HCL.hr forum

Gaming => Videoigre => Autor teme: Momentum - 05. Veljača, 2019., 15:28

Naslov: Apex Legends
Autor: Momentum - 05. Veljača, 2019., 15:28
Pozdrav svima da vas obavijestim da je izašla nova besplatna BR igra Apex Legends. Besplatna je na Originu, PS4 i Xbox One. Ja je krećem igrati na Originu - djeluje jako zanimljiva meni čak i bolja od BO4 Br :clap:

Izašla je jučer inače. Je netko probao?

EDIT by admin (Ementaler):

U međuvremenu se javio interes forumaša da ovdje napravimo popis igrača Apex Legendsa s ovog foruma. Tako da se svi međusobno dodamo na svojim kompovima/konzolama i igramo zajedno povremeno.

Popis igrača s HCL-a:

ORIGIN

iamcholla (na HCL-u: Cholla)
Sigronos (na HCL-u: sallaD)
JOPAA4 (na HCL-u: jAY7)
ihabij (na HCL-u: habo)
Ementaler
ticbra1 (na HCL-u: ticbra)
MajkelTM87 (na HCL-u: Armin44)
Hatonx (na HCL-u: haton)
pRoTech1123
BossLvl101 (na HCL-u: Dehwood)
Crodahaka (na HCL-u: Veblar)
LegendaryNeXus6 (na HCL-u: LegendaryNeXus)
PsychedelicPsiho (na HCL-u: Psiho_)
vujke2110
CRODennyy

PLAYSTATION 4

Grintavac (na HCL-u: perisimus)
SimpleHR
mtkable
Debrut-1991 (na HCL-u: Momentum)
Raptileos
JokerST997
Srki-88
Dilo_trasul
Sardi123211 (na HCL-u: Sardi Killer)
antetrmx92 (na HCL-u: antetrmx)
grimm2505 (na HCL-u: Grimm)
TonyGhost1811
LuMi0430
bayern_fan_CRO
tomi_gajba (na HCL-u: Tomislav88)

Samo ostavite svoj nickname i platformu na kojoj igrate u ovoj temi na forumu i dodat ćemo vas na popis.
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: dilo_trasul - 05. Veljača, 2019., 20:25
Trenutno skidam,hladan tuš je što nema titana i art style je takav kakav je ali zbog činjenice da je besplatna ja ću baciti koju partiju.
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: Momentum - 06. Veljača, 2019., 00:07
Trenutno skidam,hladan tuš je što nema titana i art style je takav kakav je ali zbog činjenice da je besplatna ja ću baciti koju partiju.
sry sto sam napisao slucajno dva puta besplatna,da steta sto nema titana al svejedno zanimljiva je,samo i veoma teska bar za mene,biju me redovno a primjetio sam da ovi slabo pomazu u tvom timu,ignoriraju poziv u pomoc,tako da najbolje sa ekipom igrat :)
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: Cholla - 07. Veljača, 2019., 11:47
Momci i djevojke, sta kažete na ovu igru? Meni je ovo vrh, prelijepo izgleda igra i odlično je optimizovana, ima mnogo različitih oružja i dodataka za oružja, pogotovo mi se svidja što ima ULTove, aktivne i pasivne abilitye, sve u svemu igra je zanimljiva i mislim da će me ovo držati mnogo, mnogo vremena za računarom.

Ako neko želi igrati neka me doda "iamcholla"
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: moordrak - 07. Veljača, 2019., 14:02
Momci i djevojke, sta kažete na ovu igru?
Gledao sam sinoć  stream gameplaya  sa PS4.  Osjećaj je prvorazredan što se prezentacije tiče. Mehanike su vrlo slične, ako ne i iste kao u Fortnite-u, gameplay je prilično tečan, relativno brz, ponuđeni likovi, inventar, sveukupni sadržaji su O.K. Kako si rekao,  igra izgleda kao  solidan AAA uradak i free je na svim platformama. Nažalost BR nije moj đir.
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: perisimus - 07. Veljača, 2019., 20:29
Ovo je izašlo i za četvorku? Fino, fino, mislio sam da je samo za komp. Gledao sam videe i solidno izgleda, baš se guštam probati je. Inače, ako je izašla na više platformi trebala bi se tema prebaciti u muliplatform.
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: dilo_trasul - 07. Veljača, 2019., 21:13
Treba imati ekipu za igrat jer ovako sa random likovima je jebeno,previše zavisis od ekipe,na početku nije baš svi se razlete svugdje ali pri kraju kada ostanu 3-4 tima svi se kreću u čoporu i teško da ako ostaneš sam možeš ista napravit.Nisam pobjedio meč još do sada,najbolje što sam dogurao ostao sam protiv kompletnog tima.Naravno pojeli me :-)

Nisam ljubitelj niti igrač BR žanra pa po tom pitanju nisam relevantan sudit kakva je igra kao BR igra,dok ostale bitne stavke gameplay,art style,osjećaj napucavanja,mapa,likovi,nekako je sve dobro napravljeno.



Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: perisimus - 07. Veljača, 2019., 22:04
Budem vidio kakva je, ako mi se svidi mogao bih se pridružiti kakvoj ekipi ako se takva napravi za četvorku.
Naravno da je teško bez ekipe ako se igra temelji na timskom radu (a po rečenom ova je takva) no naći ljude koji su voljni (i sposobni prije svega) igrati kao dio tima ravno je dobitku na lutriji.
Igrao sam dosta MP igara - i one koje traže timski rad i one u kojima se možeš provući kao solist - i sve te godine mog online igranja vrlo rijetko sam imao sreću igrati sa ljudima koji imaju jasnu koncepciju timskog rada u igri. Većina drugih neće ili ne zna, i najbolje MP igre padaju jer ne dođe do izražaja njihova kvaliteta bez ekipnog rada.
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: dilo_trasul - 08. Veljača, 2019., 16:02
Danas dobio prvi meč,naravno ključ je bio timski rad,ostali 3vs3,bili smo na boljoj poziciji,nikako nam se nisu mogli približiti jer svako izvirivanje  bi dobili koji metak,jedan naš otvori portal njima blizu doslovno pored vrata iz kojih su izvirivali i tako s boka smo pokrivali oba smjera od kuda mogu prići kuli u kojoj smo prije bili zastekani,oni krenu nitko od nas nije zapucao dok nisu bili na otvorenom jer samo bleje u kulu jer misle da ćemo od tamo zapucati a mi im iza leđa...Masakriramo ih :-)
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: perisimus - 08. Veljača, 2019., 18:53
Da, bez timskog rada ništa. Odigrao sam dvije partije, ovaj moj "tim" razbježao se isti čas kad smo sletjeli, a ja bio liječnik (liječnica točnije). Budale.
Dino ako hoćeš da bacimo koju (imaš slušalice?) ostavi svoj PS ID pa te dodam, možda bi i jedan moj frend upao pa da odigramo kako spada. Inače, ovi sa kojima si igrao su neki tvoji ili slučajna ekipa?
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: dilo_trasul - 08. Veljača, 2019., 21:38
Slučajna ekipa je bila non stop,danas igrao sa dvojicom Indijaca likovi imaju slušalice dobili meč glatko,moram napravit novi id jer mi je ovaj bezze brojevi i slovi a sutra do gamestopa i mediamarketa moram kupit slušalice jer sam fakat zagrizao za ovo a s par trendova sam pričao svi polako postaju zagrijani za ovu igru.Veceras sam noćna sutra pravim novi id pa ti sibnem porukom da me dodas pa možemo odigrati koju partiju a nadam se sutra ubosti i slušalice.
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: Momentum - 09. Veljača, 2019., 00:16
Danas dobio prvi meč,naravno ključ je bio timski rad,ostali 3vs3,bili smo na boljoj poziciji,nikako nam se nisu mogli približiti jer svako izvirivanje  bi dobili koji metak,jedan naš otvori portal njima blizu doslovno pored vrata iz kojih su izvirivali i tako s boka smo pokrivali oba smjera od kuda mogu prići kuli u kojoj smo prije bili zastekani,oni krenu nitko od nas nije zapucao dok nisu bili na otvorenom jer samo bleje u kulu jer misle da ćemo od tamo zapucati a mi im iza leđa...Masakriramo ih :-) dobro ste ih onda naguzili haha
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: Josip Klanfar - 10. Veljača, 2019., 00:51
Evo da se pridružim, upravo instalirao na ps4 i ja i kolega večeras ne idemo nigdje pa planiramo baciti koju partijicu jer se čini kao ok igra s puno potencijala za biti novi br hit
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: perisimus - 10. Veljača, 2019., 13:45
Stavite svoje PS ID da se možemo dodati da zaigramo koju partiju. Moj je Grintavac pa me dodajte, večeras  bi mogli baciti koju partiju.
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: Josip Klanfar - 10. Veljača, 2019., 16:43
Moj je SimpleHR
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: mtkable - 10. Veljača, 2019., 21:12
psn: mtkable
ako je tko zainteresiran.

Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: dilo_trasul - 10. Veljača, 2019., 22:14
Ja sam vam svima poslao friend request.Ako netko može preporučiti dobar headset jer oko toga blage veze nemam a ova me igra stvarno tjera da to napokon kupim.
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: Momentum - 11. Veljača, 2019., 18:51
Stavite svoje PS ID da se možemo dodati da zaigramo koju partiju. Moj je Grintavac pa me dodajte, večeras  bi mogli baciti koju partiju.

 moj je nik Debrut-1991
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: sallaD - 13. Veljača, 2019., 11:30
Pozz svima. Imali neko da igra Apex na PC, htio bi složit ekipicu. Moj Origin nik je Sigronos.
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: jAY7 - 14. Veljača, 2019., 10:22
Igram na pc-u, jos se pokusavam priviknuti na igru. Nisam ljubitelj BR ali ovo mi je jako privlacno. Origin: JOPAA4
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: Ementaler - 14. Veljača, 2019., 11:16
Što kažete da u prvom postu ove teme napravimo listu igrača s HCL foruma na PC-u i PSN-u? Pa da se lakše svi mogu dodati na platformi na kojoj igraju?
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: Josip Klanfar - 14. Veljača, 2019., 11:27
Zašto ne, možemo se i dogovoriti za nekakav event u nedjelju npr da svi koji mogu sa hcl-a igraju, pa se poslije tu naslađujemo jedni drugima kako smo bolji od ostatka 😉
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: dilo_trasul - 14. Veljača, 2019., 11:56
Nisam imao problema s igrom do novoga patcha,sada doživljavam slo mo početak meča,igra se rusi...Sve sto se drugima događalo prije patcha jebiga ja te probleme imam sada.

Sinoć dobio prvi meč da sam ajmo reći bio glavni u ekipi,zadnja grupu malo srećom samo malo boljom opremom sam uspio riješiti solo,ova dvojica se ustekala i likovi se uopće ne miču s mjesta.

Najvažnija je stvar skontati koja oružja pašu za vlastiti način igre,ja se još uvijek tražim ali sve bolje i bolje igram kako se navikavam na recoil oružja,mapom.Kad se upadne u polu dobar tim hladno se do kraja može izdržati ali ne samo skrivanjem nego i otkidanjem glava :-)

Kako bi ovo bilo dobro igrat na PC ja se nikako na gamepad naviknut,aim mi je katastrofa.
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: habo - 14. Veljača, 2019., 12:01
Krenuo igrati odigrao samo jedan meč ali sviđa mi se igra.

Igore ja se slazem sa prijedlogom , origin: ihabij
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: Ementaler - 14. Veljača, 2019., 14:36
Momentu je otvorio temu, njegov je dakle i prvi post pa ako hoće neka on editira taj post i skupi sve nicknameove na mjesto. Samo da se zna koji nickname je za PC Origin, a koji za PSN.

Naravno, ako ima i Xbox One ekipe ovdje nek se i oni jave, ali koliko vidim za sada ih nema :)

Moj nick je Ementaler, igram na PC-ju.

A vi ostali onda dalje javljajte u ovu temu vaš nickname i na kojoj platformi igrate.
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: Raptileos - 14. Veljača, 2019., 17:34
Psn : Raptileos
Ajmooo 😁😎
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: perisimus - 14. Veljača, 2019., 20:48
To je dobra ideja, da se napravi lista iako treba vidjeti da li će začetnik ove teme to i napraviti. Ovo je fakat timska igra, u značenju da ćeš bez dobrog (i to isključivo domaćeg) tima brzo skončati. Ja sam do sada odigrao kakvih dvadesetak mečeva i skoro svi su bili više-manje katastrofa. Nije da sam slab igrač nego je scenario svake igrače tragedije bio manje-više isti: jedan u timu mahnito se zaleti prema sredini mape (dok nas ostala dvojica htjeli-ne htjeli idemo za njim), usput otvarajući sva vrata i kontejnere, kupeći i ono što mu treba i ono što ne treba ne ostavljajući ništa ostaloj dvojici da bi vrlo brzo zalegao (logično jer u tom mahnitanju niti ne gleda gdje su neprijatelji) a mi ostala dvojica bi, opet - htjeli-ne htjeli - pojurili ga spašavajući samo da bi upali u zamku tima koji je ubio ovog glupana...i to bi bilo to. Tako je počelo i završilo bar 18 od spomenutih dvatesetak mečeva. Da li bi se ljudi tako ponašali da su u stvarnoj situaciji da moraju preživjeti sa protiv dvadeset drugih timova? Bezglavo trčati i srljati ne gledajući ni lijevo ni desno? Čisto sumnjam.
Po mojem mišljenju igra se ne isplati igrati bez još dvojice domaćih (slušalice obvezne, naravno). No možda netko nađe užitak igrajući sa strancima. Ja nisam.
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: jAY7 - 14. Veljača, 2019., 21:44
Igrao sam COD2 I COD4, ovaj drugi jako dugo i ozbiljno na Hr sceni, nakon toga presao na csgo i u meduvremenu ni jedna druga igra me nije nesto previse privukla. Ljubitelj Battle royala bas i nisam, PUBG me ne privlaci, nisam mu iskreno ni dao previse sansi.
Ovo sam probao i iskreno mi se jako sviđa. Imam nekoliko winova, poceo prije nekih 3 dana, i osjeti se velika razlika cim se malo navikne na igru i sto je bitno u vezi oruzja i svega ostalog. Timska igra jako bitna jer ne mozes nista (ili rijetko kad mozes) 1v3.

Dobra ideja da ostavimo ovdje svoje ID-eve pa mozemo ponekad medusobno igrati koristeci discord :mrgreen:
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: dilo_trasul - 15. Veljača, 2019., 00:02
Velika je stvar ako imaš normalne igrače u ekipi,jučer dobijem meč s dvojicom likova koji jako dobro igraju,oznake nekog klana imaju,doduše i ja sam imao 7 fragova,ali jako mi je nezanimljivo bilo.Vidis da su oni skupa i njih krasno zaboli kurac za mnom,jebote ulaziš u konflikt vidiš da sam malo dalje pinguj protivnike da okvirno znam gdje se nalaze.Ne,debili pucaju upadam i moram razabirat gdje šta kako.Odvratno...

Daleko najvažnija stvar su oružja,neke puške su neuporabljive.
Ja forsiram trenutno wingmana,longbow,peacekewper i nekako s njima pokušavam ući u djir.

Dobra stvar je što stvarno vidiš napredak nakon svakog meča,zahrđao sam nemilo ali nije ni cudno jer zadnja mp fps igra koju sam baš redovno igrao je Quake 3.
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: Josip Klanfar - 15. Veljača, 2019., 01:27
Do sutra će se vidjeti, hoće li autor teme, editirati prvi post i staviti psn i pc nickove. Ako ne, meni nije problem, otvorit ću novu temu, napisati poznate nickove za sve platforme, a ostatak neka dodaje nickove tu ili može u pm. Isto tako, na community page na ps4 cu napisati da tko želi neka ostavi nick jer što nas je više, tim bolje.
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: Ementaler - 15. Veljača, 2019., 12:03
Ma lako ja editiram prvi post ako se autor teme ne javi.
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: gunnerst - 15. Veljača, 2019., 17:27
Proba sam i ja igra mi je top, ali nema ekipe jbg... pa dodajte i mene JokerST997
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: jAY7 - 15. Veljača, 2019., 19:25
Ako bude nekoga za igru veceras od 20-21 nadalje neka doda na origin: JOPAA4
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: srki-88 - 16. Veljača, 2019., 23:04
Pozdrav,
Trazi se igrac/igracica za Apex Legends na ps4. Igramo skupa ja i frend, fali nam jos jedna osoba po mogucnosti od 25 godina na vise.
Nick na ps4 Srki-88 i old_man_mimix, upravo igramo pa moze i odmah sada.

Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: Sardi Killer - 17. Veljača, 2019., 16:27
Već 3 dana se ne skidam sa Apexa doslovno, igra me oduševila već nakon prvih 5 partija i svaki meč je nešto novo, a svjestan sam da nisam još istražio ni 30% igrice, igrao sam samo jednom legendom i još uvijek nisam igrao sa svojim squadom već je svaka partija bila random i bez obzira na to bilo je vraški zabavno baš zbog ping sistema komunikacije koji je nešto nevjerovatno i omogućuje bez glasovne komunikacije da se igra bez problema.
U jednom Fortniteu mi je bilo nezamislivo da mi meč bude zabavan sa random squadom, Apex ga jede u tom segmentu, osjećaj pucanja, kretanja, loot sistem, komunikacija... u svim tim segmentima mi je jači od Fortnitea koji sa svakom sezonom stagnira i sve ga rijeđe igram.
Na kraju dana vrhunski naslov koji zaslužuje biti dominantan na BR tržištu, ako je sada ovakav ne možemo ni zamisliti šta nas čeka kada krenu sezone, navijam da skine Epic sa vrha, biće teško ali ne i nemoguće ako većina dobrih igrača zaigra.
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: Ementaler - 18. Veljača, 2019., 13:57
Evo editirao sam prvi post i stavio nicknameove svih koji su dosad ostavili svoje nicknameove:
https://www.hcl.hr/forum/multiplatform-gaming/apex-legends-nova-br-free-igrica/ (https://www.hcl.hr/forum/multiplatform-gaming/apex-legends-nova-br-free-igrica/)

Ostavljajte dalje u ovu temu svoje nickove s Origina ili PSN-a pa ćemo nastavit popunjavat popis. Naravno i Xbox Live igrači su dobrodošli, samo dosad nije bilo nijednog.
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: dilo_trasul - 18. Veljača, 2019., 15:26
Dilo_trasul ps4
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: ticbra - 19. Veljača, 2019., 00:39
Origin PC nick : ticbra1  :piva:
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: Sardi Killer - 19. Veljača, 2019., 17:37
Sardi123211 PS4
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: Armin44 - 19. Veljača, 2019., 21:06
Origin: MajkelTM87

Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: antetrmx - 20. Veljača, 2019., 16:20
Psn antetrmx92
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: haton - 20. Veljača, 2019., 19:12
Origin:Hatonx
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: Grimm - 23. Veljača, 2019., 02:26
Pozdrav, igru sam poceo igrat prije cca tjedan dana i stvarno je za svaku pohvalu, i ono kaj sam primjetio da iako je igra za tri igraca ekipa se trudi da se svi drzite zajedno i da se mec odigra sto bolje sto u vecini igara nije kada je rijec o random igracima.  Igram na PSN grimm2505
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: dilo_trasul - 23. Veljača, 2019., 10:25
Onda ti imaš sreće,ja s random ekipom od 5 mečeva 1 budu normala likovi koji žele timski igrat,koji pinguju.
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: pRoTech1123 - 24. Veljača, 2019., 18:46
Origin: pRoTech1123
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: perisimus - 25. Veljača, 2019., 12:57
Pozdrav, igru sam poceo igrat prije cca tjedan dana i stvarno je za svaku pohvalu, i ono kaj sam primjetio da iako je igra za tri igraca ekipa se trudi da se svi drzite zajedno i da se mec odigra sto bolje sto u vecini igara nije kada je rijec o random igracima.  Igram na PSN grimm2505

I meni se čini da je to slučaj, puno više nego u drugim MP naslovima gdje nitko nikoga ne šljivi ni pet posto. Na kraju je ispalo da igram radije sa strancima nego sa domaćim, kada igram sa strenđerima lako se odvojim ako počnu srljati u izglednu smrt dok kad igram sa našim timom - iako ima komunikacije - to ne mogu/ne želim napraviti iako mi se ponekad njihov način igre ne sviđa. Nađe se i pametnih inostranaca iako ipak većina igrača stalno trči kao da imaju gliste u dupetu. Dobro je to u početku ali nakon 2. ili 3. kruga treba igrati opreznije, taktičnije a ne samo srljati naprijed. No večina ih ima samo jedan obrazac ponašanja, kao loše programirane kokoši - trči koliko te noge nose, skupljaj i što trebaš i što ne trebaš ne gledajući ni lijevo ni desno - sve dok ne popiješ metak.
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: Ementaler - 25. Veljača, 2019., 13:20
Jučer imao meč u kojem je rendom igrač napravio nešto što ne bi očekivao ni od ekipe koju znam u RL :)

Ja i drugi timski kolega pali izvan kruga, on se vratio duboko u krug po nas, skoro umro. Onda trčao 600 metara do jedinog dostupnog respawn pointa na mapi koji je također ušao u novi krug dok je on tamo došao, ali uspio nas je vratiti na knap dok nas je svih zona polako ubijala... pa smo svi zajedno bježali nazad u krug, ali naš spasitelj je bio preslab da uspije pa je tik pred ulazak u sigurnost kruga umro dok smo nas dvojica ostali živi. I nije bilo načina da ga vratimo jer nije bilo više respawn pointova dostupnih. Lik nije bio blesav i nerealan, dosta iskusan igrač zapravo, i znao je zbog pozicije krugova da su mu jako loše šanse da nas uopće pokuša spasiti. I onda nakon što je umro ostao je u gameu popratit nas dvojicu, govorio putem voice chata da uzmemo njegov loot itd.

... i onda smo nas dvojica noobova naravno umrli odmah u prvom sukobu nakon toga i posipali se pepelom :)))

Ali da, iznenađujuće dobar community sada u početku.

Btw, updateao sam prvi post ove teme sa svima vama koji ste u međuvremenu ostavili svoje nicknameove. Javite ako sam nekoga pogrešno dodao na listu da ispravim.

I samo se nastavite javljati!

Btw, s kojim likovima najčešće igrate i koji ste level? Ja sam sada 37. level i uglavnom igram s Bangalore.

Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: perisimus - 25. Veljača, 2019., 14:00
Ja igram sa Mirageom, a kad je zauzet sa Bangalorkom. Nivo sam 45, kileva sve skupa oko 150, malo je znam ali pokušavam igrati taktički, preživjeti do kraja sa usputnim lešinarenjem oslabljenih timova ili onih koji su ostali bez pokojeg člana. Za sad igram sa ekipom, što stranom što domaćom ali mislim da ću se uskoro preseliti u solo vode. Teško je ali ne i nemoguće sam doći do pobjede, do sada sam uvidio da puno bolje prolazim sam nego sa lošom/meni neodgovarajućom ekipom.
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: dilo_trasul - 25. Veljača, 2019., 15:48
47 igram s svim likovima,ono što sam primijetio je da najjači igrači uzimaju Lifeline čisto zbog najmanjeg hitboxa,pored nje Wraith i Bangalore.Moram još dobit meč s toxicom da skupim tofej i onda samo Bangalore jer Lifeline je najčešće uvijek nečiji drugi odabir.A i pasivni ability je još predobar pa i ako te neko gadja imaš veće šanse pobjeći do zaklona zbog ubrzanog sprinta...Ista stvar je i s wraithom ako se previše zaguzica možeš pobjeći.

Taktički treba igrat kad ostanu zadnje 3 ekipe a sve do tada rushat rushat rushat da bi se savladao gunplay,kretanje.

Stalnim kampiranjem izbjegavanjem borbe uvijek će se ostat loš igrač,svo vrijeme forsiram ista oružja koja mi kao leže a zapravo sam s njima katastrofa.R99 i mitraljez sa povećanim okvirom su Bog i batina.

Team play je bitan jer kad se uleti u borbu ako i pogines a nekome si razbio štit,napravio si posao,par metaka i on pada,tim uvijek mora bit skupa baš radi toga.

Svi su žedni krvi,upadnes u bitku s jednim timom,nakon par sekundi s leđa ili boka eto drugi tim da te pokosi.
Nije mi jasno kako neka ekipa ima jeben aim s gamepadom,svaki metak u glavu,pa da igram i 24 sata dnevno ne vjerujem da bi ikada došao do te razine.

Random likovi znaju bit debili ali nekad ima i stvarno timskih igrača koji će riskirati svoj život da te respawnaju...Dok neki čim poginu izlaze iz igre,doduše i ja sam takav kad vidim da niko ne jebe nikoga onda sam izlazim iz meča jer je besmisleno igrat,jedva čekam da izađe solo mod da se svi takvi igrači prebace na njega kako bi više timski orijentirana ekipa ostala igrat ovo.
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: jAY7 - 25. Veljača, 2019., 17:25
Jučer imao meč u kojem je rendom igrač napravio nešto što ne bi očekivao ni od ekipe koju znam u RL :)

Ja i drugi timski kolega pali izvan kruga, on se vratio duboko u krug po nas, skoro umro. Onda trčao 600 metara do jedinog dostupnog respawn pointa na mapi koji je također ušao u novi krug dok je on tamo došao, ali uspio nas je vratiti na knap dok nas je svih zona polako ubijala... pa smo svi zajedno bježali nazad u krug, ali naš spasitelj je bio preslab da uspije pa je tik pred ulazak u sigurnost kruga umro dok smo nas dvojica ostali živi. I nije bilo načina da ga vratimo jer nije bilo više respawn pointova dostupnih. Lik nije bio blesav i nerealan, dosta iskusan igrač zapravo, i znao je zbog pozicije krugova da su mu jako loše šanse da nas uopće pokuša spasiti. I onda nakon što je umro ostao je u gameu popratit nas dvojicu, govorio putem voice chata da uzmemo njegov loot itd.

... i onda smo nas dvojica noobova naravno umrli odmah u prvom sukobu nakon toga i posipali se pepelom :)))

Ali da, iznenađujuće dobar community sada u početku.

Btw, updateao sam prvi post ove teme sa svima vama koji ste u međuvremenu ostavili svoje nicknameove. Javite ako sam nekoga pogrešno dodao na listu da ispravim.

I samo se nastavite javljati!

Btw, s kojim likovima najčešće igrate i koji ste level? Ja sam sada 37. level i uglavnom igram s Bangalore.


Pokusao sam te dodati ali previse ih ima pod takvim nickom ili ne trazim dobro :mrgreen:

Najvise sam igrao sa Bangalorom, poslije toga Wraith pa Bloodhound/Lifeline i onda Pathfinder. Caustic/Gibraltar jako slabo ili nikako. Level 51 sam i igra je odlicna, pogotovo ako se ima s kime igrati. Neki od frendova su toliko ludi pa imaju 1200+ kilova  :ave:
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: Armin44 - 27. Veljača, 2019., 23:50
Kakva je kod vas situacija s rušenjem igre, meni svako treći meč u prosjeku crash bude, užas.
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: Tony Ghost 1811 - 28. Veljača, 2019., 15:17
TonyGhost1811, igram na ps4. Vecinom igram sa Bloodhoundom i s wraith. Lvl 47, nekih 200 kilova. Pa ko zeli moze me dodati.
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: Armin44 - 01. Ožujak, 2019., 04:12
Nakon provedenih 18 sati u igri i dalje sam totalni noob, kojem svane kad nekim čudom dođe do killa xd.
Teška igra, gameplay veoma brz, oružja totalno različita od svake druge fps igre.
Uspio sam sad odigrati 2 sata bez rušenja igre, stavio sam rezoluciju na "borderless window". isključio v-sync i putem origina stavio fps na max 90, ne znam da li je ovo riješilo problem (vjerojatno nije), ali ovo je prvi put da sam odradio više od sat vremena u igri bez crasha.
Mali savjet je da ne koristite pathfindera, odigrao sam dosta mečeva sa njim jer mi je full zabavan, ali kako sam malo prije pročitao a imao sam i priliku da se uvjerim hitbox mu je dosta loše odrađen, pa ste lakša meta za pogoditi.
Igra koja me užasno frustrira, a ne mogu je prestati igrati.
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: dilo_trasul - 01. Ožujak, 2019., 07:09
Odi na practice ili trening kak se već zove i vidi sve puške.Znaci oprobaj sve jednu pljucu i prati kakav je recoil.Ja sam masu bolji postao kada sam shvatio šta mi odgovara.Atachments na oružja je jebeno bitan.Peacekeeper bez choka je kurac ili wingman bez skullpiercera...Svi pro igrači ubiše s wingmanom ja mrtva roba ne mogu pogodit i hladno sam odjebao to oružje.R99 je za sada oružje koji mi hladno najbolje leži i peacekeeper.To je barem meni učinilo ogromnu razliku da sigurno po meču 3-4 killa napravim.
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: Tomina - 01. Ožujak, 2019., 09:40
E napokon sa ovom igrom skinuo klinca sa Fortnite-a. :D


Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: StrumfMarin - 01. Ožujak, 2019., 20:58
PS4
Nickname: LuMi0430
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: kuky90 - 02. Ožujak, 2019., 11:16
Jučer imao meč u kojem je rendom igrač napravio nešto što ne bi očekivao ni od ekipe koju znam u RL :)

Ja i drugi timski kolega pali izvan kruga, on se vratio duboko u krug po nas, skoro umro. Onda trčao 600 metara do jedinog dostupnog respawn pointa na mapi koji je također ušao u novi krug dok je on tamo došao, ali uspio nas je vratiti na knap dok nas je svih zona polako ubijala... pa smo svi zajedno bježali nazad u krug, ali naš spasitelj je bio preslab da uspije pa je tik pred ulazak u sigurnost kruga umro dok smo nas dvojica ostali živi. I nije bilo načina da ga vratimo jer nije bilo više respawn pointova dostupnih. Lik nije bio blesav i nerealan, dosta iskusan igrač zapravo, i znao je zbog pozicije krugova da su mu jako loše šanse da nas uopće pokuša spasiti. I onda nakon što je umro ostao je u gameu popratit nas dvojicu, govorio putem voice chata da uzmemo njegov loot itd.

... i onda smo nas dvojica noobova naravno umrli odmah u prvom sukobu nakon toga i posipali se pepelom :)))

Ali da, iznenađujuće dobar community sada u početku.

Btw, updateao sam prvi post ove teme sa svima vama koji ste u međuvremenu ostavili svoje nicknameove. Javite ako sam nekoga pogrešno dodao na listu da ispravim.

I samo se nastavite javljati!

Btw, s kojim likovima najčešće igrate i koji ste level? Ja sam sada 37. level i uglavnom igram s Bangalore.



Da na početku je bio tako dobar community. Sad sve rijeđe.

Sve više vidim ljude kako soliraju ili napuste meč. Recimo kad igra nas dvojica pa nam se spoji neki random. Vidimo kako ga boli ona stvar za nas, trči on okolo kao muha bez glave, mi njega moramo pratiti jer nam je bed ostaviti ga samoga. Onda lik sam utrči u squad i razvale ga.

Neki dan solo igrao sa randomima. 3 puta za redom moja dva umru i odmah disconnect, iako sam sva 3 puta ubio squad. Zapravo u jedno momentu sam dva squada finishao jer su dva moaj napai svaki zasebni squad. 6 killeva sam imao, ali naravno ova dva moja odmah otišli.

Mislim ima još dobrih random ljudi, ali sa popularnosti došle i ove pokvarene jabuke, kako bi to Englezi rekli
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: perisimus - 02. Ožujak, 2019., 11:50
Meni je igra zarazna, igram je stalno - sad već treći tjedan bez prestanka i zaključio sam (odnosno pretpostavljam da ne zvučim pokroviteljski) da većina igrača ne shvaća osnovni koncept BR igara. Svi (ili većina uz rijetke iznimke) igra vrlo agresivno, kolofdjutijevski, trče naprijed bez prestanka, idu za što više kilova uglavnom ne čekajući onog (one) koji zastanu. Smatraju da je uspjeh u igri imati 5, 10 ili 15 kilova a doći 10. ili 15. Ili 5., svejedno. To nije uspjeh (barem to nije smisao BR niti je igra tako koncipirana), uspjeh je pobijediti, doći na prvo mjesto, nadmudriti i zajebati sve ostale, pokazati stratešku zrelost i vještinu. To je, po meni jedino mjerilo uspješnosti u Apexu (i u ostalim BR igrama, zato se i zovu Kraljevska Bitka gdje samo jedan igrač ili tim mogu biti na tronu). No većina igrača u Apexu su kolofdjutijevski tupani koji ne znaju i ne žele drugačije igrati pa je to najveći razlog zašto je dosta ozbiljnijih igrača napušta. Nadam se da će ubaciti mogućnost igranja za jednog ili najviše dva igrača da bi se zadržalo ljude kojima se ne da trčati kao mahnit za ostatkom svog tima prisiljavajući te da igraš na način koji ti se ne sviđa i koji smatraš pogrešnim a moraš ga igrati jer kao solist nemaš neke šanse dugo preživjeti.
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: kuky90 - 02. Ožujak, 2019., 12:24
Meni je igra zarazna, igram je stalno - sad već treći tjedan bez prestanka i zaključio sam (odnosno pretpostavljam da ne zvučim pokroviteljski) da većina igrača ne shvaća osnovni koncept BR igara. Svi (ili većina uz rijetke iznimke) igra vrlo agresivno, kolofdjutijevski, trče naprijed bez prestanka, idu za što više kilova uglavnom ne čekajući onog (one) koji zastanu. Smatraju da je uspjeh u igri imati 5, 10 ili 15 kilova a doći 10. ili 15. Ili 5., svejedno. To nije uspjeh (barem to nije smisao BR niti je igra tako koncipirana), uspjeh je pobijediti, doći na prvo mjesto, nadmudriti i zajebati sve ostale, pokazati stratešku zrelost i vještinu. To je, po meni jedino mjerilo uspješnosti u Apexu (i u ostalim BR igrama, zato se i zovu Kraljevska Bitka gdje samo jedan igrač ili tim mogu biti na tronu). No većina igrača u Apexu su kolofdjutijevski tupani koji ne znaju i ne žele drugačije igrati pa je to najveći razlog zašto je dosta ozbiljnijih igrača napušta. Nadam se da će ubaciti mogućnost igranja za jednog ili najviše dva igrača da bi se zadržalo ljude kojima se ne da trčati kao mahnit za ostatkom svog tima prisiljavajući te da igraš na način koji ti se ne sviđa i koji smatraš pogrešnim a moraš ga igrati jer kao solist nemaš neke šanse dugo preživjeti.

Mislim da nema pravila kako se igra BR igra, netko je dobar pa stalno ima 15 killeva i još dobije partiju. BR se igra da pobjediš bez obzira kako znaš. Ja isto sa kolegama igram agresivno i nikad nisam miran, jednostavno mi to nije zabavno. Ipak je to bit igre da mi bude zabavno, a i borbom ćeš se više istrenirati da budeš dobar. Isto je sa PUBG bilo i to je glavni tutorial mnogih pro igrača. Bori se odmah od početka i stalno, time dobivaš na feeling za puške, a i movementu. Da naravno bit ćeš propucan mnogo puta, ali to je sve proces učenja, pogriješiš i drugi puta to ispraviš.

Eto jučer nisam igrao radi Divisiona, ali prekjučer dobili 4 u nizu sa oko 20 killeva u squadu.

Ono što mi se kod Apexa sviđa je da nikad nemam feeling da nemam šansu pobjediti kao u drugim BR igrama. I igra nagrađuje agresivnu igru i close combat, onako kad se na daljinu napucavaš to traje i traje, pošto je mali damage a i puno healtha, te si lako refilaš shield i health. Tako da je najbolje igrati agrsivno ili jedan igrač napika njih iz daljine i skine im shield, a drugi rushaju i finishaju.

Ono što smeta kad randomi rushaju sami i ostave tim.
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: Sardi Killer - 02. Ožujak, 2019., 13:26
12.3 stiže prva sezona izgleda, ovo dosad je cini se tek temelj bio, ocekivanja su sky high za pocetak sezone, mislim da to znaci dolazak solo i duo modova i novih legendi, najavljena i nova oruzja. Tu ćemo vidjeti pravi Apex i koliko su jak konkurent.
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: Grimm - 02. Ožujak, 2019., 22:25
12.3 stiže prva sezona izgleda, ovo dosad je cini se tek temelj bio, ocekivanja su sky high za pocetak sezone, mislim da to znaci dolazak solo i duo modova i novih legendi, najavljena i nova oruzja. Tu ćemo vidjeti pravi Apex i koliko su jak konkurent.


To su dobre vijesti, bilo bi super da ubace duo i neke zanimljive puskice,  Havoc mi nije bas sijeo!!
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: perisimus - 03. Ožujak, 2019., 12:23

Mislim da nema pravila kako se igra BR igra, netko je dobar pa stalno ima 15 killeva i još dobije partiju. BR se igra da pobjediš bez obzira kako znaš. Ja isto sa kolegama igram agresivno i nikad nisam miran, jednostavno mi to nije zabavno. Ipak je to bit igre da mi bude zabavno, a i borbom ćeš se više istrenirati da budeš dobar. Isto je sa PUBG bilo i to je glavni tutorial mnogih pro igrača. Bori se odmah od početka i stalno, time dobivaš na feeling za puške, a i movementu. Da naravno bit ćeš propucan mnogo puta, ali to je sve proces učenja, pogriješiš i drugi puta to ispraviš.

Eto jučer nisam igrao radi Divisiona, ali prekjučer dobili 4 u nizu sa oko 20 killeva u squadu.

Ono što mi se kod Apexa sviđa je da nikad nemam feeling da nemam šansu pobjediti kao u drugim BR igrama. I igra nagrađuje agresivnu igru i close combat, onako kad se na daljinu napucavaš to traje i traje, pošto je mali damage a i puno healtha, te si lako refilaš shield i health. Tako da je najbolje igrati agrsivno ili jedan igrač napika njih iz daljine i skine im shield, a drugi rushaju i finishaju.

Ono što smeta kad randomi rushaju sami i ostave tim.

To da ćeš se stalnom agresivom i forsiranjem borbe dobro istrenirati i postati bolji igrač vrlo je dvojbena pretpostavka. Vjerojatnije je da ćeš uskoro doći do plafona svojih mogućnosti a nadalje ćes se istrenirati samo u što spektakularnijem i stilski ljepšem ginjenju. Nema od stalne agresive ništa, treba ići naprijed, ne čmrljiti negdje u zapećku i čekati da se ostali pobiju, to ne ali stalno forsiranje napredovanja zanemarujući opreznost ne donosi ništa dobrog. No svatko ima svoj stil igranja, ali tvrdnja da je mala količina štete koja ti se nanosi a ti imaš puno zdravlja mi je nerazumljiva. Možda ne igramo istu igru? Jer u ovom Apexu koji ja igram štit i zdravlje ti skinu za tren, doslovno od dva-tri metka, čak i sa ljubičastim štitom sam ginuo od ružnog pogleda a da ne spominjem nadograđenu sačmaru ili snajpere sa pogotkom u glavu.


Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: spajkii21 - 03. Ožujak, 2019., 16:47
Baš idem pisati kako sam u squadu doso do 3 mjesta..moji mene napustili na samom skoku nisu ni dosli do hot zona samonom(nadam se sa se disconnectali) i uz šuljanje uz rub zona doso do toga da sam na 3 i nažalost na zadnjem krugu osto u sredini i nisam sam protiv dvije pune momcadi mogo makar sam pobjednicima ubio jednoga. i vidim taman igor na yt stavlja kako ne napustajte tim i slazem se s time
ulg moj nick je lukeccc21
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: kuky90 - 03. Ožujak, 2019., 17:13

Mislim da nema pravila kako se igra BR igra, netko je dobar pa stalno ima 15 killeva i još dobije partiju. BR se igra da pobjediš bez obzira kako znaš. Ja isto sa kolegama igram agresivno i nikad nisam miran, jednostavno mi to nije zabavno. Ipak je to bit igre da mi bude zabavno, a i borbom ćeš se više istrenirati da budeš dobar. Isto je sa PUBG bilo i to je glavni tutorial mnogih pro igrača. Bori se odmah od početka i stalno, time dobivaš na feeling za puške, a i movementu. Da naravno bit ćeš propucan mnogo puta, ali to je sve proces učenja, pogriješiš i drugi puta to ispraviš.

Eto jučer nisam igrao radi Divisiona, ali prekjučer dobili 4 u nizu sa oko 20 killeva u squadu.

Ono što mi se kod Apexa sviđa je da nikad nemam feeling da nemam šansu pobjediti kao u drugim BR igrama. I igra nagrađuje agresivnu igru i close combat, onako kad se na daljinu napucavaš to traje i traje, pošto je mali damage a i puno healtha, te si lako refilaš shield i health. Tako da je najbolje igrati agrsivno ili jedan igrač napika njih iz daljine i skine im shield, a drugi rushaju i finishaju.

Ono što smeta kad randomi rushaju sami i ostave tim.

To da ćeš se stalnom agresivom i forsiranjem borbe dobro istrenirati i postati bolji igrač vrlo je dvojbena pretpostavka. Vjerojatnije je da ćeš uskoro doći do plafona svojih mogućnosti a nadalje ćes se istrenirati samo u što spektakularnijem i stilski ljepšem ginjenju. Nema od stalne agresive ništa, treba ići naprijed, ne čmrljiti negdje u zapećku i čekati da se ostali pobiju, to ne ali stalno forsiranje napredovanja zanemarujući opreznost ne donosi ništa dobrog. No svatko ima svoj stil igranja, ali tvrdnja da je mala količina štete koja ti se nanosi a ti imaš puno zdravlja mi je nerazumljiva. Možda ne igramo istu igru? Jer u ovom Apexu koji ja igram štit i zdravlje ti skinu za tren, doslovno od dva-tri metka, čak i sa ljubičastim štitom sam ginuo od ružnog pogleda a da ne spominjem nadograđenu sačmaru ili snajpere sa pogotkom u glavu.




Pa pod neprijed ne mislim u centar zone i bezglavo srljati. Nego treba se kretati po rubu zone. Dakle ideš uz rub i radiš rotaciju u jednu stranu, time pobiješ ove koji se žure u zonu ili pak sretneš nekoga tko čeka ove van zone, pa ih iznenadiš. Ali nikad da bi stajao na 100 metara pa se pucketao do kad ne padnu, nema od toga kruha u ovoj igri. Samo masakriranje do kad netko ne odustane, par metki iz daljine da skineš nekome štit, i onda rush na njega jer znaš da se heala, pogotovo ako nekoga down-aš.

Pa sad zavisi, na blizinu padaš brzo, pa radi toga i preferiram agresivniju igru. Dođeš na blizinu, pritisneš lika i nema vremena za healanje. Ili on mene ubije, ili ja njega haha
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: Dehwood - 03. Ožujak, 2019., 17:16
Pozz...
igram apex od pocetka ako hoce neko igrati squad neka me inv: BossLVL101 igram na PC   :piva: :piva:
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: bayern_fan_CRO - 03. Ožujak, 2019., 17:34
Igram na ps4 nick je bayern_fan_CRO
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: Dehwood - 03. Ožujak, 2019., 20:35
BossLvl101 add ko hoce...PC
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: Tomislav88 - 03. Ožujak, 2019., 22:34
Moj nick ps4 tomi_gajba
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: veblar - 04. Ožujak, 2019., 10:10
Pozdrav svima, vaš dobri susjed Veblar ovdje.

Origin: Crodahaka

Što se tiče Apexa ponekad sam noob, ponekad ok igram, nije mi bitno kak igrate, samo da koristite discord/teamspeak ili ingame voice chat i da ste chill. To jest da ne pizdite i ne derete se i igrate timski.

Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: CRODennyy - 04. Ožujak, 2019., 10:53

To da ćeš se stalnom agresivom i forsiranjem borbe dobro istrenirati i postati bolji igrač vrlo je dvojbena pretpostavka. Vjerojatnije je da ćeš uskoro doći do plafona svojih mogućnosti a nadalje ćes se istrenirati samo u što spektakularnijem i stilski ljepšem ginjenju. Nema od stalne agresive ništa, treba ići naprijed, ne čmrljiti negdje u zapećku i čekati da se ostali pobiju, to ne ali stalno forsiranje napredovanja zanemarujući opreznost ne donosi ništa dobrog. No svatko ima svoj stil igranja, ali tvrdnja da je mala količina štete koja ti se nanosi a ti imaš puno zdravlja mi je nerazumljiva. Možda ne igramo istu igru? Jer u ovom Apexu koji ja igram štit i zdravlje ti skinu za tren, doslovno od dva-tri metka, čak i sa ljubičastim štitom sam ginuo od ružnog pogleda a da ne spominjem nadograđenu sačmaru ili snajpere sa pogotkom u glavu.




Apex Legends je koncipiran na način da ćeš agresivnom igrom ostvariti puno više winova nego campanjem ili pretjerano opreznim načinom igre.. sa svojom ekipom kada igramo, čim čujemo pucnjavu, odmah trčimo u fight, bez previše razmišljanja, takvim načinom igre, po večeri skupimo 5 - 6 winova, a redovito u Top 3 smo.. Shroud je nedavno rekao "U apex legends ne lootaš okolo po mjestima, nego lootaš protivničke igrače" i ta konstatacija stoji.. mi u startu pokupimo armor i bilo kakvo oružje koje nam dođe pod ruku i odmah idemo tražiti protivnički squad na kojem se nalootamo puno brže nego da okolo idemo od mjesta do mjesta i tražimo.. inače, igram na originu, nick: CRODennyy .. dogodi se da nam fali 3., pa tko hoće, može nam se pridružiti
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: kuky90 - 04. Ožujak, 2019., 11:19

To da ćeš se stalnom agresivom i forsiranjem borbe dobro istrenirati i postati bolji igrač vrlo je dvojbena pretpostavka. Vjerojatnije je da ćeš uskoro doći do plafona svojih mogućnosti a nadalje ćes se istrenirati samo u što spektakularnijem i stilski ljepšem ginjenju. Nema od stalne agresive ništa, treba ići naprijed, ne čmrljiti negdje u zapećku i čekati da se ostali pobiju, to ne ali stalno forsiranje napredovanja zanemarujući opreznost ne donosi ništa dobrog. No svatko ima svoj stil igranja, ali tvrdnja da je mala količina štete koja ti se nanosi a ti imaš puno zdravlja mi je nerazumljiva. Možda ne igramo istu igru? Jer u ovom Apexu koji ja igram štit i zdravlje ti skinu za tren, doslovno od dva-tri metka, čak i sa ljubičastim štitom sam ginuo od ružnog pogleda a da ne spominjem nadograđenu sačmaru ili snajpere sa pogotkom u glavu.




Apex Legends je koncipiran na način da ćeš agresivnom igrom ostvariti puno više winova nego campanjem ili pretjerano opreznim načinom igre.. sa svojom ekipom kada igramo, čim čujemo pucnjavu, odmah trčimo u fight, bez previše razmišljanja, takvim načinom igre, po večeri skupimo 5 - 6 winova, a redovito u Top 3 smo.. Shroud je nedavno rekao "U apex legends ne lootaš okolo po mjestima, nego lootaš protivničke igrače" i ta konstatacija stoji.. mi u startu pokupimo armor i bilo kakvo oružje koje nam dođe pod ruku i odmah idemo tražiti protivnički squad na kojem se nalootamo puno brže nego da okolo idemo od mjesta do mjesta i tražimo.. inače, igram na originu, nick: CRODennyy .. dogodi se da nam fali 3., pa tko hoće, može nam se pridružiti

Pa baš to. Ovdje za razliku od PUBG se ne trga armor pa svaki put kad nekoga ubiješ pobereš njegov, možda bolji armor i ammo i što je već imao. Okolnim lootanjem sam gubiš vrijeme, a ovako kad ubiješ nekoga skratiš si vrijeme jer je taj squad već prolootao par lokacija i dobiješ ljepo nabolji loot koji su našli. I to sve na jednom mjestu.

Jedna od BR igri koja nagrađuje što ubijaš i konstantnim fightanjem dobivaš bolji loot, a na kraju ti se isplati jer u zadnjem fightu donese prevagu.
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: Beli - 04. Ožujak, 2019., 15:21
Je li se tesko naviknuti na ovu igru? Gledao sam dosta igraca na yt, nekako mi sve djeluje prebrzo.
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: Sardi Killer - 04. Ožujak, 2019., 15:33
Ako si navikao na ostale BR igre, navići ćes i na ovu, jeste da je tempo dosta brži nego u jednom Fortniteu ali naviknes se brzo.
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: CRODennyy - 04. Ožujak, 2019., 16:18
Je li se tesko naviknuti na ovu igru? Gledao sam dosta igraca na yt, nekako mi sve djeluje prebrzo.

Od svih BR igara, ova je do sada najlakša za naučiti igrati.. kada gledaš sa strane, a nisi probao, čini se dosta brzom, ali kada se privikneš, upravo ta mehanika ju čini relativno laganom za igrati, a i izrazito zabavnom.. 5 gameova ti je dovoljno da pohvataš sve bitno.. mi kada smo krenuli igrati, već 4. game smo imali win :faca:
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: dilo_trasul - 04. Ožujak, 2019., 16:21
Meni je rush zakon ! Kada 10 minuta lootamo ko debili naletimo na prvu ekipu i sahrana,novi mec,volim sletit u dijelove mape gdje više ekipa slijeće pa tko se bolje snadje,najčešće iz takvih partija i dodjem do kraja i postanem champion.Jel čuješ pucnjavu napadaj.I nasao sam takvu ekipu na hcl-u koja preferira takav stil igre i to mi je prejebeno.

Par mečeva sam dobio s ekipom s hcl-a,jedini minus u tome je što su mi posrali igranje s random likovima.S timom si navikao da ti čuvaju leđa,pomažu,dok random ekipa u većini slučajeva ne jebe živu silu.Vec smo naučili tko koja oružja fura,koju dodatke oružju trebamo i odmah je i lootanje lakše i pronalazak oružja koja odgovaraju igračima.
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: LegendaryNexus - 04. Ožujak, 2019., 16:54
LegendaryNeXus6 - Origin
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: CRODennyy - 04. Ožujak, 2019., 17:13
Večeras igramo, pa tko bude htio baciti pogled, streama frend na svom twitch accountu: https://www.twitch.tv/godlikecro (https://www.twitch.tv/godlikecro)  :faca: startamo oko 20h
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: Sardi Killer - 04. Ožujak, 2019., 18:41
Zanima me kakva će gledanost na Twitchu biti kada sezona počne, Fortnite sada uglavnom vodi zbog pocetka 8. sezone, vidjecemo sta ce biti sa Apexovom.
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: vujke2110 - 04. Ožujak, 2019., 20:10
vujke2110 (na PC i Origin a i ovdje :) )
ako tko zeli TEAM play dodajte me
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: CRODennyy - 06. Ožujak, 2019., 13:30
Zanima me kakva će gledanost na Twitchu biti kada sezona počne, Fortnite sada uglavnom vodi zbog pocetka 8. sezone, vidjecemo sta ce biti sa Apexovom.

Biti će na Twitchu masivna gledanost, pogotovo jer svi glavni FPS streameri igraju samu tu igru.. do kada će to tako biti, vidjet ćemo, ali trenutačno, mislim da je Apex velika prijetnja i Fortnite-u i PUBG-u.. Shroud je prošli mjesec probio svoj rekord po broju sub-ova i to bolesno nadmašio.. imao je 86 000 subova i to zbog Apex-a.. kada je bio onaj event Twitch rivals, 12.02. i igrao se Apex, u jednom trenutku je imao oko 230 000 viewera.. nastao je ogroman hype oko igre, i sada je pravo vrijeme da lansiraju sezonu i vjerujem da će se održati to i dalje
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: Ementaler - 08. Ožujak, 2019., 10:37
Ja evo samo došao javiti da sam updateao prvi post ponovno, pa je popis sada porastao na nekih 30-ak igrača. Samo javljajte dalje svoje nicknameove ;)
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: striborino - 08. Ožujak, 2019., 11:01
Ja sam probao igrati ovo preko vikenda (ps4), odigrao par mečeva i totalno sam noob.Mislim da sam uspio samo dvojicu ubit a mene su najvise resetali.Igrao sam bllodhoundom i bangalore.Ovo mi je prvi mp fps koji igram na plejci tako da sam katastrofa  :chair:
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: kuky90 - 08. Ožujak, 2019., 11:17
Ja sam probao igrati ovo preko vikenda (ps4), odigrao par mečeva i totalno sam noob.Mislim da sam uspio samo dvojicu ubit a mene su najvise resetali.Igrao sam bllodhoundom i bangalore.Ovo mi je prvi mp fps koji igram na plejci tako da sam katastrofa  :chair:
bitno da se zabavljaš, a i ne odustaj, svi smo počeli od nekud. Ja igram na 50 frejmova i low pa šta sad bitna je zabava.

Eh da i dodaj nekoga od ekipe, puno je lakše igrati u timu sa kolegama :)
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: Ementaler - 08. Ožujak, 2019., 12:11
Btw, stigao update u kojem su nerfali Wingamana i Peacekeepera, između ostalog:
https://www.reddit.com/r/apexlegends/comments/ay5hh2/live_balance_update_live_on_all_platforms_lets/ (https://www.reddit.com/r/apexlegends/comments/ay5hh2/live_balance_update_live_on_all_platforms_lets/)

WEAPON ADJUSTMENTS LIVE ON ALL PLATFORMS

Wingman

Rate of fire reduced from 3.1 -> 2.6 shots per second.

Skullpiercer Headshot damage multiplier reduced from 2.5 -> 2.25

Increased base hip fire spread and decreased the rate at which hip fire spread decays (shrinks back down).

Peacekeeper

Shotgun Bolt rechamber rate has been reduced for the Peacekeeper only.

Level 1 mitigation 10% -> 7.5%

Level 2 mitigation 20% -> 13%

Level 3 mitigation 25% -> 16%

Wingman and Peacekeeper availability has been reduced in all zone tiers.

Increased availability of energy weapons & ammo in all zone tiers.
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: kuky90 - 08. Ožujak, 2019., 12:43
Odigrao sinoć nekih 5 rundi. Nekako kao da je manje loota, odnosno kao da ima više ovih low tier weapona. Sve puno Mozambika, P2020 i R45 pištolja, a manje R-301, R99 i sl.

Wingman smanjen, ali sam ga svejedno nalazio svako malo na podu ili kod protivnika. Koristio u 2 navrata i dalje uništava taj gun. Mislim da umjesto da nerfaju, možda bolje da pojačaju ostale puške. Jer recimo sa Wingmanom možeš 2 ili 3 lika ubiti sa jednim okvirom, pogotovo extended. A sa ostalim puškama gotov da nema šanse, ako dva u jednom klipu ubiješ si sretan.
Isto i sa peacekeeperom, ali kod te šotice je više problem bio što možeš exploit korisiti da pucaš kao poluatomatik. Ono prekidanje animacije postizalo veći rate of fire.
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: CRODennyy - 08. Ožujak, 2019., 13:56
Ja evo samo došao javiti da sam updateao prvi post ponovno, pa je popis sada porastao na nekih 30-ak igrača. Samo javljajte dalje svoje nicknameove ;)

dodaj mene na popis :) origin: CRODennyy
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: Armin44 - 11. Ožujak, 2019., 12:14
Ekipa, putem dole navedenog linka možete registrirati neki ASUS proizvod i pored nekoliko kul stvari dobiti i 1000 Apex coinsa.
https://www.asus.com/events/info/activity_Promotion/ (https://www.asus.com/events/info/activity_Promotion/)
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: The_Rubix - 12. Ožujak, 2019., 01:09
Odigrao sinoć nekih 5 rundi. Nekako kao da je manje loota, odnosno kao da ima više ovih low tier weapona. Sve puno Mozambika, P2020 i R45 pištolja, a manje R-301, R99 i sl.

Wingman smanjen, ali sam ga svejedno nalazio svako malo na podu ili kod protivnika. Koristio u 2 navrata i dalje uništava taj gun. Mislim da umjesto da nerfaju, možda bolje da pojačaju ostale puške. Jer recimo sa Wingmanom možeš 2 ili 3 lika ubiti sa jednim okvirom, pogotovo extended. A sa ostalim puškama gotov da nema šanse, ako dva u jednom klipu ubiješ si sretan.
Isto i sa peacekeeperom, ali kod te šotice je više problem bio što možeš exploit korisiti da pucaš kao poluatomatik. Ono prekidanje animacije postizalo veći rate of fire.

Evo da se malo kasnije nadovežem na ovu temu i tvoj komentar, respawn entertainment odnosno developeri igre su ti svjesni toga što si gore napisao i navode da namjerno žele da određena oružja u igri budu slabija i češća, a pojedina jača i rijeđa. To što si rekao za wingmana, to je čisto hipotetski ili pak te ubio neko sa malo više skilla...Moguće je i to da te ubio haker pošto trenutno imaju "mali" problem s time pa su nedavno izbacili i objavu o malo većem "ban valu" iako ja, osobno, nisam još ni na jednog naletio...Pratim njihov subreddit i redovito gore bacaju i patch notes i odgovore na česta pitanja pa si malo to proguglaj ak te još to detaljnije zanima
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: HenryjZG - 12. Ožujak, 2019., 12:42
Ja sam probao igrati ovo preko vikenda (ps4), odigrao par mečeva i totalno sam noob.Mislim da sam uspio samo dvojicu ubit a mene su najvise resetali.Igrao sam bllodhoundom i bangalore.Ovo mi je prvi mp fps koji igram na plejci tako da sam katastrofa  :chair:

Takoder, nakon godina igranja na PC uzeo sam PS4 i totalno sam nesposoban. Dva killa dosad, najvise me jebe nisanjenje gljivom, prespor sam jednostavno, a bogme ne pomazu ni jumpmasteri koji vecinu vremena ne prate iskrcavanja pa onda izaberu lokaciju na koju se istovremeno ide iskrcat par ekipa i onda ne stignes ni pistolj pokupit i malo municije pobiju cijelu ekipu
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: phox1e - 13. Ožujak, 2019., 12:45
Apex casti. Nekakav bug je u pitanju i grabite dok mozete. Flatline epic skin i 1000 apex coinsta sto je jednako 10 apex packova. Slicna stvar kao i sa onim twitch prime bugom u kojem sam dobio noz za Wraith =)

Apex ne smije biti pokrenut inace ne mozete do command linea.
Games library - apex - settings - game properties - advanced launch options
U onaj command line arguments zaljepite ovo +debug_force_EAAccess 1 i kliknite save.

Uzivajte ;)
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: Ementaler - 13. Ožujak, 2019., 12:57
A kao dobiješ bonus koji inače dobiju EA Access članovi?

To već imam :(

/flex
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: veblar - 13. Ožujak, 2019., 15:03
Apex casti. Nekakav bug je u pitanju i grabite dok mozete. Flatline epic skin i 1000 apex coinsta sto je jednako 10 apex packova. Slicna stvar kao i sa onim twitch prime bugom u kojem sam dobio noz za Wraith =)

Apex ne smije biti pokrenut inace ne mozete do command linea.
Games library - apex - settings - game properties - advanced launch options
U onaj command line arguments zaljepite ovo +debug_force_EAAccess 1 i kliknite save.

Uzivajte ;)

hvala na causticu, sada mogu ušparane coinse od leveliranja iskoristiti za novog heroja kojeg će izbaciti kada sezona krene :)
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: [email protected] - 13. Ožujak, 2019., 17:18
moje ime u apex legends je PRO73CTOR
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: SomePiePlays - 16. Ožujak, 2019., 22:45
Nick je llamallamaduck1, igram na PS4. Ako imate samoubilacke nagone zaboravite haha, samo racionalna igra.
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: Maklemar - 17. Ožujak, 2019., 23:11
Maklemar PS4
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: JACK8 - 23. Ožujak, 2019., 16:10
Nez da li smijem objaviti ovdje nas discord Balkan gdje nas ima skoro 2k.
Najvise se trenutno igra apex i party sobe su pune .
https://discord.gg/7ZGTbAa
Evo ss kako izgleda: (uskoro turniri, cekamo samo custom mode, pa da organizujemo svake sedmice po 1 turnir)
(https://i.imgur.com/2eiPZOx.png)
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: Bert_Raccoon - 23. Ožujak, 2019., 20:01
-
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: Head Hunter - 25. Ožujak, 2019., 12:13
Pozdrav ekipa, ako netko želi igrati, neka me slobodno doda :D

(https://card.psnprofiles.com/2/Mr_Head_Hunter_.png) (https://psnprofiles.com/Mr_Head_Hunter_)
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: dmatic - 27. Ožujak, 2019., 20:09
PSN: damir_matic
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: ValterShalter - 27. Ožujak, 2019., 21:23
Ako je netko zainteresiran da zaigramo zajedno neka me slobodno doda na Orgin :clap:
pc ValterShalter
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: Tabalugach - 03. Travanj, 2019., 11:29
Origin (PC) : Tabalugach
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: Pissa29 - 10. Svibanj, 2019., 12:23
PLAYSTATION 4 R4sip-cro pa me dodajte da skupa se živciramo
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: Arsenal_Gere - 08. Lipanj, 2019., 18:27
Pitanje. Ako sad uzmem premium za prvu sezonu ocu li dobit sve stvari? 95 lvl sam u season one lvl
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: tryon - 08. Lipanj, 2019., 19:18
Pitanje. Ako sad uzmem premium za prvu sezonu ocu li dobit sve stvari? 95 lvl sam u season one lvl

Trebao bi,  dobivao si doso sada one free nagrade za season one, sad ces dobiti sve do tvog levela.
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: Arsenal_Gere - 08. Lipanj, 2019., 21:09
Zahvaljujem! :D
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: Sviza91 - 04. Srpanj, 2019., 20:46
Origin-Svizac91
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: hacksor1234 - 05. Srpanj, 2019., 03:59
Probao igru neki dan
Jako mi se svida, najvjerojatnije najbolja BR igra
Svida mi se taj brz tempo koji igra namece te kako je sve glatko i fluidno
Runde su brze, kao i ucitavanja te i kad umres vec iducu minutu si u novoj rundi
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: tryon - 05. Srpanj, 2019., 11:18
ovaj launch trailer / intro za season2 je masterpiece
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: Ementaler - 05. Srpanj, 2019., 14:40
Da da, vrh je. Čak počeo razmišljat da bi trebali izbacit neki filter, shader štogod za igru da uvijek izgleda kao u tom traileru.
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: tryon - 06. Srpanj, 2019., 03:27
 e to bih htio probat
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: perisimus - 06. Srpanj, 2019., 12:00
Potpuno su strgali igru. Izbacuje svaki 2.-3.- put, komunikacija u igri ne radi...Jučer malo probao igrati ali odustao nakon par partija (PS4 platforma). Ironično je da je igra odlično radila na početku kada je bilo puno više igrača.
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: tryon - 07. Srpanj, 2019., 17:18
do danas nikakvih problema. i danas svaki game izbaci code:leaf i drugi Q bude ok
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: Armin44 - 19. Kolovoz, 2019., 01:14
Ja nakon par mjeseci pauze prije neki dan ponovno instalirao i baš sam se zarazio. U tri dana dogurao već do gold.
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: sLaSh5 - 27. Rujan, 2019., 20:27
https://www.pcgamer.com/apex-legends-new-map/?utm_content=buffer4e3fd&utm_medium=social&utm_source=twitter&utm_campaign=buffer-pcgamertw (https://www.pcgamer.com/apex-legends-new-map/?utm_content=buffer4e3fd&utm_medium=social&utm_source=twitter&utm_campaign=buffer-pcgamertw)

nova mapa i nova sezona :D jedva čekam
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: Grimm - 28. Rujan, 2019., 01:02
Ovo dobro izgleda, budemo svakak probali! Imao sam pauzu od Apexa par tjedana i ovo će super biti za nastaviti!
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: dilo_trasul - 28. Rujan, 2019., 11:21
Hvala Bogu nova mapa jer je igra stvarno pocela smarat.Igram uglavnom s istim ljudima,do sada znam po poziciji broda gdje slijecemo,gdje nakon lootanja idemo dalje.Svaki put ista putanja ako slucajno ne vidimo ili cujemo drugi squad.Znaci 99 posto partija ista putanja s minimalnim devijacijama sto je iskreno postalo dosadno jer igram 3 sata imam osjećaj da igram isti mec :-)

Ovo ce dobro doci jer sam debelo razmišljao ohladiti dulje od Apexa i nesto drugo pokušat u MP igrat.
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: ytsyash - 14. Listopad, 2019., 21:23
Netko za party?

Slobodno me dodajte.

origin: TWITCHytsyash
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: zeljomirac - 21. Listopad, 2019., 08:35
Super im je ovaj shadow mode zbog brzine kad si shadow, samo kaj su legendsi totalno slabasni u usporedbi s shadowsima, pogotovo ako im se pride s leda, dva hita i gotov si.
Naslov: Odg: Apex Legends
Autor: tryon - 30. Listopad, 2019., 16:45
jesam ja postao lošiji il mi se od ove sezone sve čini malo frantično? nema šanse da sletim negdje na miru, odmah pokolj. mapa mi je odlična ali borba je postala udaljenija i sporija (zgrade, dronovi...) . nisam siguran je li mi to pozitivno ili negativno.