HCL.hr forum

Technology => Internet i umrežavanje => Autor teme: kikson123 - 26. Listopad, 2015., 14:50

Naslov: NAT3 na PS4
Autor: kikson123 - 26. Listopad, 2015., 14:50
Molim vas da mi netko pomogne, već danima pokušavam riješiti problem s NAT 3 konekcijom za PS4.
Zamijenili su mi ruter i stavili ovo smeće od Thomsona     TG782  ( Tcom ionako ima samo smeća) i više nikako ne mogu dobiti NAT 2, sve sam probao,pročitao sve što sam našao na netu,zvao TCOM koji mi je udredno rekao da oni blokiraju otvaranje portova na ruteru- na pitanje ZAŠTO ne znaju odgovoritI niti na pitanje zašto im plačam račune isto neznaju odgovor a stvarno ne znam ni ja),
 probao sam stvarno sve  a ne vjerujem da je to nemoguće napraviti i mora postojati netko tko je pametniji od TCOM tehničke podrške koja (neću dalje komentirati da me ne bi odmah izbacili sa foruma)
Gameri molim vas pomoć
Naslov: Odg: NAT3 na PS4
Autor: Hrv4tin4 - 26. Listopad, 2015., 14:54
Zahtjevaj da ti omoguće DMZ mod.
Tada je router potpuno otvoren i nemaš uopće iše problema s portovima.
Pogledaj na googlu za svoj model routera jer ga možda možeš i sam omogućiti.

I nisi napisao ništa što si konkretno napravio... Jesi stavio statičnu lokalnu IP adresu za PS4? Ako jesi za DMZ ju moraš maknuti i staviti da ti sve postavke vuče automatski.
Naslov: Odg: NAT3 na PS4
Autor: kikson123 - 26. Listopad, 2015., 15:03
Stavio  sam statičku IP,probao manualno otvoriti portove jednostavno ne radi iako sam se ulogirao u ruter kao administrator.
Naslov: Odg: NAT3 na PS4
Autor: kikson123 - 26. Listopad, 2015., 15:06
Da li misliš da bi mi to trebali napraviti (dmz) i da će tehnička u Tcomu uopče znati šta tražim
Naslov: Odg: NAT3 na PS4
Autor: Hrv4tin4 - 26. Listopad, 2015., 15:07
Dobro, računaj da to nikada nije onaj pravi Adiministrator acc sa svim ovlastima.
Znači povezao si sve te portove s tom jednom IP adresom? Ako ih ne povežeš s tom adresom na kojoj ti je PS4 onda je to kao da nisi ni otvarao portove.
Jesi probao omogućiti Upnp? I također jesi li probao bez njega da li radi?

I na kraju jedini izbor, ako ti ovo drugo ne radi, je DMZ.
Naslov: Odg: NAT3 na PS4
Autor: kikson123 - 26. Listopad, 2015., 15:12
 probao sam sve što si naveo sa svim portovima potrebnim za ps4, probati cu opet sa iskljucenim upnp jer više nisam siguran da li sam probao i sa isključenim i ukljucenim
Naslov: Odg: NAT3 na PS4
Autor: Hrv4tin4 - 26. Listopad, 2015., 15:14
Probaj još tako, jer kod frenda je Upnp stvarao probleme.
On nije na HTu, ali mu je sve proradilo tek kada smo stavili DMZ + isključen Upnp. Čak DMZ s uključenim Upnpom nije radio.