HCL.HR

Assassin's Creed: Revelations

  • 40 Odgovora
  • 15401 Hitova
*

Mzehn

  • ****
  • 1493
  • kakaroto
    • PCGN
Odg: Assassin's Creed: Revelations
« Odgovori #30 : 23. Siječanj, 2012., 13:49 »
Završio maloprije. Bez dvojbe još jedan odličan nastavak u serijalu i najveća AC igra do sada. Borba je prelagana, puno prelagana, ali kako je Weapon rekao ipak je Ezio master assassin sa 30 godina iskustva tako da bi sve ostalo bilo nerealno. Animacije u borbama su mi napravljene najbolje do sada, pogotovo protiv onih Jannisarry tipova.

Inovacije su odlično pogođene, iznenadili su me s time mislio sam da će na tom polju fejlat. Bombe su me najviše iznenadile, bio sam skeptičan prema tome ali kad se uđe u foru mogu se čuda izvest, ona Blood bomb se najviše koristila.

Rekrutanje assassina je izvedeno bolje nego u brotherhoodu. Zakon je to kad se pozovu assassini da riješe stvar a što su veći level to sve izvedu brže i jednostavnije, nisam to primjetio u brotherhoodu.

Glavna priča je solidna, ništa spektakularno. Taj nedostatak nadoknađuju ostale stvari, prvenstvno dionice s Altairom koje su mi bile najbolji dio igre, pogotovo kad je star. Guild misije su rendom, assassins misije nešto zanimljivije. Katakombe su zakon isto. Ipak, najveći gušt je samo šetat gradom i radit gluposti. Kraj igre je savršen, onaj ulazak u knjižnicu i susret s Altairom....savršeno

Grad mi je najbolji do sad, ne samo to što je najšareniji i najbolje konstruiran za taj ajmo reć parkour nego i atmosfera koja vlada ulicama, baš se lagano uvuć u sve to. Rim nije daleko, ali jednostavno nije imao taj osjećaj. I onaj podzemni grad, Kapadočija ili kako već, je odličan.

Što se tiće Ezia kao lika konačno se profilirao i dobio karakter. Prije ove igre mi je bio rendom nadobudni lik stoput prije viđen, sada jedan od najboljih. Voice acting je posebno dobro odrađen, kao i u cjeloj igri. Treba pohvalit i soundtrack koji je nevjerojatan.

Najveća zamjerka je den defence koji se nikako ne uklapa u sve to. Prvih dva puta je još donekle zabavan ali nakon toga je tlaka. Trebali su to puno bolje napravit ako su već išli za tom idejom. Dionice s Desmondom nisu zabavne.

Da zaključim, dobio sam više nego što sam očekivao od ove igre. Bio sam skeptičan i bojao sam se loše reciklaže ali su me uspjeli ugodno iznenadit. Sa tehničke strane igra ima određenih bugova i ponekad je limitirana ali to je potpuno nebitno. Završio sam sa 73%, kad dobijem volju ide se do 100% kao i svaki put. Bio bi najsretniji kad bi sad ljepo uzeli pauzu od 4-5 godina do sljedećeg nastavka, ali realno ništa od toga.
« Zadnja izmjena: 18. Siječanj, 2014., 12:50 snowblind »

*

WEAPONX

  • *****
  • 2209
  • Doom-driven
Odg: Assassin's Creed: Revelations
« Odgovori #31 : 23. Siječanj, 2012., 15:04 »
AC3 vjerojatno dolazi krajem ove godine. Volio bih da donese količinu promjena i inovacija koliko je donjela dvojka, ako je to uopče moguče.
Lijepo je biti važan, ali je važnije biti lijep.    PREĐENE IGRE | PLAYLISTA | IKONE

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Assassin's Creed: Revelations
« Odgovori #32 : 23. Siječanj, 2012., 15:15 »
Da ga bar izdaju krajem 2013, savršeno ispoliranog i bok.  :ementaler:

Odg: Assassin's Creed: Revelations
« Odgovori #33 : 23. Siječanj, 2012., 19:50 »
Al "moraju" ga izbacit prije "smaka svijeta" zato kaj se prica vrti oko tog, inace prica je povezana kroz sve djelove i sveukupno je jako dobra i zanimljiva i da sad sam se sjetio, fale mi oni glympsevi  :wildboy:
When I get sad, I stop being sad, and be awesome instead... True story !

*

Mzehn

  • ****
  • 1493
  • kakaroto
    • PCGN
Odg: Assassin's Creed: Revelations
« Odgovori #34 : 23. Siječanj, 2012., 19:55 »
Fale zagonetke općenito, sve je malo previše servirano.

Odg: Assassin's Creed: Revelations
« Odgovori #35 : 24. Siječanj, 2012., 13:04 »
Ja sam na nekih 30% sada. Da, slažem se da totalno fale zagonetke i da je prelagano. Nikad mi nije bilo jasno zašto AC serijal nema difficulty setting. Den defense je fora no zna bit malo naporan. I što se tiče kupnje radije bi kupovao opet slike nego knjige o kojima možeš pročitati 2 reda.

Inače igra je kao i serijal do sad odlična.
Lista odigranih:2015,2016,2017,2018,

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Assassin's Creed: Revelations
« Odgovori #36 : 24. Siječanj, 2012., 16:13 »
Završio igru, trebalo mi je 17 sati. Imam još sigurno 2-3 sata dovršavanja stvari po gradu, ali main quest je gotov. Igra me ugodno iznenadila te sam bio jako skeptičan nakon Brotherhooda koji je imao puno noviteta. Prvenstveno Revelations je donio i više nego dosta novosti u serijal i fino zaokružio cijelinu s Eziom i Altairom.

Dionice s Altairom posebno oduševljavaju i s ovim nastavkom je sve sjelo na svoje mjesto, mnoge rupe i neriješena pitanja. Taman kada igra malo dobije monotonost iskoči jako zanimljiva misija ili neka novost koja je dotada neviđena u serijalu. Drago mi je da se ovim nastavkom riješili nekih stvari, da se previše ne ponavljaju. Rula mi ta politika koliko stvai ne iskorištavaju u igri nego čuvaju za novi nastavak.

Apsolutna rulež je fluidnost borbe i atraktivan izgled iste, lokacije i sam Konstantinopolis. Onaj gradić u pečinji me oduševio, kao i atmosfera tokom cijele igre. Ezio sa svojim iskustvom, izgledom i karakterom mi se penje na visoko mjesto najdražih likova. Oružja imaju par noviteta i uz hookblade te bombe, čine savršen arsenal. Općenito borbena strana igre je maestralna i uopće me ne smeta težina, tj. lakoća.

Bombe kao novitet u serijalu se fino uklapaju u cijelu priču i kada ih se malo prouči stvarno postaje čisti gušt kombinirat ih s različitim pristupima situaciji. Jedina zamjerka mi ide već spomenutom branjenu tornjeva assassina. Imao sam ih preko desetak, mislim 12, da je upola manje i da su na taj broj skriptirani bilo bi ajde okej, ovako je stvarno previše. Neznam poslje dvojke naugodnije iznenađenje mi je ovaj Revelations.

 

Odg: Assassin's Creed: Revelations
« Odgovori #37 : 24. Siječanj, 2012., 20:33 »
Ja mislim da je ovo jedna od onih igara koje netreba otežavati da bi bila zanimljiva i zabavna...
When I get sad, I stop being sad, and be awesome instead... True story !

Odg: Assassin's Creed: Revelations
« Odgovori #38 : 28. Travanj, 2012., 09:16 »
Planiram igrati Revelations nakon što pređem Brotherhood,a Brotherhood neću još igrati.

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Assassin's Creed: Revelations
« Odgovori #39 : 11. Prosinac, 2013., 14:19 »

Odg: Assassin's Creed: Revelations
« Odgovori #40 : 18. Siječanj, 2014., 01:36 »
Evo da bumpam temu malo :ementaler:

Počeo je jučer igrati i odigro zasad nekih 4 sata i mogu reći da sam zadovoljan.
Istanbul rula totalno i ovo mi je zasigurno jedan od dražih gradova u AC serijalu uz Veneciju i naravno Rim.
Atmosfera na ulicama je :ave:
Borba je dosta lagana ali je uz to i jako atraktivna. Den defense mi se čini zanimljivim ali imam osjećaj da će mi dosadit nakon nekog vremena. Ezio mi je još draži ovako star, nekako je opakiji sada i spretniji je nego ikad.
Od onih Altairovih dionica sam odigrao samo jednu no jedva čekam još jer mi je prva bila vrh.
Vraćam se igranju :hiha:

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9