@IgoRPGam3R
I pri tim brojkama treba imati na umu da je Wii U godinu dana duže na tržištu. U svakom slučaju, prodaja je loša, ali ekskluzive rulaju
@cijela tema
Baš me zanima što će danas otkriti (još pola sata do početka btw) , ali nekako očekujem da će klasično razočarati publiku u svom stilu :) Ono, kao fanovi očekujemo od njih sve i svašta, a dobijemo samo svašta. Sony je primjerice jučer ponudio i sve i svašta, krasna konferencija za fanove.
Nintendo će vjerojatno predstaviti novi Star Fox, koji meni nikad nije bio osobito napet, ali sada me zanima kako će to izgledati na Wii U. Budući da Zelde nema, Star Fox će biti tamo sigurno. MORA
Osim toga očekuju se kakvi novi traileri i info za Xenoblade Chronicles X i Shin Megami Tensei X Fire Emblem, Devil's Third i slične već najavljene stvari... vjerojatno i kraći segment o Super Mario Makeru.
Nešto s Diddy Kongom su nedavno registrirali u Europi, ako se dobro sjećam tog reporta... pa možda i nekakav Diddy Kong Racing novi ili čisto neki platformer s njim u glavnoj ulozi... ne znam... izmišljam sad već pomalo. Znat ćemo za pola sata u svakom slučaju.
Opet ćemo pratiti to uživo i komentirati ovdje, pa eto - fanovi Nintenda, pridružite se komentiranju