HCL.hr forum

Upiti i savjeti o tehnologiji => Softver i internet => Internet i umrežavanje => Autor teme: Glupanoid - 23. Travanj, 2015., 23:56

Naslov: Internet posluzitelji
Autor: Glupanoid - 23. Travanj, 2015., 23:56
Ne vidim neku temu, ako ima postojeca neka spoji admin slobodno.
Kratko i jasno me zanima vase stanje i kako stojite sa racunima internet posluzitelja.Pogodno je tj. trebao bi biti paket telefon+internet+tv.
Zelim se prebaciti,istice mi ugovor sa tcomom i ne znam jel tako samo meni, ali dolaze mi jako veliki iznosi cca 450 - 550 kn za ovo troje, a receno je drugacije bilo kao prica 350 kuna neki paketi ovo ono.Znaci bajke i zelim se sada prebaciti nije da ne valja usluga je super s internetom sam imao mozda jednom problema tipa tjedan dana i sve je onda radilo, ovo ostalo sve 5, ali sad se zelim prebaciti zbog para.500 kuna danas nije malo i ako ima neka akcija da sve to za 300 kuna dobijem zasto bi placao 200 vise.
Vidim razne ponude iskona,optima telekom i ostale stvari pa me zanimaju vasa osobna iskustva i paketi koje predlazete.
Znam da je maxtv skoro jedini koji ima onaj veci paket sa arena sportom i da ostali posluzitelji to vecinom nemaju, ali to ni nije toliko bitno.Za internet mi je bitno da je flat neka osnovna brzina,telefon ako ima neka tarifa nekih minuta nadam se da ima i tv da ima osnovne program + barem pola od ovoga kaj ima max tv bit cu sretan (discovery,fox tv,cinestar tv...)