Najbolja igra: Shadow of Mordor - stvarno su se ljudi iz Monolitha potrudili oko svega u igri; grafika je predivna, priča zanimljiva, a gameplay je fantastičan (gameplayu još ide u dobit to što je mješavina Assassin's Creeda i Batmana!)
Najgora igra: Call of Duty Advanced Warfare - Mislim stvarno... Isto sranje svake godine.. Moram priznat, za COD igricu grafika je oćarajuća, ali gameplay i prica je ista ko svaki ostali COD!:geek:
Najdraža igra: Far Cry 4 - za ovu sam se igricu zapalio jos od prvog gameplaya na E3-u! Jedna od najljepših igrica ikad!
Sad kad je izašla nemogu se odvojit od nje! Graciozna je haha!:hihi:
Iznenađenje godine: Styx: Master of Shadows - jedna od rijetkih igrica uz koju sam proveo toliko vremena ove godine! Zabavna je i predivna! Probajte ju!
Najbolji indie: Bear with Me - probao sam igricu na ovogodišnjem Infogamer sajmu i moram priznati da je odlična. Na ovakve
hrvatske bisere trebamo obračat pažnju i njima pružat podršku <3!
Želim zaigrati: Battlefield 4 - iako je igrica izašla 2013., nisam ju još zaigrao, a stvarno, stvarno želim! Igrica ima jednu od najljepših prizora ikad! Moram to zaigrat i jedva čekam da ju probam, pogotovo multiplayer!
Jedva čekam: Game of Thornes - jedva čekam!!!! Od ljudi koji su napravili The Wolf Among Us, dolazi i igrica Game of Thrones! Gledao seriju, uživao, sad idem i igrat igricu!
Najbolji horror: Alien: Isolation - nemogu. Spavat. Dalje se ni netreba govorit.
Najbolja Xbox 360 igrica: Assassin's Creed: Rouge - iako nije potpuna igrica, jedna je od najboljih ove godine! Grafika, priča, sve što treba!
Najbolja PS3 igrica: Watch Dogs - neznam zašto, no meni se igrica najviše iskazala na PS3-u. Grafika bolja od Xbox-a 360, a multiplayer zabavan da zabavniji ne može bit!
Najbolja PS4 igrica: Killzone: Shadow Fall - igrica koja je prva pokazala mogućnost PS4-a! Svaka čast!
Najbolja Xbox One igrica: Sunset Overdrive - zabavna i osvježavajuća! To je dosta za početak!