HCL.hr forum

Off-topic => Lajaonica => Autor teme: Troxzilla27 - 16. Lipanj, 2021., 23:56

Naslov: Preporuka auto osiguranja
Autor: Troxzilla27 - 16. Lipanj, 2021., 23:56
Pozdrav svima HCL-ovcima koji posjeduju automobil!

Prije nekoliko dana sam kupio Fiat Bravu 1.6 iz 2001. za više nego urednu cijenu. E sad, bliži se dan registracije te isto tako ću morati srediti i auto osiguranje. Malo sam laik oko te teme, pa bi uvelike pomogao koji savjet prilikom uzimanja obveznog auto osiguranja.

Naime, glavni faktor mi je cijena, a problem mi je što trenutno ne mogu na nijednom poslužitelju auto osiguranja vidjeti precizan izračun premije osiguranja. Naime, auto je još regan na starog vlasnika, mogu ja svakako unijeti njegove podatke, no to mi ništa na kraju ne znači pošto ne vozim auto 20 godina; ovo mi je ipak prvi auto.

Jesu li vjerodostojne treće strane? Čisto me zanima da ne gubim vrijeme, pošto mi registracija ističe u ponedjeljak, pa bi volio imati što više ponuda u što kraće vrijeme. Ipak radim skoro desetak sati dnevno te stvarno nemam volje za pozivanjem svakog individualnog osiguratelja da se još i njih naslušavam.
Eto, ako netko ima pozitivna iskustva s pojedinim auto osigurateljem ili s tim online uspoređivačima, pa ako bi htio podijeliti svoja iskustva, uvelike bih bio zahvalan.  :piva: