HCL.HR

Mijenjam:Gothic Universe za Gothic 1 i 2(+NoTR)

  • 0 Odgovora
  • 1549 Hitova
*

Shimmy

  • ***
  • 894
  • konjsko drvo
Mijenjam:Gothic Universe za Gothic 1 i 2(+NoTR)
« : 24. Listopad, 2009., 01:19 »
Mijenjam Gothic Universe kolekciju za Gothic 1 i 2 te Night of The Raven. Gothic Universe je kompilacija sva 3 do sad izašla Gothica, a Gothic 2 je Gold verzija, dakle sa NoTR expansionom.
Moj razlog zamjene - jer sam, kak bi se po domaće reklo, picajzla. :approve
Svojevremeno sma htio kupiti Gothic 1 i 2 originale, ali kada sam konačno imao lovu, više ih nije bilo u prodaji, te sam nedavno saznao za Gothic Universe, iako je već duže "vani" te ga kupio prije par dana. Ali, iako je pakiranje izvana "fensi" kartonsko, unutra se igre nalaze u onim običnim papirnatim "folijama" u kojima dolaze CD-i sa driverima uz razni hardver.
E sad, pošto je više gotovo nemoguće nabaviti igre u redovnom izdanju, tj Gothic Universe ih je zamjenio, rekoh d aprobam ovako.

Dakle, ako netko ima Gothic 1 i 2, te NoTR (ili Gothic i Gothic 2 Gold, potpuno mi je svejedno, samo da su sva 3 naslova tu), a nije tolka picajzla kao ja, ako se hoće mijenjati. Jasno, to ne bi bilo nikome povoljno tj nitko ništa ne dobiva smao zamjenom igara osim drugačijeg pakiranja (koje je eto, lijepo izvana, ali trulo unutra), ali u Gothic Universe se nalazi i Gothic 3.

Pa eto, ako nekome recimo fali Gothic 3, a ne smata mu pakiranje (na slikama sma sve poslikao da se vidi), mogli bi obaviti zamjenu. Meni je svejedno za taj Gothic 3 jer ionako imam već odavno Gothic 3 Collector's Edition, ali eto, ubija me pakiranje iznutra. Da, picajzla sam, ali eto, nekome to može pogodovati, ako želi imati cijelu trilogiju. Igra je stara nekoliko dana, otvorena praktički samo 2 puta (jednom da vidim to unutra, i ubacim diskove u komp, da vidim na šta liči to, i jednom sada da poslikam to). Igre ćak nisu ni instaliravane.

http://img41.imagehaven.net/img.php?...0_DSC05393.JPG
http://img40.imagehaven.net/img.php?...S_DSC05395.JPG
http://img40.imagehaven.net/img.php?...M_DSC05394.JPG
http://img40.imagehaven.net/img.php?...2_DSC05397.JPG

Živjeli! :piva:

P.S.Naravno, i ja očekujem, kao što se vidi po tome koliko "picajzliram", da su igre i pakiranja u jako dobrom stanju

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9