HCL.HR

WoW - buđenje starog hardcore guilda - tražimo članove za WoD!

  • 0 Odgovora
  • 1847 Hitova
*

Locco

  • n00b
  • 1
Pozdrav, ekipo.

Ako među vama još uvijek ima WoW playera, evo jedna tema koja bi vas mogla zanimati!

Nas par nostalgičara se sjetilo da bi se mogli opet malo igrat igrice na internetima. Nakon kopanja po starim leksikonima i listama otpisanih smo skužili da nam ne preostaje ništa drugo nego otvoriti vrata novim, starim ili mladim igračim nadama sa ovih prostora. Fora je u tome što iako trenutno nemamo dovoljno ljudi za popuniti solidan 20 Man raid sa zamjenama, ima nas dovoljno za raznorazne Flex ( Normal, Heroic, 6.0 raid changes, duuh )kombinacije, te imamo gotovo 2 mjeseca do otvaranja prvog Mythic raida da tu situaciju dovedemo u red.

Konkretno – tražimo ljude koji su jednako spremni vjerovati nama koliko i mi njima, a da jednako dobro stiskaju tipke!

Iako se radi o masovnom recruitanju tik prije izlaska ekspanzije i najvjerojatnije nećemo imati priliku isprobati da li svi skupa funkcioniramo u nekakvom raid okruženju do tada, nemoj sad da te to odbije – shvati to kao izazov! Dapače! U obzir dolaze samo najbolji i najsposobniji, koji su u mogućnosti to nekako i prezentirati putem aplikacije, jer kako kaže ona ofucana – lanac je jak koliko je jaka i njegova najslabija karika.

Što se samog trial procesa tiče, pošto se radi o stvaranju nečega od nule, možeš očekivati da će trial period trajati dosta dugo, a pogotovo na početku za vrijeme progress raidova jer nam je trenutno najvažnije prošiti već solidnu i stabilnu jezgru kako bi bezbolno obuhvatila i Mythic raid size.

Ako te privlače avanture i izazovi, spreman si vjerovati neznancima, pridružiti im se i pomoći u stvaranju povijesti - http://www.morning-wood.org/regrutacija/

Vidimo se!

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9