HCL.HR

Xtreme Digital - WebShop

  • 3 Odgovora
  • 3153 Hitova
Xtreme Digital - WebShop
« : 10. Studeni, 2019., 16:13 »
Pozdrav ljudi.

Zanima me da li ima netko iskustva s Extreme Digital Web shopom - https://edigital.hr/home

Vidim da se radi o nekakvoj švicarsko-mađarskoj kompaniji i uglavnom se bave uvozom/izvozom elektroničke opreme, također nemaju poslovnice već se sve obavlja putem web shopova.
Gledao sam malo po netu, forume i slična sranja te sam vidio da ima razno raznih komentara. Neki su zadovoljni, neki nisu. Neki govore da su užasno spori (čekali isporuke tipa mjesec i pol do dva). Neki govore da su prevareni (dobili uređaje s delkaracijom xy države, koji je u nekom određenom roku prestao raditi i nisu ga mogli dati na servis kod nas - pod garancijom).
No budući da su svi ti postovi u prosjeku stari 5 godina, zanima me ima li netko novijih iskustava s navedenim dućanom.


*

andrash

  • ******
  • 5939
Odg: Xtreme Digital - WebShop
« Odgovori #1 : 10. Studeni, 2019., 16:15 »
Koliko sam ja upratio nikad se nisu popravili. Njihov najveći problem su problematične reklamacije i povrati novaca

Po iskustvima kupaca definitivno najgori shop na ovim prostorima. Bez konkurencije no.1.

*

WEAPONX

  • *****
  • 2209
  • Doom-driven
Odg: Xtreme Digital - WebShop
« Odgovori #2 : 10. Studeni, 2019., 17:19 »
Kao alternativu bih preporučio mall.hr. Godinama uzimam od njih svašta od auto-guma do dijelova za komp, nikad nikakvih problema. Izbjegavaj naručivat oko Božića i Nove godine jer ćeš čekat dostavu tjednima ili više dok se gužva ne rasčisti.
Lijepo je biti važan, ali je važnije biti lijep.    PREĐENE IGRE | PLAYLISTA | IKONE

Odg: Xtreme Digital - WebShop
« Odgovori #3 : 11. Studeni, 2019., 14:58 »
Kupio san podosta toga u mall hr., no s njima isto treba bit na oprezu. U nekoliko navrata su mi uvalili polovne, korištene proizvode, pa pretpostavljan da su zato nerijetko i jeftiniji od ostalih trgovina. I oni su, čini mi se, mađari, ili možda česi. Tako san primjerice kod njih kupio disk za koji se ispostavilo da je bio u pogonu puna 72 dana, ka i skuplji brijaći aparat koji je očigledno bio korišten neko vrime, ili vraćen u trgovinu nakon probe. Disk sam im vratio uz blagu kritiku, aparat san zadrža jer je bio potpuno ispravan i neoštećen, a na dvostrukom popustu, oko 500 kuna jeftiniji od najjeftinije iduće ponude u hr i inozemstvu. I dalje povremeno uzmen nešto kod njih, no provjerin svaki proizvod koliko je moguće. Šta se tiče Extreme DIgitala, najbolje ih je zaobilazit u širokom luku, jeftini su s razlogom, ili bolje rečeno iz više razloga.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9