U zadnjih 15 godina gejminga prica (storyline) je jedina stvar koja gotovo stoji na mjestu jer ne znam kako moze napredovati, to je kao da kazete da su knjige danas bolje od onih prije 15 godina.. igre napreduju na vise razina od kojih je najvaznija sama grafika, te dalje fizika i interakcija s korisnikom. Prica je dio igre i uvijek dobro dodje ali postaje manje vise samo sporedan faktor u igrama jer pogledajte top prodavane igre danas i onda mi recite koja tu igru prica drzi tako visoko na ljestvici (ako uopce i imaju neku pricu)?
Bas si razmisljam kak cekam da izadje mafia 2 i koliko mi prica igra ulogu u toj igri (recimo da je to tip igre u kojoj imate odlicnu masnu podlogu za price iz svih tih knjiga, filmova i tolike povijesti) i kontam si ok prica ce biti dobra jer moras biti kreten da fulas na tom podrucju kad imas toliko informacija na izbor, ali nece biti prica koja ce mi stvarati ugodja dok igram mafiu2, iako ce pomoci to nece biti ni priblizno kao sto ce mi ugodjaj stvoriti GRAFIKA (odnosno dizajn koristen u igri koji se oslanja na mafijasko doba :) ocito jeli :) ) Dakle u ovom slucaju je prica dobro dosla ali i da je totalni fail apsolutno mi ne bi utjecala na igranje igre pa me zanima da li i vi mislite tako?
Znaci da je prica losa da li bi igrali igru tipa Mafia?
Najvise se post odnosi na ekipu koja dodje s spikom kak je prica fail i kak grafika i fizika nisu sve u igrama, iako se slazem donekle s tom tvrdnjom ipak sam blizi tome da je danas za prodati proizvod uzasno vazniji onaj graficki dio nego bilo kakva prica. Jer po meni prica ne moze unistiti igru a grafika to itekako moze.