HCL.HR

RiverSide Gaming Community

  • 0 Odgovora
  • 1250 Hitova
*

rshq

  • n00b
  • 1
RiverSide Gaming Community
« : 15. Travanj, 2012., 21:29 »


Dobar dan poštovani čitatelji. Svi mi trebamo nekakvu vrstu zabave i vrijeme da se opustimo. Ako baš to trebate sa ponosom vam govorimo da za vas imamo rješenje. Naime, obavještavamo vas o novootvorenoj SA:MP zajednici. Za one koji ne znaju, SA:MP je multiplayer modifikacija veoma popularne igre Grand Theft Auto San Andreas. Sve što je potrebno da bi igrali SA:MP jest da imate instaliran Grand Theft Auto San Andreas. Ukoliko ga nemožete nabaviti i za to imamo rješenje samo nastavite čitati text i kasnije se registrirajte na naš forum. Na forumu se obratite za pomoć korisniku AeRo, te će vam on pomoći (NAPOMENA: Moderatori ovo nije širenje WAREZA te nema veze sa istim!) te da sa sajta http://www.sa-mp.com/download.php skinete SA-MP 0.3d i da ga instalirate gdje je i GTA SA. Kad to uradite potrebno je da pokrenete SA:MP te da iz glavnog menija kliknete na ADD SERVER i unesete IP Adresu servera koju cete pronaci u daljem opisu.Vrlo je važno da vam ime bude u formatu Ime_Prezime (npr. Damon_Wayans) i da ne sadrži dijelove imena javnih ličnosti, nonRP imena (imena kakva se ne koriste su npr. King_Kong) ili bilo kakav uvredljiv sadržaj.Kad smo prešli ovaj uvodni dio želimo vam malo dočarati atmosferu na našem forumu. Naime na server modu se još radi i mogli biste ga očekivati početkom 5. mjeseca. Na modu rade jedni od najboljih mappera i skriptera sa naših područja, te na forumu profesionalni web dizajneri. Očekujte vrhunsko napravljeni server sa mnogo dobre ekipe. Po mom mišljenju svi vi koji ste več upoznati sa svijetom SA:MP-a znate da se svakodnevno otvara mnogo servera koji propadaju za najviše 2-3 mjeseca jer to nisu organizirani serveri niti sa kakvim gamemodom, želim Vam naglasit da to NIKAKO nije slučaj i kod nas. Mi smo jedna organizirana zajednica koja ima viziju probijanja na sam vrh balkanskih zajednica, te također namjeravamo otvarati mnoge servere osim SA:MP-a. O tome vam i govori to da se je forum otvorio već u prvom mjesecu ove godine i svakim danom skupljamo sve više i više članova, te nam na forumu nam broj aktivnih članova ne pada ispod 15, a u večernjim satima zna dostizat i brojku od 30-35 pa čak i do 40 članova.Server ce raditi na principu Role Play načina igranja. Role Play je simulacija stvarnog života.
Pošto mnogi od vas koji nikada nisu igrali SA:MP se sada pitaju kako to izgleda, ukratko ću vam objasniti; Role Play mod ima cilj da što više dočara stvaran život. Tako na serveru imate poslove koje radite kao mehaničar, vozač autobusa i slični, također postoje i određene organizacije tipa Los Santos Police Department (Policija) , FBI (Svi valjda znate šta je to (: ) Cable News Network (novinari) Medical Department (bolničari) te kao i u stvarnom životu ima i opasnih bandi i mafija. Vaš cilj na RolePlay serveru jest taj da stvorite vašeg lika da stvorite njegovu priču, njegov život, te da igrate sa njim.
Naš server ce biti HARD Role Play, tako da je simulacija stvarnog života odlična na istome.
Pošto server još nije došao nemožemo vam pružiti standardan opis na kakav ste naviknuti i gledate ga svakodnevno na Balkan Sampu ili Zapadnom Balkan Sampu no neželimo da sve ostane na pustim rječima pa čemo vam pokazati par mapa te skripta koje će se nalazit na našem serveru.


Server poruke, logo(In-Game), kuće, statistika.
Polaganje, speedometar.
Market.
Roadblock-ovi i spikestrip-ovi.
Roadblock-ovi i spikestrip-ovi 2.
Lisice.
Ammunation/Gun Shop.
Radio-Stanice.
Mobile Data Computer.

Ovdje vidite i jedan naš unikatan Clothing System koj nečete ni na jednom drugom serveru naći.

RiverSide SA:MP Advanced Clothing System
Za više slika i informacija o serveru definitivno posjetite naš forum. Ono što vam možemo obećati jest da ovu zajednicu shvaćamo ozbiljno i da se nećete pokajat ukoliko posjetite naš forum. Čim vidite ozračje na našem forumu htjet ćete bit na forumu po cijeli dan. (: Ukoliko ste novi u svijetu SA:MP-a imamo i par tutorijala da se što brže snađete na našem serveru. No za pregled tih tutoriala potrebna je registracija na forum kao i za sve ostale aktivnosti na forumu. Lijep pozdrav i nadamo se vašem dolasku!LINK FORUMA: http://rs-hq.org/forum/

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9