Prvo smo par nas tu s foruma osnovali legendardnu FFiTU, onako za zajebanciju.
Onda mi je to dopizdilo nest ovo ono, znate ono njubovski klanovi i to kak se rasapda

Uglavnom do tad se igrao cod1, onda je izasao cod2 pa smo krenuli nanovo sa CI klanom. To je bilo tocno spocetkom 2006. godine. Onda me jednog dana Dawar nes pitao za Day of Defeat: Source, ciji sam predhodnik igrao u igraoni pa mi se svidio. Ostavio sam ovaj CoD2 klan lololololo, pa ošo s Dawarom u Croliferse gdje je igrao i gospon Điz ;D..
E, onda smo se htjeli da dođe Lewkica igrat s nama al on nije kao hteo da napusti Mrcine pa smo na kraju nekak svi završili u Mrcinama i osnovali najmlađi odred. Tu sam proveo moje najbolje klanske dane, u međuvremenu sa dods-a prešao na Red Orchestru u drugi odjeljak, bio dosta aktivan pokupio podosta lentica i onih "zvezdica"

Usput sam par put zaigrao za CoD2 odred i CoD1 penziće. Al jako jako rijetko.. jel..
I onda nakon skoro godinu dana lololo, nekakve gluposti sim tam pa sam izašo van.. (lololo rima

)
:tired:
Mmda, nesto kasnije u ljeti sam upoznao te ljude i bile je onako, kul..
Zatim sam iz dosade kupiJo orignal COD2 pa poceo malo bildat. Usao sam u tzv. G2top.sa. jer su tu igrale ex-mrcine pa reko, ono aj.. Tu sam igro sve dok nije izasao CoD4, posto sam imao preslab komp a oni su svi presli na cod4 ja sam otisao. A i tad sam vec skoro pa prestao igrati pa tako ono.. Sve dok nisu u skoli instalirali cod2 i dok mi kolege iz razreda nisu dobili dsl. Osnovali "razredni" klan i sad se zajebavamo malo. Uz to, počeli okupljati malo međimurske gamere i tako. Sad se igra for fun uglavnom..