HCL.hr forum

Off-topic => Lajaonica => Autor teme: poison_ivy - 13. Travanj, 2012., 21:17

Naslov: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: poison_ivy - 13. Travanj, 2012., 21:17
Bok svi =)


Trenutno se bavim nekakvim istraživanjem bullyinga u školama za potrebe faksa, pa rekoh, HEJ, na hcl-u ima puno momaka, hajde da čujemo njihova iskustva.

Radim društveno korisnu kampanju na temu anti-bullyinga, glavna premisa izvučena iz mase istraživanja i studija jest ta da se bullying može spriječiti na licu mjesta od strane promatrača, dakle klinaca koji svjedoče bullyingu, ali ne staju u obranu žrtve iz straha da i sami ne postanu žrtva, ili pak zbog nedostatka STRATEGIJA i NAČINA kojima bi prekinuli bullying.

Fokusiram se na osnovnoškolski uzrast (cca. od 11 do 15 godina), i želim čut veterane koji, sigurna sam, imaju pregršt anegdota iz djetinjstva, ali isto tako i pajku i kmarkeca i sve te naše nove članove koji su, ako smijem primijetiti, prošli sito i rešeto cyber bullyinga na ovom forumu. A još su k tome i ciljna skupina :hiha:

ALI! Na stranu sad cyber bullying, zanimaju me vaša iskustva s bullyingom u školi, bio on fizički, verbalni, psihički, na temelju etničke pripadnosti, il kakav god.
Jeste li bili žrtva? Jeste li bili bully? Jeste li poduzimali išta kad je Veliki Perica tlačio onog malog Duška da mu da svoj sendvič i 10 kuna?

Kako (se) uopće nenasilno obraniti od bullyija?

 :hug


 
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: progabbeing-jadran - 13. Travanj, 2012., 21:19
zašto mogu izabrati samo jedno?  :hiha2: :hiha:
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: poison_ivy - 13. Travanj, 2012., 21:20
Odaberi ono što si bio češće pa elaboriraj  :hiha:
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: Dragster - 13. Travanj, 2012., 21:22
nema moje opcije, a to je spašavač života.

da, uletavao sam i raščišćavao situaciju. uvijek
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: poison_ivy - 13. Travanj, 2012., 21:24
jesu li bile batine u pitanju  :hihi: ili si diplomatski rješavao frku  :hiha2:

hej dragsteru, molim te nemoj mi ispričati!  :hihi:
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: Dragster - 13. Travanj, 2012., 21:33
(http://i.imgur.com/0QTKL.jpg)

objasnim već nekad, mozak mi je izgoren od danas

ured: sad sam pročitao anegdote od 11-15, pa hej, jesam li bio napadač ako sam sudjelovao u spenkanju guzica razrednih kolegica?  :hiha2: Doduše, nisu se bunile, barem ova jedna nije.  :hiha: seksualni manijak omfg

Uglavnom kao malog su me napadali par puta jer sam bio prgav, al uglavnom starija ekipa od koje sam uspio pobjeć.  :hiha:

U par slučajeva tuče razlozi su bili opravdani.  :hiha2: Netko je nekome 'jebao majku' i tako, promatrač sam.

U adolescenstsčškoj dobi sam bio jahve.  :hiha:

po meni je bullying veoma potreban iz razloga što je to super prilika da se nabavi kičma. Primjerice:

Fat Kid slams stupid skinny kid to the concrete! (http://www.youtube.com/watch?v=ZOVZU2ccKL8#)

S druge strane, potiče nasilje kao sredstvo rješavanja nesuglasica, što je loše naravno, no ako se stavi u dobar kontekst i te male glave to shvate kako treba, u smislu oko za oko, zub za zub, sve je u redu.

Moje glupo mišljenje.  :(
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: sajo - 13. Travanj, 2012., 21:44
Definitivno se najbolje usprotiviti siledžijama, bilo uzvratiti im verbalno, ili fizički. Onda će siledžija sam vidjeti da je naišao na tvrd kamen, ostavit će te na miru i ići tražiti novu žrtvu.

Ako se ipak nalazite kao posmatrač tog dječijeg bullyina, najbolje je ne učiniti ništa. Svako se dijete mora samo suočiti sa svojim problemima, ali ipak bi bilo lijepo kasnije tu žrtvu počastiti nekim savjetom, bilo da je riječ o fajtu ili verbalnom obračunu.
Ovo su moja mišljenja, do koju godinu sam i sam imao sličnih problema i uvijek je najbolje podnijeti bullying kao muškarac, onoliko koliko je to moguće  ;)
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: beaver hunter - 13. Travanj, 2012., 22:08
kao klinac mali do 10 godina sam se često bahatio starijima od kojih sam onda bježao. i to je bilo ful zabavno.

od petog razreda sam manje više bio povučen jer sam došao u novu sredinu, novi ljudi, posmatrao situaciju. al negdje tamo oko 7. razreda sam se totalno oslobodio: neki su to lajkali jer sam im bio zabavan, drugi nisu jer "kaj će taj frajer nama cure zabavljat on nije iz tog kvarta spike". s njima sam se često verbalno sukobljavao. al nikad nisam bio bully, čak nisam bio ni jedan od onih koji su spenkali cure iako su one to željele jer realno... u većini slučajeva nisam razdvajao šore jer me bolio kurac za ljude koji se mlate, ali u situacijama kad su mi se mlatili frendovi sam znao uletjet i razdvojit ih.

e sad, u osmom razredu smo dijelili sat tjelesnog s dečkima iz drugog razreda koji su baš bili ono, delikventan razred, najgori učenici u školi. kako se na tom tjelesnom igrao nogomet, košarka, rukomet protiv njih često su tenzije prelazila u verbalne sukobe na terenu, a zbog toga smo se mrzili i inače. uglavnom, iz tog razreda su me svi odreda mrzili jer sam često pizdio igrajući sport, bio lud i nabrijan. jednom me jedan frajer mlatnuo laktom na rukometu (poprilično sam siguran da je bilo namjerno) na što sam mu ja rekao da mi popuši kurac. on je odlučio pozvat svog starijeg brata i njegovog frenda da me RAZBIJU poslije škole. iako sam ja želio izgladit tu situaciju riječima, frajer me ipak napao, došlo je do razmjene udaraca, a kad sam u meču počeo dominirat, buraz i njegov frend su me srušili i udarali na podu. razdvojio nas je vozač školskog busa.

u školu sam došao s masnicom, jednako kao i on, a valjda činjenica da bi ga namlatio (iako je imao status ultimativnog bullyja i delikventa) da nije bilo pomoći sa strane mu je dala neki rispekt prema meni i više se nikad s nikim iz tog razreda nisam čak ni verbalno sukobio. danas se sretnemo i pozdravimo na cesti.

poanta priče: osnove samoobrane + ne tejkam krep ni od koga = rispekt.

Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: poison_ivy - 13. Travanj, 2012., 22:19
naravno, bilo je za očekivati da će mačo muškarci doći i reći da je bullying dobar za čeličenje  :ave:
Ne govorim o ŠORANJU, nego o nasilju nad slabijima/drugačijima/bla koji se ne mogu/ne znaju obraniti.

ili ovo da ne treba priskočiti u pomoć. JER TO NIJE TVOJ PROBLEM.  eto takva glupa mišljenja treba suzbiti  :wildboy: jebala vas apatija.
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: progabbeing-jadran - 13. Travanj, 2012., 22:21
hurr ja sam iva sve je crno bijelo,,,
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: poison_ivy - 13. Travanj, 2012., 22:29
hurr durr edukacijski video tajm! =)
Dr. Borba: Mobilizing Bystanders To Stop Bullying (http://www.youtube.com/watch?v=pEjVsMtf1d0#ws)


NE GOVORIM SAMO O PREMLAĆIVANJU ;______;
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: Chikanovich - 13. Travanj, 2012., 22:37
kako stereotipno, mrzim MRZIM MRZIM  :wildboy:
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: Dragster - 13. Travanj, 2012., 22:39
umro sam od smijeha i dosade.

jebote. "I love to have adventures in my backyard."  :ave: :hihi:
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: Yuri - 13. Travanj, 2012., 22:44
Anketa nema opcije za visestruke odgovore. Zrtva, promatrac i superheroj bi bili u mom slucaju. No homo.

I ono, nemoguce ne pricat o sorama kad se spominju bullying anegdote.  :hiha2:
Al' ae, ekstrapoliraj sto mozes iz ovoga.

Od 1. do 4. razreda imali grupu cigana u razredu koji su mlatili sve, bez iznimke. Sad ce ono "stereotip durrrr", al' tad je bio čru stereotip u svakom slucaju.
Klinci bili totalno nabrijani na kung-fu filmove i odlucni u tome da sve to isprobavaju na bilo kome u razredu.
Nije bilo mogucnosti efektivnog otpora kad su cetvorica na tebi, pa su batine bile nerijetke.  :wildboy:
Rasjecene usnice, krvavi nosovi, cijele ruke u masnicama, bilo tu svega. Ne samo kod mene, nego kod svih decki u razredu, nazalost.
Cigane preselili u drugi razredni odjel u 5. razredu, ali umjesto njih dosao jedan random debil koji je pao razred, imao pecto kila i bio za glavu veci od vecine u razredu, pa smo pusili batine cesto.
Ono, tip se nije morao ni znati tuci, ako te je uspio primit samo bi pao pod njegovom tezinom i to bi bilo to.  :wildboy:

Uglavnom, jednu zimu igrali nogomet na skolskom igralistu nakon nastave, prekriveno snijegom, uklizavanja bla, rulalo irude.
Ne sjecam se vise uopce razloga, debil je opet krenuo na mene radi nekog kurca. Nakon malo pokusaja izbjegavanja, puko mi film, primio mu nogu kad me pokusao opalit po rebrima, pokosio ga, sjeo na njega i namlatio ga ko mrtvog isusa. Valjda prvi moment kojeg se sjecam da mi je puko film. Nije dosao 3 dana poslije toga u skolu, nije me vise pipnuo. SUPERHEROJ  :hiha:

U srednjoj bio neki mladi nabrijani iz okolice s kojim sam isao u istu skolu, namjerio se na mene iz nekog razloga. Al' ono, standardna prepucavanja i zajebancije. On mi "spustao", ja ga ignorirao vecinu vremena. Dok mu jedan dan valjda nisam digao zivac pa je krenuo na mene. Meni opet puko film, opalio ga dva puta i pao je. Ne sjecam se uopce da sam ga nesto jako udario, nisam se ni trudio, ali nekako sam mu dva zuba polomio.  :wildboy:
Mislim, nezz, ta sora u srednjoj recimo. Gledano unatrag, on je bio verbalni bully, ali ja sam ispao fizicki bully kad je doslo do fizickog okrsaja. Sve skupa iz te situacije mi je bilo pretjerano i prenapuhano nekako, s obje strane.
Makar, tip je idiot i dan danas me gleda 'ko da ce mi silovat kucne zivotinje kad se sretnemo na ulici. Pa nije bas da zalim zbog rezultata.
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: Pajko - 13. Travanj, 2012., 22:46
SUPERHEROJ valjda. :wildboy:

Nezz, dosta smo složni razredu, ako se fajtamo fajtamo se protiv drugih razreda, a to je bilo prije gro vremena.
U vrtiću sam se dosta tukao kad bi mi jedan >>>bully<<< dirao prijatelje. inače sam cool :approve


dobro kojiput verbalni bully sam :hiha2:
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: nije_zvone - 13. Travanj, 2012., 23:10
hurr durr edukacijski video tajm! =)
Dr. Borba: Mobilizing Bystanders To Stop Bullying (http://www.youtube.com/watch?v=pEjVsMtf1d0#ws)


NE GOVORIM SAMO O PREMLAĆIVANJU ;______;

ANTE: HE'S NOT GOOD AT THIS GAME
ANA: YOU'RE RUDE

Jebena amerika. Netko je loš u nečemu al HEJ TI TO NE MOŽEŠ REĆI TO JE BULIJING. Retardacija. Inverzni bulijing. Etiketiranje kritike kao bullijinga. Smeće.


inače, ako je ovo bulijing, bulijan sam bio svaki dan svog života realno. Al da me se mlatilo il govorilo HURR DRUKČIJI SI, nikad ništa, rpaktički nisam nikad takvo što ni vidio.
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: progabbeing-jadran - 13. Travanj, 2012., 23:24
mene su dosta bullijali u 5. razredu. mislim verbalno i to. nije me niko fizički napadao il nešto jer ko klinac sam uvijek bio najviši od svih i onako zdraviji  :hiha:
preselio sam se na jednu godinu u novu školu i ono...nisam bio PRIHVAĆEN. mislim nije to bio neki aktivni bulijing nego više ono...hejt koji je stalno bio prisutan. nije mi nikad bilo ugodno. nije bilo nekog obračunjavanja il nešto. na kraju sam se ionako odselio u drugu školu i činjenica je da mi je to pomoglo da budem puno pripremljeniji na promjene sredina i na TAF GETO ekipe kao i općenito nove ljude. poslije toga, klasika, ko svi drugi. nikad ništa pamtljivo al ono ko svi klinci.

al nez. mislim postoje oni slučajevi kad to pređe granice.
jednu curu u 7 i 8 razredu su seksualno napastovali. ono došli bi i počeli joj dirat pičku usred odmora i takva sranja. što je najgore i najdepresivnije njoj se to jako sviđalo. mislim, izgledalo je tako.

ali kad govorimo o ovom klasičnom bulingu koji je većina nas iskusila (osim ovih od 100 kila u 4. razredu ala dragster :hiha: ) također sam mišljenja da JEBIGA ali očvrsne te to. istina je, šta sad. ne treba biti LIBERALAN tolko oko toga.  :wildboy: :hiha:
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: Chikanovich - 13. Travanj, 2012., 23:36
jel samo meni paradoksalno što se ona doktorica preziva borba?
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: Radim247 - 13. Travanj, 2012., 23:41
Da je ovo hcl od prije 2 godine sad bi se smijali jer se ženska zove Dr. BORBA i rješava stvari razgovorom ali neeeeeeee, ajmo bit konstruktivni svojim odgovorima...mrzim vas  :hiha2:

Ali ae ako je za Ivu onda opraštam. Većinom promatrač, nekad žrtva/superheroj, nikad bully.

edit:
čiko kuži spiku <3
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: poison_ivy - 14. Travanj, 2012., 00:07
@zvone
dobro, ovaj primjer je stvarno BANALAN i sve, ali vidimo kako ta "kritika" utječe na maloga (na stranu to što glumi), osjećaj nepripadnosti i odbijanja od drugih u toj dobi može izazvati duboke psihičke poremećaje, nisu sva djeca jednako taf da bi mogla normalno podnijeti, ignorirati ili čak reagirati na takve stvari. :( pogledajte malog grgissu kako se osjećao neugodno u toj okolini, moja sestra koju su buliali u prvom srednje je doslovno imala takve psihičke ispade kod kuće ala udaranje glavom o zid kad smo se svi pitali koji kurac se događa, veliki joj je problem predstavljalo uopće ići u školu gdje je imala osjećaj da nije dobrodošla ni sigurna, a teško joj je bilo i na kraju povjerit se meni ili roditeljima, a kamoli nekom u školi. To jednostavno nije zdravo za jednu mladu osobu da proživljava nešto takvo.


htjela sam još nešto reći u drugom paragrafu, sad sam zaboravila što.

edit
aha, @ fizičko nasilje općenito, tučnjave i lude šore koje su "sastavni dio odrastanja".
slučaj luka ritz. on je baš podnio premlačivanje kao muško jel ;) to ga je baš očvrsnulo jel ;)

nezz.
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: Cole - 14. Travanj, 2012., 00:10
Jel mogu ja nešto reći?!  :hihi:
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: nije_zvone - 14. Travanj, 2012., 00:17
je ono, slučaj LUKA RITZ = rendom enkounteri u srednjoj školi.

Da, gluma je, i zato je dodatno loše. Ako netko proživljava TEŠKE TRENUTKE zbog toga što mu je netko rekao da je loš u nečemu (a to je istina), onda je to jednako retardirano ko i bullijing. To je problem moderne djece, žive pod staklenim zvonom i SVE JE SAVRŠENO i SVE ŠTA RADE JE SUPER, iako realno nije. Zašto ne biti realan? Ekipa onda odraste u retardirane ljude koji misle da MOGU SVE. A ne mogu ništa jer im nitko nikad nije rekao da su loši i da se moraju potrudit jače.

a ono, ukratko ovo, oko 2 počinje BITNI DIO

George Carlin -Child Worship (http://www.youtube.com/watch?v=h6wOt2iXdc4#ws)


s druge strane nemoj izjadnačavat to šta su tvojoj sestri srali i luku ritza s ovim, sve su to različiti slučajevi.
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: Đester - 14. Travanj, 2012., 00:20
Imao sam slučaj jedan gdje sam TRPIO govna u 7. razredu jer sam se bojao reperkusija od strane >>>>>>>autoriteta<<<<<<<<<< da fizički odgovorim, a ić se jadat mi je bilo onako..lame :fpalm: Neznam, sad kad pogledam trebao sam ne bit glupan nego razbit glavu pa hej :hiha2: Bilo je još govana tokom godina al ne želim to dijeliti :hiha: :hiha2:

Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: poison_ivy - 14. Travanj, 2012., 00:37
:D ma naravno da su sve to različiti slučajevi, ali baš zbog toga što postoje takvi slučajevi  je i potrebno reagirati, ono.

ne kažem da djecu treba držati pod staklenim zvonom, uostalom kako si ti iz ovoga zaključio da to dijete i JEST bilo loše u nečemu, to šta je ovaj klinac to forsirao kao činjenicu samo da ga se makne iz igre, ne znači da je istina.
uostalom, šta, netko nije dobar u nečemu koliko i ti i zato se ne smije više igrati s ostalima? derp.
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: nije_zvone - 14. Travanj, 2012., 00:40
Naravno da to ne znači da se JA ne bi igrao s njim. Al se trivijalizira sve i video je totalno AMERIKA i glup. I ni šta ne dokazuje i nervira me. Eto.  :wildboy:
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: poison_ivy - 14. Travanj, 2012., 00:43
užasno je oprah show materijal, to se slažem  :hiha:

ali bit videa je bila gurnuti klince u situaciju i vidjeti kako reagiraju, jer opet, naglasak je bio na promatračima. ova klinka koja je reagirala na kraju jest da je malo fejk i iritantna, ALI KUŽITE KOJI JE MOJ POINT. promatrači trebaju postati aktivniji u sprečavanju tih sranja, apatična strahljiva govna.
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: n00b - 14. Travanj, 2012., 00:56
Želiš reći da su ljudi preapatični kod ovakvih situacija.

A gle ono, realno ovisi. Kad sam gledao kako 5 ljudi mlati jednog frajera na podu sa ostatkom ŠKOLE, nije mi padalo na pamet uskakati i pomagati nekom koga uopće ne znam. Sad je li to apatično, normalno, kukavički...štajaznam. Jedan frajer koji je bio NAJJAČI U ULICI mi je brata maltretirao al sam tu odreagirao odmah, rizikovo batine ali sejvd d dej jej.

Hoću reći, od situacije do situacije. Ne bi reko da bi sad ljudi trebali SPAŠAVATI druge, al jednostavno su...takvi. Nedavno je neka žena u busu ulazila, pala i lupila glavom o šipku. Razbila čelo, krv, bus staje, bla...a cijeli jebeni bus sjedi. SJEDI. Nitko ni makac. Pomogo sam ženi s još jednom curom da malo dođe sebi, al ono, ekipa sidi i gleda ženu kako krvari i sere kako je ona u kurcu što sad moraju čekati novi bus itd.

Mislim vučem paralelu s ovim tvojim, realno, ljude boli kurac. Tome se svemu pridaje prevelika pažnja i onda uspoređuje s nigdi veze slučajevima kao što su luka ritz koji su sasvim zasebna priča.
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: duksy - 14. Travanj, 2012., 01:04
sićam se da smo to iz sociologije učili u srednjoj, kao, kad je više ljudi manja je vjerojatnost da će netko pomoć jer svi to očekuju od drugih blabla.
Šta se mene tiče, bijah jednom žrtva, kad sam se doselio u novi kvart oko četvrtog osnovne. Skupili se neki kvartovski siledžije, okružili me i zajebavali ono, malo vrijeđanja, pleskanja i slično. Bilo ih je puno pa sam bia pička i nakon šta se nekoliko puta dogodilo posla starog da im prijeti pa je prestalo. Naravno da mi je sad žao šta se nisam polemao s nekim.
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: kmarkecgamer - 14. Travanj, 2012., 01:25
ivy, bas me moras spominjat u prvom postu  :hiha2:
inace, da, ekipa mi je iz skole 6-7 godina srala jer sam dalmatinac pa bi me vrijedali ili bi me isli bullyat. dobili bi po picki uvijek. moglo bi se reci da sam zrtva, ali uvijek je bilo zub za zub. sta sam ja onda zrtva  :solidus:? ili pak superheroj jer su me par puta isli tuci 1 na 3 ili 1 na 4 pa bi ''pobjedio'' u fajtu.
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: poison_ivy - 14. Travanj, 2012., 01:55
to što si ih pobjedio ne znači da si superheroj.  :hiha:

superheroji su djeca koja pomažu prijateljima u nevolji bez batina =)
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: Cole - 14. Travanj, 2012., 02:58
Iva zna   :hug

Nego Kmarkec retajan si malo, neznam iako imaš mladenačke stavove, pogrešni su.  :(
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: progabbeing-jadran - 14. Travanj, 2012., 03:04
nhf čole al ono  :hihi: je da si sad GEJMER i sve ali realno nemožeš ikome govoriti o ludim pogrešnim mladenačkim stavovima  :hiha:
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: nije_zvone - 14. Travanj, 2012., 03:15
Zašto je čovjek retajan ako tuče ljude koji ga napadaju, i to u većem broju?  :wildboy:
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: progabbeing-jadran - 14. Travanj, 2012., 03:21

DŽORDŽ KARLIN

inače hejtam lika jer tako ;;;;;KUŽI STVARI;;;;; ali ovo je zrulo.
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: nije_zvone - 14. Travanj, 2012., 03:22
Ja sam pogleda možda 3-4 videa od frajera, nije mi bio urnebesno smiješan baš al je isto beton to šta govori, pogotovo ode.
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: Cole - 14. Travanj, 2012., 03:23
nhf čole al ono  :hihi: je da si sad GEJMER i sve ali realno nemožeš ikome govoriti o ludim pogrešnim mladenačkim stavovima  :hiha:

 :hihi:

Ne nego sam pointo na to šta on misli da je HEROJSTVO.  :hiha:
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: progabbeing-jadran - 14. Travanj, 2012., 03:24
pa dobro, malo nije dobro to frejzao. al ono, ak ga ekipa ide šorat a on ima znanje da ih sjebe, gg.
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: Cole - 14. Travanj, 2012., 03:26
Nezz miriši mi na pics or d't happend.  :hihi: :fpalm:

Retardiran sam u zadnje vrijeme  :wildboy:
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: dreger - 14. Travanj, 2012., 11:35
"tučnjave" u osnovnoj  :wildboy:
al da kmarkec  :wildboy: jer realno tko ikada da batine,primi ih kad tad sa kamatama,al realno,kmarkec ima neznam 12 godina i tučnjave u tom razdoblju su neznam,nisu tučnjave ako me berete...

ot
al da bulijanje ekipe iz razloga jer nemaju love/mobitele/neznam,markirane tenisice ( takvih je bilo u mojoj okolini),je vrijedno batina,al opet kreten ce bit kreten i nakon sto dobije po glavi...
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: poison_ivy - 14. Travanj, 2012., 12:23
možda i veći ako zadobije potres mozga.
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: dreger - 14. Travanj, 2012., 12:29
hoce li tko primjetiti razliku?  :hiha:
ajde realno,fizicki sukobi bilo koje vrste na ulici/školi/igralištu etc. mogu uroditi jedino još vecim zlom,što po bulija što pod žrtvu.
pomoć mogu jedino institucije,što je rijetkost tako da to treba mjenjati,naravno tu je odgoj,utjecaj okoline i miljon razloga
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: juli - 14. Travanj, 2012., 13:01
mene su bulisali jer nisam znala hrvatski BAŠ. znači osnovna negdje. ali ja sam se sa time dobro nosila.
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: nije_zvone - 14. Travanj, 2012., 13:11
Sad sam se sjetio,,,,,,,,,,, Nezz baš reć slovo >R< kako spada pa je uvik bilo RIBA RIBI GRIZE REP DURRRR i glupih šema, al ono, ostao sam živ. nisu me prebijali al to je bio PSIHIČKI BULIJING,,, doduše dođe srednja i ne družiš se s retajima više i ne događaju se takve situacije više.


Mislim realno svatko je imao NEŠTO u životu  :wildboy:
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: [proGABBEing] SmaugX - 14. Travanj, 2012., 14:11
U srednjoj školi nije bilo bulinga. Iako sam ja tobože govorija svašta ženama tipa TI SI ĆELAVA LOL (stvarno je bila ženska koja je bila malo ćelava ;( ) pa su nakon nekog vrimena se počeli svi žaliti nešto zašto si ti takav, zašto ti mene mrziš i slično #zlonamjerni_smaug Ali na kraju krajeva su skužili da je to sve samo šala, pa niko nije uzeja za zlo.

U osnovnoj je ipak bilo drugačije, zato jer je u petom razredu došlo milijardu šabana iz MURVICE I BRIŠEVA (glupa sela kraj Zadra) i onda su nam pomišali razrede i to. Sićam se u petom razredu da je neko reka jednom debelom liku da sam mu ja jeba mater, onda se on naljutija i tražija me po školi i zaletija se u suzama prema meni ko da će me ubiti, pa sam mu ja slučajno slomija ruku. Nije bija OTVORENI PRIJELOM SMRT ili nešto, ali bilo je napuknuće i mora sam kod ravnatelja i bilo je problema. A to je bilo čudno svima jer sam uvik bija dobrica :(

I onda još sedmi i osim razred, bija je taj jedan frajer, iz Murvice naravno, koji je bija najveći retard ikad. Tuka sam se s njim doslovno svaki drugi dan, terorizira je pola razreda, potajno pljuca ljude po leđima, dilija čvrge i nezz slične gluposti. Sva srića da se samnom samo rendom tuka XDDD I nije meni to toliko smetalo, neš ti tuče, ali pada je moj kredibilitet kod razrednice i profesora jer sam bija na glasu ko TUĆAROŠ XD zbog njega :( Prestalo je sve kad su se potukla dva frajera u a razredu. Jedan od njih je ima dvi slezene, pa kad ga je ovaj udrija, pukla mu je ta nestabilna i skoro je umra. Onda su izbacili iz škole tog lika, a svi su bili previše šokirani da bi se tukli po drugim razredima i sve je prestalo. Na kraju je priživija taj lik jer mu je narasla nova slezna  :bonk:
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: progabbeing-ixy - 14. Travanj, 2012., 14:21
SVATKO NOSI SVOJ KRIŽŽŽŽ.

@zvone
Tvoje R je toliko savršeno, to nema smisla uopće.  :ave:


Inače, da, verbalni bullying lol. Jel postoji netko tko nije bio na primajućem kraju toga?
Sa liste sam bio sve osim bully. Bar se ne sjećam ni jednog incidenta gdje sam ja započeo sranja.

Uglavnom su to bili rendom događaji koji (retrospektivno) nisu vrijedni spomena, ali sjećam se jednog ridikuloznog.
Bila je u školi jedna TAF KLIKA koji su bili naporni i konstantno tukli ljude i dobacivali gluposti.
Ali ono, najgori tip. Mlađe i manje žrtve i 3-na-1 il nešto.

I jedan dan na školskom dvorištu vidim da kreću mlatiti malog lika koji je tipa dvije godine mlađi od njih.
Uletim i pitam jel ima problema. (ne znam, da bar imam slike toga da vidite koliko su ti ljudi konstantno izgledali LJUTO i TAF.  :hihi:)
Oni počnu meni nešto srati i "glavni" fraer mi kaže E POSLIJE ŠKOLE SI MRTAV. I odu.
Okej, rendom nezzz lol.
Završi nastava, iziđem iz škole na ulicu i stvarno su me dočekali. ALI. Svatko ima svoje oružje. Rendom daske i batine, a jedan je imao nunčake.  :hiha:
Sljedećih desetak minuta su me tauntali  :hiha:, al na kraju ništa od toga nije bilo, naravno.
Samo su mi priprijetili da ako se još jednom upletem u njihove poslove  :hiha:, popit ću nož.  ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: nije_zvone - 14. Travanj, 2012., 14:57
@smaug: 2 slazene  :ave: to stvarno postoji ?  :ave: jer prije misec dana sam trča, počela me bolit slazena, pa me nakon nekog vrimena prestala bolit al me počelo bolit nešto slično na drugoj strani,,,,,


@IXY: znao sam da će to netko to reć i ispast će da ja izmišljam sranja,,,,  :wildboy:
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: progabbeing-ixy - 14. Travanj, 2012., 15:03
@zvone
Nisam tako mislio, tratinčice dragocjena. =(
=)
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: presveti - 14. Travanj, 2012., 15:11
u osnovnoj je bija jedan bucmasti dobrica. totalno neiskvaren ko malo dite.
i to nas je užasno živciralo pa bi ga stalno podjebavali i zadirkivali. ja možda i najviše. stalno bi ga lagano gura i govorija mu svašta,
samo da ga isprovociram da se mrdne i uzvrati mi. i par puta je, pa bi se svi smijali.
kad bi pretjerali, onda bi bili dobri prema njemu, u slučaju da nas odluči reći razrednici. pa onda sve ispočetka. čak smo ga i pratili poslije škole,
a uvik bi krenija u smjeru grada, suprotno od tamo di živi, pa bi prohoda pola grada i nastavija bi dok nebi odustali. svašta.
al bilo je zabavno, i nezzzzz, koliko znam lik je normalan danas, isti ko i prije je dobrica dosadna.

a ja sam i u osnovnoj i u srednjoj ima status redikula pa bi me često znali zbog toga zajebavat. al ne smatram to ničim ozbiljnijim. i ja sam njima vraća.
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: depresija - 14. Travanj, 2012., 15:13
Mislim da malo svi krivo gledate tu VREMENSKU dimenziju toga,, jer ono, te stvari se događaju svakodnevno ne samo JEDNOM, i djeca počnu misliti da zbilja JESU glupa, smrdljiva, nešto i da su bullyi u pravu. Ako već imaju nekakav karakter, opet ga grade na temelju tih događaja kao nekakvu drugačiju ekstremnu opoziciju svemu tome, što opet završi loše i pomalo tužno. (primjerice, glupi stereotipi o teretana ljudima)
U mojoj osnovoj nije bilo baš toga, ili barem ja nisam primjećivao. Znam da je u drugoj smjeni bilo puno više i puno izražajnije. Ono, sad kad razmislim, možda i jesam bio i žrtva i promatrač.. ali u nekakvim "normalnim" razmjerima, čisto da se naučim braniti jer sam poprilično naivan oko ljudi.
Ne kažem da zbog toga treba podržavat bulije. Onaj video što je dragster postao na prvoj stranici je zapravo užasno depresivan sa toliko dobrim krajem da se može pomisliti da se bulijing zbog toga "isplati". Al ono, što je s krcato djece koja nikad neće moći odgovoriti? I ono, uvijek se trudim ne pretjeravati oko zajebavanja. Čisto zato jer neki ljudi neke stvari uzimaju jako jako jako ozbiljno, a drugima se čine jako rendom.

U srednjoj je bila malo drugačija priča.. i iz razloga jer sam ja imao dosta velik REP u razredu, a nikad nisam bio za nezz, IDEMO MU OBJESTITI BICIKLU NA KOŠE pizdariije, a i manje više opet sam upao u MORALAN razred =), Najviše su profesori zapravo bili žrtve.. i mislim da je samo jedna ženska bila žrtva, ono, bila je jako debela, prema svima se ponašala OSORNO pa su je svi kao imali razlog mrziti i nezz. I danas kad gledam po facebooku kako ona zapravo misli na ta sranja kako "mora imati ludi život" i "mora biti zabavna" i kako "NE SMIMJEM BITI JADNA I MORAM IMAMT ŽIVOT" i kako joj se ništa ne smije reći jer će ona to vjerojatno krivo protumačiti znam da je i iz razloga što je bila sprdana u školi. Doduše, mi muški smo je na neki način i prihvatili bili, al ono, povjerenje u ljude=0. Nije samo radi toga u školi naravno, ali ono, sumnjam da nije pomoglo u tome.

I da u principu, moram priznati da sam Angela poprilično bullyao. :hiha: :wildboy: :hiha:
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: duksy - 14. Travanj, 2012., 16:43
E da, sad se sjetio kad je Vanja spomenia teretanu, apsolutno svaki tip kojeg znam da je bio žrtva bulinga u osnovnoj je u srednjoj upisa teretanu, ošiša kosu na ćelavo i upisa neku borilačku vještinu. Al svaki :)))
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: poison_ivy - 14. Travanj, 2012., 22:21
Ja sam ovaj topik zapravo otvorila samo zato da mogu s Vanjom razgovarati o ovome  :hiha: <3
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: [proGABBEing] SmaugX - 14. Travanj, 2012., 22:26
@smaug: 2 slazene  :ave: to stvarno postoji ?  :ave: jer prije misec dana sam trča, počela me bolit slazena, pa me nakon nekog vrimena prestala bolit al me počelo bolit nešto slično na drugoj strani,,,,,

Jedan u milijun,,, jesi li ti taj jedan??????? Realno nisi  :mrs:
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: Dragster - 14. Travanj, 2012., 22:34
slazena  :wildboy:
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: Blaster32 - 15. Travanj, 2012., 01:31
U osovnoj školi sam igrao nogač sa starijom ekipom i pola škole je bilo zaljubljeno u moju stariju sestru pa sam imao PROTEKŠN.
Uvijek sam si bio dobar sa svima pa sam rijetko kad imao sranja, a bio sam najmanji u razredu.
U vrtiću sam šefovao jer je naci odgajateljica imala tendenciju odabrat najdobrijeg klinca da čuva red dok je ona na kavi
a to sam skoro uvijek bio ja pa sam imao autoritet i frendače "policajce" koji su mi onda pomagali sterat šmrkavce u kut.

Još prije i za vrijeme vrtića gledao sam na ORF-u seriju "A-team" i jednom se posvađao s frendom pa sam inspiriran potezima glavnih
uloga u toj seriji, uhvatio frenda za majcu ispod vrata i udario ga šakom u glavu i poslao ga kući u suzama.
Mislim da mi i dan danas to zamjera, ne pričamo više, od nedavno.

Jednom su me dvojica zajebavala pred crkvom. Uzeli bi mi kapu i dobacivali bi se njome. I onda sam jednog od njih sljedeći tjedan
pratio kad je išao iz škole sa frendom koji mi je bio backup (majstor za pizdarije, danas policajac) skočio s bicikla i počeo ga udarat
nogom pod rebra.  Onda mi je prek drugog frenda iz razreda koji mu je bio susjed poručio da će me istuć il nešt,
al' to nikad nije napravio  :mrs:

Ostalo su bili onak dječji fajtevi, netko ti neš dobacuje pa popizdiš i onda se pohrvaš i tak to a kak sam uvijek bio mali i sitan tak sam
se uvijek tukao sa jačima od sebe ili barem u rangu sa mnom, nisam baš nailazio na slabije protivnike lol.

U srednjoj, u prvom razredu su se svi tukli onak, nevjerojatno nešt. Tu sam izbjegavao sve kolko sam mogao.
U drugom su se smirili svi. Al sam zato u selu imao problema tj. moja ekipa vs seljačine. To je trajalo godinu dvije, dok se ovi nisu
raspali i skoro međusobno potukli dok  je moja ekipa narasla na nekih 11-12 članova među kojima ima i kickboxera pa nas više nitko ne dira.

Prvi put batine popušio prije dvije godine ispred jednog kluba nakon koncerta kad sam išao branit frenda. Onak napala su ga trojica i ovaj četvrti
je stajao pored jer nije mogao doć na red pa sam se zaletio na njega, pao dolje i pušio solidnu porciju sve dok netko nije došao
i smirio ga.

Nagledao se dosta maltretiranja drugih, uglavnom su te žrtve bile rendom tardovi koje priroda nije baš obdarila pa su često stradavali jebiga.
Bilo je stvarno blesavih, onak frajer počne srat iz nekog razloga i popije batine, leži razbijen na podu, ustane se, podjebava opet i tako u krug
sve dok napadačima ne dojadi tuć budalu.
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: progabbeing-jadran - 15. Travanj, 2012., 04:29
dok  je moja ekipa narasla na nekih 11-12 članova među kojima ima i kickboxera pa nas više nitko ne dira.

 :hiha:
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: juli - 15. Travanj, 2012., 10:58
(http://3.bp.blogspot.com/-VCIEmgQxDcQ/T4oLd3inj0I/AAAAAAAASzM/2vxnhxcL3R4/s400/bully.jpg)
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: poison_ivy - 15. Travanj, 2012., 17:23
 :(
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: Garamel - 15. Travanj, 2012., 17:32
Ne znam danas vecina zeli da bude mangup i ta sranja. Do nekog 7 razreda sam imao lika koji mi je isao na nerve. Ono nije me udarao i to nego je trebalo biti sve po njegovom i onda sam vise pobudalio namlatim ga ko vola u kupusu i gotova prica. Onda je dosla srednja extra raja i to. Ali ono sto sam htjeo reci svi ti "mangupi" vec sada nemaju nista od zivota niti ce imati i oni nisu svjesni toga. A jbg mi koji ucimo i ne trazimo probleme, jednog cemo dana uspjeti, pa kada oni dodju u nase firme po posao bit ce a ti si taj jeli? Tebi nema posla xD


Sent from my iPad using Tapatalk HD
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: beaver hunter - 15. Travanj, 2012., 17:35
Sent from my iPad using Tapatalk HD  ;)

 ;) ;)
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: progabbeing-ixy - 15. Travanj, 2012., 17:35
A jbg mi koji ucimo i ne trazimo probleme, jednog cemo dana uspjeti, pa kada oni dodju u nase firme po posao bit ce a ti si taj jeli? Tebi nema posla xD

Koliko godina ti imaš? Više ili manje nego prstiju na desnoj ruci?
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: Garamel - 15. Travanj, 2012., 17:38
A jbg mi koji ucimo i ne trazimo probleme, jednog cemo dana uspjeti, pa kada oni dodju u nase firme po posao bit ce a ti si taj jeli? Tebi nema posla xD

Koliko godina ti imaš? Više ili manje nego prstiju na desnoj ruci?

18 why?


Sent from my iPad using Tapatalk HD
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: Yuri - 15. Travanj, 2012., 17:47
Nek mu netko vec jednom promjeni nick u Tapatalk il' neki kurac. Prokleto iritantno govno.
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: beaver hunter - 15. Travanj, 2012., 17:48
zao što razmišljaš ko 7-godišnjak kojemu se rekli da mora puno učiti jer neće se SMJEŠKIĆI dobivat sami od sebe...
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: Garamel - 15. Travanj, 2012., 17:56
Izvini te, ukinuo sam signaturu. Mislio sam da ne smeta nikome. Hahahahah rekli su oni meni to, ali pitanje je da li sam ih poslusao? Pa evo da vam odmah odgovorim. U skoli nisam neki streber, ucim samo kada imam test a opet imam solidne ocjene. Jedino sto ucim je oko racunara jer time se imam namjeru baviti i za sada mi ide odlicno. Bavim se web dizajnom ucim programiranje....
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: Pajko - 15. Travanj, 2012., 19:37
Izvini te

Izvini te

Izvini te
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: Garamel - 15. Travanj, 2012., 20:04
Izvini te

Izvini te

Izvini te

WTF???
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: Cole - 15. Travanj, 2012., 22:18
Pusti ih, malo su retajni kada im je dosadno.  :D
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: Garamel - 15. Travanj, 2012., 22:28
Primijetio sam :)
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: Garamel - 15. Travanj, 2012., 22:48
A jbg defaultni singature pa mi je ostalo nisam puno cacko oko toga :)
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: sajo - 15. Travanj, 2012., 22:51
Sad kad čitam ove vaše postove vidim da nisam imao skoro niti jedan jedini pravi fajt u osnovnoj školi (najviše jer sam jednostavno ignorisao sve provokacije). U prvom srednjem je bilo fajtova sa jednim iz razreda, ali to je sve bilo odmjeravanje snaga. Ne znam da li da žalim ili da se radujem zbog manjka ovakvog iskustva.

A i od nedavno treniram kick box, tako da me sada još više izbjegavaju što se tiče zajebavanja  :hiha:
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: Freddy - 16. Travanj, 2012., 00:28
ili te izbjegavaju jer si retaj koji trenira 2 tjedna i misli da je Žanklo Van Dam?
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: progabbeing-jadran - 16. Travanj, 2012., 00:48
:))))
Naslov: Odg: Namlatio sam ga ko pičku
Autor: Storm - 16. Travanj, 2012., 01:32
Sad sam se sjetio,,,,,,,,,,, Nezz baš reć slovo >R< kako spada pa je uvik bilo RIBA RIBI GRIZE REP DURRRR i glupih šema, al ono, ostao sam živ. nisu me prebijali al to je bio PSIHIČKI BULIJING
Welcome to the club  :hug :ementaler: