Daklem, još nam je samo ovo ostalo od velikih prezentacija. Za oko sat i pol kreće.
Inače, neke dosta uvjerljive glasine kažu da će Nintendo predstaviti nešto nazvano 'Mario Maker'. Glasina je krenula od pojavljivanja ove slike:

Koja dolazi valjda s E3-ja, a prikazuje neki dio koji još nije otvoren za javnost i to u periodu dok se sve to sklapalo. Malo je sumnjivo jer je slika mutnjikava (kakve fejk slike obično jesu), ali puno stvari oko tog Mario Maker štanda izgleda uvjerljivo, a i ima dosta smisla da bi Nintendo nešto takvo najavio - igru u kojoj radiš svoje levele u Mario svijetu.
Tome u prilog donekle ide i činjenica da će se otkriti neka nova igra na kojoj je radio sam Miyamoto (ako ne znate, tvorac Super Maria, Zelde, Wii Sportsa itd.), a jedna ovakva nova ideja bi lako mogla biti jedna od tih Miyamotovih igara (vjerojatno će najaviti više od jednog novog projekta na kojem je Miyamoto radio).
Osim toga, IGN-ov Jose Otero je
tvitnuo kako će nakon današnjeg Nintendo Digital Eventa IGN ekskluzivno ugostiti nekoga iz Nintenda i pokazati neku novu Wii U ekskluzivu. Naravno, to ne znači da će tada i tamo najaviti novu igru, nego samo ju pokazati nakon otkrivanja na Nintendo Digital Eventu. Doduše, može značiti i da će ju baš najaviti na IGN-ovom live streamu nakon službenog eventa, dvosmisleno je to gospon Otero napisao, ali sumnjam - valjda će radije najaviti neku novu igru na svom programu, umjesto na IGN-ovom.
Inače, očekuje se da će Nintendo Digital Event trajati oko sat vremena, a onda u 20 i 35 po našem vremenu imaju prvi live stream sa samog show floora na E3-ju gdje će developeri iz Nintendova Treehouse demonstrirati igre koje na Digital Eventu najave. Ti live streamovi sa samog sajma zovu se Nintendo Treehouse: Live @ E3, a sadržavat će gameplay prezentacije novih igara od strane samih developera. Sam Miyamoto će biti tamo u streamu koji će krenuti oko 1 ujutro po našem vremenu.
Spremni? Što se nadate vidjeti od Nintenda?
EDIT: Time.com je objavio intervju s Miyamotom ranije nego što su trebali pa su procurile neke informacije o igrama koje će danas najaviti. Stavit ću samo link do vijesti za one koji si to ne žele spoilati. Klikajte polako i čitajte oprezno.
http://bit.ly/1l30EZ8