HCL.HR

Looki HR - Online Igre

  • 2 Odgovora
  • 1060 Hitova
*

Rijeka051

  • n00b
  • 0
Looki HR - Online Igre
« : 05. Listopad, 2010., 15:15 »
Mechrage
http://www.mechrage.com.hr/?rid=1074

Mechrage je beplatna online strateška igra, koja se uz Flash-Pluginom u pretraživaču igara protiv mnogo drugih igrača.
Postavite svoju bazu i trenirajte svog Komandera. Sudjelujte na turnirima ili pobijedite vaše neprijatelje na bojnim poljima.
Krenite u rat sa vašom vojskom i organizirajte turnire sa vašim Komanderom. Pristupite savezu ili stvorite jaki savez i postanite član ugodne zajednice.

Desert Operations
http://www.desert-operations.com.hr/?rid=1072

Vojna Strategijska igra!
Ovo je inovativna online igra Desert Operacija, službeni nasljednik strategija Operation-Weltherrschachft iz 2001, pruža dugotrajnu zabavu za igrače koji se mogu boriti između sebe i tisuču drugih igrača ili saveza ili se udružiti sa spretnom diplomacijom.
Kroz izjave o mirovniskim paktovima i izjavama o ratu utjecaj igrača raste na području svjetske politike

Empire Universe 2
http://www.empireuniverse2.com.hr/?rid=1071

Empire Universe 2: Recharged je jedna od najinovativnijih i naboljih online igrara koji se igraju preko vašeg pretraživača. Kao igrač imate mogućnost da se opredijelite za ratnika ili za trgovca.Kroz intuativni pristup igri, početnici mogu lako ostvariti uspjehe i mogu se lako snaći u univerzumu. Čim se prebrodi početnička kriza, stoji vam dosta mogućnosti na izboru: okupacija i pljačka protivničkih planeta, investiranje u istraživanje ili pak trgovanje sa ostalim igračima.

Space Pioneers 2

http://www.spacepioneers2.com.hr/?rid=1070

Space Pioneers 2, to je cilj mogućeg velikog carstva u galaksiji kojeg možete graditi s mnogim saveznicima i/ili neprijateljima. Ovaj cilj se može postići kroz izgradnju objekata, kao što su mine, biljke, tvornice i industrijski kompleksi, ali i nakon napornih istraživanja, što pak donosi korist za izgradnju zgrada ili svemirskih brodova s njom. Štoviše, jedan ima mogućnost izgraditi flotu.
Sa raznim svemirskim ima, moguće je transportirati resurse između planeta, nastaviti svoju trgovinu, ali i špijunirati druge igrače ili čak napadati ih.

World of Pharaos
http://hr.world-of-pharaos.com/?rid=1069

Pozdrav Faraone. Činiš mi se dovoljno sposobnim voditi naše carstvo koje traži vladara. Započni svoju vlast nad svojom oazom, izgradi mnoge zgrade kao i velike spomenike (piramide,hramove...) tako da te tvoji građani nikad nezaborave i započni šriti svoje carstvo po Egiptu. Mnogi će pokušavati da te zaustavi a jedino što ti tu može pomoći je snažna i disciplinirana vojska i tvoja sposobnost strategije. Započni novo povijesno doba koje češ obilježiti svojom vladavinom i pobjedama nad drugima. Pripremi se jer je rat tek počeo.


http://www.looki.com.hr

*

progabbeing-jadran

  • ******
  • 5293
  • abrah cadabrah
Odg: Looki HR - Online Igre
« Odgovori #1 : 05. Listopad, 2010., 15:23 »
Pozdrav Faraone. Činiš mi se dovoljno sposobnim voditi naše carstvo koje traži vladara. Započni svoju vlast nad svojom oazom, izgradi mnoge zgrade kao i velike spomenike (piramide,hramove...)

 :hihi: :ave: :ave:
Bowie je definitivno najveći umjetnik svih vremena.

Support your local gamers >>> Pro GABBEing Klan

*

Blaster32

  • ******
  • 6492
  • RIP HRVY ;(
Odg: Looki HR - Online Igre
« Odgovori #2 : 05. Listopad, 2010., 16:33 »
ANTIKTNI EGIPAT !1!1
Ja sam s godinama shvatio da postoje samo dva ukusa. Moj. I pogrešan. -  Weky
Moji djecacki snovi jesu moj zivot. Nikad ne radim i puno jebem. -  Rider on the Storm
Da za 18. rođendan dobijem strip od svog dečka mislim da bi si na rođendanskom tulumu našla nekog crnca da me pred njim brutalno izjebe. jebem te mrtvog. - Beaver Hunter

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9