HCL.HR

League of Legends

  • 1908 Odgovora
  • 564097 Hitova
*

PhSxX!

  • ***
  • 871
  • You see
Odg: League of Legends
« Odgovori #1215 : 22. Kolovoz, 2014., 17:58 »
Do sad je samo nekoliko igrača krivo banano i kad su se žalili Rito im je hvratia račun i da javnu ispriku.

Ovo nije istina. Imas neki source? Riot se nikad nije nikome ispricavao.

@fuker Ako tebi pukne internet konekcija i dobijes ban nemas se pravo zaliti. "Nije moja krivica kme kme", da frajeru, mozda ti nisi namjerno izasao iz gamea ali izasao jesi i zbog tebe je netko izgubio, tako da ono, JE tvoja krivica. I ovaj tvoj frend mozda izlazi iz gamea zadnje dvije minute pa mu se ne broji kao leave vec obican defeat.

Ne postoji nikakva skripta koja prati chat, sve se gleda po reportovima. Ako u razmaku od 10 gameova dobijes svaki game barem jedan report za language, dobivas suspenziju chata - nikada ban OSIM na jednodnevnoj iznimci koja je bila uvedena kao pokus. Taj dan su svi igraci koji su koristili rasisticke slurove dobili automatski ban na 14 dana. To je bio test za uvodjenje te mehanike u report sistem.

Isto tako osim za report za leaving the game/afk mozes dobiti ban pomocu dobrog prijatelja Leaverbustera, koji te autobanna nakon odredjenog broja leaveanih gameova. Na primjer, ako imas odigranih 1000 gameova, i jednom leaves, neces dobiti ban. Ali ako imas 100 gameova i leaves mozda ti on ipak prijeti - 2 za redom i suspenzija nastupa odmah i puno je zustrija, max je 30 dana cini mi se.

Jedine 2 stvari za koje se mogu dobiti permabanovi su Elo boostanje i Leaveanje. Prije se moglo i za generalan toxicity (vidi 9inchnails) ali maknut tribunal maknut ban.

@snowblind nije bahatost moj problem, problem su debili koji ne razumiju da ovo nije topic u kojemu se venta o izgubljenim gameovima, kao sto ne postoji nacin na koji ce iz bronze 3 ranka dospijeti u challenger preko noci. Isto tako, govoris meni da ne znam normalno komunicirati no ipak je to moje "bahato" spustanje bolje od naprosto krivih informacija i zaglupljivanja drugih igraca u ovoj temi.

Ne, ljudi, ne slusajte nekom pro igraca kad vam kaze da je zilean mid trenutno OP, jer cete failati i biti ugodno silovani od jedne LeBlanc ili Zeda. Igrajte onako kako vama pase, ne ometajte tudju igru i GG. Sve ostalo je sreca, i ja sam jednom bio u Elohellu i sam sam se izvukao van grindanjem sa jednim AD Carryem.

Ako vec zelite tajnu za vadjenje sebe iz bronce, evo vam je noobare. Izaberi jednu ulogu, izaberi champa koji je dobar u 1v1 brawlanju, i igraj ga sve dok ga ne nerfaju.

To je sve od mene, pozz.
If the brain were so simple we could understand it, we would be so simple we couldn't.

*

snowblind

  • Suradnik
  • ******
  • 9339
Odg: League of Legends
« Odgovori #1216 : 22. Kolovoz, 2014., 18:20 »
A tko si ti da imaš pravo nekog nazivati debilom? Ajd se malo spusti na zemlju, a ako ti smeta to što netko plače ovdje kada izgubi onda postoji rješnje. Nemoj zalaziti u temu i sve će bit ok.

Ako netko želi postati video gdje neki pro-ultra-uber ili koji god naziv igra neka ga stavi. U slučaju da to netko i pokuša pa fejla i dođe ovdje plakati, onda mu se može objasiti što je krivo radio, odnosno da ne razumije taj stil igre. I da, bolje je na normalan način objasniti greške, nego bit bahat. Nitko te ne tjera da dolaziš ovdje, a opet si nula pomogao jer kada napišeš da uzme jednog heroja koji je dobar 1vs1 nisi rekao baš ništa.
« Zadnja izmjena: 22. Kolovoz, 2014., 18:28 snowblind »

*

Shicko

  • ***
  • 851
Odg: League of Legends
« Odgovori #1217 : 22. Kolovoz, 2014., 18:35 »

Ovo nije istina. Imas neki source? Riot se nikad nije nikome ispricavao.

http://forums.na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=49229339#49229339


Ne postoji nikakva skripta koja prati chat, sve se gleda po reportovima. Ako u razmaku od 10 gameova dobijes svaki game barem jedan report za language, dobivas suspenziju chata - nikada ban OSIM na jednodnevnoj iznimci koja je bila uvedena kao pokus. Taj dan su svi igraci koji su koristili rasisticke slurove dobili automatski ban na 14 dana. To je bio test za uvodjenje te mehanike u report sistem.
Kažeš da nema skrpite onda kažeš da se dijelia ban samo za rasističke ispade, kako ako nema skripte?

Molia bi te da drugi put prije nego me nazoveš lažovom progluglaš i razmisliš o tome šta pišeš.

*

PhSxX!

  • ***
  • 871
  • You see
Odg: League of Legends
« Odgovori #1218 : 22. Kolovoz, 2014., 18:52 »
@shiko To nije bila formalna isprika od Riota, vec od jednog zaposlenika u Riotu koji se na forumu ispricao clanu i liftao ban jer ga je ovaj za to molio. Uostalom ban je dobio zbog reportova, a ne jer ga je Riot iz inata banao iz cista mira.

A sad ovo za rasizam. Dobivali su autobanove jer su taj dan reportovi bili reviewani. Naravno, ne 100% njih ali postotak onih koji su bili reportani je bio reviewan za rasisticke slurove i zatim bannan, rucno.

Tako da, ti prvo guglaj ili jedna alternativa prestani biti glup.

@snowblind Kao prvo, cinjenica da igram League vec skoro 3 godine i da imam preko 2 tisuce odigranih gameova mi daje pravo da im ispravim pogreske, jer ih sami sigurno ne budu rijesili. Mozda ih nisam trebao nazvati debilima ali mi nije nimalo zao.

I s tim da uzmu jednog championa koji moze dobiti 1v1 fight sam rekao ama bas sve. Lee sin ne prima sranja od nikog early game jungle osim mozda Elise ili nekog iskusnog Udyra/Jaxa. Ako pak Lee Sin u jungleu sretne jednog Nautilusa ovaj moze komotno stisnuti S i pricekati da se Lee Sin zadovolji friskim buff refreshom. Isto vrijedi i na topu. Level 6 Garen ili Trynda mogu 1v1 unistiti skoro bilo kojeg drugog Topera ako nisu hendikepirami farmom. Ne znam sto tu nije jasno lol
If the brain were so simple we could understand it, we would be so simple we couldn't.

*

snowblind

  • Suradnik
  • ******
  • 9339
Odg: League of Legends
« Odgovori #1219 : 22. Kolovoz, 2014., 19:27 »
Bahati frajeru ti nisi nikome ispravio pogreške i još jednom prestani s vrijeđanjem i spusti se na zemlju. Zatim probaj razmisliti koliko novim igračima koji još nisu ni upoznati sa svim herojima znači uzeti nekoj jačeg heroja na topu i igrati 1vs1. Pogotovo ako mu ne znaju mehaniku niti farmati.

Da, Garen je lagan za igranje, ali isto tako može gadno ispušiti ako ga ne zna igrati. I zatim spominješ uzimanje Lee Sina i odlazak u jungle koja je jedna od težih pozicija, pogotvo nekome tko je tek došao do 30 lvl. Hoćeš vidjeti kako se pomaže drugima. Idi pročitati postove od Xplosiva.

I ako još jednom vidim da ideš nekog makar i suptilno uvrijediti, brisat ću ti postove, a ako ti se ne sviđa moj način rada, slobodno se žali adminu.

Odg: League of Legends
« Odgovori #1220 : 22. Kolovoz, 2014., 19:49 »
" Level 6 Garen ili Trynda mogu 1v1 unistiti skoro bilo kojeg drugog Topera ako nisu hendikepirami farmom"

Ja sam početnik ali ako igraš Ryze protiv Garena sigurno dobivaš, jer garren je mele, a sa Q od prve sekunde možeš sa 2 udarca ga otjerat turretu i uzeti farmu.
Trynda je dosta zeznut jer ima undying rage, ali Garren mi je osobno jedan od najglupljih champova i najlakših protivnika.



Odigrao ja prvu ranked, najgori mogući početak, imam si poredane champove sa kojima inače igram. Ryze > Katarina > Yasuo > Jax > Master YI

I kud zavraga meni banaju prva 4, a sa Masterom nisam dugo igrao i ostane mi support jer su oni odlučili 2 top i neće pustiti mene da junglam.
I tako mi gubimo po killovima i srušimo im 4 turreta a oni nama niti jedan, ne znam kako smo uopće uspjeli kad smo svi jadno igrali.
I ja se fino nafarmam i gle čuda piše mi "Attempting to reconnect". Probam izaći i ući 3 puta i ništa, od bijesa isključim sve iz struje i modem od interneta i ponovo uđem i otvori mi profil, nigdje nema da sam igrao ranked, niti u match history niti da sam odigrao placement rundu.

Drugim riječima, jebe lud zbunjenog.. :fpalm:
"Keep that hair short, Clem."

*

PhSxX!

  • ***
  • 871
  • You see
Odg: League of Legends
« Odgovori #1221 : 22. Kolovoz, 2014., 20:04 »
Ja ti kazem tko je jak, a ti ga usporedis sa njegovim najjacim counterom nezz
If the brain were so simple we could understand it, we would be so simple we couldn't.

*

Fuker

  • **
  • 153
Odg: League of Legends
« Odgovori #1222 : 22. Kolovoz, 2014., 20:13 »
Sto se tice mog bana nemam  volje sad im pisat i trazit razloge jer sam ga dobio sam na jedan dan tako da nije problem,a u koliko dobijem opet koji bezveze ko ovaj onda cu se bome zalit. I da,nije do mog neta jer sam nedavno dobio novi router i postavke i internet radi bez problema i kad nisam mogao u igricu pogledo sam mrezu i bilo je sve normalno i google je radio  bez problema tako da 99% sam siguran da nije bilo do mene.

@PhSxX ti si svarno neviđeni mentol. Ako vec tolko dugo igras LOL i dajes komentare i "savjete" kakve dajes onda stvarno imas jebacki problem. Tvoji postovi su nabijeni "prepametnim" komentarima i negativom da mi ekran na mobitelu oce popucat kolkom negativom zrace tvoji postovi. Vec ako si toliko nacitan o igrici pa daj napravi neki video i poduci nas jadne noobove da i mi budemo tolko dobri i postanemo chat trolovi i smurfnjare! Amen!



Odg: League of Legends
« Odgovori #1223 : 22. Kolovoz, 2014., 20:18 »
Ja i Draven pushali super bot,Gnar i Xin nafidali Tryndamerea strašno,Temmu išlo solidno na midu.Al toliko se iživciram kad npr Xin nafida top i onda dođe meni nafidat bot i gg,izgubimo a išlo nam je super.Al šta češ.
http://matchhistory.eune.leagueoflegends.com/en/#match-details/EUN1/924616676/42208835
Konfa:
AMD FX 8350 4.0ghz 16MB Cache
MSI R7 370 Gaming 4GB
Gigabyte Ultra Durable Motherboard 970A-DS3P
Power Supply CoolerMaster RS-600W-ACAB-M4
Kingston SSD 240GB
HDD Toshiba 500GB
Cooler za CPU Katana 4
DVD Čitač Asus
Kučište MS Dragon
3D Mark Score: http://www.3dmark.com/3dm/8570946

*

Shicko

  • ***
  • 851
Odg: League of Legends
« Odgovori #1224 : 22. Kolovoz, 2014., 20:20 »
@shiko To nije bila formalna isprika od Riota, vec od jednog zaposlenika u Riotu koji se na forumu ispricao clanu i liftao ban jer ga je ovaj za to molio. Uostalom ban je dobio zbog reportova, a ne jer ga je Riot iz inata banao iz cista mira.

A sad ovo za rasizam. Dobivali su autobanove jer su taj dan reportovi bili reviewani. Naravno, ne 100% njih ali postotak onih koji su bili reportani je bio reviewan za rasisticke slurove i zatim bannan, rucno.

Tako da, ti prvo guglaj ili jedna alternativa prestani biti glup.


Riot Lyte je službeni glasnogovornit riot games-a na njihovom formum, ako on napiše da u Riotu brišu dupe kožom slatkih malih ugroženih sisavaca to je službeni stav Riot-a sve dok ga oni ne opovrgnu, a ako im se pridaje ikakva doza profesionalne kompetentnosti onda i nakon toga.

Dnevno igra oko 7 000 000 igrača, brojka iz 2012 tako da vjerovatno i više, to znači da je dnevni MINIMALNO 700 000 game-ova, recimo da u pola njih se pojavi po 1 report to je 350 000 reportova za koji ti smatraš da neradi skripta nego da ljudi ručno pregledavaju miljarde linija chata?

Takve skripte se koriste u SVIM popularnim mp igrama koje imaju report sistem (LoL čak ima i jedan od najdetaljnijih), ako misliš da je išta drukčije onda nisi upoznat sa osnovama rada u takvim firmama tako da nisi kompetentan da me zoveš lažovom i glupanom.

A šta se tiče tvojih stavova o dobrim champovima, po Garenu sere bilo tko sa poke-om, ako Lee ne pogodi q early će ga pobjedit i Soraka jungle, Trynda je champ koji nema šta tražit u fightu pije nego šta kupi iteme, a to nije na lvl 6. I to nisu moja mišljenja, to je trenutačno stanje tih champova u odnosu na ostale, siguran sam da ti sa svojih 2000 game-ova to razumiješ.  Ne postoji champ koji pobjeđuje lane, niti ima champa koji je free win u svakoj situaciji.

Mislim da bi od tebe bilo najpoštenije da se ispričaš forumu i poklopit ušima prije nego šta ovo pređe u nešto sa trajnijim posljedicama.

*

Fuker

  • **
  • 153
Odg: League of Legends
« Odgovori #1225 : 22. Kolovoz, 2014., 20:22 »
" Level 6 Garen ili Trynda mogu 1v1 unistiti skoro bilo kojeg drugog Topera ako nisu hendikepirami farmom"

Ja sam početnik ali ako igraš Ryze protiv Garena sigurno dobivaš, jer garren je mele, a sa Q od prve sekunde možeš sa 2 udarca ga otjerat turretu i uzeti farmu.
Trynda je dosta zeznut jer ima undying rage, ali Garren mi je osobno jedan od najglupljih champova i najlakših protivnika.



Odigrao ja prvu ranked, najgori mogući početak, imam si poredane champove sa kojima inače igram. Ryze > Katarina > Yasuo > Jax > Master YI

I kud zavraga meni banaju prva 4, a sa Masterom nisam dugo igrao i ostane mi support jer su oni odlučili 2 top i neće pustiti mene da junglam.
I tako mi gubimo po killovima i srušimo im 4 turreta a oni nama niti jedan, ne znam kako smo uopće uspjeli kad smo svi jadno igrali.
I ja se fino nafarmam i gle čuda piše mi "Attempting to reconnect". Probam izaći i ući 3 puta i ništa, od bijesa isključim sve iz struje i modem od interneta i ponovo uđem i otvori mi profil, nigdje nema da sam igrao ranked, niti u match history niti da sam odigrao placement rundu.

Drugim riječima, jebe lud zbunjenog.. :fpalm:

E vidiš zbog iste stvari sam ja dobio jedan dan ban-a. Hoces se vratit u igru,a ne mozes,ne dopustaju ti reconnect,nego moras kompletno ugasit LOL,ponovno se logirat i tek onda mozes nazad u igru i to ako imas srece,ako ne onda sve gasi pa ponovo.


Edit: Pobjedio svoj prvi promo i iz Gold 5 preskocio u Gold 3 :D
« Zadnja izmjena: 22. Kolovoz, 2014., 21:47 Fuker »

Odg: League of Legends
« Odgovori #1226 : 22. Kolovoz, 2014., 22:25 »
Kupio sam Rammusa i trenutno junglam ko velik, izvuko sam zadnji gejm ko iz pi***. Mislim da ce me taj chemp izvuc iz bronze :) Barem se nadam!!!!

*

Shicko

  • ***
  • 851
Odg: League of Legends
« Odgovori #1227 : 23. Kolovoz, 2014., 02:58 »
Ovaj game moran podijelit, prvi sa novom nidom, protivnički tim je bia nevjerojatno dobar s obzirom na to koliko nam je dobro išlo od samog početka, da su pobijedili u early game-u neznam kako bi prošlo, ali sam poprilično siguran da bi izgubili.
http://matchhistory.eune.leagueoflegends.com/en/#match-details/EUN1/926029187/27720044

Odg: League of Legends
« Odgovori #1228 : 23. Kolovoz, 2014., 06:17 »
Hmmm nevjerovatno dobar?? Neznam nisam gledo gejm ali dosta da pogledam blitza i neke stvari mi postanu jasne. Early game ako imas normalnog adc-a i supp to je win protiv takvog bota!!

*

PhSxX!

  • ***
  • 871
  • You see
Odg: League of Legends
« Odgovori #1229 : 23. Kolovoz, 2014., 10:31 »
@shicko
1. Lyte nije nikakav "glasnogovornik Riota", nitko nije osim Phreaka. Lyte je jednostavno glavni social system dizajner i on je daleko od ikakvog glasnogovornika i nije bog i batina na forumima. On je njima u stvari isto sto je Snowblind na HCLu s razlikom da je Lyteu to full time posao. Osim lijepe ikonice i titule on na forumu ne predstavlja nista drugo, ali ima sposobnost editati teme (Lyte, jel).

2. Nisam rekao da se svi reportovi pregledavaju rucno, vec sam rekao da su se na JEDAN DAN reportovi pregledavali radi rasizma, i to ne svaki report nego nekolicina odabranih reportova koji su se odnosili na language. "Skripta" je sistem koji bana ljude ako dobiju puno reportova u kratko vrijeme, osim sto ih ne banna nego im dodjeli chat suspenziju. Za leave / AFK je pak drugacije gdje dobivaju ban i za reportove ali i tako sto Leaverbuster (googlaj ako ne mozes shvatiti sto je to) detektira njihov leave i time ih automatski bana.

3. O championima. Po Garenu ne sere nitko osim Nidalee i Ryzea koji u low-elo gameovima poput tvojih nisu cest prizor. Svakog castera ili cak bruisera koji se oslanja imalo na spellova pretvori u kripla koji moze gledati dok se ovaj ne izvrti po njemu i dovrsi ga ultom, koja je za top savrsena.

Niti jedan dobar Lee Sin nece promasiti Q, to sto ti nemas dovoljno ruka-oko koordinacije da pogodis jedan jedini skillshot ne znaci da je on tezak za igrati ili da je los jer je on jedan, ako ne i najbolji jungler trenutne, a i prosle sezone. Dalje, i da si vec dovoljno nesposoban da NE pogodis Q, on je i dalje jaci od drugih junglera jer ima passive koji mu daje attack speed, ima shield / lifesteal + spellvamp combo I JOS NA TO ima AOE E koji slowa na drugom castu. Svaki spell koji casta, pa i drugi cast mu daje attack speed i refunda mu energy. Prema tome nemoj mi davati savjete o championu kojeg mainam vec godinu dana u jungleu i kojeg ti nisi vjerojatno nikad ni igrao.

Trynda nema sta traziti dok ne kupi iteme? Najgluplja stvar koju sam ikad cuo. Nije rijetkost da trynda dobije first blood u prve 3 minute igre zbog svojih critova koji nisu tako ocekivani niti predvidljivi. On na topu moze BAS I BEZ ITEMA ubiti nekog za kim kasni za 2 levela, jer mu ulta dopusta da po njemu unloadaju jos 3 dodatne sekunde dok on chunka 400 Hpa po hitu sa svojim critovima. Isto tako ima Q da se spasi od kakvih DOTova. Isto tako, i ovdje si izgubio raspravu jer jednostavno ne znas igrati, ali to naravno nije moj problem. I ne, ne postoji champ koji je free win na bilo kojem laneu ali postoje championi koji su u svakom pogledu jaci od drugih i naprosto bolji pick.

4. I secer na kraju, tvoja opaska, i zahtjevanje da se "ispricam forumu" jer jos jednom dokazujem da sam bolji od tebe i da govoris raznorazne lazne informacije koje samo stete drugima. Tako da tebi predlazem da prvo izadjes iz bronce pa da tek onda seres po cinjenicama. Govorim cinjenicama jer ovo sta ja pisem nije moj osobni stav, vec je to stanje igre, koju ti ocito  ne znas igrati. Ali zbog toga se ne mogu ljutiti na tebe, svi smo mi jednom bili losi, samo sto sam se ja izvukao iz toga, i naucio sam. I ti ces za koju stotinu gameova, ali za sad ti je bolje da se, citiram, "poklopis usima".

I zadnje, kako bi moji postovi presli u nesto sa "trajnim posljedicama"? Hoces li mi ti uruciti ban, ili mozda obrisati postove?

Post skriptum upucen Snowblindu, pazljivo sam pregledao post da vidim da nebi nasao neki izgovor da ga obrises, niti jednom nisam nikoga uvrijedio i jednostavno nemas razloga da obrises kvalitetnu raspravu, bar s moje strane. A ako sam mu vec i rekao da ne zna igrati to nije nikakva uvreda vec jednostavno cinjenica.

pozz
If the brain were so simple we could understand it, we would be so simple we couldn't.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9