HCL.HR

Optima = balegarski internet

  • 17 Odgovora
  • 2843 Hitova
Odg: Optima = balegarski internet
« Odgovori #15 : 12. Ožujak, 2019., 20:03 »
Dnevni podsjetnik da je Optima užas od usluge.

Odg: Optima = balegarski internet
« Odgovori #16 : 18. Ožujak, 2019., 09:54 »
Meni radi ok samo nabavih android box i u vrijeme spice nedjelja 14h do 20 h nebi otvorio a kamoli pokrenuo nesta, pokrenem speedtest oklin i brzina je dobra 10-12mbs.
Zovem korisnicku sluzbu i kaze mi lik da sam 2km od centrale i da nemogu imat bolji int i da su mi vrijednosti ok
15mbs dowload i 8.1 db i da ce probat spustit na 13.8mb i da se podignu ti db
Optima je u pitanju. Brijem da me pati pucanje veze, romjenio sam ruter onaj novi uspravni imam kabel od rutera do gore na stupu novi i sad nisam doma  neznam kako je budem vidio za vikend.
Otisao na stranicu iskona i oni mi daju maks 10mb na mojoj lokaciji. Uzeo sam ruter vipov na probu onaj kaj se steka ali taj je gori signal od optime.
I na kraju ove kobase
Sta da radim da idem na ht big bosa ili da uzimaam npr tele2 pokucni ili ne vrijedi nista posto sam 2km od centrale

Odg: Optima = balegarski internet
« Odgovori #17 : 10. Svibanj, 2019., 17:26 »
Ne bih se mješao u Optimu ali slične probleme sam imao s Tele2 srecom sve na vrijeme sam raskinuo i od onda vec jedno 4 godine imam Bnet(A1) s kojim nemam nikakvih problema.

Uvjerio sam se u svojim ali i tudjim iskustvima da često u službi za korisnike pa i u tehničkim službama rade idioti bez znanja, pokrića i vjerovatno bez ikakvog iskustva.

Nebitno toliko to, žalosno je u kakvoj državi živimo gdje je velikim firmama omoguceno da sve unutar zakonskih granica ne isporučuju obećanu uslugu, brzine, a svojevrsno manipuliraju cijene često bez pokrića ili obavijesti krajnjem korisniku, naravno sve im je to zakonski dozvoljeno. Žalosno da stvar poput interneta koja se u svijetu smatra skoro pa normalnom životnom potrebom kod nas se smatra suhim zlatom, otvorenim tržištem koje je otvoreno za naivne i često tehnički nepotkovane korisnike koje onda spomenute firme itekako izmuzu za lovu zbog njihovog neznanja. Istina slažem se s onom  ako nisi čitao tko ti je kriv osim tebe to što si kupio, ali žalosno je da je potrebno toliko "pravnih" koraka po točno redoslijedom određenim smjernicama da si sve mislim da ce ubuduce trebati odvjetnik za mizerni prekid tarife.

Svaka čast Hrvatina na svim navedenim koracima, ali vjerujem da jednom najobičnijem korisniku dodje muka kad vidi sto sve mora učiniti a ne njegovom krivnjom nego krivnjom onih koji stalno obećavaju brda i doline a nikada ih ne ispune.

Također žalosno je da zapravo Zagreb i par velikih gradova imaju pravu pokrivenost mreže, sve ostalo je prilično zakurac i dalje u sukobima firmi čije je čije i tko ima koncesiju da iznajmi kome.

O jebenim ovrhama, sudskim troškovima necu ni počinjati.
To je žalosna priča sama po sebi.

Žalosno je koliko smo ubijeni kao mali narod i malo "ljudi"
Ovrha od 300 kn neplačenog računa za jebeni internet sa sudskim troškovima lako naraste na 1k, 2k kuna a nemoj to podmiriti blokiraju ti račun i uzmu pare. Nemoj imat račun, pusti godinu dvije i imaš veliku šansu izgubiti sve.

zapamtite da je u ovoj sep jami od države 300kn neplačenog računa tele 2 velik zločin kojeg se svaki čovjek treba stiditi. Pokrast milijune i pozatvarat firme s tisućama i tisućama kuna dugova, nece biti kažnjeno. Zakon je tak narihtan. Pomirite se s tim. Da ne velim otac od jako dobre frendice je napravio istu stvar. Prije smrti prebacio firmu na kćer, ona je postala direktor i nakon toga proglas stečaja. Stotine ljudi kojima nisu isplačene plaće ? Ko ih jebe. Ima od toga već puno a dan danas frendica je direktor firme koja samo postoji na papiru, dugovi su i dalje tu jer se namju odkud naplatiti a nitko nije niti bu vidio lipe.
Odvratno :(

Zato i jedva čekam da odjevbem što dalje iz ovog smeca zvanog prevara...pardon Hrvatska  :kava:
« Zadnja izmjena: 10. Svibanj, 2019., 17:33 malimicek »
Lista odigranih:2014,2015,2016,2017

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21