HCL.HR

iPhone ili android?

• 73 Odgovora
  • 18298 Hitova
iPhone ili android?
« : 05. Siječanj, 2013., 12:27 »
Evo, oprostite stvarno ako sam fulao temu. Ako negdje već postoji ovakva tema. No, kao što u naslovu piše. Danas sam bio u t-mobilu pa sam si malo gledao. Kupit ću si ovih dana novi mob. sigurno pa me samo zanima vaše mišljenje ( brijem da ima tu iskusnijih od mene, koji se bolje razumiju. Pa rekoh da pitam narod :D). Znači htio bih da kupim iPhone 5, no ne znam dali je to dobra opcija ili možda neki android, konkretnije ciljam na HTC one X ili nešto tome slično.
Pitanje je jasno. iPhone 5 ili android (možete navest i nekog svog favorita ako imate :) ). Hvala unaprijed i oprostite ako sam fulao temu :fpalm:.

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
Odg: iPhone ili android?
« Odgovori #1 : 05. Siječanj, 2013., 12:30 »
Ako bi pak Android mobitel, onda sa S3 nemožeš pogriješiti, upravo je ona nekakav "ubojica" iPhonea 5, naravno uvjetno rečeno.

« Odgovori #2 : 05. Siječanj, 2013., 13:15 »
iphone :kava:

« Odgovori #3 : 05. Siječanj, 2013., 13:32 »
iphone :kava:

I ja isto, više nekako sam za iPhone, no nekako me mući onaj iTunes i većina aplikacija koje se plačaju...dok je na androidima besplatno, ispravite me ako se varam o.O

*

disc0

• 3069
« Odgovori #4 : 05. Siječanj, 2013., 16:12 »
Evo ovako, ako se vise mislis igrat na mobitelu onda iphone jer ih ima daleko vise, po testovima je i sa baterijom bolji od s3, jedino mu je note2 tu negdje, ako te ne zanimaju previse igre uzmi android (ima ih i za njega masu, ali za ajfon ipak ima vise) i onda preporuka GS3 ili NOTE2, htc one X je prekrasan mob ali sa smjesnom baterijom koja se ne moze mjenjat!

« Odgovori #5 : 06. Siječanj, 2013., 19:39 »
Ima još tko kakvo mišljenje, sljedeći tjedan bi trebao kupit mob pa molim savjet :O :kava:

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #6 : 06. Siječanj, 2013., 19:41 »
Ja sam otišao u Tele 2 i Vip i prčkao 10-ak minuta po mobitelima koji su me zanimali.
Doduše imao sam dva dana u rukama iPhone 5 i nije me se dojmio, dok sam za S3 gledao video rivjue i čim sam ga primio znao sam to je to.

« Odgovori #7 : 07. Siječanj, 2013., 00:02 »
iPhone je dobar, ali ne vrijedi ni približno toliko para kolko traže za njega. S3 je puno bolji izbor, a ako je manji budžet u pitanju, S1 i S2 su danas sasvim solidni mobiteli iako nisu "state of the art". Osim Galaxya preporučam i bilo koji drugi Android mobitel zbog veće zastupljenosti na području RH, a i Market ima daleko više free aplikacija od iStorea ili kako mu je već ime u zadnje vrijeme.
« Zadnja izmjena: 07. Siječanj, 2013., 00:04 RoboWarrior »

« Odgovori #8 : 07. Siječanj, 2013., 02:24 »
Da. Daleko više fart aplikacija. xDDDDD

Osim Galaxya preporučam i bilo koji drugi Android mobitel zbog veće zastupljenosti na području RH

Što ovo uopće znači?
Ako uzmeš iPhone, neće biti zastupljen u nekim područjima?
Nećeš reprizentati RH?

iPhone je dobar, ali ne vrijedi ni približno toliko para kolko traže za njega.

Koliko je to para? I koliko vrijedi?  :hiha:

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #9 : 07. Siječanj, 2013., 02:43 »
Ja bih dao 12 kuna za njega, toliko i inače plaćam toaletni papir. :hiha2:

« Odgovori #10 : 07. Siječanj, 2013., 13:40 »
Da se svi složimo S3 je favorit? :clap:

« Odgovori #11 : 07. Siječanj, 2013., 15:10 »
Što ovo uopće znači?
Ako uzmeš iPhone, neće biti zastupljen u nekim područjima?
Nećeš reprizentati RH?

Znači da ljudi iz hrvatske koji razvijaju aplikacije, obično rade za Android. Rade ih oni i za iPhone, ali manje nego za Android, upravo zato jer više ljudi koristi Android, baš zato jer je iPhone pre skup.

Koliko je to para? I koliko vrijedi?  :hiha:

Prošle godine su za iPhone 4 tražili cca 7000 HRK. Dao bih maksimalno 3 za njega.

« Odgovori #12 : 07. Siječanj, 2013., 15:33 »
Kupovanje takvih mobitela van pretplate. :hihi:
Jesi ti... ne znam tko.

S3 je i takav skoro 6000 kuna.
To se kupuje na pretplatu, drljone.

A ovo za aplikacije si jednostavno izvukao iz šupka... jer nema smisla i nije istina.

*

kaisersephirot

• Suradnik
  • 6263
  • "Estuans interius ira vehementi, Sephiroth!"
    • HCL.hr
« Odgovori #13 : 07. Siječanj, 2013., 15:36 »
Kupovanje takvih mobitela van pretplate. :hihi:
Jesi ti... ne znam tko.

S3 je i takav skoro 6000 kuna.
To se kupuje na pretplatu, drljone.

A ovo za aplikacije si jednostavno izvukao iz šupka... jer nema smisla i nije istina.

« Odgovori #14 : 07. Siječanj, 2013., 16:06 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9