HCL.hr forum

Off-topic => Lajaonica => Autor teme: Rijeka051 - 05. Listopad, 2010., 17:15

Naslov: Looki HR - Online Igre
Autor: Rijeka051 - 05. Listopad, 2010., 17:15
Mechrage
http://www.mechrage.com.hr/?rid=1074 (http://www.mechrage.com.hr/?rid=1074)

Mechrage je beplatna online strateška igra, koja se uz Flash-Pluginom u pretraživaču igara protiv mnogo drugih igrača.
Postavite svoju bazu i trenirajte svog Komandera. Sudjelujte na turnirima ili pobijedite vaše neprijatelje na bojnim poljima.
Krenite u rat sa vašom vojskom i organizirajte turnire sa vašim Komanderom. Pristupite savezu ili stvorite jaki savez i postanite član ugodne zajednice.

Desert Operations
http://www.desert-operations.com.hr/?rid=1072 (http://www.desert-operations.com.hr/?rid=1072)

Vojna Strategijska igra!
Ovo je inovativna online igra Desert Operacija, službeni nasljednik strategija Operation-Weltherrschachft iz 2001, pruža dugotrajnu zabavu za igrače koji se mogu boriti između sebe i tisuču drugih igrača ili saveza ili se udružiti sa spretnom diplomacijom.
Kroz izjave o mirovniskim paktovima i izjavama o ratu utjecaj igrača raste na području svjetske politike

Empire Universe 2
http://www.empireuniverse2.com.hr/?rid=1071 (http://www.empireuniverse2.com.hr/?rid=1071)

Empire Universe 2: Recharged je jedna od najinovativnijih i naboljih online igrara koji se igraju preko vašeg pretraživača. Kao igrač imate mogućnost da se opredijelite za ratnika ili za trgovca.Kroz intuativni pristup igri, početnici mogu lako ostvariti uspjehe i mogu se lako snaći u univerzumu. Čim se prebrodi početnička kriza, stoji vam dosta mogućnosti na izboru: okupacija i pljačka protivničkih planeta, investiranje u istraživanje ili pak trgovanje sa ostalim igračima.

Space Pioneers 2

http://www.spacepioneers2.com.hr/?rid=1070 (http://www.spacepioneers2.com.hr/?rid=1070)

Space Pioneers 2, to je cilj mogućeg velikog carstva u galaksiji kojeg možete graditi s mnogim saveznicima i/ili neprijateljima. Ovaj cilj se može postići kroz izgradnju objekata, kao što su mine, biljke, tvornice i industrijski kompleksi, ali i nakon napornih istraživanja, što pak donosi korist za izgradnju zgrada ili svemirskih brodova s njom. Štoviše, jedan ima mogućnost izgraditi flotu.
Sa raznim svemirskim ima, moguće je transportirati resurse između planeta, nastaviti svoju trgovinu, ali i špijunirati druge igrače ili čak napadati ih.

World of Pharaos
http://hr.world-of-pharaos.com/?rid=1069 (http://hr.world-of-pharaos.com/?rid=1069)

Pozdrav Faraone. Činiš mi se dovoljno sposobnim voditi naše carstvo koje traži vladara. Započni svoju vlast nad svojom oazom, izgradi mnoge zgrade kao i velike spomenike (piramide,hramove...) tako da te tvoji građani nikad nezaborave i započni šriti svoje carstvo po Egiptu. Mnogi će pokušavati da te zaustavi a jedino što ti tu može pomoći je snažna i disciplinirana vojska i tvoja sposobnost strategije. Započni novo povijesno doba koje češ obilježiti svojom vladavinom i pobjedama nad drugima. Pripremi se jer je rat tek počeo.


http://www.looki.com.hr (http://www.looki.com.hr)
Naslov: Odg: Looki HR - Online Igre
Autor: progabbeing-jadran - 05. Listopad, 2010., 17:23
Pozdrav Faraone. Činiš mi se dovoljno sposobnim voditi naše carstvo koje traži vladara. Započni svoju vlast nad svojom oazom, izgradi mnoge zgrade kao i velike spomenike (piramide,hramove...)

 :hihi: :ave: :ave:
Naslov: Odg: Looki HR - Online Igre
Autor: Blaster32 - 05. Listopad, 2010., 18:33
ANTIKTNI EGIPAT !1!1