HCL.hr forum

Off-topic => Lajaonica => Autor teme: HyPo - 20. Travanj, 2020., 17:20

Naslov: Trazim Steam Kljuceve za Igre koje su maknute sa Steama
Autor: HyPo - 20. Travanj, 2020., 17:20
Procitali ste naslov znaci trazim kljuceve za steam igre koje su maknute sa steam. Nekima ove igre nisu vazne ali meni jesu posaljite mi poruku ako ima koji kljuc za igru koja je maknuta sa steama.
Naslov: Odg: Trazim Steam Kljuceve za Igre koje su maknute sa Steama
Autor: Wyzard - 20. Travanj, 2020., 23:22
Ako su maknute sa Steama, onda su i ključevi deaktivirani, tako da ti ta potražnja nema smisla.
Naslov: Odg: Trazim Steam Kljuceve za Igre koje su maknute sa Steama
Autor: HyPo - 21. Travanj, 2020., 01:38
Ima sacica njih kod kojih kljucevi jos valjalju samo treba traziti . moze se bez problema aktivirati samo treba naci .jer nije to lagan posao
Naslov: Odg: Trazim Steam Kljuceve za Igre koje su maknute sa Steama
Autor: Raskoljnikov - 22. Travanj, 2020., 12:18
Može se u većini slučajeva naći jer ključevi u većini slučajeva vrijede. Osim ako ih naravno netko nije već iskoristio. No, ovakva potražnja je u većini slučajeva skupa i neisplativa. Primjerice Mafia 1 koja je dugi niz godina bila uklonjena sa Steama i koja je postigla veliku cijenu kod prodavača je na kraju bila vraćena na Steam. Evo i sad se može kupiti po punoj cijeni od 10 Eura. Doduše ako se ne varam za Mafiu je bilo riječ o Steam Giftu, a ne ključu.

Samim tim uvijek postoji rizik i za druge igre da budu vraćene. Osim se ako baš nađe povoljno je drugi par rukava.  Teško ćeš ovdje nekoga naći da posjeduje ključeve za igre koje su maknute. Preporučio bih ti da posjetiš strane portale za razmjenu igara gdje je veći broj ljudi, a i veća šansa da nekoga nađeš.

Prey (2006) se mogao kupiti za svega par eura na stranicama kao što su g2a i Kinguin. Možda još može.