HCL.hr forum

Off-topic => Lajaonica => Autor teme: Dragster - 17. Ožujak, 2010., 11:38

Naslov: Stare knjige
Autor: Dragster - 17. Ožujak, 2010., 11:38
Jel znate možda gdje bih mogao "udomiti" gomilu starih knjiga, tipa udžbenika iz likovnog iz devedesprve i sličnih školskih udžbenika, radnih bilježnica (nekorištenih jeli)... Kako više ne igra prodaja mulcima, jer im se mijenjaju knjige tri puta tijekom školske godine, a u antikvarijatu su onako, meh, ne treba nam... A meni je jebeno žao bacati knjige u smeće. Nije mi do zarade, nego ono... Retardirano mi je bacat udžbenike  :wildboy:

I ono, pukla mi je polica u ormaru koliko sam ih naslagao. Bar 70 kila ima  :hiha2:
Naslov: Odg: Stare knjige
Autor: depresija - 17. Ožujak, 2010., 12:53
Jebiga, retardirano ali.. :wildboy: Stvarno, ne moš nigdi s njima nego negdje u podrum/garažu, a tamo zauzimaju prostor i vjerojatno neće nikad bit upotrebljene i.. .(

Razumijem te. Imam i ja u garaži i po ormarima pecto knjiga ono. Neke sam udžbenike proda doduše, al oću naći svoju čitanku iz prvog razreda. Ono, ne znam, djeluje skroz arhaično i izgleda ko da će sljedećim generacijama izgledati ko što nama sada izgledaju one kockaste torbe iz doba pionira.
 :wildboy: malo teže za pohvatati rečenica, al ae :(

I da, nekidan nešto gledam po garaži i naša sam knjigu koju mi je otac čita prije spavanja kad sam bija mali, Norveške narodne bajke. Taman sam se poradovao da ću opet pročitati, kad ono čitava knjiga na čirilici :hihi: :wildboy:
Naslov: Odg: Stare knjige
Autor: Dragster - 17. Ožujak, 2010., 13:03
 :wildboy:

Interneti su sjebali sve.  :wildboy:

Stvarno nema ništa bolje nego pronaći takvu nekakvu knjigu od prije krista isusa i prolistati, vidi se da ima neku vrijednost, sentimentalnu ako ništa. Oni požutjeli papirići, udarano na mašini za tipkanje, ono, osjećam se ko da igram neki RPG  :hiha:

 Ima moja baba dole u podrumu nekakve knjižurine koje su i u njeno vrijeme dok je jebavala bile stare, pa ono, ne znam gdje sa svojima. Bacit neću sigurno, jebiga.  :wildboy:
Naslov: Odg: Stare knjige
Autor: presveti - 17. Ožujak, 2010., 13:07
podavaj to negdi u sirotište ili u bolnice.
Naslov: Odg: Stare knjige
Autor: poison_ivy - 17. Ožujak, 2010., 15:06
možeš to prijavit na onu web stranicu razmjene udžbenika šta su ju sad u rujnu cijelo vrijeme po vijestima vukli

mijenjam knjige (http://www.mijenjamknjige.com/)
Naslov: Odg: Stare knjige
Autor: Dragster - 18. Ožujak, 2010., 01:15
 :hug :hug :hug