Dobro, realno gledajuci, jos se nista ni ne zna o projektu konkretno. I misljenja sam da se vec sa default alatima koje dobijes uz Windowse mozes cuda sklepat. Osobno sam probao napraviti jednu videorecenziju i sasvim je drugaciji to posao. Nije lako istovremeno igrat i imati cijelo vrijeme u glavi pricu koju ces recetirati nekakvih 10-ak minuta. Osim toga, videouradak mora pokazati one najbitnije elemente igre (dobro, nije ni nista druacije kod pisane recenzije, al ovdje publika fakat percepira igru u real-time, pa je dosta vazno da se nesto ne izostavi) te treba video znati uciniti zanimljivim. Npr, ako pricas tiho i cilo vrime istom frekvencijom glasa, vjerojatno ce gledatelj prekinuti gledanje nakon pola minute. A to je tek jedna stavka. Treba ga i dobro montirat, ubaciti neke videe s neta, sve to lijepo povezati i znati sloziti da to ne izgleda "rascjepkano".
Sve u svemu, poprilicno puno posla i truda treba, al opet, mislim da se isplati. Ovakve audio-vizualne recenzije postaju danas sve zanimljvije publici i briem si da ovaj projekt ima perspektivu.
Al slazem se s tobom da je jako tesko naci kvalitetnog recenzenta i k tome dobrog montazera koji ce moci sloziti kvalitetnu video-recenziju. Doduse, pretpostavljam da ovi momci racunaju na to da je net prepun razno-raznih recenzija pa bi covik koji slaze to prvo se dobro informirao kroz te rece, a onda to napravio. Pa zato valjda nije toliko vazno da li je recezent fakat sposoban dobro napisati recenziju naslova.