HCL.HR

Besplatni hosting za community site-ove i forume!

 • 1 Odgovora
 • 2627 Hitova
*

Mojsije

 • Administrator
 • **
 • 524
 • HCL Secretary
  • HCL.hr
Besplatni hosting za community site-ove i forume!
« : 14. Studeni, 2008., 22:13 »
Ako već dugo igrate neku igru, znate sve o njoj, sposoban ste webmaster, grafičar ili jednostavno znate nekoga takvog koji bi bio voljan pomoći - imamo nešto za vas! Došli smo na ideju sponzoriranja i stvaranja domaćih game community siteova i foruma preko HCL.hr servera. Znači ako imate volju i želju voditi ili započeti kakav gamerski community orijentiran oko određene igre, rado ćemo vam pomoći da svoju zamisao realizirate. Ponuditi vam možemo domenu tipa: "http://www.nesto.hcl.hr" te hostinga po potrebi te određenu pomoć u realizaciji i reklamiranju communitya te okupljanju gamera oko njega.

Evo i nekih općenitih natuknica o tome što nudimo i pod kojim uvijetima. Znači nudimo vam besplatni hosting za community site-ove i forume, a u to se ubraja:

- Otvaranje posebnog podforuma namijenjenog tom određenom communityu na HCL.hr forumu, u dijelu HCL.hr foruma nazvanom "HCL Gaming Community".

- Mogućnost otvaranja dodatnih child foruma u tom podforumu po potrebi ( child forum = podforum podforuma ).

- Mogućnost vizualnog uređenja tog podforuma na odgovarajuću tematiku community-a ( kad se uđe u taj podforum može se promjeniti kompletan template HCL.hr foruma za vrijeme dok se nalazite u tom podforumu ).

- Mogućnost dobivanja besplatnog hostinga i domene za community site na adresi <imecommunitya.hcl.hr> (npr. teamfortress.hcl.hr ili cs.hcl.hr).

- Što se tiče prostora na HCL.hr FTP serveru, koji ćete dobiti sa limitom prema dogovoru i potrebi community-a, valja reći kako je za sadržaj na FTP serveru zadužen predstavnik tog community-a i on će se smatrati odgovornim za bilo kakvu zloupotrebu tog prostora

- Predstavnik community site-a trebao bi biti ujedno i glavni administrator community site-a i foruma.

- Webmaster site-a će biti dodijeljen od strane HCL-a ili izabran od strane community-a ako se na community-u nalazi netko sa potrebnim znanjem i željom da pomogne community-u.

- Ukoliko se radi o manjem community-u, ili za neki community nema kompetentnih osoba koje bi napravile web site, moguće je dobiti domenu i hosting na kojoj bi se nalazio samo forum tog community-a, dakle bez community site-a. U ovom slučaju za početak možete dobiti i standardni podforum za community na našem forumu, a ukoliko taj podforum postane premali - možete dobiti i vlastiti novi forum za pripadajući community.

- Od predstavnika community-a se očekuje da nepristrano i objektivno vodi i nadzire forum/community i da se brine o redovitom održavanju i osvježavanju vijesti ukoliko community osim foruma ima i svoj site.

- Od članova community-a se očekuje da aktivno pomažu u vođenju svoje gamerske scene i da pomažu i educiraju sve nove članove community-a koliko god to mogu.

Eto to su neke naše točke. Ukratko - ako želite okupiti community gamera, ozbiljni ste oko toga i voljni raditi oko toga, možemo se dogovoriti za sve.

Ako imate kakvu ideju za stvaranje nekog gamerskog communitya za određenu igru slobodno nas kontaktirajte i iznesite svoju ideju.

Za sva pitanja možete kontaktirati Ementalera, bule_himslefa ili mene (Mojsije) ovdje na forumu preko PM-a ili poslati e-mail na jednu od ovih e-mail adresa:

admin(at)hcl.hr
community(at)hcl.hr
bule_himself(at)hcl.hr
« Zadnja izmjena: 14. Studeni, 2008., 22:19 Ementaler »

*

Ementaler

 • Administrator
 • *********
 • 40057
 • Embrace the mountain
  • HCL.hr
Re: Besplatni hosting za community site-ove i forume!
« Odgovori #1 : 14. Studeni, 2008., 22:36 »
Evo kao primjer prvog ovakvoga communitya uz pomoć jednog od ESL admina Latza kao i našega Sinđira započeli smo sa team fortress 2 communityem. Treba nam naravno što je više moguće kvalitetnih i sposobnih ljudi koji igraju TF2, barem da se dođu družiti i djeliti informacije sa ostalim TF2 gamerima.

Na ovome forumu otvorena je nova sekcija foruma zvana HCL Gaming Community u kojoj se za sada nalazi ovaj prvi gamerski community pod HCL-om:

Team Fortress 2 community (pod)forum nalazi se ovdje:
http://www.hcl.hr/forum/index.php/board,86.0.html

Malo smo promijenili template foruma kada uđete u taj podforum, vrlo interesantno izgleda, slažete se naravno. :ementaler:

A community site je u pripremi na ovoj domeni:
teamfortres.hcl.hr

Da opet napomenem da tražimo sve gamere voljne voditi ovaj community uz ove dosadašnje moderatore, te webmastere koji bi znali postaviti web site i uređivati ga po potrebi. Svi zainteresirani javite nam se na PM-ove na forumu ili gorenaznačene mailove.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23