Svega nekoliko igara mi je imalo replay value, ako ne računam Bethesdine TES igre u kojima pravim sejvove u određenim račvanjima (npr. kad se pridružim nekom guildu/frakciji te ne mogu odrađivati misije za neku drugu). Mahom sam najviše igrao Relic-ove Dawn of War igre, pogotovo drugi dio i njegove ekspanzije, ni sam ne znam koliko puta. Načini na koje možete nadograđivati odrede i dodjeljivati im raznorazne uloge (bez obzira na njihove nativne uloge) su mnogobrojni. Taj serijal je meni otprilike što je jednom mom prijatelju Mass Effect - lično nisam bio nešto duboko u tom serijalu da ga prelazim nebrojeno puta (mada jesam višestruko, osim trice, nju sam samo jednom), ali ovaj je sigurno hiljadu i kusur sati ostavio u svakom nastavku pojedinačno.
Druga stvar je što sam achievement whore, pa prelazim više puta jer moram. Ako igra ima odmah otključan najteži mod, onda super. A ako se to otključava nakon prvog prelaska onda se mora više puta. Baš sam nedavno prešao Arkham Origins po treći put, jer za razliku od ostalih Arkham igara ova nakon new game+ otključava I Am The Night perma-death mod. Neke igre iz ne baš tako novijeg datuma možda obrnem još jednom kad kupim ili original, ili neki novi hardver pa hoću da vidim šta je i kakvo je na višoj rezoluciji/podešavanjima/broju frejmova, što u to neko vrijeme nisam mogao priuštiti.