HCL.hr forum

Off-topic => Lajaonica => Autor teme: beaver hunter - 19. Veljača, 2010., 16:26

Naslov: Male tajne velikih majstora kuhinje
Autor: beaver hunter - 19. Veljača, 2010., 16:26
Šteta kaj grga nije tu, on često kuha. Ali ono, uopće ne sumnjam da će bit pecto rasprava o kuhanju na forumu i bez njega.

dakle, kaj kuhate, što vam najbolje ide i tak.
Naslov: Odg: Male tajne velikih majstora kuhinje
Autor: Leela - 19. Veljača, 2010., 17:05
Svaka čast na topicu.  :hug
Mogu reći da me ide pripremanje svih jela, što se bližeg i šireg regiona tiče.
...Od variva, juha, umaka, mesa na sve moguće načine do kolača (slanih i slatkih).
Ako ikada HCL bude organizirao gathering, pokrivam catering.  :ementaler:
Rimovanje.  :wildboy:
Naslov: Odg: Male tajne velikih majstora kuhinje
Autor: Weky - 19. Veljača, 2010., 17:18
S obzirom da sve što radim, radim besprijekorno, kuhanje nije iznimka. :hiha:


Ako ikada HCL bude organizirao gathering
Rimovanje.  :wildboy:

Tebe nećemo zvatering
Rimovanje. ;)
Naslov: Odg: Male tajne velikih majstora kuhinje
Autor: Dragster - 19. Veljača, 2010., 17:50
Ownam vas sve mojim jelom koje je mješavina pašte krumpira salse crnog luka i začina  :hiha:

Naslov: Odg: Male tajne velikih majstora kuhinje
Autor: Calavera - 19. Veljača, 2010., 17:52
Znam napravit čist poštene ručkove, al moji specijalni čevapi su ono čemu se puk veseli.
Naslov: Odg: Male tajne velikih majstora kuhinje
Autor: Zapi - 19. Veljača, 2010., 17:58
ja znam napravit roštilj.

al u kuhinji. dvaput sam uspio ne skuhat jaja. to je to od mojih kulinarskih podviga.
Naslov: Odg: Male tajne velikih majstora kuhinje
Autor: Mr.T - 19. Veljača, 2010., 18:22
Svašta znam skuvat ali specijalnosti su mi burritosi i curry.

roštilj i ribu na gradele nije neka znanost napravit pa se neću hvalit. :hiha:
Naslov: Odg: Male tajne velikih majstora kuhinje
Autor: duksy - 19. Veljača, 2010., 22:48
am. palačinke! jaja. manistru (ali ne toč, nego samo manistru skuhat ako imam toč olol). juhu iz kesice. tortelline one brzo fino.  da. skroimne vještine, dovoljne za preživljavanje kad sam par dana sam doma i ne zove mi se dostavljanje pizze  :wildboy:
Naslov: Odg: Male tajne velikih majstora kuhinje
Autor: presveti - 19. Veljača, 2010., 22:51
znam samo meso dobro speći.
Naslov: Odg: Male tajne velikih majstora kuhinje
Autor: James T. - 19. Veljača, 2010., 23:59
Znam skuhati špagete, napravit umak sa faširanim mesom, jaja na pecto načina, salate.
Naslov: Odg: Male tajne velikih majstora kuhinje
Autor: n00b - 20. Veljača, 2010., 02:24
Ja volim eksperimentirati na postojećim receptima.
I oću recepte neke vaše i način pripreme i to. Mislim, da vidim kako se snalazite, ideje, pitanja bla...


Klasični ručak kojeg znam raditi, ne može se ništa sjebati, ljudi jako vole;

Jedno pile razrezati ono lijepo, po zglobovima da liči na kulturno zaklano pile.

Bijelo meso, dakle onu sredinu ubaciti u lonac s vodom+mrkve, peršin, repa, zapečenu kapulu, krumpir, poriluk i kuhati sat, sat i po. Dodati rezance i začine po želji. Nikako Vegetu stavljati i ina sranja.
Ostatak pileta ubaciti s narezanim krumpirima u rernu oliti pećnicu. Tu isto natrpati kapule po listovima i češnjaka, ne sitno već čisto ono, da pusti sokove. To na 200 °C peći cca 70 min.

U međuvremenu narezati zelene i crvene paprike na tanko, začiniti sojinim uljem, vinskim octom, solju i paprom. Promiješati, pa nakon dakle tih 70 min staviti po piletu i krumpirima.
Ostaviti još cca 20 min da se peče i onda servirati.

Ova simple juha je odlično predjelo, dobije se i lešo meso koje se može jesti i dan-dva nakon, a pile s ovim povrćem je samo po sebi odlično, čak nije potrebno neke salate raditi uz sve to. Može se raditi na ljuto, blago bla...toliko jednostavno a efektno do boli.

Sad planiram stvoriti sarmu jer to još nisam i juhu od ribe, škarpine ili raže čak. Jedini zajeb je taj što je mrtva riba skupa ko ponoć. Ili nešto što je već skupo. Jej.
Naslov: Odg: Male tajne velikih majstora kuhinje
Autor: Zapi - 20. Veljača, 2010., 02:34
(http://img534.imageshack.us/img534/7015/191n.jpg)
 :ave: :ave:

mislim da ću naručit :ave: :ave:
Naslov: Odg: Male tajne velikih majstora kuhinje
Autor: n00b - 20. Veljača, 2010., 02:38
Pa ali što ne dobivaju oni sve iz onog stroja nešto rendom?  :wildboy:
Naslov: Odg: Male tajne velikih majstora kuhinje
Autor: Zapi - 20. Veljača, 2010., 02:38
pa mogu, al imaju kuhara u kantini
Naslov: Odg: Male tajne velikih majstora kuhinje
Autor: Dragster - 20. Veljača, 2010., 02:42
gdje se to prodaje  :ave: :ave: :ave:
Naslov: Odg: Male tajne velikih majstora kuhinje
Autor: Zapi - 20. Veljača, 2010., 02:44
gugl brende, gugl :wildboy:


edit
tu je i sw kuharica
http://www.amazon.co.uk/Star-Wars-Cookbook-Wookiee-Galactic/dp/0811821846/ref=pd_cp_b_3

 :hiha:
Naslov: Odg: Male tajne velikih majstora kuhinje
Autor: seymour - 20. Veljača, 2010., 02:54
(http://img534.imageshack.us/img534/7015/191n.jpg)
 :ave: :ave:

mislim da ću naručit :ave: :ave:
:ave: :ave: :ave: :ave: :ave: :ave: :ave: :ave:
morao sam kvotat čisto da bude i na drugoj stranici

sad odma sad idem tražit to za kupit. ebay,amazon cijena nije bitna  :ave: :ave: :ave:


Naslov: Odg: Male tajne velikih majstora kuhinje
Autor: Zapi - 20. Veljača, 2010., 02:56
£9.88 amazonu :ementaler:


čito sad malo kastomer rivjue, i ova sw mi se čini pecto bolja. zato sam nju naručio, al u algoritmu, pa će dolazit bezbroj :wildboy:
Naslov: Odg: Male tajne velikih majstora kuhinje
Autor: seymour - 20. Veljača, 2010., 02:58
ane jebote ane  :ementaler:

mogo bi otvorit restoran gdje bi se jela samo hrana iz te knjižice.mislim da bi rulalo  \:D/
Naslov: Odg: Male tajne velikih majstora kuhinje
Autor: poison_ivy - 20. Veljača, 2010., 15:50
Ostatak pileta ubaciti s narezanim krumpirima u rernu oliti pećnicu. Tu isto natrpati kapule po listovima i češnjaka, ne sitno već čisto ono, da pusti sokove.

ae, ako imaš pri ruci ubaci koji lovorov list za spešl mediteransku aromu, rulaju krumpiri onda

Citat:
U međuvremenu narezati zelene i crvene paprike na tanko, začiniti sojinim uljem, vinskim octom, solju i paprom.

sojino ulje, bljak. maslinovo.

nego, ribu moš isto tak s krumpirima u pećnici, i bude prefina, mekana i sočna, tristotisućbolje nego kad se friga u ulju


Naslov: Odg: Male tajne velikih majstora kuhinje
Autor: Syzygy - 20. Veljača, 2010., 16:12
ja sam prije godinu.-dvije otvorio ovakav topic pa mi ga je netko zatvorio jer je vec bilo takvog topica od prije  :(

znaci ovo je u biti duplic duplica :(
Naslov: Odg: Male tajne velikih majstora kuhinje
Autor: beaver hunter - 20. Veljača, 2010., 16:12
baš danas s burazom radim ovo  :ementaler:

riba, oslić. ali bolje je neka škrpina ili zubatac ili neš tak u umaku s vinom.

1. dakle, uzme se riba, fino se nasoli. uzme se velka posuda za pečenje (tepsija, protva ne znam) i u nju se stavi aluminijska folija, da prekrije dno.
2. zatim se uzme maslinovo (al može i suncokretovo) ulje i fino natopi tako da folija bude cijela masna, možda malo više od toga. ali ne da riba pliva u ulju.
3. uzmu se nasoljene ribe i stave u nauljenu posudu. uzeti limun i nasjeckati na tri, četri tanke ploške i staviti na ribe. ostatak limuna iscjediti po ribama.
4. staviti peršina, i začina po želji.
5. uzeti bijelo vino i na kraju priče oko 1 dcl toga preliti preko riba. može se i više, po želji.
6. uzeti komad folije i prekriti posudu i ribu i sve, tako da nigdje ne pušta.
7. staviti sve fino u već zagrijanu pećnicu na 200°C i peći 40 minuta.

poslužiti s kuhanim krumpirima jer će onaj sok u kojem se riba pekla savršeno poslužiti kao umak.

bon apetit  :approve
Naslov: Odg: Male tajne velikih majstora kuhinje
Autor: beaver hunter - 20. Veljača, 2010., 16:14
ja sam prije godinu.-dvije otvorio ovakav topic pa mi ga je netko zatvorio jer je vec bilo takvog topica od prije  :(

znaci ovo je u biti duplic duplica :(

a bilo je onih gej topica o tijelograditeljstvu di se više pričalo o prehrani a ne o bildanju. ak na to misliš. al treba jedan svježi topic, ipak se skupilo dosta žena na forumu  :hiha:
Naslov: Odg: Male tajne velikih majstora kuhinje
Autor: Zapi - 20. Veljača, 2010., 16:39
misli na onaj spemerski ŠTO STE DANAS JELI/PILI topic.

al opet, uz malo trol skilla ovaj topic to lako može postati :hiha:
Naslov: Odg: Male tajne velikih majstora kuhinje
Autor: presveti - 20. Veljača, 2010., 16:51
kaže se

jedi da bi živio, a ne živi da bi jeo.
Naslov: Odg: Male tajne velikih majstora kuhinje
Autor: Zapi - 20. Veljača, 2010., 16:55
to su majke u tovarskim krajevima govorile svojoj djeci kad bi 683. dan za redom jeli mrtvu ribu, i naravno bičali.

Naslov: Odg: Male tajne velikih majstora kuhinje
Autor: presveti - 20. Veljača, 2010., 16:55
neznam, ja nisam iz kraja di se jede riba. vjerovatno misliš na bodule.
Naslov: Odg: Male tajne velikih majstora kuhinje
Autor: beaver hunter - 20. Veljača, 2010., 16:56
 :ave: :ave: :hihi: karlo je na killing spreeu
Naslov: Odg: Male tajne velikih majstora kuhinje
Autor: Weky - 26. Veljača, 2010., 13:06
KOJA ME MRTVA PIČKA PRIJAVILA U JEBENU VEČERU ZA PET??? :ave: :ave: :ave: :ave: :ave: :hihi:

Zove mene Lana, kakti bok Vedran, imate prijavu u Večeri za pet.
Vidim da studirate u zaprešiću, veli mi posao, mail, broj telefona i još hrpu smeća.
Ja se nemrem prestat smijat.
Prejebena šema čija god da je.
Naslov: Odg: Male tajne velikih majstora kuhinje
Autor: konjina - 26. Veljača, 2010., 13:13
 :hihi:
Naslov: Odg: Male tajne velikih majstora kuhinje
Autor: Radim247 - 26. Veljača, 2010., 13:19
Daj nemoj me jebat  :ave: :ave: :hihi:
Naslov: Odg: Male tajne velikih majstora kuhinje
Autor: Dragster - 26. Veljača, 2010., 13:24
Jel ideš jebemu?  :ementaler: :ementaler: :ementaler:
Naslov: Odg: Male tajne velikih majstora kuhinje
Autor: mišo_kovač - 26. Veljača, 2010., 13:28
vrh. :)))))
Naslov: Odg: Male tajne velikih majstora kuhinje
Autor: poison_ivy - 26. Veljača, 2010., 13:41
normalno da ne ide, pa on ne zna skuhat ni hrenovke, bez obzira na svo internet hvalisanje.
Naslov: Odg: Male tajne velikih majstora kuhinje
Autor: Weky - 26. Veljača, 2010., 15:03
Jebi se. Ja radim savrsen creme burleu I rattatouie I sve ostalo. Ae
Naslov: Odg: Male tajne velikih majstora kuhinje
Autor: poison_ivy - 26. Veljača, 2010., 15:10
misliš creme brulee i ratatouille.
Naslov: Odg: Male tajne velikih majstora kuhinje
Autor: Weky - 26. Veljača, 2010., 18:00
To sam i napisao. Ementaler me opet diskreditira editiranjem. :wildboy:
Naslov: Odg: Male tajne velikih majstora kuhinje
Autor: Zapi - 26. Veljača, 2010., 18:01
ne srami se, samo pederi znaju te gej jezike.
Naslov: Odg: Male tajne velikih majstora kuhinje
Autor: Blaster32 - 26. Veljača, 2010., 23:29
Ček neide?


pićka
Naslov: Odg: Male tajne velikih majstora kuhinje
Autor: beaver hunter - 26. Veljača, 2010., 23:37
fakat si pička. moraš otić.
Naslov: Odg: Male tajne velikih majstora kuhinje
Autor: Dragster - 26. Veljača, 2010., 23:47
i za kraj pozdraviš ekipu sa hcl-a. Bar ne bi bio bog foruma  :hiha:
Naslov: Odg: Male tajne velikih majstora kuhinje
Autor: Facaa - 27. Veljača, 2010., 00:05
Ane. Nebud pićka jebemu. Evo, ni č ne zaslužuješ.  :wildboy:
Naslov: Odg: Male tajne velikih majstora kuhinje
Autor: progabbeing-ixy - 23. Lipanj, 2012., 15:21
Može li jedna kuhinja po mjeri, prijatelju?
Naslov: Odg: Male tajne velikih majstora kuhinje
Autor: depresija - 23. Lipanj, 2012., 15:25
bot.

šteta :wildboy: