HCL.HR

Politički aktivator na gaming portalu i redovno teško vrijeđanje korisnika

 • 3 Odgovora
 • 35905 Hitova
Pozdrav,
ne pišem na forumu često, ali pretpostavljam da me većina znate sa portala, slagali se sa mnom ili ne moram ukazati na slijedećeg korisnika kojeg sam tek zamijetio danas i smatram da se totalno izgubio na gaming portalu:
http://www.hcl.hr/profil/marko-tmt14/

Znači, dečko, apsolutno svaki komentar ulazi u politiku i SJW-prava te se vrijeđa bez ustručavanja ako se netko ne slaže s njime, i to nisu uvrede tipa. ''Glup si.'' Već:

''Pa naravno da tvoje zadrto idiotsko bolesno mišljenje neće nitko promijeniti, ti voliš biti glupi mrzitelj i zato ćeš i ostati još dugo kronični masturbator kojeg ni jedna normalna cura ne želi ni blizu.'' - mislim da je samo ovaj dovoljan za ban... Ali idemo dalje:
''Ti mozga i nemaš zadrti homofobu, a očito ni pojma o mojoj seksualnoj orjentaciji. ''
''Uh jbm, opet duga rečenica, neš shvatiti''
''Ne zovi me nikako i ne obraćaj mi se, također i ne razmnožavaj, ukoliko za to ikada nađeš neku dovoljnu glupu i ludu. Ukoliko ipak budeš imao djecu , objasnit će im ako treba škola da im je tata zadrt homofobni mrzitelj i kreten koji ne da ljudima da žive i budu sretni, da je bolestan i treba stručnu pomoć.''
''ovdje na forumu ima par bolesnika klinaca koje admini drže i puštaju da vrijeđaju i pljuju po gej forumašima i osobama, te krže pravila ponašanja na Internetu. Brijem da zato jer su ti homofobi jako dugo ovdje, puno komentiraju i redovito “ližu analne otvore admina i hcl ekipi” na drugim temama, a to i jest jako tipično za te nesigurne zadrte homofobe''
''Maloumnici vrijeđaju po forumima i tako pokazuju svoju nestabilnost.''
''fasisti, nacisti i homofobi omiljen su mi plijen i uživam u svakoj sekundi spašavanja svijeta lišavanjem postojanja tog zadrtog ološa i ljudskog smeća. ''
''Koje moje manjine, manjina si ovdje samo ti, u odnosu na zdrave ljude''
''za sada nažalost ljudi imaju pravo vjerski indoktrinirati i trovati djecu svakakvim primitivnim i zadrtim stavovima i vjerovanjima koje je znanost odavno prokazala''

I mogao bi do sutra, momak ima cca 100 komentara, od toga, bez hiperbule, 80+ o LGBT, i vrijeđanju bilo koga koji se ne slaže s njegovim stavovima, totalno off-topičarenje samo da se na njega skrenula pažnja i kako bi svima rekao da su homofobi, maloumnici i bolesni (radi isto što stvarni homofobi rade homoseksualcima). :)

Da dođe još jedan takav kao što je on, ne bi više otvarao komentare jer ovo nema nikakve veze sa Gamingom, i ja se porječkam sa ljudima, ali nikad ne ulazimo toliko duboko u uvrede i u 99% pričamo izričito o gamingu te temi koja je priložena.


Lijep pozdrav
« Zadnja izmjena: 28. Ožujak, 2017., 20:13 redey3 »
Vamp24: ''Izvini, nisam znao da je radnja Wičera smeštena je u postapokaliptični svijet. Ako se dobro zagledas vidjeces da u igri nema blastera, svjetloshih sablji i vatrenog oruzja. Radnja Wicera je smještena u drugoj polovini 13. vijeka. Kao student istorije znam od kada do kad je trajao srednji vijek. Da budem iskren tacno me je sramota sto sam ti odgovorio na drugo pitanje.''

*

bartul_9

 • ******
 • 3797
 • Welcome to the matrix.
Debil totalni.

Baš sam pročitao komentare i mislim da je lik malo pretjerao sa svojim izjavama.

*

Ementaler

 • Administrator
 • *********
 • 40060
 • Embrace the mountain
  • HCL.hr
Da, čovjek je pisao uvredljive postove i bit će zato ukoren, ali prikažeš li komentare u pravom kontekstu vidjet ćeš da za uvredama seže samo kao odgovor na uvrede. On redovito drugi vrijeđa, ne prvi. Ako je čovjek napadnut, prirodno je da će se braniti. Ne mora se naravno ni raditi o osobnom napadu, već o napadu na kulturu/vjeru/spolnu orijentaciju, pri čemu će se očito netko naći uvrijeđen ako netko to napada, pa je i za očekivati da će taj netko vratiti istom mjerom.

Drugim riječima, ne napadajte ljude ako se ne možete nositi s njihovim protunapadom.

Da se razumijemo, nama najčešće nije važno tko je prvi krenuo po pitanju samih sankcija u vidu opomena i banova, dovoljno je da se vrijeđanje dogodi i korisnik može biti banan/opomenut.

Uglavnom, na recenziji Mass Effect Andromede sada se nalazi poveća rasprava u kojoj sudjelujete samo ti i on, koja je puna nekih svježih uvreda s jedne i s druge strane, a koju si upravo ti redey3 započeo ubacivši se u raspravu s ničim drugim nego baš uvredom. Prije nego si ti došao sa svojim komentarom, tamo su se samo izmjenjivala neka mišljenja, ti si taj koji je to preokrenuo u vrijeđanje. Ukratko, uništio si komentare tamo i preokrenuo ih na vrijeđanje jer se nisi mogao nositi s nečijim stavom.

"Očekujem udar od radikalnih liberalista na ovaj komentar jer ste isti nesposobni za svoje mišljenje i zdrav razum pa se pasivno prilagođavate trendovima. Navalite."

Ovo je tvoj komentar redey3.

To ujedno i prvi uvredljivi komentar upućen prema nekom drugom članu HCL-a ispod tog članka. Znači ti si taj koji je pozvao na "agresivnu raspravu" sa izrazom "navalite" i ti si taj koji je izjavio uvredu prema ljudima koje nazivaš "radikalni liberalisti" i nazvao ih nesposobnima za svoje mišljenje, ljudima s manjkom zdravog razuma, mentalnim slabićima što se samo pasivno prilagođavaju trendovima... puno toga uvredljivoga si rekao prema toj nekakvoj skupini koju si etiketirao radikalnim liberalistima. Pri čemu si očito mislio samo na Marko-tmt14. Naravno da je reagirao.

Suma sumarum, obojica dobivate ban na 3 dana uz moju osobnu zamolbu da se ne dirate takvih tema više ako se odlučite vratiti komentiranju na HCL-u. Nakon isteka ovog kratkog bana vaši uvredljivi postovi bit će podložniji dobivanju novog, dužeg bana.
« Zadnja izmjena: 29. Ožujak, 2017., 00:01 Ementaler »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23