Novi Mobitel iz Nokie, koji se ističe po svojoj kameri razlučivosti 41 MP!!!!
Specifikacije:
Dimenzije: 123.9 x 60.2 x 13.9 mm, 95.5 cc
Težina: 169 g
Ekran: AMOLED, 16M boja, 360 x 640 4.0 inča, 184 ppi-a, Gorilla glass, Nokia ClearBlack displej
Memorija: microSD kartice do 32 GB, 16 GB interne memorije, 1 GB ROM, 512 MB RAM
Prjenos podataka: HSDPA (14.4 Mbps), Wi-Fi (802.11, DLNA), Bluetooth v. 3.0, microUSB v. 2.0, USB On-the-go
Fotoaparat: 41 MP (38 MP efektivno, 7152 x 5368 piksela), Carl Zeiss optika, autofokus, Xenon bljeskalica, 3x digitalni zoom)
Kamera: 1080p@30fps, digitalni zoom, LED osvjetljenje
CPU: 1.3 GHz ARM 11
Web pretraživač: HTML5, Adobe Flash Lite
Baterija: Li-Ion 1400mAh
Ostalo: GPS, drugi mikrofon za smanjivanje buke, HDMI
Ako ste mislili da će ovaj mobitel davati slike razlučivosti 41 MP te da će one biti ogromne, prevarili ste se to je samo nova tehnologija iz Nokie koja daje slike visoke kvalitete, više o toj tehnologiji možete pročitati
ovdje.
Meni se mobitel čini jako zanimljiv i volio bih ga posjedovati, malo zamjeram što se tiče ekrana zbog rezolucije koja je mogla biti bolja i malog dpi-a. Ova nova tehnologija mi se jako sviđa, mislim da je vrlo inovativna i da će uskoro uništiti tržište jeftinih digitalaca. Iako svi pljuju po izgledu mobitela meni je sasvim solidan, čak ljepši i od iPhonea 4. Vaše mišljenje? Kak se vama čini novo "čudo" iz Nokie?