HCL.hr forum

Gaming => Gaming kultura => Klanovi i serveri => Autor teme: KiwiCRO - 19. Siječanj, 2014., 18:10

Naslov: Bees Squadroon - community
Autor: KiwiCRO - 19. Siječanj, 2014., 18:10
Pozdrav ekipa, evo da se se malo reklamiram :ementaler:

Šta je bees squadron i o čemu se tu radi?

Kako vec godinama igram razlicite igre sa skoro istom ekipom odlucili smo napraviti zajednicki community da imamo mjesto di bi se druzili, raspravljali te zabavili. S tom idejom je osnovan bees squadron community. Ova zajednica nije cisto balkanska te se sastoji od ljudi iz cijelog svijeta.  Ako ste zeljni nauciti engleski kroz igranje igra te dobre zabave pridruzite nam se na stranici http://www.beessquadron.com (http://www.beessquadron.com)

Vecinom igramo armu 3 custom misije te razne co-op igre. Nemamo neku odredenu listu igra koje igramo, obicno je sve po dogovoru. Uz to smo poceli sa mjesecnim giveawayima raznih igra. Stranica i portal su još u razvoju te na njima trenutno radim samo ja kada imam slobodnog vremena.
Trenutno imamo 10 slotni team speak koji se moze upgrejdat po potrebi te servere za igre koje igramo hostamo sami, to su serveri od Minecrafte, preko l4d2 do arme.

Eto to bi ukratko bilo to, ako vam se svidi slobodno nam se pridružite na forumu i team speaku. :D
Naslov: Odg: Bees Squadroon - community
Autor: KiwiCRO - 26. Siječanj, 2014., 11:45
Odrzavamo novi giveaway za Tropico 4. Više informacija kako dobiti igru možete pročitati ovdje (http://www.beessquadron.com/forum/index.php/topic,42.0.html)
Naslov: Odg: Bees Squadroon - community
Autor: KiwiCRO - 30. Siječanj, 2014., 14:43
Pridruzili smo se trendu socijalnih mreža te smo napravili facebook stranicu koja se nalazi ovdje (https://www.facebook.com/beessquadroncommunity)
Uz to smo uzeli Minecraft server na kojem se nalazi Feed The Beast mod. Više informacija o samom serveru i prijavama za isti možete naci ovdje (http://www.beessquadron.com/minecraft-server-feed-the-beast/)

Naslov: Odg: Bees Squadroon - community
Autor: KiwiCRO - 28. Veljača, 2014., 20:08
Pridružite nam se uz još dva giveawaya (http://www.beessquadron.com/forum/index.php/board,10.0.html).
Isto možete pročitati i Banished recenziju (http://www.beessquadron.com/banished-review/) našeg Bitusa koji je utukao podosta sati u toj igri.