HCL.hr forum

Off-topic => Lajaonica => Autor teme: vectorinvicta - 07. Siječanj, 2017., 16:01

Naslov: Gaming i vaš ljubavni život?
Autor: vectorinvicta - 07. Siječanj, 2017., 16:01
Eto, zadnji puta sam začeo temu o opadanju interesa za gaming... Naveo sam da sam "odrastao", tj. "prerastao" igre... To je nekim djelom istina. Istina je da sam puno izbirljiv i ne dobijem orgazam na svaki trailer na HCL-u, tj. svaku vijest. Prije u dane Hackera bi ga kupio i prvo što bi napravio metnuo CD u komp i instalirao sve što je na njemu bilo (btw, jel Hacker uopće ikada imao CD? Više se ne sjećam. Ali nije ni bitno, PCPlay ili BUG, ista stvar), sada da postoje demo CD-i upalio bi možda jednu igru i to je to. Isto kao u filmovima i glazbi. Jako sam istančao svoj ukus. Prije sam, evo ne sramim se, slušao polu narodnjake dok sam bio klinac. Slušao sam sve živo, ali najčešće "shit" kvalitete. Kao i filmove, vječno bio za TV-om. Sada je sve drukčije i u tim područjima. Slušam samo kvalitetu (glup primjer, ali ono što ima prek 90% likeova na youtubeu, no mora i meni pasati -velikom većinom elektronika i trance), kao i filmove... Skidam ih samo ako imaju preko 4 na IMDBu i obavezno bez golotinje i sexa. Nekako mi je postalo neugodno to gledati sa onime što je ostalo od obitelji jer onda idu komentari: "Kako oni to mogu snimati?" itd. A filmove nikada ne gledam sam, previše mi je depresivno. Pozovem buraza ili staru, nije bitno. Al, eto, sada sam odlutao daleko van teme i da koristiti ću enter :)

Evo [Enter], nije nakupina teksta. Tamo pred Novu godinu sam rekao da imam veće ciljeve u životu (spominjao sam brak, molim bez podsmjeha  :ne:). Nije to tako kako se čini. Kao prvo, nešto što je živjelo 20 godina samnom, ne može potpuno izumrijeti. Svi vaši komentari su manje više bili stvarno korektni i realni na toj temi. No mene zanima kako spajate gaming sa ljubavnim životom. Od kada pratim ovaj portal nagledao sam se svega... Vas koji ste zbilja oženjeni, od onih sa curama, do onih "ma neću nikada imati curu, odustao sam". Ehhh, pa ja sam u nekom usranom međuprostoru. Igre me više toliko ne privlače (da se našalim, ni erekcija nije kao u tinejđerskih dana lol  :loludara:), a sa curama... e pa one su tek izumrle kod mene. Sad će biti moja ispovijest kao, ali nije. Ionako uživam na ovom portalu, koliko god se vi klali oko LGBT zajednice i dal je ok ili ne. Meni nije ok, samo da se pridružim protivnicima LGBTA XD

Dakle, nisam star, trošim 28. No sa curama sam kao djeda kad mu dadeš Joystick da igra Battlefield 1  :hihi: I ne, ne pretjerujem. Doslovce je. Curu nisam imao. Ono što sam pričao o braku da, ali na jedan drukčiji način, khmm khmm strankinja. Inače nisam pristaša sklapanja braka  ;)  Nažalost, kako mi se čini, cure su u mojoj glavi davno prije izumrle nego i sama pomisao o mogućem "izumiranju" igara. Odakle da počnem? Geek izgled, naočale, škemba dostojna jednog "couch potatoa", o kilama ne bi hahah. Uz to, lepeza zdravstvenih mana i problema. Psihički sam sje*an. U biti, invalid sam. Da, dobro ste čuli. Trenutno u statusu velike depresivne epizode. Nekada odem i u malo gore stvari. Pa ideacije o suicidu koje mi se stalno motaju... Eto, sve to govorim ne iz samilosti. To mi ništa ne znači. Već zato da kažem da moj ljubavni život ne egzistira. Znam da postoje i 300 kilaši sa curama, ali eto...ne bi o teorijama vjerovatnosti. Usput, izgled mi je jedva da bi prošo na nit prosječan. Igor i Zoran su glumci prema meni :) Malo vam laskam hehe Al ozbiljno.

No, vidite, volim puno pisati. Imam naravno i neke hobije pored gaminga koji sam pisao da izumire. Ali u biti se samo smanjio. Ili da najiskrenije kažem, dio je moje depresivne epizode. Neću nabrajati simptome, ali jedan je da je veliki uspjeh napisati ovakav post zbog bezvoljnosti, a kamo li upustiti se u igru od 30+ sati za prelazak. Nažalost borim se sa bolešću, skupljam kile (bližim se onom broju sa 3 znamenke XD). Pa eto, to je moj osvrt na moj gaming i moj ljubavni život.

A sada, kako je vama? Ok, vi koji ste još tinejđeri, to je manje bitno, jer sa 16 godina ili slično je još uvijek tijelo u razvoju i niste ni faks defakto upisali, tako da ne znate kamo vas vodi život i ne možete znati. Zanima me za vas starije. Kako vaša ljepša polovica podnosi vaš gaming? Ako je nemate, kako se vi nosite sa nedostatkom emotivne veze? Jeste onaj tip kao ja: Jebiga, ne ide i gotovo! Neću prelaziti na Hard idem na Easy (metaforu upotrebljavam). Da li se osjećate ispraznim ako samo igrate igre, ok družite se s frendovima ili radite... jel vam fali ljubav uz sve to? Ili vam je najveća ljubav upravo gaming?

Na kraju, moj odgovor bi bio... Pokušao sam, nije išlo. Pokušao sam više puta nego što sam pokrenuo igara u životu. Zdravlje mi iz godine u godinu opada, a pomisao na ulaganje u teretane i "zdravu prehranu" mi je previše daleko da bi je prihvatio, jer garancije ionako nema. Frend, bogat, zgodan, mršav, svi zubi na mjestu (za razliku od mene) nema ništa. Tako da eto... Čekati ću VR i VR cure... Možda se bude i isplatilo. No zbog terapije koju primam i koju ću morati promijeniti sumnjam da će mi seksualne i ljubavne aktivnosti biti na prvom mjestu. Uzmite Zoloft, Seroxat, Velafax ili bilo koji AD i neće vam se više dati posjećivati "muške news portale ;)" Moram se malo šaliti, ali eto... Nekada sam visio više po pornhubu nego po HCL-u, već jako dugo vremena je obrnuto.

Sve u svemu, nadam se da vam ne smeta što sam sve nasrao u ovom postu. Mene nije stid govoriti o sebi. Pomirio sam se sa svojim stanjem i sad treba živjeti još par desetaka godina. Ne znam gdje bi drugdje stavio temu. Ako sam napravio nešto što krši pravila, oprostite mi moderatori. Slobodno brišite, premještajte, što god. No mislio sam da će biti zanimljivo štivo za one koje prate (i) forum HCL-a.

I na kraju, pa sretna vam Nova 2017. godina! U kakvom god gaming i ljubavnom stanju bili  :clap:
Naslov: Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
Autor: bartul_9 - 07. Siječanj, 2017., 18:22
Pomirio si se sa svojim stanjem i sad prozivit jos par desetaka godina?

Najlakse je tako pajdo moj, odma pisi propalo i budi jadan.

Uvatio si se tu nekih bolesti, ovo, ono, depresija, itd. ljepo napravi nesto od sebe, smrsavit uvjek mozes, psihu uvjek mozes dovest u red, sve se moze rjesit, najljakse se pomirit i odustat od svega.

Nisi jedini, puno ljudi pati od svega i svacega, normalno, moras prihvatit svoje stanje i ono sta imas, al nemoj ostat na tome.Uzmi stvar u svoje ruke, budi muskarac i napravi ono sta zelis koliko god to bilo tesko, jedino tako mozes ojacat i ozdravit, a sve ostalo je put za nigdje.
Naslov: Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
Autor: c0bra123 - 07. Siječanj, 2017., 18:36
TI misliš da tvoji prijatelji nemaju problema i da su savršeni? !Da nemaju problema i da je bogastvo njihovo nastalo preko noći!? :fpalm: Da se nisu trudili, bili bi isti kao i ti.

Depresija? Čitaj knjige, izlazi s prijateljem na kave, ignoriši negativne misli. Sredi prvo život, pripremaj se fizički i u isto vrijeme psihički, tek onda curu traži, nikad nije kasno!

Igre? To tebe brine? To te treba najmanje brinut! Igraj kad ti se igra, da se zabaviš, da ubiješ vrijeme kad nema prijatelja trenutno ili kad ne moraš negdje ići. Igre stavljaj u zadnji plan.



Naslov: Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
Autor: Seengeer - 07. Siječanj, 2017., 19:18
Neću ništa pisati, samo ću ti dati ovaj video pa pogledaj i poslušaj:

! No longer available (http://www.youtube.com/watch?v=IAQJ2yqfQME#)

Osoba koja priča iza videa je Paul Chek, američki terapeut ako te više sadržaja od njega zanima.

Sretno brate ;)
Naslov: Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
Autor: bartul_9 - 07. Siječanj, 2017., 19:32
Odlican video.
Naslov: Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
Autor: presveti - 07. Siječanj, 2017., 20:12
užasan video  :hihi:

tipične new age "libertarijanske" baljezgarije o voljenju sebe,,,vau,,,VOLIM SEBE stari moj,,,ja sam ORIGINAL wuhu
 :fpalm:

i sad bi se s tim saznanjem osoba instantno trebala osjećati ikako lakše??  :hihi:

ok, shvaćam da je ovim rendom karijeristima/self help prodavačima magle lakše to govorit
nesretnim ljudima nego im reći da jednostavno moraju NAĆI CURU, tj. osobu koja će njih voljeti da bi si mogli početi uvoditi reda u život,,,

a uostalom, suvišno je, a i pretenciozno tu sad išta govorit,,,,vjerojatno je ovaj frajer iznad i gledao slična videa o svemu i svačemu i OČITO ne pomaže,,,

a ne pomaže ni ovaj samozavaravajući stav:

Zdravlje mi iz godine u godinu opada, a pomisao na ulaganje u teretane i "zdravu prehranu" mi je previše daleko da bi je prihvatio, jer garancije ionako nema.

nezz,,,,idi radi nešto fizički,,,bioenergetske vježbe i sl,,,lol....u zdravom tijelu zdrav duh

ili nezz,,,odi upali mjuzu i PLEŠI lol,,,jer suprotno od depresije = ekspresija

! No longer available (http://www.youtube.com/watch?v=zD-3j2g9w9U#)
Naslov: Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
Autor: Seengeer - 07. Siječanj, 2017., 22:01
O čemu ti pričaš?  :wildboy:

Inače, lik koji priča u "mom" videu je bio mentor tom liku (Elliottu) što si ti postavio video sada ako slučajno nisi znao. Kakva koincidencija stari moj ;)
Naslov: Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
Autor: presveti - 07. Siječanj, 2017., 23:11
pa pričam o tom videu što si stavija i kažem da je sranje, iz razloga koje sam navea...što nije jasno? xd

a ovaj video što sam stavija nema veze s tim "tvojim "videom, po sadržaju,,,,
Naslov: Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
Autor: Seengeer - 07. Siječanj, 2017., 23:50
Da bi mogao reći za nešto da je sranje, moraš to prvo i shvatiti. A znam da nisi shvatio jer pišeš gluposti.

Voliti sebe i smatrat se posebnim ovdje nije u kontekstu razmaženluka i hipijzma već je poanta u tome da nam ništa ne smije biti teško raditi za nas same (naše tijelo, pamet ili nešto treće) jer ultimativno nitko drugi neće taj posao raditi za nas. Drugim riječima, trebamo sami sebi biti najbolji prijatelji. Ako znaš da je neka hrana otrov, zašto je jesti? Ako znaš da igranje video igara po čitav dan nije baš pametno za psihu, nemoj igrati. Ljudi danas traže sreću u drugim osobama, tipa djevojci kao što ti govoriš i to nije dobro. Uloga djevojke nije da "tvoju" sjebanu glavu ispravi. Ako ti sam sebe uništavaš ili sam sebi ne stvaraš uvjete za radost i sreću, kako očekivati da će to netko drugi raditi? Zar misliš da je nekome stalo do tebe više nego tebi samome? Zato se kaže voli sebe ili nauči voliti sebe kroz birgu o samome sebi.

Postoji jedna dobra izreka koja kaže "Cvijet ne sanja da mu pčela dođe, nego procvjeta i onda sama pčela dođe".
Naslov: Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
Autor: Adam Jensen - 08. Siječanj, 2017., 00:26
Pomirio sam se sa svojim stanjem i sad treba živjeti još par desetaka godina.
Takvo stanje u kojem se ti trenutno nalaziš ti daje priliku da iskušaš stvari koje obični ljudi ne smiju isprobat jer imaju previše za izgubit  ;).

Inače što se tiče savjeta za tebe teško je biti pametan po tom pitanju. Depresija uglavnom nastaje kada osoba ostaje bez svrhe življenja, znači postavi pred sebe ciljeve (manje, veće nebitno) i radi na njihovom ostvarivanju. Zatim, svako ima stvari koje ga zadovoljavaju i ispunjuju i ma koliko one sitne bile trebaš ih pronaći i posvetiti im se neobazirući se na mišljenje drugih o tome. Također i povlačenje u vjeru je dokazan način rješavanja psihičkih problema.

I još nešto, trebaš shvatiti da je današnji svijet jedna velika pozornica gdje svi glume, ti možda misliš da su svi drugi sretni samo zato što na fejsu lijepe neke nasmijane slike ali vjeruj slabo je ko u ovakvom svijetu istinski sretan. Kao što kaže jedna pjesma koja odgovara tvojoj situaciji: "ponekad za jedan osmijeh treba ti suza sto, da sreca moze se kupit svak‘ bi je sebi platio..."

! No longer available (http://www.youtube.com/watch?v=2_XyaN-IGUs#)
Naslov: Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
Autor: presveti - 08. Siječanj, 2017., 00:35
Da bi mogao reći za nešto da je sranje, moraš to prvo i shvatiti. A znam da nisi shvatio jer pišeš gluposti.

Voliti sebe i smatrat se posebnim ovdje nije u kontekstu razmaženluka i hipijzma već je poanta u tome da nam ništa ne smije biti teško raditi za nas same (naše tijelo, pamet ili nešto treće) jer ultimativno nitko drugi neće taj posao raditi za nas. Drugim riječima, trebamo sami sebi biti najbolji prijatelji. Ako znaš da je neka hrana otrov, zašto je jesti? Ako znaš da igranje video igara po čitav dan nije baš pametno za psihu, nemoj igrati. Ljudi danas traže sreću u drugim osobama, tipa djevojci kao što ti govoriš i to nije dobro. Uloga djevojke nije da "tvoju" sjebanu glavu ispravi. Ako ti sam sebe uništavaš ili sam sebi ne stvaraš uvjete za radost i sreću, kako očekivati da će to netko drugi raditi? Zar misliš da je nekome stalo do tebe više nego tebi samome? Zato se kaže voli sebe ili nauči voliti sebe kroz birgu o samome sebi.

Postoji jedna dobra izreka koja kaže "Cvijet ne sanja da mu pčela dođe, nego procvjeta i onda sama pčela dođe".

linkao si taj video kao neki video koji predstavlja tu filozofiju.
ti to "voljenje sebe" shvaćaš tako, ali budimo realni, to je dubiozno shvaćanje i interpretacija tog gesla, "voli sebe".

isto tako ja mogu reći svoju interpretaciju toga koja zvuči jednostavnije i zdravorazumskije,,,

eto, na tvojim primjerima, hrana koja je sranje
--> idem je pojesti zato da uživam u njoj, iako sam debelo prase i baš me briga, za promjenu idem prihvaćati svoju debljinu, to sam ja, debeli, pa što! plus size modeli wuhu, prihvatimo sebe onakvi kakvi jesmo bla bla

ili da idemo u ekstremniji primjer,,,
neka osoba postane TRANSVESTIT. možeš je ili podupirati u tome, reći mu nešto tipa, HEJ boli te briga
što drugi kažu, ti si JEDINSTVEN, ORIGINALAN, VOLI SEBE bla bla bla
ili možeš biti osoba zdravog razuma i vidjeti da je ta osoba koja je odlučila postati transić vjerojatno
psihički oboljela (nemojmo se zavaravati, transići jesu psihički oboljele osobe), i pomoći mu na drugi način,
a ne ga OHRABRIVATI u njegovoj ludosti,,,

sve što oću reći jest da fraza VOLI SEBE jako izgleda i djeluje kao ohrabrenje ludosti nesretnog pojedinca, umjesto da se nesretniku ukaže na njegove probleme,,,
ova tvoja interpretacija ima smisla, ali je dubioznija, i na taj način će je shvatiti mali dio ljudi,,,

i mislim, te iste floskule o "voljenju sebe" govori i nezz BRUNO ŠIMLEŠA, apsolutni debil  :hihi:
al dobro...

i traženje cure uopće ne zvuči tako užasno kao "traženje sreće u drugim osobama", nego je to jednostavno
dio ljudske prirode, i u tome nema ništa loše...svi ljudi hoće naći srodnu dušu, nekoga s kim će ostariti, drugu polovicu.
osamljenost je neprirodno stanje od kojeg se poludi, jako opasno za čovjeka, tako je kako je.
mislim, naravno da ima UMOVA koji umiju samovati i ostati mentalno zdravi, ali oni su rijetki.
Naslov: Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
Autor: Me666 - 08. Siječanj, 2017., 00:54
Nepopularno razmišljanje slijedi jer ne pušim ta "voli sebe radi sebe" sranja, bioenergije, telekinetike i što ne.

Jednostavno pitanje za momka koji je pokrenuo temu: Imaš li ti posao, struku, fakultet?

Jer vidim da samo o hobijima pričaš, a hobi u većini slučajeva ostaje samo hobi, način na koji ćeš popuniti vrijeme i koji je uz male varijacije jako cirkularna stvar - uvijek se vraćaš na isto i ne napreduješ kao osoba nigdje. Zato hobiji i jesu hobiji: radiš nešto jer ti donosi ugodu, ali nemaš prave koristi od toga.

Pričaš o filmovima, igrama, glazbi, pornjavi pa i curama, ali momak, sve su ti to hobiji. Da, i cura je u neku ruku hobi (ponovno nepopularno razmišljanje), jer nećeš prvu koja naiđe zaprositi. Od hobija nećeš rasti kao osoba, nećeš se popraviti i sve to ti neće okrenuti život.

Sad mi netko može uletit s tim da postoje "zdravi" i "nezdravi" hobiji, u smislu da je tjelovježba zdrava, a da videoigre, recimo nisu, a ja tom nekom mogu reći da prestane lagati cijenjeno čitateljstvo jer sve je otrov u dovoljnoj dozi. Da, i tjelovježba jer mogu izlistati hrpu ljudi koje osobno znam a koji od vježbanja više nisu normalni.

No da se vratim na temu: Zašto posao, struka i fakultet? Evo, primjerice - posao. Ako radiš ono što voliš i što te ispunjava to nije cirkularna stvar, već stvar karijere, dakle pravocrtnog kretanja prema nekomu cilju. Isto je s fakultetom - studiraš ono što voliš - krećeš se prema nekom cilju.

Ako posvetiš dio života tome i osjećaš da napreduješ (baby steps, kao i sve drugo u životu) onda će ti automatski i volja za svim drugim porasti. Možda i skineš koju kilu, možda i ne, možda to nije ni bitno koliko je bitno da se osjećaš zadovoljnim sobom, a to stvarno dolazi s konkretnim uspjesima u životu. Trofej u igri, realno, nije uspjeh u životu.

Naravno, može sve poći u ku*ac, kao što je meni pošlo više puta u životu, al realno, i sam kažeš da nemaš što izgubiti. Možeš nastaviti ovom stazom koja ti se ne sviđa ili pak probati baviti se nečim konkretnim pa vidjeti kako ti to odgovara. Najmanji problem je u jednom trenu od*ebat sve i vratit se na MLG - doritos- mountain dew shemu.

EDIT: A što se tiče LGBT-a, samo da dodam "my two cents" cijeloj priči. Puca ti ku*ac za druge ljude i njihove životne odabire. Ne razmišljaj o njima. Ne razmišljaj koliko je netko drugi sretan, ne razmišljaj kako netko drugi živi život, ne razmišljaj ko se s kime *ebe. Što je itko drugi ikad napravio za tebe, mene, ikoga? Boli te ku*ac, kako za njih tako za svih - e to je još jedan lijek za poboljšanje općenitog psihofizičkog stanja, barem u mom iskustvu.

EDIT2: Inače, kilažu je vrlo lako skinuti. Ja sam osobno skinuo 20kg. Naravno, ne volim o tome pričati da me ne zakolju health freakovi jer nije bio općenito društvenoprihvatljiv način skidanja kilaže, al nakon što sam se spustio na željenu težinu onda sam počeo i malo vježbati, dođe nekako i to u život.
Naslov: Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
Autor: Seengeer - 08. Siječanj, 2017., 01:53
@presveti

Moja filozofija nije samo "moja", to je zapravo jedina filozofija iza toga "voli sebe". I drogerašu je užitak šmrkat kokain, ali zna da od toga ima samo kratkoročni užitak i dugoročni problem. Dakle, da ne idemo u ekstreme i asimetrična shvaćanja, jasno ti je da kratkotrajni užici zapravo i dovode do problema ako nisu pod nekom kontrolom jer je upravo UŽITAK taj koji stvara probleme. Nitko nije postao debel zato što ne voli jesti hranu (naročito junk), nitko tko čitav dan igra video igre ne govori da ne voli video igre. U tome je stvar. Tijelo postaje rob užitka, odnosno u tom slučaju poroka i dodatno upuštanje u to aposlutno ne može biti shvaćeno kao voljenje sebe jer nanosi štetu koju mi inače ne želimo, ali osjećamo.

Pušač cigareta je svjestan njihove štete, ali ga užitak i s time povezani dopamin vuče da i dalje puši. I većina njih zapravo kaže da žele prestati ili "da bogdo ne pušim". A činjenica da su prije pušenja imali normalan život i uživali u stvarima uz koje sada samo uz cigaretu uživaju je dokaz ovisnosti.

O transvestitima baš i ne bih, ne znam previše o tome pa ne mogu ništa konkretno ni reći osim da nisam fan te ideje jer mi to previše nastrano izgleda.

Ovo za djevojke. Slažem se da je uparivanje negdje u genetskom kodu ili nešto, ali činjenica je da mnogi nisu ni u vezama sretni.

@Me

"cura kao hobij"  :hihi:

Cura je živo biće bogtemazo. S njom dijeliš intimu kakvu ne dijeliš s nikim drugim.
Naslov: Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
Autor: Me666 - 08. Siječanj, 2017., 04:32
To je samo ono što masoni žele da vjeruješ :hiha:
Al ne, realno, nije hobi u klasičnom smislu riječi, jer uključuje osobu, al većina veza jesu to neko cirkularno kretanje o kojem sam pričao. Može to dakako, i poželjno je, krenuti pravocrtnom putanjom, ali ne odmah i u najvećem broju slučajeva, tek nakon par osoba.

Poanta je ta da cura nije ono nešto što će popraviti nečiji život, a to si i sam spomenuo samo smo koristili drugačiju logiku da dođemo do istog zaključka.
Naslov: Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
Autor: master Yoda - 08. Siječanj, 2017., 12:43
Reći ću ti isto što sam i sebi nedavno rekao (u glasu Arnolda Schwarzeneggera): Stop being such a pussy!
Ovi videi nisu usko vezani uz temu, al meni su pomogli. 

https://www.youtube.com/watch?v=6fUPH-035cE (https://www.youtube.com/watch?v=6fUPH-035cE)

https://www.youtube.com/watch?v=IdTMDpizis8 (https://www.youtube.com/watch?v=IdTMDpizis8)
Naslov: Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
Autor: malimicek - 08. Siječanj, 2017., 17:54
Cura hobi  :approve

Idem joj to reć nakon 6 godina veze.
Ima ko kakvu špagu na hitnom prijemu Sv. Duha ?
Ali ok eto da ti pokušam nekako odgovoriti iz osobnih iskustva pošto drito lomiš iste godine kao i ja (28) a i pomalo su me slična razmišljanja uhvatila u zadnje vrijeme nažalost.

Puno si toga napisao (ispovjedio) od vlastitih psihičkih problema pa do stvari koje su vezane za druge ljude koji tek trebaju doć u tvom životu. Znam da češ sad pomislit; "koji fucking ljudi pa nemam nikoga", ali život je takav da ni ti sa skoro 30 god iskustva nezznaš šta će biti za 3-4 mjeseca. Dosta spominješ gejming i cure (a to je i tema) pa ću se nekako najviše osvrnuti na to.

Prije svega iskreno (a pritom ne mislim ništa uvredljivo) mislim da ne bi trebao slušati savjete presvetog. Bez ikakve zamjerke on je van konteksta onoga što ti želiš od života. Presveti je po mom saznanju studoš u Zagrebu, već nekoliko godina, živi u domu, ali pritom vodi svoj život kako želi i prilično uživa u tome. Frajer svira sa uličnim gitaristima, ne drka po pol godine,tu i tam nešto pojebe, cuga po SC-u, drugim rječima vodi svoj boemski život kojeg povremeno podijeli tu na forumu ali bez obzira na posprdne komentare svoj obrazac života ne mijenja i to mu se sviđa. On tako želi, njemu je zanimljivo i u neku ruku čitat/gledat reakcije drugih ljudi i svojstveno ih psihoanalizirat je rekao bih neki njegov gušt. Neam pojma ali rekao bi da je čovjek na filozofskom XD
Opširno spominjanje presvetog je tu da ti napravim usporedbu nekakve želje za slobodom (samačkog) ali JA SAM SVOJ ČOVJEK i BMK za SVE i JEDINO JA ZNAM KAKO SE ŽELIM PONAŠAT načina života i onoga što ti želiš a to je: Želim imati nekoga da ovisi o meni i da ja ovisim o njoj, da me voli baš takvog kakav jesam i da radi stvari kao i ja. Ne doslovce baš tako ali u suštini vjerujem da to želiš. Nakon razdoblja samoće nije ni čudno, na kraju krajeva ljudi su društvena bića i oni najizoliraniji također potajno žele društvo i sve to samo potpiruje vatru tvog lošeg psihičkog stanja. Koliko god ti deny-o ovaj izljev tvojih briga je prilično glasan shout; meni netko treba jer sam sa sobom nemam pojma šta ću i gubim volju za životom. Što je sasvim ok jer smo više manje svi prošli kroz ta sjebana razdoblja života.

Ono što ti želiš pronaći nije lako. Nije. Ali, nije nemoguće. Gejmerice postoje. Ne samo u fucking svijetu nego u Zagrebu, u Hrvatskoj.
Moja cura kad sam je upoznao nije bila nikakav gejmer. Uz mene je postala jer je skužila da je to nešto što se meni sviđa, nešto što me opušta i nešto u čemu jako uživam. Postepeno i ona se "navukla". Naravno klasično tipično ženski ne igra shootere, ne igra strategije, ne igra DOTU, ne igra "aute", ali svaki mogući platformer i avanturu je prošla samnom i tu mi se kriju neka od najljepših gejmerskih iskustva i sjećanja ikad :). Ponekad igra kompliciranije igre (igrala je witchera jer obožava Geralta i ona mi je kupila ekspanzije kao iznenađenje) ali većinu vremena kada igram neki RPG recimo, sjedi pored mene i gleda. Naravno ako je zaplet tj priča zanimljiva. Evo upravo igram DE: MD i iako smo čak raspravljali o nevjerojatno zlokobnoj i realnoj pretpostavki priče o augumentiranoj revoluciji igra ju kao takva uopće ne zanima i nakon 2 minute se digne i ode pred TV. Na kraju krajeva da imaš curu koja cijeli dan pegla Simse a tebe ne zanimaju ne bi ni ti bio pored nje cijelo vrijeme. Gejmanje je postalo nešto u čemu oboje uživamo i iako ona nije onaj "pravi" gejmer zahvalan sam svemu ikad na njoj :)

Nekoliko cura prije nje, (kad sam ja bio mlada neiskusna budala) bio sam u situaciji da završim u vezi sa PRAVOM gejmericom. A kad kažem pravom mislim jebenom pravom. Iskreno ja nakon nje nisam upoznao nikada ni približnog takvog GAMERA ni u m ni u ž odjeljku spolova.
To je pravi GAMER. Hrvatina, Čole i ja i sve naše igre s popisa 2016 su goli kurac za tu curu. I vjerovatno je i dan danas takva. To je osoba koja ima nekoliko vlastitih konzola (naravno sve osobno stilizirane) koje ne posuđuje ni sestri kamoli frendu. Osoba koja izlazi 2 puta godišnje van i to samo kad ju roditelji ozbiljnim prijetnjama prisile na neki family izlazak (pa ti tu curu nagovori na drugačiji dejt osim onoga u L4D), osoba kojoj je gejming 90% razgovora, osoba koja radi 90876 cosplayava godišnje i kojoj se svijet vrti samo oko toga, osoba koja igra jednu igru 2000 sati jer je igra gotova jedino kada je 100%, osoba koja će ti otkazat izlazak na večeru jer je misija sa Eziom jebeno zanimljiva itd. Upoznao sam (ne jednu) takvu žensku osobu (Da u Hrvatskoj u Zagrebu znam čudno u pm al velim ti postoje) i vjeruj mi takve osobe su nesigurne i prilično visoko društveno disfunkcionalne. Takvi "ludi" gameri imaju svoj krug prijatelja (malen) i njima je gaming glavna stvar u životu. Pošto pišeš da uvelike gubiš interes za gejming možda jedna takva osoba i nije za tebe. (s druge strane možda je to upravo ono što ti treba)
I sad tu je ono glavno pitanje, kakvu ti osobu želiš i kakva osoba je prava za tebe. Da, kad postaviš tako pitanje čini se hopeless mada ovaj ljudski mravinjak vrvi više nego ikad i takve izjave su čisti BULLSHIT. Ima ženskih gejmerica, stvarno ima, očeš casual ili prave luđakinje koje će pobjeć sa vlastitog vjenčanja jer ju doma čeka platina trofej xd. Point is: ONE POSTOJE.

Baljezgam i pritom smatram da ne pomažem jer pišem što tebi treba a ne kako do toga doći. Ovo će zvučati retardirano ali odgovor je jednostavan: Samo budi ono što jesi. Na kraju krajeva sve one izjave tipa: Ako te osoba ne cijeni zbog onoga kakav si sam i pritom te ne zaslužuje su dosadno konjsko govno ali su istinite. Prije ili kasnije netko će tebi zapeti za oko, nekome češ i ti. Ali očajavajući u situaciji nikako. Imao sam i sam sjebano depresivno razdoblje, no ne dugo (općenito sam zabavljač društva i pozitivna osoba) ali na kraju izašao sam iz tog kalupa jadnosti zbog sebe samog. Kod mene nije trajalo dugo ali je frend bio u toj situaciji jedno dobrih 4-5 godina. Mlad, zgodan, pametan nakon prekida 5 godiššnje veze frajer je bio sam 5 godina i naše društvo je samo gledalo kako čovjek propada sve više i više. Nije mogao nać posao dugo vrijeme, nije imao curu, sa strane nije ništa fukao, slabo je izlazio, svađe doma sa roditeljima svaki dan, joint u ruci svaki dan (na kraju to te i baci u depru) itd itd i iz dana u dan sve gore. SVaki dan volja je sve niže i niže i samo te hvataju depresivne misli. Tek nakon dugog vremena je rekao na glas: MA BOLI ME KURAC. I lagano počeo raditi na sebi, a ne drugima. I lagano se počeo opet voljeti.  Sebe treba voljeti. Al fakat treba. I meni je ovo sjebano reć jer iskreno sebe uopće ne volim, ali onaj drek o tome da prvo treba voljeti sebe da bi mogao nekoga drugoga je nažalost čru story.
Kreni lagano. Počni s tim da par filmova pogledaš sam, zajebi teretane, kad dođe toplije vrijeme kreni sa šetnjama (nabavi psa šeći s njim), s druge strane ako imaš neku susjedu s cuckom (mlađu jel) priđi joj tj pusti cucka nek otrči k njenom (to s cuckima je tak easy dok je moj labrador bio štene nekoliko sam ih špreho istovremeno, nije ništa bilo onako flert ali žene se pale na cucke, trust me) i čim napraviš neku promjenu one to primjete. Manje kila, nova košulja, pes, novi auto itd... Ak misliš da te nitko, ama baš nitko ne gleda bar malo...varaš se...i imaš više za ponuditi nego kaj to misliš.

Za početak...za koji kurac bi geek izgled i naočale bile nešto loše ? Prestani s tim. Ak se znaš sredit, takav izgled može navlažit veliki broj jedinki nježnijeg spola. Naročito danas kad se glupačice pale na taj "smart look" jer su same glupe ko k....
Nadalje ako doista želiš skinut kile, učinit češ to. Kroz godinu dana. Ne za mjesec, dva i ne za dan dva. Ako ne želiš nečeš i btk doći će ona kojoj će to baš pasati.

Idemo dalje; tvoje iduće pitanje je : Kako se vaša polovica nosi s vašim gejmingom i kako se nosite s nedostatkom emotivne veze ?
Ukoliko si debos koji voli sjest i igrat Wow 9 sati u komadu dok cura u međuvremenu; skuha ručak, počisti stan, ode frizeru, okupa se i spremi za van a ti i dalje raidaš i nisi se obrijao za zajednički izlazak prilično je osnovno: ti si debos koju takvu curu/ženu ni ne zaslužuje.
Kao i sex, kao i kompliment, kao i prvi upad nekoj trebi negdje ikad, sve je jebeni TAJMING. Sve. Igraj dok spava, dok joj ne smeta, dok ju ne jebe PMS, dok se bavi nečime svojim. Kao i u svemu u gamingu ne treba pretjerivati. Što zbog vlastitog zdravlja što zbog drugih odnosa, ako ti je do njih stalo. (gejmericiprije moje cure ne bi bilo stalo i ona bi nastavila raidati ali to je tip osobe kojoj odnosi nisu bitni)
Ja sam tip koji će si sad nakon ovoga teksta pokrenuti jedno 2-3 partije dote (cirka 2 sata) ali ako me netko nazove i pita jel sam za nogomet, komp gasim odmah i odlazim van...jednostavno sam društven i gaming na osobnoj razini nekkavog postignuća (a postignuće nije) mi je nebitan, gajming za sebe gledam kao opuštanje i moj gušt, hobi ali ne i postignuće ali da i pritom nekome ne smetam ili nekoga ne ometam svojim gajmingom. Sve je tajming i nažalost ima i meni vremena kada mi se nešto opako igra, a odnos zahtijeva da s njom gledam neki dosadni film u zagrljaju toplog kreveta.

Sve to zvuči divno krasno, moja veza zvuči odlično iako nije. Volim ju skoro 6 godina, znam ju još i dulje. U ovih nekoliko rečenica laik bi rekao da nam je odnos savršen. Nije. I ta glupost o vječnoj sreći jednog para je jedna velika glupost. Nismo iznimno kompitabilni. Volimo dosta različite stvari, imamo različite ukuse, evo primjerice ja sam osoba jakog libida ja bi se mogao svaki dan (ševiti jel) dok je moja cura tip osobe 3-4 puta mjesečno. Mogao sam davno prekinuti jer mi to ne paše i ne bih bio u krivo, ne bih bio smrad. Nitko si ne paše savršeno, to što ljudi vide na drugima je zaljubljenost koja kod nekih traje dva tri dana kod nekih godinama. Jaka zatelebanost nestane no ostaje ljubav, navika, prijateljstvo bla bla sve u jednom. Rekli bi ljudi našao si si onu po tvojoj mjeri. Možda jesam, možda nisam. Svađamo se i mi, zapravo moja djevojka ima dijagnozu PTSP-a zadnjih 2 godine i to nam je veliki kamen spoticanja, nešto s čim se borim uz nju i s njom
i nešto što mi ponekad u glavi budi glas odjebi sve to, ne treba tebi ovo sranje. Ali idem dalje, ne samo zbog ljubavi i jer si donekle pašemo nego jer ja to želim. Veze, prijateljstva, odnosi, sve su ti jedan veliki kompromis. Ako nisi spreman na kompromise i na to da se ljudima jednostavno trebaš ponekad prilagodit po njihovoj mjeri onda jednostavno budi samo svoj cijeli život. No, s druge strane da te za to sve boli ona stvar ne bi ostavio ovdje ovaj post.

Pitanje koje te muči u glavi je zanimljivo i pritom toliko toplo ljudski blesavo da u jednom trenu vidiš koliko su ljudi predivna ali i različita bića. Svakom fali ljubavi, nemoj misliti da si unikatno jadan zbog toga, svi smo. Svima treba one prave ljubavi, djevojačke, majčinske kakve god samo da nas netko zagrli kad se osjećamo sami i sjebano. Gaming ne može biti ljubav. Može biti nešto što te usrećuje ali nažalost takva smo bića da je jedino ono što nas doista i ISTINSKI zaista usrećuje druga osoba tj drugo ljudsko biće.

A opet ono što me666 i seenger kažu: nije cura ta koja će tebe okrenuti na bolje. To si TI. Cura, žena će već doć i morat će voljet tebe kakav jesi. Svaki put započinje tvojim korakom ne tuđim pa da ti onda pratiš i kaskaš. Tvojim.

Ja bi iskreno rado sad bio tvoj frend da se nadjemo i da te pošteno išamaram.
Dečko od 28 godina s razmišljanjem: Probao sam nije išlo.....pras za uho jednu zidarsku xd
Uspoređivanje s frendovima u kojem vidiš kako su oni bolji....pras za drugo uho jedna zidarska.

Daj si još jedno 15 godina kad češ preć 40-u pa ako češ kao ja slinit nad klinkama koje izlaze iz busa u minjacima i ulaze u školu (živim pored srednje) onda se slobodno vrati tu i napiši sve ovo i dodaj da si pretio, bradati pedofil stalker maloljetnih minjaka XD
Ali zasad....nije vrijeme za odustajanje. Moraš poraditi malo na sebi. Pomalo za početak.

Na kraju pošto uspoređuješ gaming i cure mogu ti samo reći ovo: Ne seri, još nije GAME OVER nego još imaš puno "continue from checkpoint" prilika.
Nadam se da te nisam još jače zdeprimirao i doista od srca sretno u novoj 2017.

Kreni od tih promjena, dan po dan, stisni i ne puštaj.
Ak si iz ZG-a javi se u inbox, novih gamer prijatelja nikad dosta ;)
Naslov: Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
Autor: perisimus - 10. Siječanj, 2017., 14:29
Lijepo i korisno Micek. No bez obzira na korisne i dobronamjerne savjete covjek bi trebao potražiti strucnu pomoć. Postoje ljudi kojima je struka pomagati u slicnim situacijama a njih ne mogu zamjeniti sve ove pisanije ma koliko dobronamjerne bile. Jer što je za nekoga lijek za drugoga je otrov.
Naslov: Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
Autor: Adam Jensen - 10. Siječanj, 2017., 16:40
Ma pitanje je koliko se može vjerovati i tim "stručnim ljudima", njihovo rješenje, kao i kod svih drugih doktora, je uglavnom propisati tablete ("veselice" u ovom slučaju).
Naslov: Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
Autor: presveti - 10. Siječanj, 2017., 17:59
kladim se da je adam jensen jedan od onih bosanaca što prate pernara na fejsbuku,,,
Naslov: Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
Autor: Adam Jensen - 10. Siječanj, 2017., 23:18
kladim se da je adam jensen jedan od onih bosanaca što prate pernara na fejsbuku,,,
Ne znam kako si došao do te konstatacije u ovoj temi, ali eto kad već spominješ jedini političari sa Ex Yu prostora koji mi se sviđaju su vaš Pernar iz Srbijanski Čeda Jovanović, šteta što u BiH nema niko takav.
Naslov: Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
Autor: Me666 - 10. Siječanj, 2017., 23:21
Ne znam tko je Čeda, ali ako je upola degenerik kao Pernar onda i njega treba u ustanovu.
Btw ima li kakva politička tema na forumu? Sve sam već pozaboravljao
Naslov: Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
Autor: vectorinvicta - 11. Siječanj, 2017., 12:39
"To je pravi GAMER. Hrvatina, Čole i ja i sve naše igre s popisa 2016 su goli kurac za tu curu. I vjerovatno je i dan danas takva. To je osoba koja ima nekoliko vlastitih konzola (naravno sve osobno stilizirane) koje ne posuđuje ni sestri kamoli frendu. Osoba koja izlazi 2 puta godišnje van i to samo kad ju roditelji ozbiljnim prijetnjama prisile na neki family izlazak (pa ti tu curu nagovori na drugačiji dejt osim onoga u L4D), osoba kojoj je gejming 90% razgovora, osoba koja radi 90876 cosplayava godišnje i kojoj se svijet vrti samo oko toga, osoba koja igra jednu igru 2000 sati jer je igra gotova jedino kada je 100%, osoba koja će ti otkazat izlazak na večeru jer je misija sa Eziom jebeno zanimljiva itd. Upoznao sam (ne jednu) takvu žensku osobu (Da u Hrvatskoj u Zagrebu znam čudno u pm al velim ti postoje) i vjeruj mi takve osobe su nesigurne i prilično visoko društveno disfunkcionalne."

- ove zadnje dvije riječi sve govore. To su psihopate. I sramota je da tu vučeš aluziju na mene. Jer ja nisam društveno disfunkcionalan kao ta cura (psihički bolesnik/invalid/ili je još na grbi staraca/tatina maza). Ja sam društveno disfunkcionalan zbog dijagnoza teških koje imam i za koje postoje lijekovi koje pijem i da, bio sam ja po "ustanovama". Al sad vidim koliko bolesnih ljudi ima, uključujući tu psihopatu, koji nisu podvrgnuti liječenju. Jer sve iznad 4 sati dnevo igranja je malo društveno disfunkcionalno. A ja sam igrao iznad 4 sata dnevno samo kad sam prolazio najteže trenutke svoje bolesti. Ali tješim se. Takvu psihopatu ne bi ni pozdravio ni pogledao. A bome mislim da i vaga govori svoje. Fakat ću se svega naslušati.
Naslov: Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
Autor: bartul_9 - 11. Siječanj, 2017., 12:48
Ti si za ludnicu.
Naslov: Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
Autor: Wyzard - 11. Siječanj, 2017., 13:21
Fino je počela godina na forumu. Gle i ovaj me666 je tu.

U vezi cura i gaminga ne mogu dijelit neke savjete dok ne živim s nekom, valjda. Važno mi je jedino da ne omalovažava taj moj vid zabave, ili bolje rečeno posla. Ne očekujem da sa mnom igra coop ili tako nešto. U dosadašnjim vezama samo sam triput igrao nešto s curama. Jednom dok sam recenzirao Child of Light, igrao a ona gledala (sviđala joj se estetika igre), ali mi je to bilo nekako glupo - kao da ju na taj način zapostavljam, premda bi npr. gledanje filma u biti bilo ista stvar. Drugi put smo zajednički prelazili Herculesa sa PS1 i to je bilo ok, šale i bodrenje - zgodno je to. Treći put, s drugom curom, igrao Guitar Hero, jer je onak fora party igra. Naravno, nije joj bilo nešto zabavno kad nije znala igrati to baš.

Što se tiče braka sa strankinjom, heh, dvaput razmisli prije toga, samo ću ti to reći. Kod svih ljudi koji su se sparili s nekim izvana primijetio sam da im fali neka kulturna poveznica u razumijevanju, u sitnim stvarima - ako ćeš se npr. našalit oko nečega hrvatskog, a ona ne kuži što je tu šala. Zvuči blesavo, ali ako si neshvaćen u vezi onda vjerojatno nisi ni sretan.
Naslov: Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
Autor: gamelaker - 11. Siječanj, 2017., 13:41
"To je pravi GAMER. Hrvatina, Čole i ja i sve naše igre s popisa 2016 su goli kurac za tu curu. I vjerovatno je i dan danas takva. To je osoba koja ima nekoliko vlastitih konzola (naravno sve osobno stilizirane) koje ne posuđuje ni sestri kamoli frendu. Osoba koja izlazi 2 puta godišnje van i to samo kad ju roditelji ozbiljnim prijetnjama prisile na neki family izlazak (pa ti tu curu nagovori na drugačiji dejt osim onoga u L4D), osoba kojoj je gejming 90% razgovora, osoba koja radi 90876 cosplayava godišnje i kojoj se svijet vrti samo oko toga, osoba koja igra jednu igru 2000 sati jer je igra gotova jedino kada je 100%, osoba koja će ti otkazat izlazak na večeru jer je misija sa Eziom jebeno zanimljiva itd. Upoznao sam (ne jednu) takvu žensku osobu (Da u Hrvatskoj u Zagrebu znam čudno u pm al velim ti postoje) i vjeruj mi takve osobe su nesigurne i prilično visoko društveno disfunkcionalne."

- ove zadnje dvije riječi sve govore. To su psihopate. I sramota je da tu vučeš aluziju na mene. Jer ja nisam društveno disfunkcionalan kao ta cura (psihički bolesnik/invalid/ili je još na grbi staraca/tatina maza). Ja sam društveno disfunkcionalan zbog dijagnoza teških koje imam i za koje postoje lijekovi koje pijem i da, bio sam ja po "ustanovama". Al sad vidim koliko bolesnih ljudi ima, uključujući tu psihopatu, koji nisu podvrgnuti liječenju. Jer sve iznad 4 sati dnevo igranja je malo društveno disfunkcionalno. A ja sam igrao iznad 4 sata dnevno samo kad sam prolazio najteže trenutke svoje bolesti. Ali tješim se. Takvu psihopatu ne bi ni pozdravio ni pogledao. A bome mislim da i vaga govori svoje. Fakat ću se svega naslušati.
Koju tocno dijagnozu/probleme imas? I zivis li sam ili?
Naslov: Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
Autor: perisimus - 11. Siječanj, 2017., 15:01
Tja, ima ljudi kojima drugi ljudi idu na živce i ne žele imati sa njima posla. To nije nužno psihopatija pa cak ne ni disfunkcionalnost već stvar izbora. Problem je kad ti ljudsko društvo fali a zbog depresije ili raznih inhibicija nisi u mogućnosti ostvariti taj kontakt. Nema carobnog lijeka  : psihoterapija, lijekovi i rad na sebi a to je osobna stvar jer svatko sam zna što mu treba i gdje može izvući svoj maksimum. Obratio si se na krivu adresu pajdo, ovdje ljudi jesu (većinom) dobronamjerni ali nisu strucni/educirani/pametni da pomognu ikome sa takvom vrstom problema.
Naslov: Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
Autor: vectorinvicta - 12. Siječanj, 2017., 00:31
Ti si za ludnicu.

Da, i? Bio sam i bit ću vjerovatno opet. Jer me ljudi je*u u mozak i onda kako ne bi bio za ludnicu? Jer te naljutilo što smatram da je takva ženska luđa od mene sa @gamelaker hrpom dijagnoza, teških. Braniš bolesniji tip društvenog funkcioniranja od mojeg? Ja bi barem izašao sa nekime van, onime koji mi je to i ponudio, za razliku od glupača koje misle da customiziranim konzolama i levelom 9999 u Doti rade ekstra svrhu svog života. Ja sam za razliku od takvih manijakalnih ljudi (uključivo i one debele bradate gamere koje vise 10 sati za igrama, sorry na uvredama povrijeđeni, moja sućut) u životu radio nešto kreativno. Pozvaršavao nekakve škole i tečajeve. Aktivirao se. Eto i volontiram! Makar mi je to bezveze, jer su ljudi tamo bezveze. I srećom ne živim sam. Jer onda bi tek poludio. Ali ne živi ni ta "pobijedila sam Hrv4tinu i Čoleta" gaymerica sama. Jer da živi bome bi bila u gorem stanju od mene. A eto, moja soba je puna prašine.

@perisimus meni ide na živce devijacija u ljudi. Uključivo i moja vlastita. Zato sam i otvorio temu. Da vidim jel je još tko ima. No vidim po Micekovom da ima. Živcira me propagiranje LGBT. Da, ja sam taj koj smatram da je to jednaka bolest kao i moja i da bi se trebala liječiti, možda ne psihofarmacima, možda bihevioralno-kognitivnom terapijom, ak ne i hormonalnom terapijom. To su bolesnici. I ljudi kao ta ženska. Mene ne živcira jer igra više od mene. Nisam ljubomoran što ima 200 igara prijeđenih godišnje, a ja 4. Živcira me što se društvo totalno deformira. Feminizira. Zbog budala poput ovog koji govori da sam za ludnicu. Jer muškarci bi sve dali za malo pi*ke. Moram tako se izraziti. Čak i da im predsjednica bude žena. Neka, raditi će i da ih iznad po rangu kljuca ženska, samo ako ima dobru guzicu. Igra će se prodat 10x više ako ima sisatu protagonisticu, od recimo Hatreda koji je popljuvan jer je glavni lik psihopata. I da, obratio sam se na krivu adresu. U biti nakon miceka kada je došlo do politike trebao sam stati. Ali ipak nisam mogao one bljuvarije podnjeti. Trebate ljudi čitati što je Tesla predvidio. Gdje će čovječanstvo (još) za naših život otići. U matrijarhat. U modernoj civilizaciji niti jedna nacija nije se toliko zasrala još od doba Antičke Grčke kada se ustavio pravi red i ustroj. A gledajte sada. U americi skoro žena pobijedila. Jbt... Ok, ravnopravnost, ali baš sam frendu poslo dio iz članka:

Flieshman-Hillard Inc. believes that women will control two-thirds of the consumer wealth in the U.S. over the next decade. Nielsen predicts that the average woman will earn more money than the average man by the year 2028. In the United States, women control 60% of personal wealth, 80% of consumer spending, and 85% of all consumer purchases. When it comes to technology, Bloomberg says women make up 66% of all computer purchases.

Meni je najžalosnije što muškarci umjesto da se pobune protiv toga i kažu: "Hej! A ravnopravnost?" Vode se vašim pustite LGBT, pustite Vegane, pustite sve... Priroda nije ravnopravna. Priroda je okrutna. A ovo što te feminacistkinje rade obit će im se o glavu. Ako ništa, za novih 2500 godina. Zapamtite, ništa ne traje vječno! Niti njemačka kao velika nacija, a sada dupelizac americi.

@wyzard Zorane :) Još si živ :) Ja i dalje sa onom s kojom sam počeo: Jebiga, ne ide i gotovo! Ti si zgodušan čovjek i dio si genijalne stranice koju pratim već dugi niz godina. Ja nisam imao iskustvo igranja sa ženama, ni da su me gledale. Osim majke kada sam bio mlađi. Doduše, čak i pokojne bake kada sam igrao legendarni PES3 (komentator: Zidane shoots!, a baka čula Zidar pa: Šta to neki naši igra??) lol Ne, ne plačem na to. Jer mi je puno draže da imam buraza sa kojim igram i koji se kuži u iste stvari. I frenda, best frenda. Koji nije pizda da bi za ženu dao tih 60% personal wealth. Govorimo o ravnopravnosti? E oni koji vjeruju u ravnopravnost su budale. Sada je doba žena. Sada ćemo mi crnčiti za 2500 kn na blagajnama. Već ih viđam, muškarce u lidlu na blagajnama.

No, za kraj. Da, hvala na savjetu. I ja mislim da ovo sa strankinjama ne bi išlo. Snowball effect. Iz male svađice, rastava. A iskreno ko invalidu koga čeka lijepa svota obiteljske mirovine zašto bi i ulazio u brak i riskirao podjelu naše obiteljske ionako napaćene imovine? Btw, ako mislite da sam luđak pitam se što bi rekli za moju obitelj onda? Da je luda? Napaćena? Ajde ja... Ali stara i baba pokojna se slažu da stari poredak viktorijanske engleske je imao više smisla. A baka nikada nije ni riječ rekla što je bila "sluga" mužu za koga se udala. Ona je radila kući, on je donosio lovu. A cijeloj obitelji od nekadašnjih 6, sada 3 člana + ujak su totalno anti LGBT i toga. Sam ujak kaže da je to bolest. Majka, otac bi me se odrekli da sam pederčina. Možda su primitivni i zaostali, ali živjeli su i živjet će bolje živote od nas danas.

Nuff said.
Naslov: Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
Autor: bartul_9 - 12. Siječanj, 2017., 00:36
Eno im nek guraju kariolu na bausteli i kopaju u rudnicima kad zele ravnopravnost.
Naslov: Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
Autor: vectorinvicta - 12. Siječanj, 2017., 00:49
 :thumbs:
Naslov: Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
Autor: Me666 - 12. Siječanj, 2017., 01:07
Prijatelju, psihičke bolesti su tvoj najmanji problem s takvim stavovima :)) A to ti kažem ja koji sam na forumu poznat po desničarenju
Naslov: Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
Autor: dilo_trasul - 12. Siječanj, 2017., 01:32
Eno im nek guraju kariolu na bausteli i kopaju u rudnicima kad zele ravnopravnost.

 :loludara:
Naslov: Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
Autor: hrv4tin4 - 12. Siječanj, 2017., 08:15
Prijatelju, psihičke bolesti su tvoj najmanji problem s takvim stavovima :)) A to ti kažem ja koji sam na forumu poznat po desničarenju


Bolji komentar nisam ni sam mogao složiti  :thumbs:
Mislim da previše čita neke teorije zavjere i druge stranice i još k tome vjeruje da mu životom upravljaju drugi ljudi, a ne on sam. Dokle god je tako - nema ti spasa.
Svaki čovjek sam sebi bira put i način života, a ne da vjerujem kako sada svijetom dominiraju žene....  :ave:


Evo ti sad još jedna rasistička, diskriminirajuća teorija zavjere pa se možda te uplašiš i više negoli žena...
Puno bijelaca se ženilo i ženi s crncima/crnkinjama i za 250 godina više NEĆE biti bijelaca! Čovječe izumiremo! Kakva bezobraština i diskriminacija bijelaca koji se zaljubljuju u crce (a pogotovo u crnkinje jer zaoravo isključivo one dominiraju svijetom, bjelkinje su samo za fasadu). Sigurno postoji neki način na koji nas kontroliraju i tjeraju nas da izumremo i da se ženimo za njih i da se rađaju mulati ili čisto crna djeca...  :loludara:




Fakat nikad ne psujem (na forumu), al jeb*mu sve ako si ti iole normalan.
Naslov: Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
Autor: metalni - 12. Siječanj, 2017., 09:17
NIje problem u stavovima, nego u isključivoj naslonjenosti na njih.

Pod uvjetom da otvarač teme nije u afektnoj situaciji, koja svakako da može rezultirati takvim ponašanjem.
 :kava:
Naslov: Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
Autor: DeusNIikola - 12. Siječanj, 2017., 12:52
Po meni nisu problem toliko stavovi koliko je mržnja koja izvire iz svakog njegovog posta. To nije normalno i jezvio je, ja ga sigurno nikada ne bih želio upoznati, a kada drugi vide i osjete tu i toliku mržnju mislim da ga izbjegavaju.
Ne mogu bolesti biti opravdanje za toliku mržnju prema svemu što je drugačije ( on mrzi onu curu gamericu a procitao je o njoj 2 reda teksta ) i svijetu općenito.
Ali to je sada postalo “in“, “cool“ ili “moderno“ da se svi brane neubrojivošću. A bili su ubrojivi toliko mrziti i imati takve stavove?
Metalni je dobro rekao da se može donkele shvatiti ( ne razumjeti ) ako je nešto napravljeno u afektu, ali ovo je nekoliko postova, podužih, u različito vrijeme u kojima se sije isključivo mržnja.
To nije normalno. Uz to meni nije normalno da netko tako priča na forumima o tim i takvim problemima, kažeš da si bio u ustanovama, ako ti oni nisu mogli pomoći, kako ćemo mi, kojima to nije niti posao.
Meni se sve čini da ti ovdje tražiš sažaljenje koje si izgubio u svojoj okolini baš zbog stavova i mržnje koju pokazuješ.
Svi imaju probleme, ali nisu svi zadojeni mržnjom poput tebe.
Naslov: Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
Autor: hrv4tin4 - 12. Siječanj, 2017., 13:09
Gle on samo traži PAŽNJU. Ništa drugo... Svejedno je bila pozitivna ili negativna, njemu je najbitnije da se O NJEMU diskutira.
Zato i piše takve komentare i podpaljuje vatru svuda oko sebe. Primjeti uvijek ga "nema" nekoliko dana i onda kada će rasprava zamrijeti evo njega s nekim ludim komentarom tako da pokuša opet progurati tu pažnju s negativnim komentarom.


Tko će tebe gledati i obraćati toliku pažnju na tebe ako ne izazoveš nešto jako pozitivno ili negativno. To je ono što on radi. On se hrani pažnjom i ne želi da to završi.
Na portalu provocira s piraterijom iako zna da je ona kao i njeno podržavanje nešto što ovaj portal i forum ne guta - opet želi da mu se netko javi i to spomene i da se opet stvari vrte oko njegovog posta.


Ne želi on nikakvu "pomoć" od nas ili "izliječenje", on je došao podj*bavat i kurit kako bi svi bili narajcani na njega i njegove rasprave i da bude "cool".
Naslov: Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
Autor: bartul_9 - 12. Siječanj, 2017., 13:20
Bas tako Hrvatina.

Uglavnom malo trola, malo je stvarno oduzet, malo zeli paznju i malo je spreman za ludnicu kako sam mu vec napisao.

Naslov: Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
Autor: DeusNIikola - 12. Siječanj, 2017., 13:50
I ja se slažem sa Hrv4tin4-om.
Žalosno je i blesavo raspravljati s ovim likom, on je uvreda za sve prave ljude kojima je potrebna pomoć i one koji su bolesni.

Ja ću se suzdžati od bilo kakvog budućeg kontakta s dotičnim, a to bih predložio i ostalim članovima.
Naslov: Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
Autor: Cole - 12. Siječanj, 2017., 16:04
Ja sam samo ovdje s biciklom. :hihi:
Naslov: Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
Autor: malimicek - 12. Siječanj, 2017., 16:08
"To je pravi GAMER. Hrvatina, Čole i ja i sve naše igre s popisa 2016 su goli kurac za tu curu. I vjerovatno je i dan danas takva. To je osoba koja ima nekoliko vlastitih konzola (naravno sve osobno stilizirane) koje ne posuđuje ni sestri kamoli frendu. Osoba koja izlazi 2 puta godišnje van i to samo kad ju roditelji ozbiljnim prijetnjama prisile na neki family izlazak (pa ti tu curu nagovori na drugačiji dejt osim onoga u L4D), osoba kojoj je gejming 90% razgovora, osoba koja radi 90876 cosplayava godišnje i kojoj se svijet vrti samo oko toga, osoba koja igra jednu igru 2000 sati jer je igra gotova jedino kada je 100%, osoba koja će ti otkazat izlazak na večeru jer je misija sa Eziom jebeno zanimljiva itd. Upoznao sam (ne jednu) takvu žensku osobu (Da u Hrvatskoj u Zagrebu znam čudno u pm al velim ti postoje) i vjeruj mi takve osobe su nesigurne i prilično visoko društveno disfunkcionalne."

- ove zadnje dvije riječi sve govore. To su psihopate. I sramota je da tu vučeš aluziju na mene. Jer ja nisam društveno disfunkcionalan kao ta cura (psihički bolesnik/invalid/ili je još na grbi staraca/tatina maza). Ja sam društveno disfunkcionalan zbog dijagnoza teških koje imam i za koje postoje lijekovi koje pijem i da, bio sam ja po "ustanovama". Al sad vidim koliko bolesnih ljudi ima, uključujući tu psihopatu, koji nisu podvrgnuti liječenju. Jer sve iznad 4 sati dnevo igranja je malo društveno disfunkcionalno. A ja sam igrao iznad 4 sata dnevno samo kad sam prolazio najteže trenutke svoje bolesti. Ali tješim se. Takvu psihopatu ne bi ni pozdravio ni pogledao. A bome mislim da i vaga govori svoje. Fakat ću se svega naslušati.

Ovako. Nju nisam spomenuo da bih netko došao i zaključio da je cura psihopat. To što si ti provodio svoje dane po Jankomiru i Vrapču ne znači da imaš znanje procjene tuđeg psih. stanja, a naravno ne iz par postova. Prije svega koliko god bilo čudno jer ja ne podržavam tako zagrižene "gaming" stavove cura nije PSIHOPATA (ali ti si jako blizu) nego kao što sam i napisao društveno disfunkcionalna. Ne voli velike skupine ljudi, ne voli prevelika druženja i općenito ne voli baš ljude (ali ni približno s takvim umobolnim hejtom poput tebe) ali ima svoj krug ljudi u koji sam ja nakratko ušao i s njima se družio. I ne nije to awkward šutnja na kavi. G33k društvo sa svim svojim manama ali bilo je jebno zabavno i iako smo se rijetko nalazili, bilo je vrlo inteligentnih razgovora i ne samo o gamingu. Pametni ljudi, ali povučeni, svoji, u strahu od svijeta i osude, a ne umobolni frikovi koji žele sačmaricom pobit pola svijeta i pritom svršavat u gaće. Žao mi je ko psu šta sam se potrudio napisat post jer nisam više siguran imam li posla sa pravim ludjakom koji će nažalost napunit crnu kroniku Večernjaka ili najgorim trollom svih vremena. Ja nisam igrao ništa na kompu zadnjih 4 dana, ali sam jučer igrao skoro 5 sati u komadu deus ex. Držte se ljudi ja sam psihopat!!!!! 

S druge strane. Iako s iznimno malim brojem prijatelja, cura još od 16 nije na ničijoj grbači (što ti jesi kao što si fino elaborirao napunivši mi inbox sa svojih 20-ak poruka) i meni je tad bila čak i neko vrijeme inspiracija. Crta prebolesno dobro i zarađivala je prek neta crtajući prije nego je počela i pisati scenarije za Indie devove. 90% stvari zapravo kupuje svojom lovom, a jbg to što ima 3 plejke je njena stvar.
Ne ne vučem aluziju na tebe. Ona je društveno zadrta ali zato jer je više manje to odabrala. Ti s druge strane nisi odabrao u životu neki svoj put (poput nje u kojem je odlučila imat samo par frendova i gejmat jer ju to veseli, makar i na štetu drugih ponekad jbg) nego se već godinama furaš na isto, bez pomaka.
Šta znači ovo s vagom ? Za tebe ili nju ? Jer ako je za nju onda si glup ko k...baŠ naprotiv cura je visoka, vitka i vrlo privlačna (ne sad neka pička 10/10 ali i više nego privlačna) i to me i privuklo in da first place. Kasnije nije išlo jer je meni osobno to bilo malo too much. Također vjerovatno misliš da je neka odvratna sebičnjakinja. Zapravo većinu poklona za mene i njeno društvo kupila je ONA. Jer je tada (omg fkt je prošlo godina već) bila jedina koja zarađuje i svi smo bili u srednjoj.

Zamisli samo; Cura od 16, odlična u srednjoj, zaposlena vlastitim trudom u suradnji sa gro ljudi preko interneta (a ne veze), zarađuje, vodi forum, crta piše svaki dan i još ima vremena gejmati po 4-5 sati dnevno. Dijelovi njenog života su bili čudni; malo sna, ne pušta ljude lako u život (ja sam se dopisivo jedno 4-5 mjeseca prije nalaska), malo prijatelja, čudna u većem društvu i ponekad jebeno pretjerivanje u gajmingu koje je znalo sjebat dogovore i općenito društveno "čudna" sa vrlo glasnim glasovima podrške LGBT zajednici (ofkorz welcome to krkaluk kroejša gdje si s takvim stavovima odmah osuđen) nekom "normalnijem" bi se i možda činila malo crazy. Ali jedno je biti nedruštven i zatvoren (ali pritom visoko funkcionalan) a drugo je zadnjih deset godina gutat lijekove ić tom strujom, ne potrudit se ništa i hejtat sve živo. Ti imaš puno problema. Probleme za koje vjerovatno postoje stručni nazivi al ja ih nezznam :D   
Meni su čak jadniji tipovi poput tebe (koji otvoreno hejtaju žene jer nisu sposobni zadržat niti jednu dulje od 2 min) nego cijeli FEMINISTIČKI POKRET. Zašto ? Jer se bojite jebene samostalne žene, jer samostalnoj ženi ne treba jadnik poput tebe da ju vuče dolje. Primjer nekoga tko će uspjet samostalno je ta cura, neće imat više od 5 ljudi oko sebe ali uspjet će. Kaj fali tome ? Da je žena uspješna, da vozi da ima bolji job od tebe, ma daj neću takvi zadrti jadni stavovi poput tvog su zapravo ono na što ljud trebaju reć: PUSTI. Samo PUSTI. 

Lijekovi da...
MOja cura s ima propisane lijekove KOJE NE PIJE. Preživjela je tešku nesreću u kojoj je smrtno stradalo 5 ljudi i otad ima problema. Kao što rekoh borim se s njom jer često popizdi bez razloga ovo ono (al malo žešće nego normalne cure lol) ali ona je ODLUČILA da se neče kljukati lijekovima od kojih je Normabel zapravo jebena smijurija. Bori se normalnijim putem jer ne želi biti jebeni zombij. Dva dana ih je pila ja sam se usro koliko to ubije čovjeka, i volju i energiju i sve. Al pod cijenu da si smiren. Jebeš to radije bih bio živ, sretan i živčan.

Nekako mi je krivo kaj sam toliko nudio pomoć jer onda vidim kako odgovaraš drugim ljudima + plus sve ono što si nasro u inbox i pitam se da li je  to istina ili glupo trolanje ?
Neću ti odgovoriti na tvoje inbox poruke jer bi s njima preplašio i Rocky-a kad ulazi u ring ti jebeni friku čudni.
Neki tvoji stavovi su tako strašni da sad vidim kakvo razmišljanje imaju ISIL-ovci. Ti si tip onog napadača, koji će jednog dana (nedo bog ili alah ili buda bmk) uzet mitraljez i pobit 30 nevinih ljudi.
Držim sve fige da dotad budeš vječno hospitaliziran i da budeš biljka.

ŽAo mi je tvoje mame i buraza.

P.S. Ne odgovaraj ništa više u inbox, jer ću doista tražit permaban.
Ak ima nade IP adrese a ne samo profila.

Pozz 
Naslov: Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
Autor: bartul_9 - 12. Siječanj, 2017., 16:16
Trolanje ili ne ovakav tekst moze jedino zao, bolestan i pokvaren covjek napisat.

Fale mu 2 daske u glavi, nije on jadan kriv.

Nek ode u prirodu i gleda leptirice kako lete u proljece mozda ga obuzme neka ljubav.
Naslov: Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
Autor: malimicek - 12. Siječanj, 2017., 16:21
slažem se

neka si pusti ovo: https://www.youtube.com/watch?v=90JmmMbFKfw (https://www.youtube.com/watch?v=90JmmMbFKfw)


možda mu fakat pomogne haha
Naslov: Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
Autor: Ementaler - 12. Siječanj, 2017., 16:49
Nisam ovu temu prije primijetio, ali vectorinvicta je inače dobio ban ranije danas zbog nekih uvredljivih/trollerskih komentara na portalu.
Naslov: Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
Autor: hrv4tin4 - 12. Siječanj, 2017., 17:07
Perma ban ili?  :hiha:
Naslov: Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
Autor: IvanHR - 12. Siječanj, 2017., 18:45
vectorinvicta je inače dobio ban zbog nekih uvredljivih/trollerskih komentara na portalu.
Vidim da je ova tema nešto aktivna pa ajde da bacim koji komentar

Ne razumijem te ljude koji omalovažavaju gaming industriju kao i osobe koje vole i prate to i onda dođu tu i onda trolaju,tu samo treba čvrsta moderatorska ruka i banat sve takve...

Naslov: Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
Autor: Annabella_M. - 12. Siječanj, 2017., 20:21
vectorinvicta je inače dobio ban zbog nekih uvredljivih/trollerskih komentara na portalu.
Vidim da je ova tema nešto aktivna pa ajde da bacim koji komentar

Ne razumijem te ljude koji omalovažavaju gaming industriju kao i osobe koje vole i prate to i onda dođu tu i onda trolaju,tu samo treba čvrsta moderatorska ruka i banat sve takve...


Kada sam bila pročitala njegov prvi post čak sam bila pomislila da mu napišem neke savjete i da on stvarno želi savjete i da je zato napisao post ali po njegovim ostalim komentarima vidim da on samo trola i samo želi pažnju i pitam se koliko ima istine u onome prvom postu što je napisao.
A takvi koji omalovažavaju gamere i gaming industriju mi baš idu na živce a najgori su mi oni koji su prije bili gameri i igrali dosta igri i onda su ih kasnije kao "prerasli" i onda nam krenu pametovati i govoriti da smo mi djetinjasti, nezreli, društveno disfunkcionalni itd.
Naslov: Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
Autor: metalni - 13. Siječanj, 2017., 14:51
Ma, najgore je još se i obazirati na to...

Ja osobno imam dosta ljudi u okolini koji su recimo takvih tupih pogleda na industriju video igara, no iz nekog čudnog razloga, ne pada im na pamet da se sa mnom oko toga prepiru ili da meni kažu nešto na sličnu temu.
Naslov: Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
Autor: hacksor1234 - 13. Siječanj, 2017., 22:49
U pocetku sam dosta sazaljevao ovoga lika kada sam procitao prvi post ali tek sada vidim kakvo je to smece od coveka
Ne vidim razloga za toliki hejt prema necemu,a pogotovo prema zenama
Naslov: Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
Autor: metalni - 15. Siječanj, 2017., 16:24
Ja uopšte nisam ni prošitao njegov post do kraja, mada mi se sama tema svidjela.

Ja osobno smatram da svako hejtanje preko neke normalne granice jednostavno nema smisla, i svakako da nije razumno.
I kao takvo, vjeorovatno vuče neke dublje korijene.
Naslov: Odg: Gaming i vaš ljubavni život?
Autor: The one - 17. Veljača, 2017., 01:36
Ma samo pozitiva ljudi...