HCL.HR

Battlefield V

  • 64 Odgovora
  • 15276 Hitova
*

bhlazio

  • ***
  • 774
  • Forza Lazio
Odg: Battlefield V
« Odgovori #60 : 01. Prosinac, 2018., 20:08 »
Danas krenuo igrati. Igra je super, ali ... Prvo nije dobro ispolirana, dosta bugova sam primijetio. Mape izuzev Fjell, Narvik i Amsterdam su loše, nisu mi na nivou BF serijala. Fali oružja, mapa ... općenito sadržaja. I dalje mi se ne svidja scout klasa, prelahko je ciljati i skidati protivnike. Sve u svemu igra ima ogroman potencijal i siguran sam da će je EA ispolirali i dignuti na max, predvidjam da će biti najbolji BF u serijalu

*

Ementaler

  • Administrator
  • *********
  • 38936
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
Odg: Battlefield V
« Odgovori #61 : 25. Ožujak, 2019., 13:57 »
Stigao je Firestorm, battle royale mode u Battlefieldu V.

Probao sad par mečeva... a dobro je, ali moram se još uhodat malo, previše sam igrao Apex pa mi je BF sada čudan :)

Ali ima dosta potencijala igra, uz vozila i veću mapu puno varijacija u svakom meču.

Netko probao?

*

bhlazio

  • ***
  • 774
  • Forza Lazio
Odg: Battlefield V
« Odgovori #62 : 27. Ožujak, 2019., 22:01 »
Uopšte nisam ljubitelj BR žanra, probao sam sve sa tržišta ali nista me nije zadržalo, ali ovaj Firestorm cu da igram. Vjerovatno jer sam zagriženi BF fan pa mi je sve domaće.

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Battlefield V
« Odgovori #63 : 11. Lipanj, 2019., 20:14 »
Iako je BF serijal posvećen manje više multiplayeru, još uvijek isporučuju kampanje vrijedne igranja...



Battlefield V ima sjajne priče za ispričati...





Jedine kampanje u Battlefield serijalu koje priznam su BF3 i Bad Company 2, sve ostalo je bućkuriš bezidejnosti, neispoliranosti, nezanimljivosti i bug fest. BFV donosi četiri priče ispričane na dramatični način i sve popračeno maltene blockbusterskim animacijama. Priče su genijalne, likovi su genijalni i puni osobnosti i karaktera, pa sam se čak i jako ugodno iznenadio da sam se s 3/4 priče vrlo brzo povezao, tj. s likovim iste. Tirailleur mi je ujedno i najlošija priča ove kampanje, makar same misije s našim Deme Cisseom izgledaju nevjerojatno dobro. Sljedeća koja me se najmanje dojmila uz ovu našeg Damea jest The Last Tiger koji je također oku predivna vizualna poslastica. Vrhunski potez je što su narativno igre na materinjim jezicima protagonista. Ono što mi se ne sviđa što se segmenti HUD-a nemogu postepeno isključiti element po element, pa iako sam 90% igre proveo bez HUD-a on zafali u pojedinim trenucima kako bi znao što trebam napraviti. Nordlys i Under No Flag su meni osobno jedne od upečatljivijih FPS ratnih misija koje sam imao priliku igrati i jako mi je drago zbog njih da sam igri što se kampanje tiče dao šansu.

U multiplayeru se nisam zadržao dugo, no ono što sam malo igrao meni je bilo okej i primamljivo, samo nisam igrač baš od MP-a pa sam svega možda pet sati proveo u MP-u. S druge strane trebalo mi je sedam sati da ovu kampanju privedem kraju. Ono što me u svim kampanjama BF-a muči još od vremena trojke, jest neispoliranost i tehnički problemi. Nema tu COD-ovskog polira, nego ima dosta bugova, i taj engine nikako da srede da možeš reć svaka čast igra je ispolirana. Uvijek kao da izlete iz neke BETA faze i launchaju igru i patchevima samo pogoršaju stvari. Od mene sedmica za kampanju i ovo nešto malo MP-a.


*

Terox

  • ***
  • 650
    • Planet Minecraft-TeroXCro
Odg: Battlefield V
« Odgovori #64 : 11. Lipanj, 2019., 22:19 »
Ovo mi je prvi komentar kojeg sam pročitao na cijelom netu da hvali kampanju BFV.
 
Battlefield kampanje imaju krivi pogled na ono što bi trebale bit. Ako ne računamo Bad Company 2 koja je ustvari stand-up show ubačen u rat i to na jako dobar način, samo je jedna jedina misija u cijelom serijalu  došla približno onome što BF treba biti.

Battlefield kampanja mora biti dramatični prikaz onoga što multiplayer jest. A to su large scale bitke iz povijesnih i/ili fikcionalnih bojišta. Misija koja je bila najbliže jest uvod u Battlefield 1, koja je prikazala svu glupost i horor rata kroz jednostavan koncept neizbježne smrti.

Naravno u svakom nastavku bilo je dobrih trenutaka u kampanji, posebice misije sa avionima u BF3 i BF1, 

Što se tiče Battlefield-a V jedina dobra misija bila je The Last Tiger čisto zato jer je to koliko ja znam prvi put da je netko odlučio ispričati priču druge strane. Taj level opčenito dobar je samo radi vizuala i recimo priče, dok je gameplay kao i kod ostalih 4 manje više CoD one man army standard.

No ja ne smatram da priča treba bit glavni dio Battlefield kampanje, smatram da je nepotrebna te da se u fokus treba stavit scale, atmosfera i horor rata te da time imaju dobitnu kombinaciju.

p.s. Kakvi bugovi u enginu? Frostbite 3 je vjerojatno grafički najnapredniji engine uz UE4 i činjenica da oni srede igru da uspije izgurat 130 fps-a na mid range računalu je poprilično dobra.
« Zadnja izmjena: 11. Lipanj, 2019., 22:23 Terox »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9