HCL.hr forum

Off-topic => Lajaonica => Autor teme: DarX - 15. Lipanj, 2009., 18:46

Naslov: auto skola vamo tamo
Autor: DarX - 15. Lipanj, 2009., 18:46
evo buduci da trenutno imam satove voznje (29. sat danas) i tak zanima me kak su oni koji su to prosli ili koji prolaze zadovoljni, kako im je islo i tak. jel ko pao koji put ? :wildboy:
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: Blaster32 - 15. Lipanj, 2009., 18:54
Kolko plačaš i di? (grad)
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: progabbeing-ixy - 15. Lipanj, 2009., 18:56
Na satovima mi je išlo oke, štajaznam.

Prošo sam otprve, al imao sam i sreće dosta. Zadnji sat sam imao isti dan kad i ispit. I instruktor je sazno koja dva ispitivača su bila taj dan, od kojih jedan najčešće vodi po istoj ruti. Pa smo odvozili cijelu rutu. I dobio sam tog ispitivača i identičnu rutu.  \:D/
Mislim, vjerujem da bih prošao i da nisam to znao (jer sam na satu sve dobro odvozio), ali ovako sam imao i neku dodatnu dozu sigurnosti.

Mislim da trebaš imat i sreće malo da bi prošo. Što se tebe tiče, samo kul, smireno i polako. Al ako dobiješ zajebanog ispitivača, možeš dobro odvozit, a lik će te rušit. Meni je instruktor čak reko da oni imaju kvotu koju moraju popuniti pa ono... ako si na redu kad je kvota već popunjena, rušit će te za doslovno bilo što. Ne znam koliko u tome ima istine, ja sam bio prvi taj dan.  :ementaler:
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: $h4d0w - 15. Lipanj, 2009., 18:59
Položio pred 2-3 godine dok je još bilo relativno jeftino, nekih 4k kn a sad je 7,5k ili tak nešto..

Inače prošo iz treće rofl :wildboy: prvi put pao poligon al bilo je užasno vrijeme, kiša ljevala i jak vjetar puhao, nisam ni kurca kroz staklo i retrovizore vidio i pogazio onaj čunj kod bočnog parkiranja.. :(

a drugi put bezveze na jednom raskršću išao auto iz daljine (nekih 20-30 m) i ja umjesto da ga propustim (bio je već kraj i nisam imao živaca više čekat, htio to što prije završit..) išao se gurat i dosta sporo sam startao jer je bila uzbrdica i uletim na cestu taman par metara prije njega, on počne kočit i trubit vamo tamo i zbog tog me srušio ovaj iz komisije. :wildboy:

Treći put prošo bez nekih velikih grešaka.

 :ementaler:
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: DarX - 15. Lipanj, 2009., 19:01
@Blaster

rubikon 4, frankopanska 11, Zg, 5300 sve zajedno, AKO sve prodjem od prve. A imam instruktora koji je malo lak sa zivcima i onak prema njegovim ispadima čini mi se da necu proc iz prve. nekak imam dojam  da necu, imam jos uvijek gresaka i lik se iznervira dost lako pa ono :hiha2:
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: n00b - 15. Lipanj, 2009., 19:03
Prošao iz prve, ali srećom ne vozim inače bi izazvao prometnu garant.

Doduše trebao sam pasti jer sam prilikom skretanja ušao u krivi smjer na cesti i prošao dobrih 30 m dok mi ovi nisu rekli da se maknem u svoju traku.
To je ono pad zagarantiran, ali ispitivač me zavolio u kratkom roku pa mi rekao da će me pustiti, jer ipak voli rušiti probisvijete a ja sam uzoran i kul.

I nadasve loš vozač, da.  :(

Darxče, instruktor obično želi da prođeš, komisija je ta koja te jebe.
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: progabbeing-ixy - 15. Lipanj, 2009., 19:04
Aono, o kakvim greškama pričaš?

Recimo, ja sam pred kraj satova znao radit neke gluposti koje ne kužim kak su mi se događale. Recimo, polukružni okret u tri poteza uz pomoć bočne ulice (il kak se to zove već). Uglavnom, kad sam to radio, nekoliko puta mi se dogodilo da sam dobro ušao u rikverc u bočnu ulicu, zaustavio se i sve to, al kad sam se vraćao na glavnu cestu, skrenuo sam opet desno.  :wildboy:

Jel ti se gasi auto?  :hiha:
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: DarX - 15. Lipanj, 2009., 19:05
da gasi. onako. 7-8 puta dosad. i danas je jednom. kuplung mi leti puno i kretanje mi ne ide jer mi lik objasni u trku i ja se bojim pitat :hiha2: i naravno, cim se ugasio lik meni: pa covjece, ne smije ti se to desavat ni na prvom satu, a ne 29. poligonski manevri mi idu kul \:D/

edit: cuo sam da neki ne ruse za gasenje :wildboy:
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: Under - 15. Lipanj, 2009., 19:09
Položio sve iz prve prije 3 godine. Znači teoriju, prvu pomoć i vožnju. Rulam. :wildboy:

Enivej, s vožnjom nisam imao nekih problema s obzirom da sam već imao iskustva s vožnjom auta i to, čak nisam ni odvozio do kraja sve sate. 31 od 35, ako se ne varam.

Što se tiče ispita vožnje, ovdje kod nas u Zadru to ide malo drukčije, ne znam kako je drugdje pa slobodno replicirajte. Uglavnom, na dan mog ispita su bila 3 ispitivača. Dvojica iz Zadra i jedan iz Splita. S obzirom da sam zadnji na redu polagao, prezime Vulić ovo-ono, čuo sam da su ova dvojica iz Zadra bacili sve koji su polagali. NItko nije prošao. Mene je dopao taj ispitivač iz Splita koji je bio skroz kul i fer. Nisam učinio nikakvu grešku, jedino mi se na jednom laganom skretanju ugasio žmigavac jel sam ravnao vozilo pa se automatski isključio kod okreta volana. To mi srećom nije uzeo za zlo. Inače sam pwno ispit.

Uglavnom, ovdje je kod nas praksa da te prvi put bace kako bi ti uzeli 300 i nešto kuna (ne znam koliko se sada plaća ispit), dok te drugi put ako solidno odvoziš puste jel si im iskeširao 100 eura, doslovno. Dok sam još išao na vožnju, bilo je nekoliko situacija di su vozači oko mene radili pizdarije, pa je instruktor komentirao kako ima dosta vozača koji su odma keširali 100 eura da ih puste i da zato ima toliko loših vozača.

Enivej, puno sreće Darxsi, pusa. :ementaler:
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: Dragster - 15. Lipanj, 2009., 19:10
prošao iz druge.  :tired: izjebala me jedna baba na raskrižju (koja je imala sat vožnje baš tad). Uglavnom, imala je žmigavac upaljen i trebala je skrenuti u smjeru žmigavca, no eto, nije, produžila je sa žmigavcem i ja uletio u put :hiha2:

ok instruktor, ok auto, ispitivač 1. ok, 2. je bio seronja (ali sam prošao lawl)

Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: DarX - 15. Lipanj, 2009., 19:11
a ono, ja bi odmah uplatio jos 4-5 sati ak instruktor procijeni da necu polozit. zas da izlazim i placam ak ono, necu moc. danas vozim po gradu i vozim kul prvih 15-20 minuta. i nis mi ne kaze. i poslije me krene, te kriva traka (moras u srednju ako ima tri, ja ostao u desnoj pa se instruktor isao prestrojavat u raskrizju na zelenom valu :hihi:), te neka zena s djetetom iza auta, ja nisam skuzio. i tak :(

fala Đorđe ;D
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: $h4d0w - 15. Lipanj, 2009., 19:18
Jebemu, nemogu do posta doć :wildboy:

Kolko ste imali na testu? Ja sam imao 93/100 ako se dobro sjećam.


Darxče, instruktor obično želi da prođeš, komisija je ta koja te jebe.
Da, točno to.

Ja sam imao nekog mladog kul instruktora (osim šta je puštao cajke na radiju :tired:) al ok je bio. možda 2-3 godine stariji od mene i dobro sam se slagao s njim. A ispitivač je bio neki iz zagreba i taj treći put kad sam bio je bio blag i tolerirao mi je par sitnih grešaka. :hug al ona prva dva su bila puno strožija..
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: Under - 15. Lipanj, 2009., 19:20
Ja bi odbio tako vozit. Ono, morao sam trpit Narodni radio, pa sam mislio da mi je loše. :wildboy:
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: DarX - 15. Lipanj, 2009., 19:21
moj pusta Tonya  \:D/

ugl, sa ja znam, neka cura mi je pricala da je imala komisijca iz varazdina koji nije znao 2 ulice u Zg i izgubio se i onda je instruktor do kraja govorio gdje da ide :wildboy:

nekak mi se cini da uopce ne bi smio imat nekih gresaka sad. al ae, imao sam probni ispit 2 put, prvi put sam pao 7 puta (nakon jedno 17 sati voznje), a drugi put samo jedan mrtvi kut, i to na izlazu iz poligona :tired:
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: Under - 15. Lipanj, 2009., 19:24
A ono, najbolje ti je uplatiti još par sati ako sam već nisi siguran da si dovoljno dobar. Ali ono, sve ti je to nažalost splet okolnosti. Jer ako ti i ne zajebeš ništa, ovaj te opet može baciti tako da izmisli nešto. Sve ti ovisi o tome koji će ti ispitivač doći. Zvuči obeshrabrujuće, al štaš. :(
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: DarX - 15. Lipanj, 2009., 19:26
a ono, ak me baci na neku cestu pod sljemenom na brdu biće super, tam sam skoro izletio jednom :clap: a cuo sam da ima jedan ispitivac prezimenjak, mozda prodjem na to \:D/
Naslov: Re:
Autor: dooks - 15. Lipanj, 2009., 19:26
.
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: progabbeing-ixy - 15. Lipanj, 2009., 19:27
@darks: Al opet, nije da ne smiješ imati greškica sad više.

Dogodi se, jebiga. Čak i da uplatiš još, ne znam, 5 sati, teško da ćeš nakon toga voziti savršeno.  :(
Opet kažem, ovisi kakve greške radiš.
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: DarX - 15. Lipanj, 2009., 19:28
a velim ti, tak te neke bezveze tipa prenaglog pustanja kuplunga pa zatrza i to :wildboy:
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: Under - 15. Lipanj, 2009., 19:30
To možeš malo vježbati na svom autu. Naravno, nije isto na tvom i na onom kojem voziš tamo (pretpostavljam, jel). Svejedno dobiješ određeni osjećaj u nogama, tako da ti neće nikad trzati start.
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: DarX - 15. Lipanj, 2009., 19:32
a mogo bi sta ja znam. najgore mi kad krenem i lik ispred mene zakoci a taman trebam prebacit u drugu i onda se izgubim. i onda zatrza ko lud kad pustim gas :wildboy:
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: Under - 15. Lipanj, 2009., 19:35
U takvim situacijama ti lijeva noga automatski treba ić na kvačilo, desna na kočnicu. Zaustaviš se a auto ne zatrza.
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: DarX - 15. Lipanj, 2009., 19:36
a znam al nekak mi taj kuplung ko strano tijelo dođe, loš sam s njim :wildboy:
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: progabbeing-ixy - 15. Lipanj, 2009., 19:41
Mislim da ti takve probleme s kvačilom neće uzimat previše za zlo baš.
Ono, ionako su prilično male šanse da je na tvom autu sve to isto pa ono, i da u autu od autoškole voziš savršeno, opet ćeš se morat navikavat na kvačilo u svom autu.
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: Under - 15. Lipanj, 2009., 19:41
Nije t' ovo Amer'ka da voziš automatk!!1 :wildboy:
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: DarX - 15. Lipanj, 2009., 19:42
 :hihi:  :hihi:

a ono, neki uzimaju. pricala mi jedna zena koja je polozila proslo ljeto da je njoj lik rekao: " sad cu ici pisati u ovu knjizicu da ste prosli, ako ne uspijem od trzaja napisati kako treba, pali ste" :tired:
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: noda - 15. Lipanj, 2009., 19:59
Položio iz prve prije nekaj više od 2 godine i odtad sam valjda svaki dan u autu. Samo koncentrirano i opušteno, jer će ispitivač vidjet da nisi nervozan kaj ti je plus u startu. Ne daj se smesti, vozi najbolje kak znaš, gledaj svugdje, pazi na semafor od pješaka kad skrećeš desno il lijevo i najvažnije, kod prestrojavanja uvijek okreći glavu za provjeru mrtvog kuta, makar niš ne vidio. Kaj se tiče naglog kočenja i gašenja auta, jebeš kaj ti se auto zgasio, glavno da si na vrijeme zakočio. I da prva stvar koja mi je bila najgora nakon kaj sam položio je navikavanje na novi kuplung (tvđi, mekši, zavisi od auta i stanja cijelog seta), tak da nemaš problema.
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: --HS-- - 15. Lipanj, 2009., 21:30
nemoj se brinuti, dobiti ces iskustvo vec.. Ja sam imo nadrkanu babu koja mi je srala svaki put i za krivo i za opet sto sam napravio po njenom (WTF). Proso sam iz treceg puta. Nakon prvog puta sam uzeo dodatnih 5h , a  nakon toga mi ih je bio pun k i nisam htio uzeti ni jedan (seru da moras 5 po zakonu, a nemoras i to je laz). Tada sam proso. Pao sam zbog gluposti tipa da mi se na zebru nasro kamion i kak bi ja iz desne trake trebo vidjet da je netko tam iza kamiona ??. Naravno pad, kao mogo si klinku zgazit, reko kak kliknku ak se vozim 20 i mora pretrcat cjelu traku od 10 m da bi ju pogodio. stignem 5 put zakocit .. Ali ne..

Drugi put me frajer nagovorio da se parkam izmedu dva ona jumpera od tiska koji strse dodatnih 5 m izvan parkinga.. Naravno s svojim uber iskustvom sam to nekak izguro jedva iz par namjestanja, pa mi je lik reko da to moram iz 3 cuka napraviti (znaci max 1ili 2  namjestanja) i da je to pad.

Nemoj se uzbudivat i sam smireno, ko jebe instruktora, sam mu melji sta oce čut i polako.. Ak ces se kasnije voziti ko u AS razbit ces auto unutar mjesec dana, ili ce tebi netko glavu razbit ;)
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: DarX - 15. Lipanj, 2009., 21:33
autoskola AS? sa onim mercedesom? :wildboy: 

a ono kewl, ne brinem ja toliko, ali glupo mi past zbog takvih gresaka
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: HaZz - 16. Lipanj, 2009., 00:11
Meni je islo nakurac da je netko iznad mene. U tom slucaju ispitivači koji misle da su bogovi, a
zapravo su čelavi kriplovi bez muda. Bar sam ja stekao taj dojam. Da, rusio me prvi put.

Kad jednom polozis, pucace ti qrac za instruktore, afto skolu i potplaćenu djubrad.
Do tad, procitaj nodin post jos par puta i ae.





Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: DarX - 16. Lipanj, 2009., 00:12
 \:D/
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: Illidan - 16. Lipanj, 2009., 21:57
ispiti i pomoć iz prve, vožnja iz druge, prvi put je bio neki ružni ispitivač, sve odradio dobro i na kraju zadnji semafor prije autoškole...
ispred mene 1 auto, trebam skrenuti desno, odvoziti kojih 30 metara ravno i jos jednom desno i to je to, kraj ispita, nisam imao niti 1 diskreditirajuću pogrešku do tad... uđem u križanje, a ono u toj ulici ogromni faking kamion radi nekakve manevre po ulici...
ovaj auto ispred mene ostao u križanju (što je kao ok jer ako si 1. uvijek ulaziš u križanje) a ja računao normalno da ću proći, već sav sretan isključio laganini mozak i za ovim... op op, kamion sere, iza mene par auti, ispred mene ovaj jedan, ja u križanju upali se crveno... nemaš gdje... i lik mi na kraju rekao da sam pao zbog toga... jebiga, dok ne ugasiš jebeni auto ispit nije gotov, ali možda čak više od tvog "skilla" vožnje zavisi situacija na cesti... može sve bit normalno a može se baš posrat da bude odvratan dan i par situacija na cesti koje bi zbunile i iskusnije vozače...

drugi put je bilo puno lakše, nije bilo nikakve treme ili nećeg (a i ako ništa barem nisam opet morao na poligon) i položio sam bez većih problema... vrijedno spomena je da mi je drugi put ispitivač bio Zoran Razum ( :D ), navodno neka "legenda" koliko sam vidio tamo po hakovim forumima :p
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: --HS-- - 16. Lipanj, 2009., 22:07
razum je car :D

Ja sam imo Ekrema Bečirovića  ili tak nesto i Kralja . ..
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: DarX - 16. Lipanj, 2009., 22:09
meni isto Bećirović bio na ispitu. kakav ludjak. neki lik zakasni i on njemu, izvolte izvolte, samo sto necete moc probni ispit sad imat. I ovaj lik sjedne na komp i pokusava uc u ispit i kaze: a kad krecemo? i Ekrem njemu: on vidi gospodina, kasnis a prvi bi rjesavao, pa necemo tako igrat. nije smijesno al kako to Ekrem kaze je definitivno carski  :wildboy: jos bila neka zena koja nije znala upisat onaj kod dobijeni nego svoje ime upisivala u sustav :wildboy:
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: tokmak - 02. Srpanj, 2009., 23:46
I ja sam imao Bećirovića na ispitu, i čini mi se ok. Ma svi su oni manje više korektni, al čini mi se da su polagači više manje ti koji griješe, samo što mi to nećemo priznati, uvijek krivimo nekog drugog.
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: DarX - 02. Srpanj, 2009., 23:48
:hihi:

polozio prvu pomoc. instruktor mi rekao da bi trebao jos sati uzet, vandrful :wildboy:

malo sam si glup :(
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: đuzepe_torcida - 03. Srpanj, 2009., 01:46
ispit: 120/120
2. sat vožnje, rulam.
prvu pomoć još nisam upisa :<
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: Illidan - 03. Srpanj, 2009., 17:03
:hihi:

polozio prvu pomoc. instruktor mi rekao da bi trebao jos sati uzet, vandrful :wildboy:

malo sam si glup :(

a može tebi instruktor govorit šta hoće, bitno je šta ti misliš... ak misliš da si spreman odjebi ga, ak misliš da nisi uzmi si još npr 3 sata i reci mu s čim imaš problema, i onda poradite na tom
ja sam uzeo 3 dodatna sata i full smo poradili na onom što mi je išlo slabije i jebeno mi je to došlo, ne samo za ispit nego i kasnije nakon što položiš
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: DarX - 03. Srpanj, 2009., 19:57
ja onak imam losu komunikaciju s instruktorom. tip ima pristup da se uopce bojim pitati nesto lawl. al dobro, probacemo :thumbs:
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: Dragster - 05. Srpanj, 2009., 13:40
reci da imaš prijatelje na HCL-u.  :hiha:
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: Mamut Marko - 17. Srpanj, 2009., 12:36
danas položio znakove iz prve  :hug
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: Blaster32 - 17. Srpanj, 2009., 14:52
danas položio znakove iz prve  :hug

Kolko si ih položio?  :wildboy:
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: Mamut Marko - 17. Srpanj, 2009., 17:18
kak misliš kolko  :kingmortal:
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: DarX - 17. Srpanj, 2009., 23:27
danas položio znakove iz prve  :hug

Kolko si ih položio?  :wildboy:

mislio je propise lol
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: team_ware - 25. Srpanj, 2009., 09:57
e ljudovi,ev je uskoro pa idem na vozački u 9mj sad......ali imam bed s autima,naime doma imam dva auta veče snage od 120ks.a,a navodno da u početku smije se voziti auto do nekih 105ks-a,jer ču ja sad morati kupovati još jedan auto da bi mogao voziti,ili da samo tjeram ovog od 136ks.a?? :thumbs:
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: n00b - 25. Srpanj, 2009., 10:55
Kupi još jedan, kad je bal nek je maskenbal.
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: duksy - 25. Srpanj, 2009., 14:32
ne znam, ja ću držat par jolinih cdova u portapaku da mogu uvalit pandurima kad me zaustave :(
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: presveti - 25. Srpanj, 2009., 14:39
e ljudovi,ev je uskoro pa idem na vozački u 9mj sad......ali imam bed s autima,naime doma imam dva auta veče snage od 120ks.a,a navodno da u početku smije se voziti auto do nekih 105ks-a,jer ču ja sad morati kupovati još jedan auto da bi mogao voziti,ili da samo tjeram ovog od 136ks.a?? :thumbs:

ne moraš kupovati, smiješ voziti i jače.
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: Pičkica - 25. Srpanj, 2009., 14:47
ne znam, ja ću držat par jolinih cdova u portapaku da mogu uvalit pandurima kad me zaustave :(

Ja bi te udrio pendrekom i priveo da mi to pokušaš uvalit.  :wildboy:
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: duksy - 25. Srpanj, 2009., 14:52
tako moj stari prolazi već 10 godina, paono :(
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: team_ware - 25. Srpanj, 2009., 16:02
e ljudovi,ev je uskoro pa idem na vozački u 9mj sad......ali imam bed s autima,naime doma imam dva auta veče snage od 120ks.a,a navodno da u početku smije se voziti auto do nekih 105ks-a,jer ču ja sad morati kupovati još jedan auto da bi mogao voziti,ili da samo tjeram ovog od 136ks.a?? :thumbs:

ne moraš kupovati, smiješ voziti i jače.

smio bi i jače??? pa od kada to vrijedi??? sad samo svi pričaju kako se smije samo do 105ks.a.....informiram se zato da ne naletim na kaznu,jer nije mi volja sad da se kupuje još jedan auto,imamo ih dva....
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: dibek - 25. Srpanj, 2009., 16:19
A tebi bas treba auto i isao bi kopovati jos jedan jel :tired:
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: Mamut Marko - 25. Srpanj, 2009., 16:23
E DEČKI IMAM DVE JAHTE ALI JEDNA NEMA HELIKOPTER DAL DA KUPIM JOŠ JEDNU IL MOGU I OVAK??
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: đuzepe_torcida - 25. Srpanj, 2009., 16:33
.ograničenje za vozače do 25 godina je 74 KW iliti cca 102 konja
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: dibek - 25. Srpanj, 2009., 17:00
25 god? ololol

God nas trebas 2 ili 3 godine iskustva. Nadam se prvom, da mogu konacno vozit bez straha :hiha:
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: noda - 25. Srpanj, 2009., 18:09
.ograničenje za vozače do 25 godina je 74 KW iliti cca 102 konja

Do 24 godine. I 75kW.
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: duksy - 25. Srpanj, 2009., 18:13
a kakve su kazne ako uhvati nekog sa tek dobivenom vozačkom u malo jačem autu? :(
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: noda - 25. Srpanj, 2009., 18:22
1000kn + vjerojatno oduzimanje vozačke kaj ti je još 1000kn kad ju podigneš.
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: Pičkica - 25. Srpanj, 2009., 19:11
Meni nemaju šta uzet.  :ementaler:
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: team_ware - 25. Srpanj, 2009., 19:35
ma ljudi kod mene je to imam ford modeo 136ks i audi 80 120ks i sad kad položim jbt ne mogu ni jednog voziti nego moram ič treči auto kupovat,ma jadno jbt......i ne kužim šta im to znači,jer isto sranje se dogodi kao s 102 ks ili s 202.....
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: Điz - 25. Srpanj, 2009., 20:40
ne znam, ja ću držat par jolinih cdova u portapaku da mogu uvalit pandurima kad me zaustave :(

Ja bi te udrio pendrekom i priveo da mi to pokušaš uvalit.  :wildboy:

Bolje jole nego Coldplay!  :hiha2:



ajde pičke, znam šta slijedi!
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: presveti - 25. Srpanj, 2009., 21:07
meni brat ima 22 godine i kad vozi vozi auto od 150 konja.
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: team_ware - 25. Srpanj, 2009., 23:20
ne znam....svi govore da kad položiš nekoliko godina ne smijeđ voziti auto jači od 105ks
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: duksy - 26. Srpanj, 2009., 00:06
ne znam, ja ću držat par jolinih cdova u portapaku da mogu uvalit pandurima kad me zaustave :(

Ja bi te udrio pendrekom i priveo da mi to pokušaš uvalit.  :wildboy:

Bolje jole nego Coldplay!  :hiha2:



ajde pičke, znam šta slijedi!


ja ću kad neće nitko.

(http://imagecache2.allposters.com/IMAGES/LPG/51706.jpg)
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: team_ware - 26. Srpanj, 2009., 10:46
raspitujem se zato jer imam ponudu jednog auta, fiat coupe 2.0 turbo,ali s 191ks......zato pitam dali se smije voziti auto jači od 105ks
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: noda - 26. Srpanj, 2009., 13:21
raspitujem se zato jer imam ponudu jednog auta, fiat coupe 2.0 turbo,ali s 191ks......zato pitam dali se smije voziti auto jači od 105ks

Pa jebote kaj ne kužiš. Do 24 godine ne smiješ vozit auto jači od 75kW, tj. 102 konja.
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: zerica - 26. Srpanj, 2009., 15:51
Generalno, nije moguće poštivati zabrane za mlade vozače. Osim ako nisi mentalno zakinuta kuja, jel.

Citat:
Ograničenja za mlade vozače

„Mladi vozač“ je vozač u dobi od 16 do 24 godine. Mladi vozač ne smije:

    * upravljati vozilom na cesti (državne, županijske,lokalne i nerazvrstane) brzinom većom od 80 km/h, na brzoj cesti i cesti namijenjenoj isključivo za promet motornih vozila brzinom većom od 100 km/h, odnosno 120 km/h na autocesti, a mopedom brzinom većom od 40 km/h,
    * također ne smije upravljati motornim vozilom niti s koncentracijom do 0,5 promila alkohola,
    * mladi vozač koji položi vozački ispit za „B“ kategoriju vozila ne smije upravljati osobnim vozilom čija snaga motora prelazi 75 kw (za kršenje navedene odredbe propisana je novčana kazna u iznosu od 1000 kuna i isključivanje vozača iz prometa).

Ja ne znam kak zdrava osoba na praznoj autocesti može voziti penzionerskom brzinom. Jebaga.
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: dibek - 26. Srpanj, 2009., 16:56
Pa ili budi retardiran ili plati kaznu :thumbs:

A inace kod nas je na autocesti (koja je onak, skroz prava bar 30tak km nema jebenog zavoja) ogranicenje 120km/h. I naravno hrpa milicajaca na svakih 2km :hiha:
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: Điz - 26. Srpanj, 2009., 17:20
ne znam, ja ću držat par jolinih cdova u portapaku da mogu uvalit pandurima kad me zaustave :(

Ja bi te udrio pendrekom i priveo da mi to pokušaš uvalit.  :wildboy:

Bolje jole nego Coldplay!  :hiha2:



ajde pičke, znam šta slijedi!


ja ću kad neće nitko.

(http://imagecache2.allposters.com/IMAGES/LPG/51706.jpg)

Koji je to cover? prvi put vidim :O Sexy je :(
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: zerica - 26. Srpanj, 2009., 17:45
Pa ili budi retardiran ili plati kaznu :thumbs:

A inace kod nas je na autocesti (koja je onak, skroz prava bar 30tak km nema jebenog zavoja) ogranicenje 120km/h. I naravno hrpa milicajaca na svakih 2km :hiha:

S više godina vožnje ne budeš dobio reflekse ili pamet.
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: noda - 26. Srpanj, 2009., 17:59
Trebali su ostavit stari zakon, tj. 2 godine nakon kaj položiš imaš probnu vozačku, a ne ova izdrkavanja.
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: dibek - 26. Srpanj, 2009., 18:03
Pa ili budi retardiran ili plati kaznu :thumbs:

A inace kod nas je na autocesti (koja je onak, skroz prava bar 30tak km nema jebenog zavoja) ogranicenje 120km/h. I naravno hrpa milicajaca na svakih 2km :hiha:

S više godina vožnje ne budeš dobio reflekse ili pamet.
Jelda? :wildboy:

To reci policiji kad te zaustavi, mozda i upali :tired: Zakon je zakon, ak se tebi ne svidja tvoj problem.
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: zerica - 26. Srpanj, 2009., 18:14
nije ok da ja i solidus imamo istu vozačku, a on ne zna bočno parkirati :wildboy:
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: duksy - 27. Srpanj, 2009., 02:22
nemam pojma marijo, bio mi je kul kad sam guglao megadeth :(
Naslov: Re: auto skola vamo tamo
Autor: seedorf - 30. Srpanj, 2009., 00:48
Sa autom iz prve s kamionom iz druge..vozio kamiona u petoj da se dokazem da znam voziti,al eto ipak nije dobro doslo..A jarane ako te ispitivac bude grdio samo naglo na kocnicuuu!!! i sve ce biti ok..
Naslov: Odg: auto skola vamo tamo
Autor: kikica - 24. Siječanj, 2011., 18:53
Zoran Razum je kralj!!!
najbolji ispitivac ikad!
Naslov: Odg: auto skola vamo tamo
Autor: duksy - 24. Siječanj, 2011., 18:58
Koji rivajv  :ave: :ave:

Al dobro. Polažem idući tjedan  :hiha:
Naslov: Odg: auto skola vamo tamo
Autor: KingMortal - 24. Siječanj, 2011., 21:22
Prvi pokušaj?
Naslov: Odg: auto skola vamo tamo
Autor: Zeleni - 01. Veljača, 2011., 12:25
e koliko ta auto skola kosta ovih dana
Naslov: Odg: auto skola vamo tamo
Autor: duksy - 01. Veljača, 2011., 14:12
Prvi pokušaj?

jep. Sutra  :hiha:
e koliko ta auto skola kosta ovih dana

hiljadu eura, odokativno.
Naslov: Odg: auto skola vamo tamo
Autor: pilip - 01. Veljača, 2011., 14:30
Nezz, ja prosle zime platio 8k kuna, sve isprva. Brijem da se nista nije promjenilo.
Naslov: Odg: auto skola vamo tamo
Autor: KingMortal - 01. Veljača, 2011., 18:07
U moje je vrijeme bilo 5-6k, a par godina prije 3k. Jebemti autoškole. :wildboy:
Naslov: Odg: auto skola vamo tamo
Autor: Yuri - 01. Veljača, 2011., 19:13
Ja svoju platio 1800, ak' se ne varam.  :wildboy:
Naslov: Odg: auto skola vamo tamo
Autor: Mr.T - 01. Veljača, 2011., 19:22
Nezz, ja prosle zime platio 8k kuna, sve isprva. Brijem da se nista nije promjenilo.
koji kurac :wildboy:


ja uvrh glave 5k, računajuć sve ispite i govna
Naslov: Odg: auto skola vamo tamo
Autor: pilip - 01. Veljača, 2011., 19:25
Ne. Za ozbac. Mislim da je bilo 8100 il nes takvog. Crnkovic :mrs:
Naslov: Odg: auto skola vamo tamo
Autor: Dragster - 01. Veljača, 2011., 19:39
Ja svoju platio 1800, ak' se ne varam.  :wildboy:

 :hihi:

4500 ovđe  :wildboy:
Naslov: Odg: auto skola vamo tamo
Autor: progabbeing-ixy - 01. Veljača, 2011., 19:54
Ja svoju platio 1800, ak' se ne varam.  :wildboy:

Pfff... Jos dok se to pretvori u kune...
Naslov: Odg: auto skola vamo tamo
Autor: duksy - 01. Veljača, 2011., 19:57
Ne. Za ozbac. Mislim da je bilo 8100 il nes takvog. Crnkovic :mrs:

moja je 7500, tako nešto, a polažem sad. Al dobro, valjda je stvar mjesta :(
Naslov: Odg: auto skola vamo tamo
Autor: Yuri - 01. Veljača, 2011., 20:04
Otprilike. JUGONOSTALGIJA!

2004. to bilo. Vozacka vrijedi do 2051.
Rulalo tada.  :ementaler:
Naslov: Odg: auto skola vamo tamo
Autor: Dragster - 01. Veljača, 2011., 20:21
jebote 2004. Jesam li se ja rodio do tada uopće?  :wildboy:
Naslov: Odg: auto skola vamo tamo
Autor: Syzygy - 01. Veljača, 2011., 20:30
Ne znam za tebe, ali ixy je tad već jebo
Naslov: Odg: auto skola vamo tamo
Autor: HaZz - 01. Veljača, 2011., 20:45
u sovjetskoj rusiji je ixy možda jebao h3h3h3  :mrgreen:
Naslov: Odg: auto skola vamo tamo
Autor: Dragster - 01. Veljača, 2011., 21:25
OMG DUDE HE CALLED YOU A IXY!

.. :hiha:

Naslov: Odg: auto skola vamo tamo
Autor: Yuri - 01. Veljača, 2011., 21:41
u sovjetskoj rusiji je ixy možda jebao h3h3h3  :mrgreen:

U sovjetskoj rusiji, ixy jebe tebe.

BAZICNU LOSOFORU SI FULAO, BAZICNU!
Naslov: Odg: auto skola vamo tamo
Autor: progabbeing-ixy - 01. Veljača, 2011., 21:47
53 people are Justin Bieber fans.
Naslov: Odg: auto skola vamo tamo
Autor: Syzygy - 01. Veljača, 2011., 21:55
OMG DUDE HE CALLED YOU A IXY!

.. :hiha:

OMFG, hold my index while i HURR DURR NEZZ HEJ......HEJ!

 :wildboy:
Naslov: Odg: auto skola vamo tamo
Autor: duksy - 02. Veljača, 2011., 15:50
fejlao sam  :clap:
Naslov: Odg: auto skola vamo tamo
Autor: progabbeing-jadran - 02. Veljača, 2011., 15:51
 :mrs:
Naslov: Odg: auto skola vamo tamo
Autor: progabbeing-jadran - 02. Veljača, 2011., 16:01
 :hihi:
Naslov: Odg: auto skola vamo tamo
Autor: presveti - 02. Veljača, 2011., 20:33
ja sam nedavno položija, al me sram reći iz kojeg puta.

nvm, sad vozim auto i uskoro ću jebat kuje. :piva:
Naslov: Odg: auto skola vamo tamo
Autor: Syzygy - 02. Veljača, 2011., 21:14
fejlao sam  :clap:

Najcesce kada se tak nest dogodi slijede isprike poput

-e, znas onaj deda za kojeg sam ti pricao da je najgori IKAD u toj autoskoli?
da
-e, taj mi je bio na ispitu


Naslov: Odg: auto skola vamo tamo
Autor: Blaster32 - 02. Veljača, 2011., 22:05
Bar te autoškole nisu najnapornije govno ikad.
Onak, probudim se u pola 8, sjednem za volan, jedva gledam, oči me peku i
vozim onak direkt prema suncu a još treba kao pazit na miljon gluposti i slušat
instruktora kad će prdnut il nešto  :hiha2:

Neopisivo olakšanje kad položiš  :approve