HCL.HR

Aragami

  • 3 Odgovora
  • 6669 Hitova
*

Adam Jensen

  • *****
  • 2025
  • i didn't ASK fOr this
Aragami
« : 11. Listopad, 2016., 12:13 »


Aragami is a third person stealth game that casts you as an undead assassin with the power to control the shadows. The darkness is your ally and the source of your strength, letting you teleport instantly to any other shadow, create new areas of darkness to stay invisible, materialize physical weapons and traps from thin air, or even summon a shadow dragon to decapitate your target.

! No longer available

Na prvu djeluje kao mješavina Tenchua, Dishonoreda i Mark of the Ninja, a koliko vidim i solidne ocjene je pokupila. Jedino što mi se čini da je glavni lik izgleda previše overpowered, a i kada stealth u pitanju preferiram onaj bez upotrebe moći.

PC, PS4

*

hrv4tin4

  • Gost
Odg: Aragami
« Odgovori #1 : 30. Siječanj, 2017., 07:10 »
Meni super igra. Uzeo sam ju na nekom sniženju. Sad sam na chapteru VI i negdje na pola igre. U početku je igra pomalo zbunjujuća i uopće nisam kužio di treba ići dok nisam otišao pod help i vidio da ti se može uvijek pokazat cilj ako klikneš D-pad Up  :fpalm:


Al ajde, bar sam se malo ispraksao. Igra ima i sustav leveliranja koji mi nije najdraži. Naime ne skupljaju se nikakvi exp. nego se moraju naći skriveni scrollovi unutar samih levela, a to mi se i neda baš uvijek. Tako da sam za sada otključao samo 2 sposobnosti - Markirati neprijatelje za lakše praćenje i ukloniti neprijateljeveo tijelo.


Jedina fora u ovoj igri je ako vas otkriju tu je kraj priče... Možda (male šanse) ćete uspjet pobjeći, ali ovdje nema borbe u klasičnom smislu. Oni vas ubiju u jednom potezu i to je kraj. Kada vas uoče jedini spas je probati brzo pobjeći... Znači igra zaista gađa na taj stealth i nema mjesta za nikakvu akciju.


Priča je u početku meh, no s vremenom se lijepo razvija i imam dobar osjećaj da će rasplet biti totalno neočekivan.  :hiha:

*

Mrky

  • **
  • 260
Odg: Aragami
« Odgovori #2 : 06. Veljača, 2017., 19:45 »
Ja imamo samo jedno quick pitanje, jel igra igriva na pc-u? Jeli pc port? Ili je ipak console igra sa console portom na pcu?

*

hrv4tin4

  • Gost
Odg: Aragami
« Odgovori #3 : 06. Veljača, 2017., 19:53 »
Ja sam zaključao na 60 fpsa i igra leti kao luda na ultra postavkama sa svim filterima. Ali realno igra ne bi ni smjela biti zahtjevna kako izgleda.
To se moglo elegantno vrtiti i na starijoj generaciji konzola kako se vrte i Naruto igre koje imaju i više efekata nego li ova igra.


Prešao sam igru i nije mi puno trebalo cca 5h  :(
Al ono dobiješ neke nove kostime koji mi se sviaju pa bih mogao preći još koji puta na većoj težini kako bi bilo izazovnije i duže trajalo.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9