HCL.HR

Assassin's Creed: Odyssey

  • 145 Odgovora
  • 28314 Hitova
Odg: Assassin's Creed: Odyssey
« Odgovori #60 : 17. Listopad, 2018., 17:54 »
Pitanje za sve koji igrate ili ste igrali na PC, da li vam se otvaraju daily i weekly contracti?
Naime, čuo sam da dosta ekipe ima problema da im se uopće ne pokazuju i kod Okiosa the Olympiana im je stalno timer na nuli.
Od tih sretnika sam i ja, pa ako je netko imao sličan problem, a rješio, bio bih mu zahvalan.
Osim toga niti mi se ne prikazuje ona posebna ruda/ valuta (orichalcum), a pokupio sam je sigurno oko desetak.

Odg: Assassin's Creed: Odyssey
« Odgovori #61 : 18. Listopad, 2018., 06:44 »
Cudno... Uopce se ne bavim daily questovima. Nekako mi se cini da jedino slijedeci patch moze to popraviti.

Odg: Assassin's Creed: Odyssey
« Odgovori #62 : 24. Listopad, 2018., 16:47 »
Došao novi patch i vidim sad i ostatak ekipe ima isti problem kao i ja. Osim toga sad mi i nestao blind king quest koji je došao uz deluxe verziju. Trebao je i početi novi event, a serveri im jučer pali, svaka čast Ubi, do sad sam te branio, ali više neću. Nije mi jasno kako na konzolama igra radi bez problema, (bar što se tiče evenata), a na pc ne. Mislio sam da su naučili lekciju s Originom, ali ne, sad je još gore. Nisam imao ni jedan crash u igri, kao mnogi, ali ako platiš igru očekuješ da sve bude uključeno u cijenu, a ne samo pola (ne računam season pass i dlcove)... Jednom rječju katastrofa.

Odg: Assassin's Creed: Odyssey
« Odgovori #63 : 26. Listopad, 2018., 12:10 »
Prešao sam igru, sve je savršeno jedino mi se likovi nisu svidjeli, facijalne animacije su užas,također i glasovna gluma, isti izraz lica i boja glasa kad su ljuti, tuzni, veseli, priča odlično pocinje, mada se razvodni, te na kraju sve ostaje nedorečeno, nedovršeno, sve radnje ostaju praktički viisjeti u zraku, sviđa mi se deo u sadašnjosti, mislim da u tom djelu ubisoft donekle ima ideju te ako pažljivo odrade taj dio mogli bi  se približiti kvaliteti Desmondove priče
9/10

Odg: Assassin's Creed: Odyssey
« Odgovori #64 : 03. Studeni, 2018., 16:34 »
Bas zavrsio igru. Ulupao 80 sati. Dostigao level 50. Odlicna igra! Minus su level cap na 50 i osjecaj nedorecenog kraja. No, s druge strane, takav kraj mozda ima smisla vise nego mislimo radi nadolazecih DLCova.

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Assassin's Creed: Odyssey
« Odgovori #65 : 12. Studeni, 2018., 01:16 »
Igrao kakvih sat vremena i na neke stvari se moram požalit...

Lip snyc je užasan i već vidim da će me uz voice over najviše živcirat.

Hodanje Kasandre mi je očajno. Možda su me neke igre razmazile s hodanjem pa me ovakvo hodanje baš živcira. Isti problem mi je i sa Larom u zadnjem Tomb Raideru.

I definitivno su kretnje prebrze, i u hodu i u stealth modu, a pogotovo u trčanju i penjanju.

To bi bili neki minusi koje vidim, gdje mi je Origins bio tata mata.

Igra je btw prelijepa i puno bolje optimizirana u odnosu na Origins, baš se lijepo izvodi; vjerovatno su fino popatchali igru.

Glazbena podloga je vrhunska, baš sam oduševljen.

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Assassin's Creed: Odyssey
« Odgovori #66 : 04. Prosinac, 2018., 19:33 »
Napokon da sam krenuo igrat ovo i odmah nešto više od četiri sata u šusu odigrao. Jako mi se sviđa igra. Sidequestovi su miljama zanimljiviji od onih u Originsu. Skoro tri i pol sata sam se zadržao u prvom gradiću u kojem počinjemo Kephalloniji kako nebi riješio apsolutno sve što se tamo da riješiti, uključujući sve upitnike i apsolutno sve što se nudi. Moram priznat da sam bio užasno skeptičan oko Kasandre, ali mi se sviđa dosta. Zapravo me čini napaljenim. Vizualno je igra prekrasna; kada bih vukao paralelu s Originsom i Egiptom, rekao bih da Egipat izgleda lijepše zbog lokacije, settinga i sve te pustinje, pjeska, piramida i zmazanih rijeka. No Odyssey izgleda bolje, čišće, bolje palete boja, raznolikiji level dizajn, baš sam impresioniran. U Originsu sam na 74 sata, s tim da imam još dosta toga za kompletirat u main igri, plus što me čeka cijeli zadnji DLC. No Origins ide na neku dužu pauzu. Grčka mitologija i priča me jako interesira, budući da mi je dosta nahypana od strane par kolega.








*

Terox

  • ***
  • 650
    • Planet Minecraft-TeroXCro
Odg: Assassin's Creed: Odyssey
« Odgovori #67 : 05. Prosinac, 2018., 00:13 »
Prva igra nakon Witchera 3 koju sam piratizirao i duboko požalio što je nemam kupljenu,čekam prvi popust ili ako bude najavljena nova smještena U Rimsko Carstvo ali sa sličnim mehanikama. Origins je bio super ali ovo je next level. Combat je savršen, naval combat je vrh, priča je jako dobra radi same grčke, ali logika sa animusom je apsolutno izgubljena radi uvođenja odabira lika (inače igra ima više smisla ako igrate sa Kassandrom ja sam odabrao Alexios-a). Muzika je vrh vrhova i vizualno je igra predivna. 49 level sa svim prijeđenim main questovima. Priča vezana za Spartu i obitelj je savršena pogotovo ako uspiješ dobiti dobar ending. Sve u svemu, ako zanemarim standardne Ubisoft gluposti, helix mikrotransakcije i političku progresivnost koja mi se šakom i kapom gura u facu svaki sekund ove igre ovo je jedan jako dobar naslov i vjerojatno vrhunac combat mehanike u serijalu (igrao sam sve glavne AC-ove osim Unity-a i Synd. )

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Assassin's Creed: Odyssey
« Odgovori #68 : 10. Prosinac, 2018., 20:46 »
Jao kako je igra dobra, vuče me i ne pušta! Phokis sam riješio cijeli, kompletirao sve kaj se dalo. Mislim da su ovoliko trajali neke AC igre sam ovo kaj sam kompletiral prve dvije lokacije, a ogromne su. Pogotovo Phokis. Priča je vrh! Sidequestovi me isto vuku čak i više od main questa. Napokon da su svi likovi lijepo napravljeni, karakterno i vizualno odlično kreirani. Kada sam vidio promo materijale mislio sam da je igra totalni reskin Originsa, pogotovo zbog UI-a i općenito kaj je gameplay koncept se činio na prvu isti. Velika je razlika u te dvije igre na sreću. Opet sam maloprije igral 4 sata u komadu. Sad sam na petnaest sati u igri...






*

Tomina

  • **
  • 235
Odg: Assassin's Creed: Odyssey
« Odgovori #69 : 11. Prosinac, 2018., 08:37 »
jel ima razlike u borbi naspram Origina?

Jel i dalje programiramo ono da ako ideš sa više od 10 lvl-a protivnikom - da te jedan njegov udarac može ubiti?

*

Wyzard

  • Administrator
  • *******
  • 16146
    • HCL.hr
Odg: Assassin's Creed: Odyssey
« Odgovori #70 : 11. Prosinac, 2018., 09:01 »
Razlika je što imaš posebne napade koje možeš koristiti. Npr. spartan kick. Ali i dalje je isto - čim je protivnik 3-4 levela viši od tebe, praktički nemaš šanse. 10 levela više neprijatelje ne možeš ubiti, a oni tebe jednim udarcem.

*

Tomina

  • **
  • 235
Odg: Assassin's Creed: Odyssey
« Odgovori #71 : 11. Prosinac, 2018., 10:00 »
Ništa od toga, neću nabavljati. Ne volim takve sustave, meni se to ne sviđa. Volim sustave gdje sa naporima i taktikom možeš poraziti jačeg protivnika, doduše ne mislima na 20 levela jačeg, no opet do određenog levela da bude prihvatljiv. To me nerviralo u Originu dok nisam skužio da nemožeš im ništa, znao sam po 20 minuta zadavati udarac po udarac puno jačem protivniku u nadi pobjede i da budem heroj ulice hahah, i jednom ako se ne izmakneš - mrtav si.

Odg: Assassin's Creed: Odyssey
« Odgovori #72 : 11. Prosinac, 2018., 10:30 »
Igraj onda Dark Souls pa taktiziraj protiv jačeg protivnika, bez vidljivih brojki koliko je neprijatelj jači od tebe, ali ista te sudbina čeka ako pogriješiš

*

Tomina

  • **
  • 235
Odg: Assassin's Creed: Odyssey
« Odgovori #73 : 11. Prosinac, 2018., 11:19 »
je pa da se objesim doma :D

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Assassin's Creed: Odyssey
« Odgovori #74 : 11. Prosinac, 2018., 12:30 »
Ne razumijem zašto bi napadao enemye par levela više od tebe; riješavaš drugo i kad budeš dovoljan level onda kreneš u napad...

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9