HCL.hr forum

Upiti i savjeti o tehnologiji => Hardver i gadgeti => Autor teme: Kira - 19. Svibanj, 2014., 20:30

Naslov: laptop ili PC - pomoc
Autor: Kira - 19. Svibanj, 2014., 20:30
Ok, ja se baš ne kužm u sve to pa mi treba mala pomoć. Treba mi PC ili laptop koji može brzo raditi sa photoshopom i blenderom, vjerovatno neću instaliravati nikakve igrice. Ako ima laptop koji dobro radi s tim programima, koliko bi negdje koštao?
Naslov: Odg: laptop ili PC - pomoc
Autor: kaisersephirot - 19. Svibanj, 2014., 20:46
Ako nisi student ili ti nije bitna mobilnost, odaberi PC, jeftinije i jače. Inače, reci o kojem se novčanom rangu radi pa će ti netko pomoći :thumbs:
Naslov: Odg: laptop ili PC - pomoc
Autor: Shtefko - 16. Lipanj, 2014., 19:22
Slažem se sa kaisersephirot-om. Jedini faktor koji je presudan ti je mobilnost - želiš li laptop koji možeš nositi praktički posvuda ili PC. Cijena laptopa za tvoje potrebe ne bi prelazila 4000 kn. Streno s izborom! :D
Naslov: Odg: laptop ili PC - pomoc
Autor: WinterTux - 26. Lipanj, 2014., 04:22
Pa i laptop je PC (osim ako nije macbook) Sve zavisi sta ti treba. Recimo laptop ti ima i ekran i tastaturu i touchpad i zvucnik i prenosiv je. a desktop kad kupis dobijes samo kuciste a sve ostalo se kupuje posebno. ako je za igrice ili 3d modelarstvo ili programiranje onda desktop. Ako ti je za kancelarijske poslove office+internet, onda laptop jer zauzima manje mesta. Ali generalno gledano, kao sto rekosse ova dvojica gore, dekstop je bolji, ali ako ti ne treba jaka masina, uzmi laptop.