Pozdrav svima .
Vjerujem da ste odmah pročitajući naslov pomislili : hrpa dvanaestogodišnjaka traži sponzora da razara po minecraft serveru.
E ovaj put niste u pravu! Ja (16) i moj prijatelj (20) imamo velike planove za minecraft server. Već smo imali sponzorstvo ali stalno
nam gasili server te stvarali probleme da nismo mogli ništa uspostaviti. Nažalost nismo u stanju sami plačati server, ja se još školujem
a kolega još ne zarađuje pa nam je to problem. Nadamo se da ćemo pronaći dobre duše koje će pomoći nama, a naravno i mi njima.
Pa da ne duljim. Svi koji su barem jednom igrali Minecraft znaju da ima tone servera sa bezbroj plugina koji za ništa nesluže , puno servera
sa 12-ogodišnjacima koji uništavaju tuđe radove, svađaju se i tako dalje. ( Čast izuzetcima) Svi ti serveri imaju razrušene mape, nezna se
ko pije ko plača gdje šta i tako dalje. Ja i moj prijatelj već duže vrijeme planiramo dizajn naših gradova. On će voditi srednjovjekovni grad , a ja japanski .
U kojima će ljudi živjeti , raditi i tako dalje kao u pravom životu. Od plugina bit će samo zaštite i možda pokoji plugin da se olakša adminima posao.
teleporta i takvih stvari neće biti, gradovi će biti povezani željeznicom na taj način će transport biti riješen. Uskoro ću postaviti par slika stilova naše gradnje
da vidite da ne pišem bezveze , nego da stvarno želimo napraviti jedan dobar i ozbiljan server.
Nadam se da ćete pročitati ovaj tekst , i ako nemožete nikako vi pomoći, probajte uputiti nekoga tko može pomoći na ovaj thread. Najlijepša hvala !
Japanski toranj koji upravo gradim, on bi predstavljao vidikovac moga grada..