HCL.HR

Komentari na listu odigranih igara

  • 792 Odgovora
  • 309833 Hitova
*

WEAPONX

  • *****
  • 2209
  • Doom-driven
Odg: Komentari na listu odigranih igara
« Odgovori #780 : 02. Kolovoz, 2019., 17:04 »
Upravo to, ali svejedno je zabavno. Igram Justice for All trenutno i vjerojatno budem riješio i ostatak serijala u budučnosti.
Lijepo je biti važan, ali je važnije biti lijep.    PREĐENE IGRE | PLAYLISTA | IKONE

Odg: Komentari na listu odigranih igara
« Odgovori #781 : 24. Rujan, 2019., 16:17 »
Nakon duže vremena Update - Click

Dodao sam MGS V i Finding Paradise. Cijelo ljeto sam potrošio na druženje sa Snakeom. Doživljaj je bio kao da sam u vezi sa djevojkom koja me jedan dan nervira, a drugi dan mi je super  :D
Uživao sam kad sam sve odradio kako spada, šuljanje, korištenje spravica, rad na Mother Baseu, ali me lagano nerviralo ponavljanje, također i side questovi koji su mi s vremenom postali zamorni. Odradio sam ipak većinu stvari koje sam htio, sve misije počistio, a i skoro sve side questove odradio.

Nakon toga sam odigrao Finding Paradise koji mi je upregnuo emocije i zamalo da sam trebao posegnuti za maramicama..

Ostatak godine lako moguće da će biti slabije pošto me puno RL stvari čeka, ali zadovoljan sam odigranim.

Odg: Komentari na listu odigranih igara
« Odgovori #782 : 25. Rujan, 2019., 22:37 »
Ooooooogroman Update

Dodano na listu 9 naslova koji u sebi kriju i više igara. Razdoblje igranja; od Božića 2018. do kolovoza 2019. Sve redom PS4 igre:

Diablo III: Eternal Collection
The Last of Us + Left Behind Remastered
What Remains of Edith Finch
CoD IV: Modern Warfare Remastered
Mortal Kombat XL
Battlefield 1
Hitman (2016)
Need for Speed (2015)
Megaman Legacy Collection


Uff al sam se naigrao ovu godinu. 95% tog gejminga je na PS4 zavaljen fino u fotelju u dnevnom.
Komp je totalno ostao zanemaren. Čupa ga jedino nekoliko partija Dote 2 tijekom Internationala (Ovim putem još jednom čestitke OG-u za  prvi dvostruki naslov prvaka u nizu dosad). I nešto sitno što sam isprobao Close to the Sun ali sam odustao od tog naslova nakon 2 sata. Početak me zaintrigirao jer me oduvijek zanimao sukob Tesle i Edisona ali presporo i predosadno. Isprobao sam također i Imperator Rome na kompu jer volim Paradoxove strategije ali odustao sam vrlo brzo jer ovo je jednostavno previše čitanja presitnog fonta a klasično za Paradox, njihov sustav savjeta i učenja mehanika igre je skoro pa nepostojeć.

Na plejki sam rješio Life is Strange, naslov koji je već na listi od prije par godina i kojeg sam rješio samo zbog lake platine. Odigrao sam ponovno i Fallout 4 a da ni sam ne znam zašto. Koliko mi je bio naporan i dosadan na kompu tako mi je bio i sad. No opet sam utukao skoro 50-ak sati u Commonwealth i čohanje guzice tijekom dugih loadanja. Zbog par trofeja ili jer sam ga nabavio za 40 kn ? Neznam. Priznajem ima zabavnih modova i glupiranje s nekim oružjima je MUST. Pad FPS-a kako na kompu tako i sada u vijeke vjekova Bethesda. Moš imat i PS6. Jebiga.

Što se tiče igara koje idu na listu naravno TLoU mi je naj pick. Odlična igra. Zabavio me i NFS. Debilan naslov zapravo, s debilnim online pravilima i debilnim likovima unutar igre al hej zabavio me dosta. Zato tako visoka ocjena. Možda sam samo previše žudio za nekom auto-trke igrom. Guštao sam jako u Hitmanu i Megamanu.

Ima još par igara koje će uskoro na listu kao npr Spiderman i Detroit.

Živjeli.
 :piva:
« Zadnja izmjena: 25. Rujan, 2019., 22:48 malimicek »
Lista odigranih:2015,2016,2017,2018,

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Komentari na listu odigranih igara
« Odgovori #783 : 21. Listopad, 2019., 21:34 »

--UPDATE--



Days Gone - [92/100] - [67:13] - Likovi definitivno NOSE ovu igru. Prošlo je gotovo mjesec dana od moje platine i ja se još uvijek jako dobro sjećam svih likova, svi su mi se urezali u sjećanje i to je nešto što najviše opravdava hvalospijeve na tu temu. Nisu me se svi likovi dotakli, bilo je i onih koji su mi čak i smetali u cijeloj priči, tu mislim na vođe početna dva kampa kod kojih dobivamo misije i zadatke Ada Tucker i Mark Copeland oni su mi stvarno bili užasno loše karakterno napisani i stvarno nisam volio surađivat u igri s njima. Svi ostali su čista desetka. Jako puno slojeva imaju sporedni likovi i kod mnogih na prvu ne otkrijemo njihovo pravo lice. Po pitanju razrade priče od uvoda, zapleta pa sve do raspleta nema tu puno previše filozofije, Days Gone je odlično putovanje prekrasnim Orgenom koji je ispunjen sa jako puno dobrog sadržaja. Oduševljen sam gameplayom u svim smjerovima. Od kretanja lika, stealth dionica koje su stvarno jako dobro napravljene, čišćenja kampova, borbe s hordama koje su fantastično iskustvo kada uđeš u ritam i skupiš malo iskustva. Ima tu jako puno segmenata u igri koji su u koheziji i koji su me držali prikovanim uz konzolu i monitor da cijelu igru prođem u jednom dahu. Filter igre s Ripperima mi je bio pun pogodak i mislim da me se tada igra i najviše dojmila, momenat kada sam stvarno nakon svega toga dobrog, stao i rekao WOW. Općenito fizika u igri je na jednoj visokoj zavidnoj skali, a tako je i s motorom. Drugačije ponašanje motora u odnosu na podlogu, vremenske uvjete. Svaku sekundu provedenu na motoru u igri sam uživao i ova igra je pravi primjer kako se to radi. Poveži sve važne igrine elemente koji prodaju igru u jednu cijelinu. Za to i priču Deacon Lee St. Johna moj duboki naklon, aplaus i zadovoljstvo.

Gears of War 4 - [90/100] - [10:15] - Wow! Malo sam pod dojmom! Drugi put ove godine me igra totalno iznenadila, ali totalno. Prvo mi je Days Gone zaljepio šamarčinu, nakon što sam ga smatrao osrednjom igrom, a onda su mi to isto ponovili i četvrti Gearsi. Jedinicu sam krenuo igrat prije deset godina valjda na PC-u i nije me primila nakon nekakvih dva sata i onda sam odustao od serijala, čak sam ga i hejtao malo. Ova četvorka ima takvu dušu, sjajne gameplay elemente i na kraju krajeva super likove i dobru priču. Napucavanje i hit detekcija iako je sočna i jako dobra, još joj malo fali da to bude vrhunsko onako mesnato uvjerljivo. Nikad nisam vidio igru koja ima toliku količinu set piecova i koji su tako dobro izvedeni. Općenito bih jako pohvalio težinu likova, vibracije odnosno povratne informacije u kontroler; bilo prilikom pucanja, bilo prilikom podrhtavanja tla, uragana i sličnih stvari kojima igra odiše. Mehanika kretanja i covera je super izvedena, kao što rekoh osjeti se uvijek težina lika i sve je tako fino zaokruženo. Level design mi je svakim levelom bio impresivan i zanimljiv i uz kul likove te zanimljivu priču koja je zapravo vrlo jednostavna, igra me cijelo vrijeme vukla napred. Igra me u drugom ACT-u kupila, da bih pred kraj četvrtog ACT-a već bio totalno u GOW điru. Trajnost igre mi je taman, makar nebi se bunio ni da je koji chapter kraće trajala, čisto jer mi je bilo par chaptera koji su mi bili meh ili čisto da se igra produlji. Al definitivno je pamtljiva što je najvažnije što dosta govori o njoj.

Metro Exodus - [100/100] - [40:05] - Obožavam METRO igre i poslje zadnje sam mislio da jako teško mogu nadmašiti Last Light, no ispada da je Exodus sa pritupom ka polu open world igri riskantan, ali jako hrabar potez. I dalje mi ne odgovara što nam developer servira da smo mi Artyom i da zato nemamo glas dok igramo. Puno ljepše i imerzivnije je kada čujemo lika s kojim upravljamo. Čak u DLC-u ove igre naš protagonist priča. Uz neke sitne tehničke probleme jako malo stvari u ovoj igri bi stavio pod minus. Danas sam drugi put prešao igru, što nije bilo u planu, no s XBOX Game Pass-om sam dobio patchiranu igru; jer je prije ažuriranja igra s zvučne strane bila popriličan drlog. Šta reć za ovo putovanje u Exodusu? Nikad nijedan FPS nije na ovaj način pristupio priči kretanju kroz lokacije. Kao što spomenuh, poprilično rizična odluka, no očito su bili sigurni u sebe i da će to proći dosta dobro kod fanova. To korištenje svega i svačega u toku gameplaya ma savršenstvo. U drugom igranju mi je još bolje sjela igra; čak sam i nešto duže igrao u drugom prelasku. 40 sati mi je trebalo za drugi prijelaz, jer sam još više istraživao nego li prvi put. Čak i neke misije prešao na totalno drugačiji način, što mi je fenomenalno iskustvo. Igra ima toliko lokacija koje su sa jako velikom pažnjom i strašću dizajnirane. A zadnja dionica igre je remek djelo igraće industrije. Kada developer odluči priuštit igraču kraj, odnosno setting igre kakav do tada nije viđen u serijalu. Po mome skromnom mišljenju ovo je najbolji FPS koji sam ikada igrao, a subjektivno čista devetka rekao bih. Iako joj dajem maksimalnu ocjenu, jer je to jebeni METRO EXODUS, da su bar imali resursa da plate bolje glumce što se tiče voice overa.

Odg: Komentari na listu odigranih igara
« Odgovori #784 : 25. Listopad, 2019., 18:26 »
Novi Update - Click

Dodao sam Prey i Crash Bandicoot N.Sane Trilogy. Bio sam darežljiv s ocjenama jer je ovo tip igara koje mi odgovaraju.

Prey mi je omogućio da otplovim u jedan naizgled "divan" svijet i bacim se u istraživanje, ali mi je ipak falila doza više da bude sjajna igra. Dok me Crash vratio u neka sasvim druga, bezbrižnija vremena kad je sve djelovalo jednostavnije.

Odg: Komentari na listu odigranih igara
« Odgovori #785 : 13. Studeni, 2019., 14:05 »
UPDATE
   
The Outer Worlds je moje iznenađenje godine. Na prvu, ne ambiciozna igra poznatih autora nudi desetke sati dobre zabave, suptilnog  humora, solidnog napucavanja i vrlo glatkog gameplaya. Želim igrati još ovakvih ne ambicioznih igara! 

Death stranding je kontroverza godine. Voliš je ili mrziš. Koja je kratka definicija svih RPG-ova? Glumiš facu u otvorenom svijetu odrađujući zadatke različite prirode.  Kojima je određene mehanike shvatio, pa, doslovno. Poštarske misije su upravo to: poštarske misije.  Čemu komplicirati. Preko naših jakih, celebrity  pleća prolaze paketi  šarolikog sadržaja od točke A do točke B.  Točka A je na istočnoj obali SAD-a. Točka B je na zapadnoj obali SAD-a. Sve između predstavlja izazov za vas i vašu bebu. Usput možemo pišati, piti Monster napitke, voziti motor, vratiti se iz mrtvih, ljuljati bebu u epruveti, baviti se ekstremnim sportovima, srati, tuširati se, po potrebi graditi mostove, plakati, uživati u dugim šetnjama po kiši. Ma čista romantika!   :loludara:   

lista odigranih igara: |2019|
« Zadnja izmjena: 13. Studeni, 2019., 14:13 moordrak »

Odg: Komentari na listu odigranih igara
« Odgovori #786 : 15. Studeni, 2019., 11:18 »
Najnoviji Update - Click

Dodao sam Yakuzu Kiwami. Nisam odigrao Yakuzu 1 iz 2005. godine, pa usporedba ide jedino sa 0 koju sam ranije odigrao.

Opet luda doza zabave i igra pored koje nisam imao želje za drugim igrama.

Odg: Komentari na listu odigranih igara
« Odgovori #787 : 16. Studeni, 2019., 17:40 »
Najnoviji Update part 2 - Click

Nisam očekivao da će biti tako skoro, ali odigrao sam Maize i Emily is Away.

Dosta kratke i jednostavne igre. Maize sam pokušao igrati još prije 2 godine i nije mi radilo dobro, a ni sad nije radilo odmah idealno, ali uz malo podešavanja je bilo ok. Nikako mi se nije svidio humor i nije mi opravdalo očekivanja. Dok Emily is Away je Free to Play na Steamu i dobro dođe za ubiti vrijeme. Osobito ako ste u svojim teen danima koristili MSN i slično

Odg: Komentari na listu odigranih igara
« Odgovori #788 : 31. Prosinac, 2019., 21:16 »
2019. godinu zaključujem sa 20 odigranih igara.

Dodani su Spyro Reignited Trilogy, Fifa 19 i A Way Out. Zadnji update - Click 1 i Click 2

Odg: Komentari na listu odigranih igara
« Odgovori #789 : 01. Siječanj, 2020., 03:06 »

 2019.-u je obilježilo par iznenađenja što pozitivnih, što negativnih i možda najočiglednije, cijeli pregršt već dobro znanih franšiza. Veliki se nisu upuštali u izazove stvaranja novog IP-a. Respanow  Apex Legends  je sigurno iznimka no nisam je uopće niti stavio na listu odigranih igara premda sam je igrao. Anthem, poput prošlogodišnjeg  Fallouta 76  je vjerojatno najveći promašaji godine. Battle royal nije moj stil iako sam potrošio puno vremena u online only igrama. Odigrao sam ono meni najzanimljivije. Bilo je tu možda još nekoliko kandidata poput Sekira, Days Gona, Controla, Ancestors Human kind odyssey  no niti jedna od ovih igara me nije privukla dovoljno da bih im posvetio svoje vrijeme i novac. Kojimin Death Stranding je za mene bio waste of money dok je The Outer Worlds zaslužio svaku lipu. Disco Elesium kao i Remnant from the ashes su mi prošle ispod radara, priznajem. Vjerojatno ću ih u budućnosti zaigrati. 2020. je pred nama. Očekuje nas nova generacija konzola, nova generacija računalnog hardvera, a nadam se i nova generacija igara. Sretna nam nova 2020.

*

WEAPONX

  • *****
  • 2209
  • Doom-driven
Odg: Komentari na listu odigranih igara
« Odgovori #790 : 01. Siječanj, 2020., 09:39 »
Od 15 odigranih igara, osam su mi nove koje nisam prije igrao. U 2019. sam otkrio Ace Attorney serijal koji mi je jako prirastao srcu. Odigrao sam i dugo planirani prvi Final Fantasy sa miješanim dojmovima. Hrpu vremena sam odigrao na mobitelu, ove naslove koji se daju emulirat. Konačno sam si riješio automatsku sinkronizaciju sejvova između kompa i moba tako da se doma ne moram grčit nad mobitelom nego samo nastavljam na kompu gdje sam stao na mobu i obratno. Uglavnom gaming godina mi ne odskače previše od prosjeka. Doduše imao sam dojam da kad zbrojim sve da će biti vremenski više od prošle.

2019. – 15 igara / 734 h
2018. – 14 igara / 781 h
2017. – 11 igara / 662 h
2016. – 23 igre / 759 h
2015. – 18 igara / 705 h
2014. – 29 igara / 794 h
2013. – 21 igra / 673 h
2012. – 26 igara / 957 h
Lijepo je biti važan, ali je važnije biti lijep.    PREĐENE IGRE | PLAYLISTA | IKONE

Odg: Komentari na listu odigranih igara
« Odgovori #791 : 24. Siječanj, 2020., 16:24 »
Nice Weapon
Čole di nam je lista za 2020-u ?
Evo ja upravo popunjavam listu iz 2019 od 6 mjeseca pa do kraja godine...
Lista odigranih:2015,2016,2017,2018,

Odg: Komentari na listu odigranih igara
« Odgovori #792 : 08. Veljača, 2020., 18:52 »
Veeeeeeliki završni update za 2019-u godinu:

Na listu dodano čak 10 naslova:

Star Wars: Battlefront 2
UFC 2
Marvel's Spider-Man
Shadow of the Colossus (Remastered)
Detroit: Become Human
Max Payne
Doom 2
Dirt Rally
Hearthstone
Gran Turismo Sport


Zadnjih 10 naslova s liste obuhvaća razdoblje od kraja lipnja pa do kraja 2019. godine.
Također u tom razdoblju sam ponovno prošao Batman: Arkham Knight, Withcher 3 sa svim ekspanzijama, ponovno isprobao No man's Sky i prošao DLC za Horizon: Zero Dawn koji me i razočarao malo. Batman i Geralt i dalje rulaju, dok je NMS itekako upgrajedan ali i dalje dosadan. 
2019-a je doista bila raznovrsna godina ali ne mogu se oteti dojmu da sam većinu vremena proveo igrajući stare naslove, te da sam ponavljao već odigrane naslove na PC-u ranije i da je ovo bila godina remastera, rebootanja i ponavljanja.
Također kraj godine je više manje određen auto utrkama.
U cijeloj godini najviše sam guštao u The Last of Us, Spidermanu i Gran Turismu Sport, dok je dosta velik gušt bio i Hitman.
Hearthstone je zapravo jedini naslov na PC-u ove godine (zapravo je većinom pokretan s moba) i vidi se koliko sam zanemario PC gejming odkad je plejka u kući, ali iskreno fali mi privlačnih naslova za PC, mislim da ću dat priliku početkom godine Disco Elysiumu.
Nisam igrao ništa pretjerano aktualno pa da glasam za igru 2019.

u 2020 mi je plan definitivno se više držati želja i originalnijih naslova i konačno malo dublje isprobati RDR 2 online.

Živjeli  :piva:
« Zadnja izmjena: 08. Veljača, 2020., 18:57 malimicek »
Lista odigranih:2015,2016,2017,2018,

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9