koje postoje za PC bi se na kanti vrtile, a za ostatak bi mogo frenda zamolit da drpi plekju (2 i 3) sa sobom. Od konzolaških igara imam na raspolaganju te nabrojane pa ako se neko pita zašto se recimo SC 5 ili neke druge igre nebi igrale, razlog je da neznam nikoga tko ih ima tako da ih slobodno i pofurate jednom prilikom na neko od okupljanja, ja bi ih definitivno rado isprobao :)
- Ultimate Mortal Kombat 3
- BlazBlue: Calamity Trigger
- Soul Calibur 2
- Virtua Fighter 5
- Super Street Frghter IV Arcade Edition
- Tekken 6
- Bloody Roar 2
- Touhou Project šore
- Guilty Gear Accent Core
- Mortal Kombat 9
To je manje više to za intro, tko god bi htio sudjelovat neka se slobodno javi, ako ne za okupljanja, makar za biti dio baze igrača pa imat sa kime i online odigrat od domaće ekipe. Slobodno proširite i javite svima za koje mislite da bi im ovak neš bilo zanimljivo.