HCL.HR

League of Legends Turnir

  • 1 Odgovora
  • 40487 Hitova
*

eQee

  • *
  • 43
  • Gaming
League of Legends Turnir
« : 13. Ožujak, 2016., 17:18 »
Ovako, kao što sami naslov kaže riječ je o LoL turniru. No ne bilo kakvome.
Riječ je o tome da razmišljam napraviti turnir da bih svatko mogao igrati na svojem vlastitome računalu, tako da ima najbolji osjećaj za igru. Plan je bio da svatko donese svoje računalo. I to stoji, večina je spremna ponjeti svoju opremu. No sad je nastao problem. Kako to sve povezati na internet jer riječ je o 20 računala što bi značilo da mogu igrati 4 Tima istovremeno. Samo problem je u tome Šta ne znam kako sve to povezati na internet, jer nemam 4 interneta. ima samo jedan od Download 50MB/s Upload 10 MB/s Što mislim da je dovoljno.
Ili možda da se sve spoji na Lan pa tako nekako da se to odvija kao nekada CoD2. Ako taj način postoji uopće, ako postoji molio bih da mi se to pojasni.

*

eQee

  • *
  • 43
  • Gaming
Odg: League of Legends Turnir
« Odgovori #1 : 20. Ožujak, 2016., 20:50 »
Uspio sam naći sve i sve radi kako treba. pa evo da podijelim to i s vama. ako koga bude zanimalo pa da ima sve na jednome mjestu.
Za tu investiciju računajte da vam treba oko 3000kn minimalno. to je prvo šta vam treba ako planirate raditi neki manji privatni lol kup.
Prije svega treba vam jako, ali stvarno jaki internet. za šta budete izdvojili dosta novca da vam to Operater omogući na par dana, uz to da naravno imate optiku. zatim treba vam kao prvo računalo koje bude služilo za Stream, ako to planirate. ako ne opet bude služilo kao promatranje Meča, nakon toga računala sljedi razdjelnik "swicher" sa preko 10 ulaza za računala, jer vam treba za 5 računala s jedne 5 s truge strane, internet ulaz, te streaming računalo.  I naravno za to sve trebaju vam ista računala ako planirate ozbiljnije računalo. jer rijetko tko hoće nositi svoju opremu. a i nemaju svi ista računala tako da bih tu nastala svađa...
Ukoliko ima tko kakvih pitanja slobodno pitajte.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21